Brudd med en psykopat

Null kontakt for å unngå et hjerte av kull

Null kontakt for å unngå et hjerte av kull

Det er en blanding av barnegråt og ulvehyl. Hun forstår ikke at lyden kan komme fra seg selv. Noen servietter fungerer som lyddemper, som hun holder foran munnen. 

LESERHISTORIE: Jeg står krokbøyd over en stolrygg, og føler at alt innvendig av krenkelse, fornedrelse, sinne og frustrasjon velter ut. Jeg er redd øynene skal sprette ut, for trykket i hodet er så stort. Jeg gråter ut alle sår i hjertet.

Jeg venter på at noen skal dra ut de 5 dolkene som står skrudd fast i min rygg, som skrus rundt og rundt og tilfører salt i åpne sår. Jeg dirrer og skjelver.

Kan aldri elske noen

For det er spasmer i kroppen, som jeg aldri har kjent før. Det er ondskapen fra et annet menneske som regjerer fra topp til tå. For dette mennesket har elsket å se min smerte, som han selv har påført meg. For det er dette han kan elske, ikke elske på en god måte. Han kan aldri elske et annet menneske eller dyr med godhet. 

Jeg ringer en venn, som kommer hjem til meg. Fortsatt er jeg bøyd forover. Dolkene i ryggen er for tung, gråten drar meg nedover. Jeg blir geleidet inn til sofaen, der hulkingen går over til sår gråt. De trygge, gode armene har en beroligende effekt. Jeg er ikke alene.

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg er avkom etter en dysfunksjonell familie. Jeg har aldri hatt en trygghetsperson som har vært der og trøstet da jeg var redd, eller har lært meg å håndtere sinne. Ingen har lært meg å sette grenser for meg selv. Jeg har blitt ledd av i mine mest sårbare situasjoner.

Følelsen av aldri å ha innpass i familien, og bli forlatt alene om natten. Dette skapte en angst, som jeg fortsatt sliter med den dag i dag. Jeg trodde de forlot meg, for at jeg ikke var snill nok. 

Plassert meg hos naboer som barnevakt, der jeg tisset på meg fordi jeg var så redd. Jeg trodde ikke jeg fikk komme hjem igjen. Hunden deres var min trøst.

Min farmor ble den som lærte meg omsorg

Hun var der når jeg ble syk, og jeg bodde ofte hos henne, spesielt i ferier. Der lærte jeg at godhet finnes. Jeg var et skadet barn på mange måter. Angsten fikk ikke dominere da jeg var sammen med henne. Hun ble min bauta. Min rollemodell og et godt forbilde, da jeg selv ble mor.

Siden min onkel var syk, fikk jeg også lære hvordan man viser respekt og omsorg til den man er glad i og har tett på i livet sitt.

Seksuelle overgrep

Min første kjæreste, ødela nok en stor del av min følelse av verdi.

Jeg opplevde 3 overgrep av denne gutten. Alle mens jeg sov.

Det ble aldri anmeldt, og jeg hadde heller ikke foreldre som kunne ta tak og stille opp for en slik traumatisk opplevelse.

Det ble venner som ville ha slutt på at han behandlet meg som avfall. De sa at jeg kom til å bli helt ødelagt, om han fortsatte å være i min nærhet. Det hadde de rett i. Jeg nådde et bristepunkt, og lovet at jeg aldri mer skulle la et annet menneske få meg så langt ned på bunnen igjen.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det kostet tid og krefter, og jeg valgte å bytte vennekrets, for å slippe å se når han tok for seg av alle jenter han kom over. Han var også fysisk voldelig.

Så fordi jeg hadde brukt så lang tid på å klare å sette denne grensen for meg selv, var jeg et vrak innvendig. 

Bodde sammen med en annen jente

Jeg må ha vært som en magnet på menn som har kontrollerende trekk og er notorisk utro.

Jeg møtte på en sjarmerende og elegant mann. Han kunne til og med trylle med tiden. Skrudde klokken tilbake, sånn at vi skulle få mer tid sammen. Jeg ble sjarmert i senk. Jeg ble hans prinsesse, og han kledde meg opp med klær og parfymer.

Det var på en måte en ny verden for meg, at en mann så på meg slik.

Jeg var i hans hule hånd, for jeg følte jeg ble beundret på en måte jeg ikke hadde følt på før. Jeg gikk 100% inn i forholdet. Sjokket var stort da han egentlig bodde sammen med en jente, og jeg kortsluttet helt. Jeg sa takk og farvel.

Han gikk drastisk til verks, og kjøpte egen bolig rett etterpå. Så da var jeg klar til å bli samboer.

10 måneder med fysisk vold

Skremsel brukte han også, der han forsvant uten yttertøy på vinterstid.

Jeg var heldigvis sterk nok til å gjøre det slutt, og flytte ut.

Jeg var fortvilet over å ha havnet i en sånn nedverdigende situasjon igjen.

Han var også utro. Jeg ble sint på meg selv, som kunne være så dum. 

Trygghetsperson

Etter flere år uten noen partner, møtte jeg en som var en god del eldre enn meg.

Han var utrolig utholdende i sin beiling. I 2 år prøvde han å få innpass.

Jeg hadde store problemer med å knytte noen til meg. Der jeg var usikker, utrygg eller følte det var noe jeg ikke mestret, stilte han opp på et øyeblikk og fikset dette.

Han ble etterhvert meget utålmodig når det ble snakket om bo-situasjonen.

Vipps så hadde jeg flyttet inn til ham

Barna kom som perler på en snor, og giftemålet likeså. Da var jeg “fanget”. I hans nett.

Det ble mange år med raseri og utfrysning. Jeg var økonomisk avhengig, og hadde ikke tilgang til felles økonomi.

Jeg måtte stille på alle hans seksuelle ønsker, ellers ble det svært ubehagelig å være i sammen i samlivet.

Det var selvsagt andre damer inne i bildet. Ved alle anledninger der jeg konfronterte ham angående disse damene, ble jeg bare beskyldt for å være hysterisk og ble møtt med hån.

Mine venner var det alltid noe feil med, så jeg ble mer og mer isolert fra omverden.

Angsten overtok i livet mitt

Det ble vanskeligere og vanskeligere å delta sosialt. 

Etter å ha levd med dette over så mange år, valgte jeg endelig å gå ut av ekteskapet.

Han prøvde alle triksene i boken for å overtale meg til å bli.

Jeg gikk gråstein. Jeg klarte å gå!

Senskadene etter så mange år med undertrykt sinne, frustrasjon og nedverdigende behandling, har ført til mange kroppslige forstyrrelser.

Hatet

Etter å ha blitt ydmyket på sosiale medier etter bruddet, vokste hatet  frem.

Det brant, regjerte og ble til en vulkan av følelser.

Sannheten om hvordan barna, husdyr og jeg hadde blitt behandlet var så vond å innse.

Jeg har likevel innsett at intet kommer godt ut av det å hate.

Tilgivelse

Jeg må faktisk tilgi, at jeg har møtt enda en person som ikke vet bedre.

Nå har jeg lært.

Jeg ønsker ikke et menneske i livet mitt, som ønsker å frata meg min egenverd.

Jeg vet hva jeg må unngå i fremtiden.

Jeg velger bort bitterheten, hatet og sinnet.

Jeg kommer aldri til å glemme, og har heller ikke mistet troen og håpet på kjærligheten.

Jeg vet det er gode mennesker- og andre fine, trofaste og ærlige menn der ute i verden.

Jeg har funnet tilbake til min indre styrke! Jeg er fri. Hjertet mitt har heldigvis ikke blitt til kull.

 

LES OGSÅ:

Flykt eller kjemp

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Når narsissisten er sjalu på dine barn

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

Vant du eller narsissisten?

-Alt handler om konkurranse for narssisisten

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.