Narsissisten

Vant du eller narsissisten?

Vinner du eller narsissisten?

Når du leser om narsissisme, vil noe av det første du forstår at de har storhetstanker om seg selv. Narsissisten er ekstremt opptatt av å fremstå besteborgerlig utad.

Narsissisten lever på en livslang løgn og spiller et spill som kun den selv vet at den spiller.

Hva oppnår narsissisten med sitt spill?

Narsissistens spill er som en fotballkamp der det kun er ett lag på banen. Du vet ikke at narsissisten er dysfunksjonell/giftig når dere blir kjent. Du forstår heller ikke at alt som skjer er et spill der du er motstanderen uten å vite at du er motstander.

Målet med spillet til narsissisten er å få deg i ubalanse og utmatte deg. Noe av det største en narsissist kan oppnå i livet, er å vinne sitt spill.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Noe som ikke er vanskelig tatt i betraktning at motstanderen er uvitende om kampen som utkjempes.

Spillet

Narsissisten har prøvd ut sitt spill gjennom flere år og gått på noen blemmer for så å perfeksjonere spillet sitt.

Nesten alle narsissister bruker de samme verktøyene: Triangulering, gaslighting, blameshifting, one-upping og til syvende og sist devaluering av deg som person.

Triksene brukes hyppigere og hyppigere underveis, og med større kraft. Du ble satt på en pidestall i idealiseringsfasen,. Når du kom til devalueringsfasen begynner magefølelsen din å si deg at noe er galt, uten at du klarer å sette fingeren på det.

Sluttmålet i narsissistens spill er tillintegjørelse av deg som person.

Vant du eller psykopaten ?

Narsissisten vinner alltid sitt spill på kort sikt. Det skjer fordi du ikke er klar over at det er et spill.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det gir dem godfølelsen, og de kan sette kryss i boka for at nok et menneske blir destruert.

Du vil bruke tid for å komme på rett kjøl igjen. Narsissisten har nemlig lagt så mange kjepper i hjulene for deg at du må bygge deg opp igjen.

Typisk vil du måtte rette opp ditt gode navn og rykte etter narsissistens svertekampanje. Du må kanskje også bygge deg opp økonomisk og bygge opp igjen forholdet til familie og venner.

På lang sikt vant du. Du vant tilbake din verdighet. Du vant tilbake din integritet og du vant tilbake venner og familie.

Ikke minst: du vant tilbake livsgnisten som narsissisten tok fra deg med sitt forvirrende spill, og du vant tilbake sjelen og hjertet ditt, som narsissisten midlertidig tok over.

Du vant tilbake LIVET!

Det ble «Game over» for narsissisten. Uansett hvor mye ondskap den klarte å utføre: Narsissisten tapte sin beste forsyning og stabilisator i sitt skrudde liv og må rykke tilbake til start med nye intetanende motstandere.

Les også

Alt handler om konkurranse for narssisisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Når narsissisten er sjalu på dine barn

Den spirituelle sosiopaten – djevelen i forkledning

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.