Narsissisten

DU er narsissistens største frykt

Du er narsissistens største frykt

Narsissisten fremstår utad som selvsikker og fryktløs. Dette er en av mange masker de ikler seg. I bunn og grunn frykter de èn person, nemlig deg!

Du vet for mye

Narsissistens liv er kaos, konstant drama og intriger. Den evige jakten på nye ofre og kontakt med tidligere ofre. Bak disse konstantene ligger det mange handlinger av forskjellig sort. Enten det er å sitte på sosiale medier og finne nye “venner” som kan tilbe dem, triangulering for å skape en reaksjon hos deg eller å starte en diskusjon for å utmatte deg med gaslighting og blameshiting og andre triks.

I tillegg går ikke narsissisten av veien for andre handlinger av kriminell sort.

Når blir narsissisten redd deg?

Frykten for at du skal avsløre narsissisten kommer den dagen du begynner å stille spørsmålstegn ved oppførselen, både mot deg og andre. Du merker at noe ikke stemmer, og stiller spørsmålstegn ved uttalelser den narsissisten kommer med eller oppførselen.

Den dagen du stiller spørsmålstegn første gang, vet narsissisten at forholdet kommer til å ende. Han/hun fremstår ikke som ufeilbarlig lenger. Devalueringsfasen starter. Forholdet skal ende på narsissistens premisser og den store jobben med å diskreditere deg starter.

Du skal fremstå som gal, sinnssyk, voldelig, ond, kynisk, beregnende, sjalu og misunnelig. Alle narsissistens dårlige egenskaper.

Hva skal du lytte til?

Først og fremst, lytt til magefølelsen din. Den lyver aldri.

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Selv om narsissisten kan manipulere deg til å tro noe som ikke er sant, sier magefølelsen din alltid i fra om noe er rett og galt.

Lytt til ditt moralske kompass.

Narsissisten har høy sigarføring og null moral og etikk. Hvis narsissisten sier at han/hun ikke ønsker å forholde seg til lover og regler betyr dette også at de ikke vil forholde seg til dine grenser.

Du skal adlyde narsissistens krav

Lytt til vennene dine. De ser det fra et annet perspektiv enn det du klarer oppi alt kaoset og dramaet. Lytt til de som har lignende historier og husk at det er sjeldent røyk uten ild.

Skal du avsløre narsissisten?

Her er det uenighet blant ekspertene. Du må regne med trusler, anmeldelser, falske anmeldelser, SMSer til dine venner og familie om hvor sinnssyk du er som kan si noe sånt om o´store narsissist.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Vent også på forsoningsforsøk til det siste smellet som setter deg i et dårlig lys.

Har du derimot gjort hjemmeleksen din, fordi narsissisten er forholdsvis forutsigbar, kan du avsløre narsissisten.

Du sitter nemlig med fakta, narsissisten sitter med en forvrengt og fantasifull virkelighetsoppfatning.

Les også

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

Vant du eller narsissisten?

-Alt handler om konkurranse for narssisisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Når narsissisten er sjalu på dine barn

Den spirituelle sosiopaten – djevelen i forkledning

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.