Innlegg

Flygende aper i manipulatorens tjeneste

LESERKOMMENTAR: Ikke vær en flygende ape! Flygende aper kan nemlig være like skadelige for den som blir utsatt som manipulatoren i seg selv er.

Som flyende ape bidrar du til at manipulatorer kan fortsette sitt skitne spill og skape nye objekter til devaluering.

En manipulator har nemlig som hensikt å skade mennesker kun til sin egen vinning. Og for å få det til, tas absolutt alle virkemidler i kraft.

Nettverket til manipulatoren

Nettverket til manipulatoren er nøye vurdert og plukkes ut og bygges opp til eget virke. Manipulatorens motivasjon har ingen grenser og de har overhode ingen ekte empati eller selvinnsikt.

De bruker alle i sin krets, fjernt som nær, barn som voksne. Ingen unnslipper. Er man i manipulatorens klør, må man trå svært varsomt.

Det kan være veldig fint å være i manipulatorens nettverk  Du overøses nemlig med alle slags goder du vanskelig kan takke nei til. For eksempel på jobben hvor alt tilpasses ekstremt mye. Du kan velge fra øverste hylle, fordi manipulatoren vil at man skal forbli i nettet.

Du blir kjøpt

Og/eller tilknytninger og bånd til barna som gir følelse av sterke familiære bånd, fordi manipulatoren vil gjøre deg til den mest lojale flygende apen.

Du blir kjøpt med fine ferier og gaver, og gaver til barna dine kjøpes langt utover skammens grenser, fordi manipulatoren vil at du skal stå i gjeld.

Men vær veldig varsom, for det er når du trår feil, at hele dette «perfekte» korthuset raser. Det kollapser fullstendig. Det er da man ender som fienden.

Fra himmel til helvete på 2 sekunder. 

For når manipulatoren er «såret», iverksettes null kontakt og «silent treatment».

Hvis manipulatoren likevel ikke er helt ferdig, så vil etterhvert «Hoovering» eller overflyvinig på norsk – iverksettes.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Dette er når man blir hentet inn igjen i varmen, men skadene på sjelen har allerede skjedd.

Man merker det ikke, det bare sniker seg innpå. Skyldfølelse, skam og mindreverdighetsfølelse.

Følelse av en forvirret virkelighetsoppfatning. Devalueringens syke symptomer.

Etterhvert blir dette så iboende at manipulatoren ikke lenger har behov for deg, objektet er tømt. Da settes det endelige nådestøtet inn og manipulatoren største ønske er tilintetgjørelse. For ingen suksesshistorier må komme objektet i møtet, da vil manipulatoren vri seg i sjalusi og i smerte.

Flygende aper – tjenere for manipulatoren

Manipulatoren bruker derfor sine utvalgte i gjenværende nett som såkalte flygende aper.

Flygende aper er som tjenere for manipulatoren. De følger opp ordrer og pakker manipulatoren inn i uskyldens teppe.

Manipulatoren sørger nemlig nøye for at de flygende apene alltid vil se manipulatoren som det offeret som manipulatoren selv sirlig skaper, og aldri som den parasitten de egentlig er.

Betegnelsen «flygende ape» kommer fra den amerikanske familiefilmen Trollmannen fra Oz fra 1939, hvor Judy Garland spiller Dorothy, ei ung jente som sammen med sin hund Toto beveger seg inn i drømmelandet for å finne den magiske byen Oz. På veien møter hun et fugleskremsel, en løve og en blikkboksmann som alle har viktige ærend i Oz. Men en heks forsøker å stikke kjepper i hjulene for vennegjengen. Heksa ønsker ikke at gruppen skal finne Oz, og sender sine hjelpere i form av aper med vinger for å legge diverse hindringer for dem. LES MER i artikkelen Flyvende aper – psykopatens medhjelpere

Problemet er at når et objekt er devaluert og gjort til en fiende, da sendes disse flygende apene ut i manipulatorens ærend for å bidra til å ødelegge objektet.

Om de er klar over sitt ærend eller ikke, det vil variere. Men det de aldri er klar over, er den skaden de er med på å påføre objektet.

Objektet er oftest en de har hatt en relasjon til gjennom manipulatoren og som de nå er delaktig i å skade.

De tror de gjør det med rette, men gjennom løgner og manipulering, så blir de heller det perfekte verktøy for å fortsette mishandling og utsletting av objektet som egentlig er manipulatorens skjulte mål.

Så trå svært varsomt når magefølelsen tilsier det. Fordi magefølelsen lyver ikke.

Min enkle oppfordring er – ikke vær en flygende ape!

LES OGSÅ:

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

Nyter andres smerte | forskning.no

De er vedvarende hensynsløse og krenkende i forhold til andres rettigheter, og de beskrives noen ganger som sosiopater eller psykopater. Innen psykologien blir …

Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Det er alltid din feil

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

10 skritt for å komme videre 

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Rart når det er blitt såpass opplyst hva psykopati/narsissisme og flyvende aper er og innebærer, at ingen i myndighetene gjør noe som helst med problemet! Det koster samfunnet milliarder i masseødleggelser så en skulle jo tro at det ville vært en slags gulrot for de i hvert fall! I disse dager blir jo flere og flere arbeidsuføre, fattigere barnefamilier, sykemeldte, utflytting, psykiske lidelser en skulle tro vi var i verdenstoppen av, fibromyalgi, migrene, stresslidelser, mobbing, drap, voldtekter, vold osv! Mye av dette er det jo psykopater og deres medhjelpere som står bak! Er årsaken til at ingen gjør noe med det at det skaper arbeidsplasser? Er samfunnet så iskaldt og empatiløst og manglende evner til å sette seg inn i andres følelser, smerter og lidelser? Man har jo hørt i mange år om at nå skal de ha kampanjer og egne utvalg osv osv som skal granske det ene etter det andre med flere års mellomrom med nye folk på banen og nå gjerne litt yngre garde! Har det blitt noe bedre?? Jo mer man lærer om emnet jo dårligere og mer uvel blir man for man ser jo alt tydeligere og ikke minst omfanget! Reagerer man og bryr seg så får man jo folk i myndigheter og deres medhjelpere på nakken så til de grader og da ser man jo klart og tydelig hvor ille katastrofalt det hele er!!! Psykopater minner ofte om en tippekupong fordi de opptrer med helgarderinger alle veier. De plukker ut ofre de denger og knuser over år og får med flyvende aper som kan opptre værre, som da ender med at de skylder på hverandre og kommer med frasen ” du kan ikke vite hvem som gjorde hva og da “ikke” bevise noe”, samtidig som de hjelper eller lurer andre rundt en sidelengs! Da vil ingen tro deg kommer da mens de driver helgarderende svertekampanje!!! For en ondskap!!! Tipper skyggene som de kalles allerede sitter klar med svertende motsvar som alltid!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.