Narsissisten

Når narsissisten er sjalu på dine barn

Narsissisten er farlig for dine barn

Narsissistene er sykelige sjalue. De er sjalue på bekjente som har integritet og de er sjalue på kjæresten sin som har sjel og hjerte. De er sjalue på naboen som har større hage og de er sjalue på vennene som har stabile forhold.

Eksemplene er mange, men de er sjalu på alt og alle.

En narsissist er en 7-åring i en voksen kropp

Du vil ofte høre fra en giftig person at de ikke er sjalu, at de er ferdige med sjalusi.

Dette er en løgn, de er de mest sjalu personene som finnes. De vil derfor bruke triangulering (gjøre deg sjalu på mange utspekulerte måter), for å få fokus vekk fra sin egen sjalusi.

Hva skjer når narsissisten er sjalu på dine barn? Som med deg, i idealiseringsfasen “forguder” de dine barn. De synes barna dine er de flotteste barna som finnes og alt er bare fryd og gammen.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Dette fortsetter helt til idealiseringsfasen er over og du tror at narsissisten faktisk synes dine barn er bra.

Ettersom tiden går, og narsissisten har hjernevasket deg nok, begynner ting å skje. Er du sammen med dine barn alene, vil narsissisten ringe deg konstant, slik at oppmerksomheten rettes dit narsissisten mener all oppmerksomhet skal være rettet: mot seg selv.

Prater du med barna dine på telefon mens narsissisten er rundt deg, vil narsissisten ofte lytte til hva du prater om. Ikke sjelden vil de avbryte deg, og begynne å prate med deg mens du har dialog med dine barn.

Narsissisten vil ha all oppmerksomhet

Ingen andre skal ha oppmerksomhet, kun narsissisten. Skjer dette ofte, er det grunn til å mistenke den andre for å ha dysfunksjonelle/giftige tendenser.

En narsissist vil prøve å ødelegge forholdet mellom deg og dine barn. Konstant, men godt skjult bak en falsk fasade av omsorg og kjærlighet.

Narsissister taler alltid med to tunger. Ord og handling samstemmer sjelden. Barna er en trussel for den konstante oppmerksomheten og kjærligheten en narsissist krever.

Mest sannsynlig har de fleste narsissister fått lite oppmerksomhet og kjærlighet hjemme i ung alder, og skal overkompensere for dette når de blir voksne.

Pass på hvis du aner ugler i mosen, og at noe ikke stemmer med den du er sammen med. Hvis du har en gryende magefølelse av at noe er galt, ikke planlegg ferie med barna dine og en giftig slange. Det kan få uante konsekvenser senere.

Truer barna

Siden en narsissist ikke eier snev av empati, kan de gå til drastiske skritt for å ødelegge forholdet mellom deg og dine barn. Narsissisten kan true barna dine, kreve at barna dine blir igjen på rommet mens dere er ute og spiser, og be deg velge mellom barna og narsissisten.

Siden dere er på en plass hvor man ikke har samme mulighet til å fordufte som hjemme, settes man i en vanskelig situasjon, som er en del av planen til narsissisten.

Narsissisten klarer ofte å få mennesker i kognitiv dissonans, da blir ikke valget så lett bestandig, selv om det burde være en no-brainer. De kommer kanskje med noe future faking om at alt ordner seg mellom deg og barna dine og narsissisten.

Det gjør det sjelden i slike tilfeller, det blir bare verre.

Velg vekk giften

Hva skal du gjøre? Det er bare én ting å gjøre; velge vekk giften du fant, før de ødelegger det viktigste du har.

Å konfrontere en narsissist er meningsløst. En narsissist er ikke interessert i å finne løsning på problemet de har konstruert.

Det er hele poenget med deres kaos og drama. De trekker et av sine verktøy opp av verktøykassa si, utmatter deg, de prater rundt i sirkler og til slutt er dere der dere startet uten noen form for løsning.

Rådet er (som alltid med en giftig person): Planlegg en exit-løsning i stillhet, og kom deg vekk mens du kan!

Og for all del, ikke bit på agnet om at giften som ved et mirakel ikke lenger er gift. – Det skjer aldri!

 

LES OGSÅ:

Alt handler om konkurranse for narssisisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Har du barn med en psykopat? Kommuniser via SMS!

Barna blir brukt som våpen av psykopaten

Du er dømt til å tape mot psykopaten – her er hvorfor du må komme deg vekk

Hjelp til selvhjelp – 10 skritt for å komme videre

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. Offer79

  Mitt barn som var voksen da jeg traff min x likte ikke han fordi han lurte og manipulerte meg til å ofre alt hjemme for å bli med han til utlandet. Han merket fort at barnet mitt ikke likte han. I begynnelsen sa han at hun måtte få den tiden hun trengte, men etterhvert begynte han å si at ungen min ville bare ødelegge og manipulere meg og ha meg for seg selv. I begynnelsen trodde jeg på han til jeg innså hvordan han er!! Nå vil ikke barnet mitt ha mer kontakt med meg for hun er livredd for jeg skal gå tilbake til han, men det skal aldri skje en gang til!! Hva skal jeg gjør for å vinne hennes tillit igjen?

 2. Kjære deg ,du har vært fanget lenge nok -og det kostet deg din egen datter! Grusomt! Jeg har selv opplevd både eks og halvsøster,som har vært/er sykelig sjalu på mitt ene barn -hvordan denne fjernet foto av mitt barn hos vår mor osv. Takk og pris kom hun ingen vei med dette,men karakterdrap på meg har foregått intens i fl ti år -mange slektninger ble manipulert og hjernevaska til å tro på fæle ting om meg. Min eks. klarte dessverre å ødelegge forholdet mellom meg mor og min datter,til et visst punkt -med karakterdrap og syke løgner,men mest nedstettende omtale av meg som mor. Vi sliter med forholdet etter dette,selv om hun nå er voksen. Jeg er god og snill,og er alltid på den rause siden -jobber hardt med å være vennlig,selv om hun er urimelig. Man kan aldri gi opp sitt eget barn,men bevise igjen og igjen at du ekte elsker de. Det er ikke hva man gir i ting og tang,men omsorgen og evnen til å lytte -sette seg inn i hvordan ditt barn føler og kjenner som er viktig. Ingen barn blir bortskjemte av for mye kjærlighet, kun for mye ting.
  Håper du finner en vei, og dere finner tilbake til hverandre. Giftige personer er noe av det verste å oppleve i livet.
  Et familievern kontor kan også være lurt å få hjelp av,om ikke annet så kan du mor lette ditt hjerte der.
  Jeg har fått mye god hjelp ifra Epitel, som er det eneste stedet som forstår og tar dette på fullt alvor i Norge. Tvi,tvi <3

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.