Kunnskap om psykopater er det beste forsvar
Forsvar mot en psykopat? Les alt du kommer over for å forstå hvordan psykopaten tenker

Direktebestilling: Du kan gå rett til nettbutikken her

 

BØKER – Klikk på overskriftene for intervjuer

Her er bøkene du kan bestille gjennom psykopaten.info med bokomtale:

Ingunn Norheim tok omstart etter voldelig forhold

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det handler om å ta en omstart, forteller Ingunn Norheim i sin bok Vendepunkt. Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke henne. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon.

Resultatet er blitt boka Vendepunkt, hvor Ingunn både skriver om sine opplevelser i det destruktive forholdet og om hvordan man kan frigjøre seg og starte på ny.

Bestill boken “Vendepunkt” av Ingunn Norheim her

 

Veronica gjorde det mange drømmer om – hun skrev boken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Veronica Kristoffersen er en av de få, modige som sier nok er nok! Jeg vil fortelle min historie og dele den med alle de andre som jeg vet er der ute: Ensomme, forvirret og i verste fall i livsfare. Hennes historie er en rystende historie om møtet med en klassisk psykopat av verste sort. Nå frykter hun, med rette for sitt liv. Likevel tør hun å stå frem og deler sine opplevelser og gjør det som mange drømmer om: hun har gitt ut en bok om sine opplevelser.

Bestill boken “Jeg er fremdeles her” av Veronica Kristoffersen her

 

Veronica har lansert ny bok «Soloppgang» – oppfølger til «Jeg er fremdeles her»

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Veronica Kristoffersen er kjent som en av de få, modige som sa nok er nok! Med boken «Jeg er fremdeles her» ville hun fortelle sin historie og dele den med alle de andre som hun visste er der ute: Ensomme, forvirret og i verste fall i livsfare. Hennes historie er en rystende historie om møtet med en klassisk psykopat av verste sort. Boken ble tatt så godt i mot av leserne at den en tid var utsolgt fra forlaget. Nå har hun lansert oppfølgeren «Soloppgang». Hun forteller i dette intervjuet mer om hvor hun hentet kreftene til å skrive nok en bok og ikke minst hvorfor hun gjorde dette.

Bestill boken “Soloppgang” av Veronica Kristoffersen her

 

Samtalemagi: Når du deler med alle, så deler du med ingen!

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Med over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner, lærer man hverandre å kjenne på en ny og morsom måte.

– Hva tør du ikke spørre om? La boken gjøre det for deg! oppfordrer Linea, som er opptatt av at folk skal kommunisere skikkelig. Mange misforståelser kunne blitt avklart om man bare snakket sammen på en fornuftig måte.

Bestill boken “Samtalemagi” av Veronica Linea Mortensen her

 

Kjenner du igjen et luftslott?

GUNN BERIT LANDA SOLDAL Luftslottet

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Pris kr. 249,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Gunn Berit Landa Soldal har gitt ut boken Luftslottet, en diktnovelle. Den handler om lengt, svik, og knuste drømmer, men også om oppreising og Guds kjærlighet. Diktnovellen viser at det finnes håp for framtiden, mener hun og forteller mer om boken i dette intervjuet.

Bestill boken “Luftslottet” av Gunn Berit Landa Soldal her 

 

Tabu! – en bånn ærlig fortelling om misbruk av barn

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Tor Halstvedt ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge foreldrene sine. Det var også grov vold med i bildet. Han har tidligere skildret dette skjønnlitterært i romanen Elva fra 1990. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for.

Bestill boka “Tabu” av Tor Halstvedt her

 

Når familiemedlemmer er fienden 

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Torunn Hansen ble misbrukt av sin egen onkel i oppveksten. Hun fortalte det til de voksne rundt seg som skulle være hennes omsorgspersoner men de ignorerte det. Dette har ført til store konsekvenser for henne der hun i mange år slet med traumer, redsel for andre mennesker og mislikte sin egen kropp sterkt.

Bestill boka “Når familiemedlemmer er fienden” av Torunn Hansen her

 

Fra offer til heltinne

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Med en svært vanskelig oppvekst med overgrep og rus, har Anita Angelica Meyer solid erfaring i hvordan man bygger seg opp etter slike opplevelser. Dette ønsker hun å dele med andre i håp om å kunne bevisstgjøre og inspirere andre.

Bestill boka “Fra offer til heltinne” av Anita Angelica Meyer her

 

Alle Skruer Løs

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Alle Skrer løs av Kjersti Marken er en samling fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt!

Bestill boka “Alle skruer løs” av Kjersti Marken her

 

Les boken Sjarmør og Tyrann gratis på nett

LES OGSÅ: Hva andre skriver om psykopater, narsissister og sosiopater

Noen av våre artikler vi anbefaler spesielt

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

De andre bøkene vi har lest og selv anbefaler er:

«Psykopatens grep – hvordan komme fri fra helsefarlige mennesker» av Aud Dalsegg og Inger Wesche. Lettlest og med historier fra virkeligheten. Her får du konkrete råd om hva du bør gjøre.

https://tidsskriftet.no/article/1732006

«Psykopatene blant oss» av Anne Brudevold. Denne boken anbefales. Les anmeldelsen vår.

https://www.annebrudevold.no/psykopatene-blant-oss/

«Sjarmør og tyrann – et innsyn i psykopatenes og ofrenes verden» av Alv A. Dahl og Aud Dalsegg

Litt tunglest, men grundig og et “must” om du virkelig vil sette deg inn i psykopatenes verden.

https://bokelskere.no/bok/sjarmoer-og-tyrann-et-innsyn-i-psykopatenes-og-ofrenes-verden/197266/

På engelsk

“Without Conscience: The Disturbing World of the Psychopaths Among Us” av Robert D. Hare

Denne boka er et “must” syntes vi. Egentlig skrevet mest om kriminelle psykopater i fengsler, men viser alle likhetstrekkene likevel. Sterkt av Hare, som har jobbet med dette i 40 år og si at han fremdeles blir lurt. Det sier noe. Vet at boka er vanskelig å få tak i på norsk. Tenk hva man kan gjøre uten noen form for samvittighet..

https://www.goodreads.com/book/show/119730.Without_Conscience

Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work” av Paul Babiak og Robert D. Hare.

Første halvdel av boken oppsummerer nesten alt vi har lest om psykopater i alle varianter. Boken tar for seg virkelige hendelser i arbeidslivet. Absolutt for deg som har en kollega på jobben som ødelegger arbeidsplassen.

https://www.amazon.com/Snakes-Suits-When-Psychopaths-Work/dp/0061147893/ref=pd_sim_b_2?ie=UTF8&refRID=19QKGM9ZE6Y9XN7BGKR1

Anbefalt av lesere av bloggen:

“Hverdagens skjulte ondskap” av Marie-Franze Hirigoyen.

Denne boken ga meg utrolig mange svar spesielt på min egen reaksjon når det gikk opp for meg hva jeg hadde vært utsatt for. Jeg bruker å si at jeg kunne skrevet deler av boken selv.

“Psykopat – Historier fra virkeligheten” av Lisbeth F. Brudal 

https://bokelskere.no/bok/psykopat-historier-fra-virkeligheten/36878/

Psykopati og forsvarsmekanismer”  av Rune Fardal

https://www.sakkyndig.com/NyBok.html

Manipulasjon – forståelse og håndtering” av Grethe Nordhelle.

 https://www.psykologtidsskriftet.no/index.php?seks_id=90962&a=3

Andre bøker:

«Psykopatenes makt» av Reino Mäkeläs

https://www.bt.no/meninger/kronikk/Sterk-pa-andres-bekostning-2358879.html#.U9VO0VZ61TM

“Helsefarlige ledere og medarbeidere” av Svein M. Kile 

https://www.safe.no/index.cfm?id=272102

«Det farlige maktmennesket» av Edin Løvås

https://bokelskere.no/bok/det-farlige-maktmennesket/154917/

«Maktmennesket i menigheten» av Edin Løvås

https://bokelskere.no/bok/maktmennesket-i-menigheten/55289/

“Psykopater på jobben”, av Kari Garmannslund

https://bokelskere.no/bok/psykopater-paa-jobben-hva-kjennetegner-dem/81646/

“Psykopatenes diktatur”. Av Ingjald Nissen. Kilde-bok. H. Aschehough & Co, Oslo 1977.

https://bokelskere.no/bok/psykopatenes-diktatur/130606/

“Å sette de undertrykte fri. Hvordan redusere psykopatenes makt?”  av Tollak B. Sirnes.

https://bokelskere.no/bok/aa-sette-de-undertrykte-fri-hvordan-redusere-psykopatenes-makt/87093/

Epitels litteraturliste finner du her:

https://www.epitel.info/index.php/web/artikkel/litteraturliste/

Kontaktopplysninger

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan besvare telefonhenvendelser. Du er velkommen til å ta kontakt med oss per e-post.

Til redaksjonen er mailadressen: redaksjonen@psykopaten.info

Vil du dele din egen historie eller be leserne om råd – anonymt?

Vi får mange henvendelser fra lesere som finner hjelp og trøst i å lese de historiene som de finner på psykopaten.info Derfor er vi veldig takknemlige for alle innspill til sidene og at lesere som deg vil dele din historie med andre! 

Vil du utdype din historie så vi kan lage en  «Leserhistorie – med egne ord» slik du ser på psykopaten.info? Da vil vi gå gjennom din tekst og lage en innledning og vinkle det som en fortelling. Da vurderer vi historien, illustrerer den og legger den ut anonymt. Vi ber deg skrive slik at ingen kjennes igjen og vil også luke ut detaljer for å sikre anonymitet. Du kan få din artikkel til gjennomsyn før den publiseres.

Du er velkommen til å sende din historie til redaksjonen@psykopaten.info 

Om du ikke vil kommentere på Facebooksidene med ditt eget navn kan du sende en direktemelding på Facebook og vi legger det ut anonymt. Du kan da få svar fra lesere i kommentarfeltet og eventuelt ta kontakt med de du ønsker direkte.

Besøk oss, les andres erfaringer og delta i diskusjonen på våre Facebook-sider:

https://facebook.com/Hverdagspsykopatene/

NB! Vær oppmerksom på at Facebook-sidene er åpne for å nå flest mulig. Det du legges ut kan derfor sees av alle, det er ikke noe «medlemskap» eller lukket gruppe. Vi du kommentere anonymt, send en direktemelding fra Facebooksiden eller en e-post til redaksjonen@psykopaten.info. Vi deler aldri opplysninger om deg til noen uten at du ønsker dette.

Vi ønsker deg all mulig lykke! Snu ryggen til psykopaten og se deg aldri tilbake!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Viktig post, har sjølv lest en del av bøkene du nevner, men nokre er fremdeles ulest. Takk!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.