NarsissistenRedaksjonen kommenterer

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Narsissisten stalker deg før kontakt

Narsissisten kjenner deg ganske godt allerede før dere blir kjent. Et godt stykke arbeid er gjort i forkant for å finne dine interesser og mulige svake punkter.

Sjekker deg i sosiale medier

Uansett hvordan du traff narsissisten: Mest sannsynlig er du på et sosialt medie av noe slag. Du har mest sannsynlig delt noe som interesserer deg og bilder av venner og familie.

Narsissisten gjør et godt stykke arbeid allerede her, slik at de vet hvilke knapper de skal trykke på for å fremstå som din perfekte livsledsager i lovebombing-fasen.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Narsissisten undersøker om du er noen som kan brukes, eller om du skal erstattes med noe annet.

Et visdomsord sier at hvis narsissister la ned like mye jobb i sin vanlige jobb som de gjør i å finne nye ofre, hadde de vært mangemillionærer.

Skuespillet starter

Slapp du gjennom nåløyet til narsissisten, ta det som et kvalitetsstempel.

Du har mange bra og spesielle egenskaper. Når en narsissist har gjort grunnarbeidet for videre fremdrift, kler de på seg masken sin. De blir den de tror du ønsker den skal være.

Når slutter stalking-perioden?

Aldri. Narsissisten er opptatt av kontroll, og om du er borte fra dem en liten stund, skal de ha kontroll. De sjekker alle sosiale medier for å sjekke hvor du er og hvem du omgås. Narsissisten vet at de selv ikke er til å stole på, og tror at alle andre er som dem.

Om du har forlatt narsissisten eller narsissisten har forlatt deg, du er ikke glemt. Narsissisten har en sykelig form eiertrang, og mener at du er dens eiendom inntil døden. Pass derfor på å blokkere alle kontoene der du har kontakt, og alle psevdonymer du vet narsissisten bruker.

Faresignal

Om en person har gått gjennom hele tidslinjen din på Facebook, Instagram eller andre sosiale medier, vær klar over at dette er noe mange narsissister gjør. Narsissisten vil ha full kontroll på deg og hva du er opptatt av.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Lovebombing

Narsissisten har gjort første del av arbeidet. Du slapp gjennom nåløyet. Narsissistens maske tas på.

Nå skal du overøses med komplimenter og påtatt kjærlighet.

Din sjelevenn

Narsissisten sier ganske raskt at dere er sjelevenner. Du tror virkelig på det de mener, at du er den eneste i verden for dem. Det kan også virke slik i begynnelsen, fordi narsissisten gir deg 100% oppmerksomhet, men krever også 110% oppmerksomhet tilbake.

Inntil de begynner å kjede seg.

Da er du allerede i deres grep, de har allerede satt opp sin grunnmur for misbruk.

Jeg elsker deg

Begynner en person å si “Jeg elsker deg” tidlig, allerede etter to – tre uker? Da er det fare på ferde!

Narsissister bruker dette uttrykket tidlig uten å vite hva det betyr. De ønsker din ekte kjærlighet og oppmerksomhet. De vet kun hva uttrykket kan gi dem av fordeler i forhold til deg, og hvordan de kan dra nytte av dette senere.

Du er den beste jeg har møtt noen gang

Dette sies for å få deg til å senke skuldrene. Det kan også være at de mener det akkurat der og da. Du har tross alt mange av de egenskapene narsissisten mangler. Dette er egenskaper de senere vil beskylde for ikke å inneha.

Du blir kjøpt

Penger ikke kan kjøpes for kjærlighet? For en narsissist kan det å overøse deg med gaver og turer gi mange fordeler.

Du tror at narsissisten ønsker å satse på deg, at det er ekte kjærlighet med i bildet. Du føler at du står i en type gjeld til narsissisten, som narsissisten senere vil bruke mot deg

I virkeligheten er det nok et knep for å fange deg i sitt grep.

Ekspressfart

Kjenner du at alt går i ekspressfart? Sett på håndbrekket!

Narsissister er avhengige av å opprettholde fremdrift slik at du ikke henger med på spillet deres.

Med mange giftige folk skjer mye i ekspressfart så du får ikke tid til å hverken tenke eller puste.

Ved å roe det ned kan du få litt tid til å tenke selv i stedet for å bli påtvunget narsissistens tanker og meninger og unngå og oppdage noen av triksene de bruker.

Les også

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

Vant du eller narsissisten?

-Alt handler om konkurranse for narssisisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Når narsissisten er sjalu på dine barn

Den spirituelle sosiopaten – djevelen i forkledning

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.