Å leve med en psykopat

ADHD drev han til vold

Han sa det var hans ADHD som drev han til vold

LESERHISTORIE: Det startet i barndommen med mye mobbing og toppet seg i 5 klasse da jeg ble slått ned av par gutter fordi jeg var brun i ansiktet Jeg levde i frykt og ønsket bare å gjennomføre skolegangen. Heldigvis ble ting mye lettere enn det jeg trodde. En stund.

Mobbingen ble slutt da jeg ble voksen. Jeg starta på VGs første trinn. Videregående var bra og livet var mye bedre. Jeg hadde mange venner og ting falt på plass. 

Etter brudd med kjæresten gikk jeg gjennom en depresjon. Jeg kom i et dårlig miljø med feil venner og ble med på ting jeg ikke burde.

Han sa han hadde ADHD

Jeg ble sammen med en gutt som virket veldig snill i starten på forholdet. Han sa han hadde ADHD, men tok godt vare på meg. Etterhvert så jeg røde flagg i dette forholdet med utroskap og sjalusi og så mye annet.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

En gang jeg ble med han hjem prøvde han å gjøre noe med meg som jeg ikke ville. Han sa det var hans ADHD som presset han til å gjøre dette og at han ikke klarte å kontrollere seg selv. Jeg fikk vondt i kroppen min fordi jeg var redd for å bli slått. 

Sakte trakk han meg inn i sin verden. Først var jeg verdens vakreste. Så var jeg helt håpløs. Han kunne ikke styre sinnet sitt, hverken med meg eller andre rundt seg. Han skyldte på sin ADHD. For meg ble det angst.

Jeg fikk ikke sove da han kalte meg tykk og han rev hele tiden ned mitt selvbilde. Jeg var aldri bra nok for han. 

Angsten påvirker meg hver eneste dag

Selv arbeidslivet har vært vanskelig fordi jeg kjenner at jeg ikke orker endringer – Da kommer nemlig angsten krypende. Jeg vil så gjerne unngå å oppleve dette igjen. 

Jeg har fryktet nye forhold fordi jeg er ikke er i stand til å inngå en normal relasjon etter han jeg var sammen med. Han ga meg konstant depresjon og angst.

Mye tårer og sorg

Jeg vet likevel at jeg har vært sterk siden jeg har vært gjennom så mye.

Jeg har lært at jeg ikke trenger å være i et forhold: Jeg vil heller ha meg selv å fokusere på! Jeg vil jobbe med meg selv og min karriere i stedet.

Nå er det endelig over og jeg føler meg fri og skal starte på min nye reise.

Et sterkt menneske sier ifra når en har mye å dele fra sitt hjerte og sine opplevelser.

 

LES OGSÅ:

Derfor er psykisk vold verre enn fysisk vold

Dette skjer etter bruddet med en psykopat

Mitt liv som psykopat

Finnes det en fremtid for meg?

10 regler for et endelig brudd med psykopaten

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Kan du forandre en narsissist?

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Flykt eller kjemp

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Hei hei takk for dele min historie nå er jeg virkelig stolt over å ha sagt det skulle si idag har livet gjort meg mye sterkere av at dere kunne dele ut dette for meg på siden deres , så godt at jeg ikke er alene om dette syns det er kjempe modig gjort av meg å si ord å skrive de ut ✨

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.