Sosiopat

Se opp for den kvinnelige sosiopaten!

Farlige kvinner og sosiopater

Det skrives og forskes lite på kvinnelige sosiopater, men de finnes, og de er farlige. 

Artikkelen er ikke en konkurranse om hvilke kjønn som er verst, de er nemlig like ille begge to. Ei heller diskuterer den om giften kalles psykopat, narsissist eller sosiopat. I artikkelen brukes ordet sosiopat. 

Det svake kjønn

En kvinnelig sosiopat opererer noe forskjellig fra en mannlig psykopat. Den mannlige utgaven bruker ofte direkte vold, og havner ofte i fengsel. Den kvinnelige giftslangen bruker en annen strategi og spiller offerrollen i mange situasjoner og sammenhenger.

Fremgangsmåten – fysisk vold

Den er enkel, den er genial og krever ofte litt planlegging: Finn et passende egnet sted.

Det kan for eksempel være hjemme. Da må vinduer være åpne, slik at naboer kan høre skrik. Det kan være en offentlig plass, slik at man har vitner.

Egentlig kan det være hvor som helst, det viktige er at volden blir initiert av den kvinnelige giften, og mannen må forsvare seg.

Typisk kan det være at kvinnen angriper mannen fysisk, og mannen dytter kvinnen tilbake. Denne faller lett, får noen blåmerker og vips: så kan mannen anmeldes for vold. Noen ganger kan det, for å virke mer troverdig, være formålstjenlig å selvskade seg i tillegg før anmeldelse.

Fremgangsmåten – sex som våpen

Den kvinnelige giften har som oftest et utsvevende sexliv, med mange partnere, enten simultant eller mange one-night stands.

Er de i forhold, har de et lite harem som brukes når det passer. Det er viktig med oppmerksomhet og følelsen av makt over andre. Da fungerer sex som våpen.

Den kvinnelige sosiopaten har som kjent null følelser, og anser sex som et viktig verktøy i verktøykassa si. Det gjør at sosiopaten kan holde hodet over vannet den dagen, føle seg attraktiv og populær, og glemme hvem hun egentlig er.

Det holder den innvendige skammen på avstand, det blir litt som å holde seg kunstig i live.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Er det noe mer enn et one-night stand og en liten stunds oppmerksomhet, er det viktig å bruke sex som våpen frem til hun har klart å ekstrahere det hun trenger.

Selvskading

Når oppdraget er utført, kan man i mange tilfeller anmeldes for overgrep. Igjen, selvskading fungerer bra. Eller hun trenger bare å nevne at hun ikke samtykket, selv om det var henne som tok initiativet.

Dette kan skje etter et one-night stand også; hvis hun senere angrer på valget hun tok, hvorfor ikke anmelde det? Da får man ødelagt et annet menneske, og dagens rasjon med skader og ødeleggelser blir unnagjort.

Sosiopaten kan klappe seg selv på skulderen for nok et ødelagt liv.

Når det er sagt, det forekommer mange reelle og grusomme overgrep mot kvinner, dette eksempelet gjelder falsk anmeldelse der man har med en utpreget sosiopat å gjøre som planlegger sex for deretter å anmelde det.

Fremgangsmåten – dolke venninner i ryggen

En giftig kvinne er et konkurransemenneske, og skal være den beste, smarteste og mest attraktive.

Utad kan hun fremstå som selvsikker og tøff. Under panseret skjuler det seg en usikker liten jente.

For å være den mest attraktive og smarte, brukes teknikker som å prate ned andre kvinner i rommet, konstruere noen historier om andre damer som setter sosiopaten i et godt lys og de normale i et dårlig lys.

Har man hatt en langvarig relasjon, og vet for mye om den giftige eller er bedre likt enn sosiopaten, vil det konstrueres noen røverhistorier som plantes blant venner og bekjente.

Typisk kan det være at venninna prøvde seg på typen til sosiopaten, mens det i virkeligheten er omvendt. Eller at venninna har sex med alt som har puls. Mens det er omvendt. Projeksjonstrikset brukes for alltid å sette seg selv i et godt lys, og sosialt ødelegge for andre. Sosiopaten har en sadistisk glede av å se andre lide.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Ser man på den kvinnelige bekjentskapskretsen til en kvinnelig sosiopat, vil man finne at hun omgir seg med venninner som ikke utgjør en reell trussel.

For eksempel, lesbiske venninner som ikke vil stjele oppmerksomheten fra mannfolk.

Har hun venninner som tidligere ikke utgjorde en trussel, men plutselig blir bedre likt, vær forberedt på noen konstruerte historier som setter deg i et dårlig lys. Og at sosiopaten er ferdig med deg.

De som underkaster seg sosiopatens vilje, blir værende i bekjentskapskretsen. Inntil de på et tidspunkt har tjent sitt formål, og gjennomgår samme prosedyre; røverhistorier og forsøk på å drepe deg sosialt.

Null empati

En kvinnelig sosiopat har total mangel på empati. Hun KAN fake det noen ganger, men blir man kjent med henne, vil man lett se at hun ikke har noen andre perspektiver enn sine egne.

Prøver du å si i mot, er ikke empati og forståelse det du kan forvente. Du vil heller bli angrepet, enten direkte eller som nevnt over, ved at det konstrueres noen røverhistorier. Skylden er alltid alle andres.

Sosiale medier – popularitet måles i antall “venner”

En kvinnelig sosiopat næres av å føle seg populær. I og med at hun har få eller ingen reelle venner, er det viktig å utad fremstå som godt likt. Derfor har de et stort nettverk ukjente bekjentskaper på for eksempel Facebook og Instagram. Narrativet om den populære må videreføres, selv om de innerst inne vet at de ikke duger til å ha noen form for relasjon til andre mennesker og er ekstremt upopulære.

Se opp for gift, den kommer i mange former og fasonger. Den kvinnelige utgaven er hakket sluere, beregnende og mer utspekulert enn den mannlige, og vanskeligere å oppdage. 

LES OGSÅ:

Er du eller noen du kjenner en sosiopat?

Narsissist, sosiopat eller psykopat: Hva er forskjellen

Den spirituelle sosiopaten – djevelen i forkledning

Flykt eller kjemp

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.