Brudd med en psykopat

Psykopaten gir aldri slipp

Tyve år med psykopaten

For over tyve år siden fikk hun omsorgen for felles barn etter brudd med en voldelig mann. Han har slått ned flere folk. Nå skriver hun dette innlegget for å få ut informasjon om psykopater – og ber innstendig om at det offentlige bruker ressurser på å avsløre og hjelpe de som er utsatt for psykopater.

LESERHISTORIE: Mange i min nære krets vet om dette, og mange er klar over at jeg har levd i årevis med sverting, anklagelser, manipulering av barn, ungdom og nå voksne barn.

Jeg måtte be om et møte med rektor

Han svertet meg såpass i barnehagen til barna at ansatte der som jeg hadde et utmerket forhold til, plutselig ble negativ til meg. Det samme gjaldt skolen. Der måtte jeg be om et møte med rektor for å spørre hva som egentlig foregikk.

Jeg møtte rektor og kontaktlærer, men de var så påvirket av psykopaten at det eneste de ville vite fra meg var hvilken omsorgssituasjon jeg så for meg for barna, for pappen stakkars var så fortvilt.

Jeg dro derfra i sjokk over at skoleansatte kan opptre slik, og tenkte at en dag skjønner dere vel.

Det gjorde de når hans nye samboer også stakk fra han.

Hun var nemlig på den tiden ansatt på skolen og jeg håper de har tenkt seg nøye om disse barnehage og skoleansatte om sin opptreden overfor meg.

Han kontaktet min nye partner

Psykopaten tok til og med kontakt med min nye partner i en fase da vi gikk fra hverandre. Også for å ramme og sverte.

Det fikk store konsekvenser i samarbeidet om felles barn med min nye partner etter bruddet. Såpass store konsekvenser fikk det at jeg måtte bosette meg på annen kant av landet.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg har blitt presset for penger, mottatt truende SMS, mail og telefoner. Han har kontaktet min offentlige arbeidsgiver både via sosiale media og via advokat. For å sverte og ramme meg i håp om egen vinning, og da særlig økonomisk i sammenheng med et jobboppdrag jeg hadde i utlandet.

Forfalsket dokumenter

Han har forfalsket skolesøknad på offentlig skole på felles barn, og meldt flytting til egen adresse uten barnets viten. Noe som ville medført at barnet mistet sine rettigheter fra min arbeidsgiver i kraft av at barnet var i min husstand.

Jeg via rettsapparatet omsorgen for barn etter ett brudd på grunn av vold mot barn. Etter det ble jeg lagt for hat og har fått anklagelser om trygdesvindel og blitt svertet på det groveste. Jeg er latterliggjort, fått anklagelser om rusmisbruk og beskyldt for at jeg ikke har gitt mine barn trøst, mat og kjærlighet.

Besatt av hevn

Jeg har mottatt forespørsel via advokat og direkte til arbeidsgiver fra min eks om han burde hatt noe av min lønn i min utenlandstjeneste. Da det skjedde anmeldte jeg han og ba om besøksforbud.

I tre måneder var det stille, men det som har skjedd etterpå er besatt av hevn fordi jeg fikk omsorgen for barn og at jeg anmeldte han.

Han har sendt inn falske skolesøknader og falske bostedsadresser på barn som da naturlig nok ville miste sine rettigheter via min arbeidsgiver i mitt hushold, og rekka er lang.

Nå sist rammet det hardt, for det var ikke bare meg, det handlet om barn i min nære krets.

Barn skal ikke rammes! På noen måter ! Så der gikk grensen!

Felles barn er nå voksne, men likevel benytter han ALLE muligheter til å vri om historien på sin egen adferd og vold mot barn over på meg.

Han uttaler ting til barna som at «hun må stoppes» og bruker all sin tid på å få barna over på sin side – for å vinne anerkjennelse og vise frem hvor fortreffelig han er. Og ikke minst for i en desperat kamp som han har taprt i mer enn tyve år.

Likevel stopper han ikke ikke sin svertekampanje – hans mål er å sverte meg så mye at mine barn tar avstand til meg.

Så kan man si at de jo er voksne og klarer tenke selv. Joda, men dette er deres far og det er ikke enkelt. I tillegg er jo alle mennesker bygd slik at man ønsker fred, ro og harmoni i sine liv. Man ønsker ikke delta i andres kamper naturlig nok.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Slike meningsløse kamper som dette er en utmattende prosess. Det ødelegger, skaper uro og fullstendig meningsløst for oss normale mennesker. For han er det et livslangt mål å vende mine barn mot meg.

God på manipulasjon

I tillegg er han og andre som lider av denne sykdommen utrolig god på manipulasjon.

De kan være svært sjarmerende og overbevisende. Selv om jeg besitter dokumentasjon skriftlig på alt han har bedrevet de siste tyve år, så klarer han på merkelig vis å fornekte dette – og får faktisk folk til å tro på seg.

Det er planlagt over år, og han ventet tålmodig på å sette inn støtet.

Han fikk den anledningen nylig. Fordi vi glemte oss, glemte at vi måtte passe oss. Trådde litt feil – og han fikk en liten bit innsyn. Han tok den tråden og sendte inn melding til offentlig instans om at jeg er :

1. Psykisk syk
2. Rusmisbruker
3. Har voldsomme aggresjonsutbrudd
4. Er sykelig sjalu
5. Legger sterke føringer for hva barn og familie kan si i møte med offentlige instanser og får jeg det ikke som jeg vil får det grusomme konsekvenser
6. Jeg har bedrevet selvtekt og holdt barn borte fra far
7. Jeg har aldri gitt barna trøst, mat og kjærlighet
8. Han er sterkt bekymret for barn i min omsorg pr dags dato

Hans sterke bekymring kommer altså frem nå, 20 år etter bruddet. Hvorfor var han ikke bekymret når hans egne barn var i min omsorg? Hvorfor koblet han ikke da inn offentlig hjelpeapparat?

Han visste veldig godt at han ikke kom noen vei og at sjansen for at han ble avslørt i sitt syke spill var for stor. Og den gangen var det hans egne barn.

Her er et innlegg jeg skrev på min instagramkonto

Narsissister er fæle folk. De bruker all sin tid og ressurser på å knuse sin motstander. Har du tråkka på tærne til en sånn er du for alltid lagt for hat. Trår du litt feil i livet, som alle gjør, hopper de frem og sier : «Hva var det jeg sa! « – Og finner en måte å ramme deg på. De bruker ALT du gjør for å sverte deg for all fremtid, og de går over lik for å gjøre det. Og de bruker barn, venner, forbindelser, tar kontakt med jobben din og alt for å få sin hevn, eller det de ser som sin «rettferdighet og sannhet». Fakta er at det er synd på disse usle menneskene som lider av denne sykdommen. Jeg har dessverre en slik person i min fortid, og må leve med det. De siste 20 år har han sendt falske og stygge anklager til div offentlige instanser om meg, både påstand om trygdesvindel ovenfor NAV, kontaktet min arbeidsgiver selv og via advokat – og andre instanser som nå har rammet barn. Meg klarer han ikke ramme, men prøver seg stadig. Det begrenser noe av min frihet, men det plager meg ikke nevneverdig personlig. Jeg vet hvem, hva jeg er og hva jeg står for.
Og, en litt direkte beskjed til dusten; gi f. i å ramme uskyldige barn eller andre jeg bryr meg om! At noen etter 20 år gidder bruke tid på meg finner jeg faktisk litt «søtt». Eksen som aldri glemte meg lissom… jeg vet jeg er den beste, men sorry.. ville ikke ha deg ass .. face it ! Og søk hjelp, stakar! Lykke til!

Disse menneskene og deres informanter er farlige folk. Noen vet at de er informanter i et sykt spill, mens andre blir brukt uten at de forstår det.

Psykisk terror er straffbart

Å psykisk terrorisere et annet menneske over 20 år er straffbart, og kan etter straffeloven gi bøter og fengsel.

Å melde inn falske anklager om et annet menneske til offentlige instanser er straffbart, og kan etter straffeloven gi bøter og fengsel.

Straffeloven:

§ 266.Hensynsløs atferd

Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd forfølger en person eller på annen måte krenker en annens fred, straffes med bot eller fengsel inntil 2 år.

§ 266 a. Alvorlig personforfølgelse

Den som gjentatte ganger truer, følger etter, iakttar, kontakter eller gjennom andre sammenlignbare handlinger forfølger en annen på en måte som er egnet til å fremkalle frykt eller engstelse, straffes med fengsel inntil 4 år.

Jeg vil for all fremtid måtte se meg over skuldrene og passe meg. Dessverre.

LES OGSÅ:

Når psykopaten kontakter din nye kjæreste

Dette skjer etter bruddet med en psykopat

10 regler for et endelig brudd med psykopaten

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Kan du forandre en narsissist?

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Flykt eller kjemp

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.