Brudd med en psykopat

Når psykopaten kontakter din nye kjæreste

Du kan være sikekr på atpsykopaten ringer de nye kjæreste

Psykopater, narsissister og sosiopater som tilhører den mørke triaden, fremstår utad som selvsikre og hevder at de ikke er sjalu og misunnelige. 

I virkeligheten har de det gjerne vondt med seg selv. I deres hode er det kaos, sjalusi og misunnelse. 

Selv om ditt «forhold» er avsluttet på verst tenkelige måte, eller du klarte å bryte, er tankegangen fortsatt at “Du skal ikke ha andre guder enn meg”.

Når tar psykopaten kontakt?

Det er ikke lett å si. Men den kommer. 

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Kontakten er hverken hyggelig, oppbyggende eller positiv.

Hvorfor kontaktes din nye flamme?

I psykopatens hode er du dens eiendel for alltid. Kontakten som opprettes med din nye flamme, er en videreføring av forkastingsperioden. 

Du skal diskrediteres og mistros, men nå på nye arenaer.

Psykopaten er ikke veldig interessert i deg som person, men vil heller ikke at du skal komme deg videre og ha det bra. 

Kanskje du har en pallplass i haremet? Det må i såfall ikke ødelegges av andre, positive innslag. Har du kommet deg helt ut av psykopatens klør, er det bare god, gammel ondskap og å være skadefro som gjelder for den giftige slangen.

Hva blir sagt hvis psykopaten når frem? 

Mest sannsynlig er det som blir sagt eller skrevet noe under beltestedet. Noe som psykopaten tror skal treffe. Målet er at at du og din nye kjæreste skal få en uhyggelig kveld, begynne å diskutere eller krangle.

Det er næring for psykopaten.

Hvordan unngå at det skjer? 

Forbered deg på alt du kan vente som vil skje etter bruddet med en psykopat.

Det aller første budet er å blokkere psykopaten i alle kommunikasjonskanaler. Både du, og den nye kjæresten, bør blokkere psykopaten på SMS, mail og i alle sosiale medier. 

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Husk også å blokkere alle de flygende apene du kjenner til i de samme sosiale mediene. 

Er du i sosiale tilstelninger, eller psykopaten tror du kan ha fått følelser for noen andre og er på date? Da kan du være trygg på at det kommer en oppringning fra et nummer du ikke kjenner igjen. 

Oppdager de at de er blokkert, låner de gjerne telefonen til andre. Mest sannsynlig er det noe surt oppgulp som kommer. 

Sett på høyttaler

Er du sammen med flere andre, og det ringer fra et ukjent nummer, sett telefonen på høyttaler. Da viser den ustabile seg fra sin virkelige side, og folk rundt deg skjønner hva slags galt menneske du har hatt med å gjøre. 

Å gjøre dette betyr at du synker ned på samme lavmål som den gale. Noen ganger er det greit å dokumentere galskapen. Med ondt skal ondt fordrives.

Sett grenser, blokkèr skadedyret overalt, og vær lykkelig over at du skal slippe å forholde deg til psykopatens ødeleggelser i fremtiden. Ha det fint med din nye kjæreste!

LES OGSÅ:

Dette skjer etter bruddet med en psykopat

10 regler for et endelig brudd med psykopaten

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Kan du forandre en narsissist?

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Flykt eller kjemp

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Anne May

    P gjorde det slutt med meg for vi bodde i utlandet og jeg måtte hjem til Norge, så derfor trodde han jeg hadde gjort det slutt. Jeg var på fest hos en kamerat og la ut en sang vi likte begge på Facebook og tagget kameraten min. P hadde da blokkert meg. 2 dager senere fikk kameraten min sms av p, han skreiv at jeg elsket kattene mine mer enn han, datteren min og kameraten min til sammen. Når jeg kom tilbake til p så spurte jeg hvorfor han hadde gjort det, han hadde ikke gjort det. Så fant jeg en lapp der det sto navn og nr til kameraten min. Og jeg leste mld og han søkte nr opp og der kom det p sitt navn, men han hadde likevel ikke gjort det!!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.