Brudd med en psykopat

Vil du virkelig vite hva som skjedde?

HVor mye trenger du egentlig å vite etter et brudd med en sosiopat?

Har du lykkes med å byte med en narsissist eller psykopat? Lurer du på hva som skjedde og hvordan det kunne skje? 

Etter å ha løpt et maraton mot en mentalt syk person, er det tid for å hvile og puste ut. Slå deg selv på skulderen for at du lyttet til magefølelsen og ikke til en sjarlatan.

Samtidig kom kanskje følelsen av at du vil komme til bunns i hva som faktisk skjedde?

Trenger du vite alt?

Mest sannsynlig tråler du diverse nettsteder på jakt etter svarene du aldri fikk.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Både norske og internasjonale sider har mye informasjon om den mørke triaden – psykopater, sosiopater og narsissister. Du finner mye bra informasjon på våre sider, men også på Youtube.

Ulempen med å prøve å finne svar på alle spørsmål er at det kan bli altoppslukende og at det vil suge ennå mer energi ut av deg.

Etter å ha blitt tappet for energi og motstandsdyktighet er det viktigste du kan gjøre å bygge opp igjen ditt immunforsvar.

Må du fortsatt forholde deg til rovdyret, pass på hvor du legger energien.

Skaff deg spisskompetanse på de feltene du merker det skurrer.

Need to know – nice to know

Noen ting er greit å vite; hvem, eller hva er det du har du hatt en relasjon til? Ikke minst, hva skal du se etter for at du skal dele ut rødt kort?

Hvis ikke kampen er ferdigspilt, er det viktig å vite litt om alle verktøyene som nevnes i andre artikler både her og andre steder.

Hva verktøyene kalles er ikke så viktig. Mest av alt er det kanskje den totale mangelen på logikk. Husk at din relasjon har null ører og mange tunger.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Har du den udefinerbare følelsen av at noe er galt, så bør det gjøre at alle varsellamper blinker.

Ikke gi næring til monsteret

Selv om du er på utkikk etter svar fra eller inderlig ønsker å forrette for den syke om dens ugjerninger, er det viktigste du gjør å holde deg unna monsteret.

Det er meningsløst å kommunisere.

Spiralen blir styggere og styggere. Du vil alltid være syndebukken, med verre og verre tillagte egenskaper. Glem ikke at monsteret har null selvinnsikt og er perfekt i sitt eget skrudde hode.

Monsteret får næring og vokser seg stor av dine reaksjoner.

La monsteret sulte eller finne seg andre jaktmarker og nye bytter.

Dessverre må stafettpinnen overlates til andre som skal gjennom samme syklus.

LES OGSÅ:

Kan du forandre en narsissist?

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Narsissisten gir deg skylden for alt

Hvem får du Valentinesmeldinger fra?

Flykt eller kjemp

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.