Narsissisten

Han ekskluderte barna fra sitt liv

Jeg gjennomskuet narsissisten

Hun er en kvinne i de tidlige femti og gift med voksne barn. Til tross for at hun jobber innen helsevesenet tok det en stund før hun gjennomskuet han, forteller hun i denne historien.

LESERHISTORIE: Jeg har en god jobb innen helse og forholder meg daglig til mennesker som har fysiske og/ eller psykiske plager.

For ett år siden fikk jeg en nyFacebookvenn som en gang hadde vært kjendis i Norge, men nå livnærer seg som kunstner utenfor Norges grenser

Besøket

Vi utviklet en flørt hvorpå han inviterte meg på besøk. Jeg var på forhånd skeptisk da jeg vet han har mange brutte ekteskap bak seg og mange barn han har null kontakt med.

Jeg reagerte også på at han har mange profiler på Facebook og Instagram.

Likevel dro jeg da jeg var i sorg over dødsfallet til en nær venn.

Et merkelig besøk

Allerede i bilen på vei fra flyplassen hisset han seg opp da jeg spurte om det var dyrt å bo i området han nylig hadde flyttet til. 

Han skrøt mye av seg selv og kunsten sin og var ikke interessert i å høre om meg. 

Han skrøt av at søreuropeiske damer var gode i senga og at han datet modeller.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg var ikke spennende i senga jeg heller, selv om det var han som slet med potensen grunnet mye alkohol og høy alder.

Han bedrev gaslighting av meg og påsto at jeg hadde sagt ting som jeg jo visste jeg ikke hadde sagt. 

Han lurte på hvem som sendte meg meldinger og jeg sa det var mine mannlige kolleger – jeg jobber kun med menn.

Flere ganger sa han at den eller den kollegaen var noe for meg. Samtidig kunne han være hyggelig og sjarmerende for så i neste øyeblikk prøve å spleise meg med en kelner. 

Det er en lang historie som ligner på mye annet jeg har lest. Siste kvelden dumpet jeg ham da han kom på hotellet mitt. Han ble helt satt ut.. Han fortjente ikke dette, mente han. Jeg konfronterte ham med mine opplevelser av hans utsagn men han nektet for ALT.

Jeg har i ettertid forstått at mannen er en narsisist. Han vet ikke engang om han er bestefar og alle barna fra de tre eller fire ekskonene hans er psykopater, hevder han! 

Han løy om alt

Jeg gjennomskuet ham. Ingen ordentlig mann ekskluderer barna fra sitt liv.

Jeg har blokket ham på alle sosiale medier, men var nysgjerrig og fikk ei venninne til å sjekke han. Nå er han i et forhold med en kvinne som bor i samme land og er kjent der innen sin kunst. Hun er blind og roser ham opp i skyene som mann, menneske og det meste. 

Jeg får frysninger.

Han deler ALT på Facebook nå og er så opptatt av å vise sin lykke utad.

Jeg er glad jeg gjennomskuet ham. Han gjorde mye for å få meg til å tvile på meg selv som kvinne. Dette var trolig for å få en slags makt over meg men jeg gjennomskuet heldigvis spillet hans.

Lykke til som hans kjæreste. 

Han elsker kun seg selv  og ser nye kjærester som en ressurs for å nære sitt eget ego. 

 

LES OGSÅ:

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

Vant du eller narsissisten?

-Alt handler om konkurranse for narssisisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Når narsissisten er sjalu på dine barn

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.