Psykopaten

Putin – en farlig lystløgner med vrangforestillinger

Er Puting en narsissist med farlige vrangforestillinger?

Russlands despot og tyrann viser sitt sanne jeg disse dager. Hva foregår i hodet på Putin? Hvordan klarer han å forsvare sine krigshandlinger?

Svaret kan være vrangforestillinger og projisering, to velkjente verktøy brukt av psykopater, narsissister og sosiopater.

Krigen mot Ukraina er bygget på historien Putin har bygget opp over mange år om at ukrainske myndigheter er nynazistiske og narkomane. Og at Russland må ta over landet fordi ukrainske myndigheter er ustabile.

Putins vrangforestilling projiseres over på Ukraina

Man trenger ikke være lese mange nyheter for å skjønne for å se at Russland fremstår som mer ustabile og ikke til å stole på.

Med andre ord, Putin maler et bilde av Ukraina og at de skal ha egenskapene han selv besitter.

Deretter blir bildet forsterket i russiske medier om ukrainske handlinger og uttalelser som ikke har funnet sted.

Ukraina blir beskrevet som så farlig at Russland må forsvare seg mot denne fienden.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Ser man på ord og handlinger, er disse ofte motstridende. “Vi skal ikke rykke inn i Ukraina” betyr “Vi skal annektere Ukraina”.

Det skal bygges en humanitær korridor og vi skal overholde våpenhvile” betyr “Vi bygger kanskje en humanitær korridor og har ingen planer om å overholde våpenhvilen”.

Eller at mange av soldatene blir fortalt at de skal på “øvelse” langs Ukrainas grenser, mens de er uvitende om hvilke marionetter de skal være i Putins krig.

En farlig lystløgner

Selvfølgelig skal man ikke stole på en lystløgner. Putin har ved mange anledninger vist han er en farlig løgner, krigshisser og at han bokstavelig talt går over lik for å få sin vilje. Denne gangen er det Ukraina som må lide for hans stormannsgalskap.

Det man kanskje kan tenke litt på er at han, som nevnt over, som regel gjør motsatt av det han sier han skal gjøre. Ved å snu alt på hodet, kan man kanskje finne neste “geniale” trekk fra Putin ?

Kan man prate med fornuft med en med vrangforestillinger?

Det skal godt gjøres å diskutere noe som ikke har funnet sted, med en person som er 100% overbevist om at hendelser har funnet sted. I Putins hode er Ukraina krigshisseren og må stoppes før de invaderer Russland. Tja, hvordan skal man kunne diskutere slikt. Hvordan man skal komme frem til en løsning med Putin er

Hva er de egentlige formålet med krigen?

Det er det nok ikke så mange som vet, så det blir spekulasjoner. At Ukraina er farlige for stabiliteten i Øst-Europa er det som utad blir uttalt av Putin, Lavrov og andre høytstående russiske diplomater og ministre. Dette er det vel ikke så mange som tror på, utenom Putin og hans lakeier, samt de som kun har tilgang til statskanalenes propaganda.

Kan det være at han ønsker det gamle Sovjetunionen forent igjen og han være den som forente alle de forskjellige statene ? Kanskje.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Kan det være at Ukraina besitter store naturressurser som Putin vil dra nytte av ? Sannsynlig.

Vil han fremstå som sterkere enn Stalin, som massedeporterte ukrainere til Sibir, samtidig som flere hundre tusen russere ble flyttet til ukraina for å utvanne deres kultur ?

Mulig, mannen besitter tydeligvis et grandiost selvbilde og ønsker å gjøre egoet ennå større.

Det kan være mange andre agendaer også, dette er bare noen av de mest innlysende og har selvfølgelig med status, makt, rikdom og eget selvbilde å gjøre.

Historien får vise hva som skjer med Putin. Vi får krysse fingrene for at det ikke er mange flere liv som går tapt grunnet en manns vrangforestillinger og jobb for å trumfe gjennom viljen sin.

LES OGSÅ:

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Narsissisten gir deg skylden for alt

Hvem får du Valentinesmeldinger fra?

Flykt eller kjemp

Er det vanskelig å bryte med narsissisten?

Narsissistens verktøykasse: triangulering og gaslighting

Du er narsissistens største frykt

Narsissisten sjekker deg ut på forhånd

Dette må narsissisten ha for å fungere

Slik oversetter du det narsissisten sier til deg

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

 1. Da lurer jeg på hva “våres” politikere og ledere er! Som tyranniserer folks frihet og raserer nasjonen. Hva med organisasjoner som utnytter folks empati? Som FN, EU, NGO’ere ect…som lever som parasitter på andres folks penger mens de selv gjør sine bankkontoene fete!!!
  Har denne som har skrevet denne artikkelen undersøkt grundig om presidenten i Ukraina? Da den pro-russiske presidenten i Ukraina Viktor Janukovitsj ble avsatt i 2014, kjempet nazister for å skape et nytt Ukraina, med hjelp av CIA, blottet for russisk innflytelse. I et land med minst 8 mill. etnisk Russisktalende. 
Et av de første direktivene til det NYE Ukraina var å utskrive alle soldater i den ukrainske hæren som var etnisk russiske. 
Plutselig ble etniske russere i Ukraina målrettet som fienden.
  Kun de ‘RENE’ Ukrainerne fortjente fred og velstand i Ukraina var deres motto.
  De innbyggerne som bodde i de litt mer fjerne østlige områdene på grensen til Russland, som var etnisk russiske og snakket russisk ble målrettet av Ukrainske nazigrupper og kamper brøt ut i en borgerkrig da de russisktalende der kjempet for å forsvare seg selv og sine hjem.
Så ja…grusomheter og aggresjon ble iverksatt mot disse regionene av Ukrainske styrker! Russisk-støttede væpnede grupper beslagla deler av de øst-ukrainske regionene Donetsk og Luhansk for å beskytte seg selv og sine familier da de fleste var imot dette statskuppet! Ukraina er definitivt et Nazihøl, USA også – og media som ikke evner å formidle litt mer fakta er slettes ikke bedre! 
Men det kan man ikke forventet med tanke på hvordan de har manipulert og løyet folket de 2 siste årene og aldri stilt spørsmål angående egen fornuft og forstand!
  At denne artikkel lyser av politisk side og uvitenhet er tydelig!

 2. Årsaken til krisen og oppløsningen i Ukraina, det vestligstøttede statskuppet i 2014, forties. Den utløsende årsak til dagens spente situasjon, Kiev-regimets utplassering av store troppestyrker langs grensene til opprørsrepublikkene i Øst-Ukraina, forties. Kiev-regimets nærmest daglige bombardering av sivile mål i Øst-Ukraina og drap på over 3000 sivile forties. Undertrykkelsen av russisk språk og kultur i Ukraina forties. USAs interesse av å fremprovosere en ukrainsk-russisk konflikt eller krig for derved å forverre forholdet mellom EU og Russland, å stanse Nord Stream 2 (gassledningen fra Russland til Nord-Tyskland) og å frembringe nye antirussiske sanksjoner, forties. Og det forties at Europa dermed har et eget ansvar for å forhindre en ukrainsk-russisk krig, og at det beste tiltaket for å bevare freden vil være å overbevise Kiev-regimet om at det vil bli stående alene i en eventuell konflikt med Russland.
  At vestlige massemedier demoniserer Russland er farlig, ikke minst under en krise som den vi nå opplever i Øst-Ukraina. I åtte år forsøkte Russland å få makthaverne i Kiev til å oppfylle Minsk-avtalene fra 2014–15, som så for seg en løsning av konflikten i Ukraina ved hjelp av desentraliserende reformer. Kiev-regimet saboterte avtalene, og førte samtidig en terrorkrig mot befolkningen i Donbass som har kostet over 4000 sivile livet. De vestlige landene avviste samtlige av Russlands krav om sikkerhetsgarantier i form av ikke-utvidelse av Nato, ikke utplassering av offensive våpen i Øst-Europa og en internsasjonal avtale om ukrainsk nøytralitet. Den ukrainske presidenten, Vladimir Zelenskij, har uttalt at Ukraina vurderer å skaffe seg atomvåpen, noe den tidligere sovjetrepublikken trolig  ville kunne gjøre i løpet av kort tid. Kampene i Donbass har blusset opp igjen med masseevakuering av sivilbefolkningen til Russland som resultat. Hva skulle Putin og den russiske ledelsen gjøre i denne tituasjonen? Vente på at Kiev-regimet som har som erklært hensikt med våpenmakt å tilbakeerobre ikke bare Donbass, men også Krim, hadde skaffet seg atomvåpen? La amerikanerne, med eller uten et ukrainsk Nato-medlemskap, opprette militærbaser og utplassere offensive våpen, for eksempel raketter med kjernefysiske stridshoder, i Ukraina, slik at man fra russisk side ikke ville kunne reagere på et ukrainsk angrep på Krim og halvøyas 2,4 millioner innbyggere uten å risikere en atomkrig med USA? Den vil gjøre slutt på Kiev-regimets terrorkrig mot befolkningen i Donbass. Og den vil fjerne et regime som har gjort russisktalende til annenrangs mennesker og vedtatt en rekke lover og forordninger for å utrydde russisk språk og kultur. Det er vanskelig å forstå at personer som oppriktig tar avstand fra Kiev-regimets terrorkrig mot Donbass og den nærmest apartheidaktige diskrimineringen av russiskspråklige, tar avstand fra en militær intervensjon som gjør at regimet som har stått for terrorkrigen og diskrimineringen, fjernes.

  OG HVA MED KRIGENE NATO HAR STARTET???
  Når NATO-landene oppruster, sender våpen til ukrainerne, og benytter seg av sanktioner helt uten proportioner, så får man ikke noen brukbare samtaler i gang med Russland. OG SENDE VÅPEN FORLENGER KRIG OG ELENDIGHET!

  Det er en intellektuelt nedrustning blant folk, politikere og ledere, en total fokus på militære løsninger fremfor fredsløsninger.
  Der hjernen ryker ut, ryker våpnene inn.
  Der er ingen politiske ledere i Vesten, der griper dette her konstruktiv ann.
  I stedet for at fokusere på mulige veier til fred, vil man heller bruke tid på å fordømme til høyre og venstre og føle seg gode.

 3. De som påstår at Putin er narsissist er de som følger med på MSM løgn media som iallefall har psykopatiske/narsissistiske tendenser som lever som parasitter på skattebetalerne! Undersøk grundig før dere påstår at Putin er narsessist! Kanskje det er de virkelige narsessistene gjemmer seg bak en som Putin som ikke vil være med på den globaliseringen som ikke har gjort annen en å rasere! Ta dere en GRUNDIG undersøkelse om Ukraina gjennom iallefall 8 år! De som har fått et dårlig rykte på seg gjennom løgn media og politikere, er vel de som gjennom går psykopater og narsessister hets og løgner, fordi som våger å stå imot globalistene, USA og NATO blir kalt det verste! Så….DET ER LOV Å TENKE MED HELE HJERNEN OG IKKE BARE ET LITE HJØRNE! For av erfaring og andres erfaring så skulle man tro at en skremmende god prosent av nordmenn hadde disse skumle og farlige tendensene, for under den såkalte pandemien så kom de stygge sidene fram i lyset, en stygg og mørk side som mange har fått livet sitt ødelagt oppgjennom tidene av mobbing, løgner, ondsinna rykter, dømming…det er EKSTREMT MYE AV DETTE I NORGE! Sunn fornuft og logisk tankegang er en mangelvare. Skremmende at dere som driver med informasjon om Narsessister og psykopater ikke klarer å se hvem som egentlig er det, og som gjemmer seg bak og dømme enkelte som ikke gjør som de sier, typisk sosialismen, WHO, NATO, FN ect. Kanskje dere som driver denne siden ikke er nøytral i politikken? Og derfor må dømme fordi media forteller dere hva dere skal tro!!! Det er akkurat en slik teknikk Narsessister/psykopater gjør! Ikke tenke selv, ikke undersøke selv ect.

 4. Anonym

  Eva!
  Jeg hørte om disse ekskludere prosessene øst i Ukraina av Jentoft i NRK. Jeg hadde ikke hørt om at f.eks. Russisk språk ble diskriminert før. Uansett, Det Putin holder på med er noe annet enn tilsvar på eksemplene du kommer med. Det Putin holder på med er angrepskrig, invasjon, annektering, terror og det komplette vanvidd.

  Jo, Putin har alle tegnene på psykopati. Og det du skriver gjør deg til en flygende ape!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.