Barn med en psykopat

Bak fasaden

Mor saboterer samvær

Vi, far og bonusmor, vil alltid være hennes verste fiende, skriver forfatteren som en oppfølging til innlegget «Bonusmamma i mors klør». 

LESERHISTORIE: Kritikken krenket hennes ego kraftig, og vi vil aldri bli tilgitt. «Tiden leger alle sår», sies det, men ikke i dette tilfellet.

Her vil alle sår være betente så lenge hun lever. 

Det finnes ikke et snev av empati og samvittighet

Hun er villig til å gå over lik for å redde seg selv. For å ikke tape ansikt. 

I sin verden er hun perfekt, og alle andre er syndebukkene hvis noe går galt. Sannheten er bygd på løgn etter løgn, og hun lyver så mye at hun tror på det selv. 

Ikke rart hun virker troverdig der hun sitter og spiller offer i sitt skitne skuespill.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun trakasserer, sprer falske rykter, lyver, manipulerer og utnytter andre. 

Men hun kan også være sjarmerende hvis hun må.

Det er alltid «alle andre» det er noe galt med.

Det hun gjør og sier er alltid riktig, og hun vender deg ryggen hvis du mener det motsatte. 

Det nytter ikke å ha en åpen dialog – hun skal alltid ha siste ordet uansett. Argumentene våres blir ignorert, og hun snur alt vi sier i mot oss. 

Fly forbanna

Konflikt er hennes bestevenn, men hun kommer aldri til å innrømme at hun er roten til foreldrekonflikten. Hun elsker makt og kontroll, og mister hun den, har du er fiende for livet.

Den første gangen hun måtte ta i bruk skitne triks for å gjenvinne kontrollen var da de gikk fra hverandre.

Hun skulle ha barna, uansett hva. Minst 60 %. For da fikk hun barnebidrag, trippel barnetrygd, og kunne bestemme hva pengene skulle brukes på – og ikke brukes på.

Voldskortet

Skitne triks? Ja, dette var første gangen det falske voldskortet ble brukt mot far. 

Hun anklaget ham for å være voldelig og ikke i stand til å ha hovedomsorgen for to små barn. Han var for ukontrollert og sint, ifølge henne. 

Det hjalp heller ikke at vi ble kjærester: da eskalerte det såpass at hun holdt barna borte fra far i tre måneder. 

Samvær under tilsyn

Hun bestemte at han kun fikk samvær under tilsyn. Personen som fikk være med på samværene skulle være en nøytral part. Ingen i fars familie var egnet. 

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hvem holder på sånn? Jo, mennesker som er i psykisk ubalanse, som ikke tenker rasjonelt og fornuftig. På innsiden er det fullstendig kaos.

Barnevernet konkluderte med foreldrekonflikt.

Andre gangen hun klorte rundt seg var da vi hadde flyttet sammen. Barna ble brukt som flygende aper. Mor saboterte grensene vi satt overfor barna, og gjorde det stikk motsatte slik at de skulle bli fullstendig forvirret og presset inn i et hjørne. 

Mor manipulerte, og spilte bekymret i møter med skolen. Det hele endte med at skolen sendte inn bekymringsmelding som omhandlet fars omsorgsevne og hjemmeforholdene hos oss. Barnevernet konkluderte med foreldrekonflikt.

Misbrukte opplysninger hos NAV 

Tredje gangen mor fikk fullstendig panikk og måtte sparke rundt seg, var da hun for det første hadde fått en bekymringsmelding rettet mot seg på grunn av rusmisbruk. Noe hun senere har innrømmet overfor barnevernet. Hun ble også avslørt i å snoke i NAV-systemet på oss og foreldrene hans uten at hun hadde et «tjenstlig behov». 

Vi ble syndebukkene

Nok en gang måtte hun ty til sitt skitne spill, og dro barna inn i konflikten. Hun fortalte dem at det var vi som hadde gjort noe for at hun skulle miste jobben. 

I tillegg fortalte hun dem at hun trodde det var jeg, bonusmor, som hadde sendt inn den ene bekymringsmeldingen til barnevernet. 

Dermed fikk hun vendt barna imot oss, og vi ble syndebukkene 

Mor ba det ene barnet ta opp samtaler i hjemmet vårt. Barnet ble avslørt da hun gjorde et opptak, og det ble en stor krangel.

Barnet fortalte da hva mor hadde sagt. Nå som mor var avslørt, mistet hun kontrollen – og besinnelsen. 

Familievernkontoret sendte inn bekymringsmelding mot far 

Bekymringen omhandlet vold og hans omsorgsevne. Barnevernet tok voldsanklagen på alvor, og startet undersøkelsen i det skjulte. 

Far fant tilfeldigvis ut hva som foregikk. Dette var rett før påskeferien. Mor ville derfor ødelegge turen til påskefjellet og vurderte at hun burde holde barna tilbake fra samvær. 

Barnevernet svarte med en annen plan; barna kunne kontakte alarmtelefonen, chatte med dem på nett, eller ringe slik at barnevernsvakta på fjellet kunne rykke ut hvis det oppsto noe som gjorde dem redde!  

Alle er «bekymret», men likevel skal disse to «utrygge» barna dra på fjellet alene med en voldelig far? 

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

En «sint mann» barnevernet ikke hadde møtt en gang. Hvis barna hadde vært så redde hadde de selvsagt aldri dratt av gårde med han.

Barnevernet konkluderte med foreldrekonflikt.

Vi står rakrygget i denne kampen

Vi kan ærlig si at vi gir barna det de trenger aller mest; trygghet, forutsigbarhet og grenser. 

Og vi står oppreist kamp etter kamp fordi vi gjør alt vi kan for at de skal ha det bra – det kalles omsorg. 

Det mor holder på med er på grensen til omsorgssvikt.

Vi er to ressurssterke og oppegående mennesker (den ene av oss er spesialpedagog), vi har fast inntekt, hus, hytte på fjellet, to biler, og en ressurssterk familie i ryggen. 

I hennes øyne vil vi aldri være gode nok.

Bak fasaden, hvor sannheten skjuler seg – det er der jeg liker meg best! Ærlighet varer lengst, også i dette tilfellet.

LES OGSÅ:

Bonusmamma i mors klør

Hun lager et helvete for oss

Lucifers datter – den kvinnelige psykopaten

Finnes det kvinnelige psykopater?

Dette skjer etter bruddet med en psykopat

10 regler for et endelig brudd med psykopaten

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Flykt eller kjemp

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Erfaringerilivet

    Det var akkurat som å lese om min mamma i enkelte ting. Skremmende at det finnes så mange mødre. Selvsagt finnes det nok fedre også. Skremmende hvor likt mange opplevelser er.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.