Psykopaten

Hun lager et helvete for oss

Hun melder oss til barnevernet

Hun deler en ganske kompleks og utrolig historie. Man kan jo kalle det dobbelt ulykke, skriver hun. 

LESERHISTORIE: Historiene våre fletter seg sammen på en måte, men jeg vil dele mine opplevelser med min manns eks. Den kvinnelige psykopaten. Hun som kan manipulere og hjernevaske for å få det som hun vil. Man hører oftest om den mannlige psykopaten, men ikke så ofte den kvinnelige. 

De som har vært borti den kvinnelige utgaven sier ofte at de er de verste. Det er jeg enig i. 

Mitt første møte med psykopaten var for flere år siden. Da jeg møtte faren til mitt første barn. Det var da helvete begynte, og det har vart i mer enn ti år. 

Vi har vært i retten utallige ganger, hos familiekontoret, familiesenteret, barnas stasjon – you name it. Det har vært en påkjenning for meg og mitt barn. I skrivende stund er vi fremdeles i rettssystemet og skal ha hovedforhandling snart. 

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Heldigvis ser det endelig ut til å ta slutt på denne galskapen. Eller, det er jo lov å håpe.

Redd for kjærligheten

Etter at jeg forlot min eks var jeg redd for kjærligheten i lang tid. Jeg så automatisk for meg at historien ville gjenta seg, og det orket jeg ikke.

Etter noen år ble jeg sammen med en barndomsvenn.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle tørre å hoppe i det og at det skulle bli oss. Plutselig fikk jeg opp øynene for han. Han er fantastisk, men hadde dessverre mye bagasje.

Han har flere barn fra et tidligere forhold. Jeg visste hvem moren til barna var fra før av, men kjente henne ikke.

Min bestevenninne som har kjennskap til henne, fortalte at hun ikke var så snill, men jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle gå så galt som det har gjort.

Bekymringsmelding til barnevernet

Det begynte i det små. Min nye kjæreste ble meldt til barnevernet anonymt. Det var også mye hakking fra hennes side, hvor hun stadig lette etter feil med han.

Han har fortalt at hun var nedlatende da de var sammen og at hun fikk han til å føle seg liten og ubetydelig. Hun kritiserte og hun fikk alltid viljen sin. Hun har til og med kalt han for en psykopat ved en tidligere anledning.

Jeg vil ta barna fra deg

Da de gikk ifra hverandre, så sa hun til han at hun skulle ta barna ifra han. Han tenkt at hun ikke virkelig mente det da hun sa det. Der tok han feil.

En dag kom barna og fortalte at moren snakket stygt om oss. Det begynte litt i det små, men eskalerte fort. 

Det kom trusler gjennom barna, om at hun og hennes nye samboer skulle banke oss.

Hun fortalte barna at det var vi som var slemme mot henne. Vi brukte uendelig med kvelder på å trøste gråtende barn som var redde og fortvilet over det moren fortalte.

De fortalte oss også at moren gråt ofte fordi vi var så slemme mot henne.

Nok en bekymringsmelding.

Det var veldig uventet. Vi regnet ikke med at det skulle komme flere meldinger når det for kort tid siden allerede hadde vært en og denne var avsluttet uten oppfølging. 

Denne gangen var det enda en anonym melding hvor også jeg og mitt barn ble involvert.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det tok ikke lang tid før hun stevnet mannen min for retten fordi hun ønsket å ha barna alene.

Til barnevernet og i stevningen beskyldte hun han for vold. Heldigvis ble dette satt en strek over i retten. Da hun måtte innrømme at det bare var en følelse.

De har i ettertid vært i uendelig mange møter på familiekontoret, familiesenteret og i en hel haug av andre instanser. Hun fortsetter å beskylde han for vold og lyver om hendelser når de er til samtaler.

Usannsynlige påstander

Han blir sittende å forklare og forsvare seg mot usannsynlige påstander.

Hun er barnas mor flink til å gråte på kommando.

Hun kan aldri fortelle konkret hva han har gjort. Selv om hun aldri kan komme med et ordentlig svar, så får hun medhold.

Hun videresender heller aldri informasjon. Bursdagsinnbydelser fra andre barn blir ikke sendt, så da går barna glipp av bursdager om vi ikke finner ut av det tidsnok gjennom andre.

Påstander om vold mot barna

Kort tid etter at de inngikk et forlik i retten, så meldte hun mannen min til barnevernet igjen. 

Denne gangen gikk det også på vold. Hun fikk også barna til å fortelle på skolen og i barnehagen – at pappa slår dem og drar dem i armen. Denne saken ble heldigvis avsluttet ganske raskt.

Noe mor ikke var fornøyd med, så hun klaget på dette, men kom ingen vei.

Hun har brukt uendelig mye tid på å snakke stygt om oss til barna sine. Hun har også snakket stygt om mitt barn og dratt mitt barn inn til barnevernet. 

Gjør seg til venn med min eks

Så gjør hun det store. Hun blir venn med faren til mitt barn. Han jeg  har vært i konflikt med i alle år. 

Hun får beskjed om at jeg ikke ønsker at hun skal ha kontakt med mitt barn, noe hun besvarer med å ha mitt barn på overnatting hjemme hos seg. Hun ber barna holde det hemmelig. 

Hun forteller til sitt eldste barn, at hun og min eks nå skal bli bestevenner.

På ferie med min eks og mitt barn. 

Jeg har i forkant av ferien fortalt min eks om hvordan hun har holdt på. I håp om at han kan høre, men det var dumt.

Jeg kastet jo bare bensin på bålet. 

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

De fortsatte å treffe hverandre og min mann sin eks delte sine voldsbeskyldninger med min eks. Dette blir selvsagt gjort for at  jeg og mitt barn skulle få enda mere problemer. Og det har vi fått. 

Min eks melder til barnevernet

Det har vært mye mere turbulent enn noen gang. Vi blir igjen meldt til barnevernet, denne gang av min eks.

Nå er bekymringsmeldingen psykisk vold. Til tross for forsket, stevner hun han for retten igjen, fordi hun ønsker omsorgen for barna alene. 

Hemmelige møter

Barnevernet åpner ny sak hver eneste gang. Mor blir alltid hørt i mens far er usynlig. Mor har til og med hemmelige møter med barnevernet, som far får vite om i ettertid fra den sakkyndige som er involvert i saken.

Det hele endte med at min mann ble så sliten at han sa ja til å ha barna mindre, for at de skulle få fred. 

Mor har nå i mange år svartmalt både meg og far til barna. Skremt dem, ydmyket dem, løyet og herjet på. Barna er slitne og det samme er vi. 

Manipulerer barna

Han hadde heller ingen sjans i retten da mor fikk barna til å si at far var stygg mot dem. Man kommer ingen vei når hun klarer å manipulere to av tre barn.

Hun fremstiller seg som en fantastisk god mor. Skrur på sjarmen og setter seg i offer rollen. Alt er så vondt og så vanskelig, og mor får gehør for dette.

Når saken er over, hvor de har blitt enige om å holde konflikten nede. De har til og med skrevet i avtalen at min eks skal holdes utenfor. 

Så klarer hun ikke å styre seg. Denne gangen så ringer hun ned barnevernet, er på møte med de, og får det ene barnet med seg til helsesøster hvor hun viser frem et blåmerke og skylder på far.

Politiet

Nok en gang min mann meldt til barnevernet enda en gang. Denne gangen skal også politiet involveres.

Nå har det blitt mange meldinger med samme beskyldninger. Så da vil de komme til bunns i det. 

Jeg krysser fingrene for at psykopaten blir tatt en gang for alle. Nå har mine barn blitt blandet inn også. Barnet jeg hadde fra tidligere og det barnet som min mann og jeg har fått sammen.

Nå løper mor og hennes familie rundt å forteller alle at barna skal bo permanent hos henne. Jeg fikk høre dette ifra noen bekjente.

Samme taktikk

Mor har stor familie, hvor alle damene har voldelige forhold bak seg. De har alle brukt den samme historien og samme taktikk for å få bort fedrene til barna. Ingen av løgnene er det hold i, men de vinner frem allikevel..

Barna forteller at disse damene sitter rundt et bord å snakker stygt om oss, og dette må barna høre på.

Ingen utvei?

Det ser ikke ut som at det er noen vei ut av dette marerittet. Det verste av alt er at mor vinner frem med usanne historier. 

Hun kan styre på som hun vil og går helt ustraffet hen. 

Dessverre så er det barna som er de virkelige taperne her. De vil få store psykiske problemer når de vokser oppe.

Barnevernet er der ikke lengre for barna, men for mor som ønsker far vekk. Så de er den perfekte konflikt instans. Mor sin taktikk har nok vært å slite oss ut slik at hun skal vinne. 

Alt dette styret bare for fasade og penger.

 

LES OGSÅ:

Lucifers datter – den kvinnelige psykopaten

Finnes det kvinnelige psykopater?

Dette skjer etter bruddet med en psykopat

10 regler for et endelig brudd med psykopaten

Flygende aper – psykopatens medhjelpere og medskyldige

Når du blir utsatt for en svertekampanje

Flykt eller kjemp

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Er du på LinkedIn? Legg gjerne til Tom Aage i redaksjonen på Facebook og LinkedIn.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Artikkelen er virkelig nyttig og virkelig motiverende.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.