Leserspørsmål

Ble jeg lurt til å gifte meg?

Ble jeg lurt til å gifte meg

Han har tatt mot til seg til å skrive sin historie og vil belyse at det er mange menn som lider i stillheten av å leve med ei dame som ikke er snill.

LESERHISTORIE: Jeg ble kjent med min kone på nettet våren 2016 Hun var drømmedama trodde Jeg. Hun var interessert i meg og mine ting fra første stund. 

Men det varte bare i fem måneder. Det hastet veldig med å flytte sammen. Jeg så ikke varsellampene.

Giftet oss

Vi avtalte å gifte oss våren i fjor. Da skjøt det fart og hun endret totalt væremåte.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg trodde hun hadde bryllupsnerver. Men hennes rette jeg dukket opp straks etter bryllupet.

 Hun er flere personer

Jeg er noen ganger redd for hva som skjer. Alt er som å leve i et mareritt jeg håper å våkne fra.

Men så heldig er jeg ikke.

Jeg har slitt veldig med nerver. Det som kjennetegner henne er at hun tenker bare på seg og sitt. Når vi kjører bil, er det er dårlig føre, mener hun og hun vil ho ta over.

Jeg har kjørt buss i hele mitt voksne liv og tror jeg er ganske så god sjåfør.

Hun har ett sinne som kommer som lyn fra klar himmel. Jeg vet aldri hva som møter meg når hun kommer hjem fra jobb. Hun er sliten, sier hun sint. Ja vel, tenker jeg, men det er det flere som er

Sjalu og mistenksom

Hun spør hele tiden hvor jeg har vært og hvem jeg har vært sammen med.

Jeg har jobbet med mange folk i hele mitt liv, men aldri opplevd makan.

Jeg har pause fra jobben på dagen. Da ordner jeg hus. Jeg gjør alt av husarbeid og har ikke noe i mot det, men synes det er koselig.

Lydopptak

Jeg har et lydopptak på telefonen hvor vi har krangel. Hun stikker av for å lage bråk

Og er en skikkelig dramadame. Hun sier at hun er en omsorgsperson. Det merker ikke jeg.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun roter på telefonen min og har lest mine eposter. Hun prøvde å tvinge meg til å vise hva jeg ser på. Det fikk hun ikke, og ble hysterisk. 

Når vi er sammen hos et psykisk helseteam, så manipulere hun de damene slik at jeg ikke blir trodd. Det er sårt å tenke på.

Sex er jo umulig slik det er hjemme. For henne er det særlig viktig med mas om sex når jeg skal opp tidlig.

Gir alt men ingenting tilbake

Jeg føler det bare er å gi ikke få noe igjen. Dette er bare litt av min situasjon. Jeg meldte meg på et kurs og kurslederne forsto min situasjon.

Jeg håper dette er ett lite bilde av situasjonen for meg. Håper at dere tror på meg.

Jeg har hatt sammenbrudd som følge av min situasjon.

Håper dette kan være en vekker for flere.

Er det noen som har råd til meg hvordan jeg kan gripe dette an? Trenger sårt hjelp på veien.

LES OGSÅ:

Sjekk litteraturlisten og bøker du kan bestille 

Diagnose: Psykopat! Kan noe gjøres?

Kvinner kan også være psykopater (Politiken, dansk)

“Beware the psychopath”  – Artikkel på engelsk, psykopaten som samfunnsbygger

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Har du møtt på en kvinnelig psykopat? Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen?

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. anonymmann

  Kjenner meg igjen i mye av det du forteller. Synes synd på deg, og har bare ett råd: Kom deg vekk! Sannsynligheten er stor for at hun fortsatt vil plage deg og sette folk opp mot deg, men det er bedre enn å bli i et så ødeleggende forhold, og hennes plaging vil bli mindre etter hvert.

  • Anonym

   Ta kontakt med krisesenteret I kommunen der du bor så får du god veiledning på veien videre.

   De har god kjennskap men både kvinner og menn så har levd i destruktivte relasjoner.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.