BokIntervju

Ny bok – fra offer til heltinne

Bestill boken fra Offer til Heltinne

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv.

I boka “Fra offer til heltinne” forteller hun om opplevelsene. – Hun ønsker å styrke selvtilliten til leseren og gi inspirasjon og håp.

Anita har skrevet boken for alle som har hatt en vanskelig oppvekst eller vært utsatt for tøffe opplevelser, men også for alle som er interessert i selvutvikling og healing.

– Fokuset i boken er å bringe folk ut av offerrollen. Leseren skal finne fram til sin indre helt eller heltinne. Alle kan ta styrken og kraften tilbake og skape et godt liv for seg selv, uansett hva de har vært utsatt for, sier Meyer.

Overgrep og fornærmelser

I første del av boken skildrer Meyer oppveksten, som var preget av overgrep, psykisk mishandling og stadige fornærmelser.

– Stoffet er autentisk. Jeg har erfart disse tingene på kroppen. Likevel har jeg valgt å anonymisere overgriperne. Jeg har valgt å dele mine livserfaringer i håp om å hjelpe andre i sin vekstprosess, forteller forfatteren.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun legger opp til gode og enkle øvelser som kan hjelpe leseren til å leve mer i samsvar med sitt ‘autentiske selv’.

– Med det ‘autentiske selvet’, mener jeg den man egentlig er bak all ‘programmering’ vi utsettes for i familierelasjonene og i samfunnet fra barndommen av. I tillegg inneholder boka meditasjonsøvelser som kan bidra til leserens egen indre healing og kontakt med intuisjonen og den åndelige verden. Den kan også egne seg å gi som gave til mennesker som sliter etter vanskelige livserfaringer.

Inspirert av det spirituelle

Anita Angelica Meyer beskriver seg selv som en «voksen» dame som alltid har hatt interesse for lesing.

– Jeg leste mye klassisk litteratur i yngre år, alt fra norske klassikere til Dostojevski og Tolstoj. I tillegg er jeg veldig interessert i det spirituelle og har tatt mange kurs innenfor selvutvikling, healing og liknende.

Anita  har også tatt en del skrivekurs og har tidligere utgitt tre noveller.

Siden hun har lest utallige selvutviklingsbøker som har hjulpet henne svært mye i sin egen vekst, ønsket hun sterkt å skrive en bok som kunne hjelpe andre, forteller hun.

En svært vanskelig oppvekst med overgrep og rus, har gitt henne en solid erfaring i hvordan man bygger seg opp etter slike opplevelser. Dette ønsker jeg å dele med andre i håp om å kunne bevisstgjøre og inspirere andre.

LES MER: Om boken Fra Offer Til Heltinne

LES OGSÅ: Sjekk litteraturlisten og andre bøker du kan bestille 

—–

Mange lesere spør også; hvor kan vi få hjelp til å takle en psykopat?

Svaret på det  avhenger hvor langt du selv har kommet og hva slags relasjon du befinner deg i. For mange starter det med en gnagende tvil og en erkjennelse at noe er riv ruskende galt i relasjonen. Det kan være en kjæreste, samboer eller ektefelle. Eller i forhold til en sjef eller kollega på jobben eller frivillig arbeid. Særlig utfordrende er det for deg som er samboer eller gift og har barn. Vi har også lesere som bekymrer seg for venner som de mener lever med en psykopat. De er rådville, men vil gjerne hjelpe. Les mer på siden Hvor kan du få hjelp   Har du akutt behov for å komme deg vekk, kan denne oversikten over krisesentre være nyttig. Ring i dag!

Besøk også våre Facebooksider.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.