TOR HALSTVEDT:
TABU!

Fyll ut din informasjon til bestillingen

Boken koster kr. 298,- pluss frakt og emballasje kr. 50,-
Boken blir sendt i posten hjem til deg.
Faktura vedlegges forsendelsen.
 

Boken er gitt ut av Commentum Forlag. Innbundet. Bokmål.

ISBN/EAN: 9788282334006

I Tabu forteller Tor Halstved om overgrep fra begge sin foreldre.
Tom Aage Grobstock, Redaktør
www.psykopaten.info 

“Dette er en veldig personlig historie som fenget meg fra første side. Spennende og gripende lesning om  om svik og overgrep. Han ble seksuelt misbrukt som barn av begge sine foreldre. Dette er vond lesning.  Boken er den første i sitt slag i Norge og anbefales for de som selv har opplevd noe lignende og for andre som vil forstå hva som kan skje. Jeg sitter igjen med en følelse at vi skylder den modige forfatteren å lese boka!


I Tabu forteller Tor Halstved om overgrep fra begge sin foreldre.

Hver sjette gutt under 16 år opplever å bli seksuelt misbrukt.

Forfatteren, Tor Halstvedt, er den første mannen i Norge som står åpent fram i bokform og forteller om hvordan han ble misbrukt av foreldrene som barn. Men han viser også at det er håp, og at det fins en vei ut av traumene.

Ryggsekken ble tyngre og tyngre med årene. Hvem kunne bli glad i et barn som meg? Jeg hadde denne fryktelige hemmeligheten som jeg bar på, og som gjorde meg annerledes enn de andre barna på skolen. Jeg var alene, fanget i et mørke som jeg ikke kunne komme meg ut av.

Tor Halstvedt ble født i Askim i 1948. Han flyttet til Oslo i 1971 og studerte litteraturvitenskap, men begynte på Chr. Spigerverket i 1975 og har siden hatt en rekke forskjellige jobber. Halstvedt bor i dag i Tønsberg og jobber i Posten.

Han ga ut sine første tekster i tidsskriftet Vinduet i 1971, og debuterte på Gyldendal i 1981 med boka Tulla. Siden har han skrevet en rekke romaner, barnebøker og debattbøker. Halstvedt har også oversatt flere bøker og er kjent som kronikør og samfunnsdebattant