Anita Angelica Meyer:
Fra offer til heltinne

Bestill boken Fra offer til heltinne av Anita Angelica Meyer

Alle kan ta styrken og kraften tilbake!

  • Mobbing i barndommen. Anita forteller om traumene i voksen alder og hvordan de var nær ved å knekke henne. Les hvordan hun fant tilbake til seg selv!
  • Overgrep og incest:   Oppveksten var preget av overgrep, psykisk mishandling og stadige fornærmelser.
  • Autentisk: Anita har selv erfart disse tingene på kroppen. 
  • Erfaringer du kan lære av: Enkle øvelser som kan hjelpe deg til å leve mer i samsvar med ditt ‘autentiske selv’ 
  • Finn din egen indre helt eller heltinnne:  For alle som har hatt en vanskelig oppvekst eller vært utsatt for tøffe opplevelser, men også for alle som er interessert i selvutvikling 
  • Styrk din selvtillit: Anita vil hjelpe deg til å styrke din selvtillit og gi inspirasjon og håp
Anbefales av redaksjonen i psykopaten.info  

“Livet her på jorden er som en helte- eller heltinnereise. Det er bøttevis av ulike utfordringer, og vi lever våre liv både i lys og i mørke. Vi som har vært utsatt for smertefulle hendelser, traumer og omsorgssvikt i oppveksten, har fått en del indre sår og arr. Slike opplevelser har lett for å drive oss inn i offerrollen. Men uansett hva vi har vært utsatt for av vonde opplevelser, kan vi reise oss fra nederlag og begynne på nytt. Uansett hvor dårlige vekstvilkår vi har eller har hatt, kan vi velge å gjøre vårt beste for å blomstre som den unike helten eller heltinnen vi er. Boken er også for alle som er interessert i selvutvikling og healing. Den inneholder øvelser og meditasjoner som kan bidra til å styrke selvfølelsen og nå egne mål i livet."                                          


Fra offer til heltinne

Om forfatteren: Anita Angelica Meyer

Anita Angelica Meyer beskriver seg selv som en «voksen» dame som alltid har hatt interesse for lesing. Hun er født i 1966 i Oslo.

– Jeg leste mye klassisk litteratur i yngre år, alt fra norske klassikere til Dostojevski og Tolstoj. I tillegg er jeg veldig interessert i det spirituelle og har tatt mange kurs innenfor selvutvikling, healing og liknende. Hun har også tatt en del skrivekurs og har tidligere utgitt tre noveller. Siden jeg har lest utallige selvutviklingsbøker som har hjulpet meg svært mye i min egen vekst, ønsket jeg sterkt å skrive en bok som kunne hjelpe andre. Med en svært vanskelig oppvekst med overgrep og rus, har jeg solid erfaring i hvordan man bygger seg opp etter slike opplevelser. Dette ønsker jeg å dele med andre i håp om å kunne bevisstgjøre og inspirere andre.

Fyll ut din informasjon til bestillingen

Boken koster kr. 299,- pluss frakt og emballasje kr. 50,-
Boken blir sendt i posten hjem til deg. Faktura vedlegges forsendelsen.
 

Boken er gitt ut av Forlagshuset Vest. Innbundet 144 sider. Bokmål. ISBN: 9788293641797 

Fra offer til heltinne boken skrevet av  Anita Angelica Meyer