Brudd med en psykopat

Når jeg blir oppringt fra fortida

Jeg får angst når mine gamle venner ringer

Av og til blir jeg oppringt av fortida, forteller hun i denne historien. Når de ringer knyter det seg. Jeg kan ikke fatte at det har blitt sånn.

LESERHISTORIE: Jeg rømte. Ikke bare fra HAN, men fra vennene jeg hadde forsømt og fra jobben som jeg holdt i altfor lenge fram til jeg ble sykemeldt.

Jeg rømte fra HAN og fra følelsen av skam over å være et dårlig menneske som hadde valgt en mann til livspartner som gjorde meg syk og svak og som fikk meg til å glemme hvilken raus, omsorgsfull, energisk og pliktoppfyllende dame jeg egentlig var.

Jeg rømte og kutta de fleste bånd.

Jeg er for det meste stolt. Over drastiske tiltak jeg satte i gang for meg selv og mine to barn for at vi lettere skulle glemme alt det vonde og ha det bra.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Vi har det bra nå. Barna blomstrer på det nye stedet, og jeg har kommet meg økonomisk etter å ha tapt alle pengene mine og satt meg i stor gjeld pga HAN. Stresset er i ferd med å slippe taket. Alt i orden liksom.

Tilbakefallene

Det som skremmer meg mest er per dags dato tilbakefallene. Angsten og panikken og frykten bobler opp i meg hver gang noen ringer fra der jeg bodde tidligere.

Gamle kollegaer, venner og treningskompiser.

Fordi om de ikke hadde stort med han å gjøre, så føles det sånn. Jeg har så masse negative følelser knyttet til steder og personer som var en del av livet mitt da han ble et monster. Venner som jeg stoler på og som bare vil meg vel.

Jeg klarer ikke prate med dem uten at alt kommer tilbake.

Jeg orker ikke tenke på den tidligere jobben. Jobben som jeg elsket, men som jeg på slutten ikke mestret og de fleste trodde jeg bare var lat.

Jeg be hasteinnlagt

Det var nesten ingen som trodde jeg var syk på ordentlig da jeg tilslutt gikk til lege og ble hasteinnlagt på sykehus.

Jeg kunne ikke fortelle om panikkangst og hormonforstyrrelser som kom av stresset han påførte meg. Jeg hadde blitt sykere og sykere over lengre tid, nesten uten å merke det selv. Jeg ble innesluttet og delte ingenting med ledelse og kollegaer.

Jeg var fysisk til stedet, men mer enn det kan jeg ikke si jeg bidro. Innsatsen var på et minimum og den dårlige samvittigheten på høyeste nivå.

Når venner fra denne arbeidsplassen ringer nevnes alltid noen som har pratet om meg, eller noe som har blitt fortalt om meg. «Hun lurte oss trill rundt», «vi lot oss sjarmere av hennes vinnende vesen». «Hun var en slange, – for god til å være sann viste det seg».

Det de sier får det til å høres ut som om jeg var psykopaten.

Nå vurderer jeg å kutte kontakten med mine gode venner der også. De støtter meg og tror meg, men det er minnene og følelsene rundt samtalene med dem da jeg hadde det som verst. Det er ille at det blir sånn, men jeg skjønner ikke ellers hvordan jeg skal få dette helt ut av kroppen.

Posttraumatisk stress?

Jeg lurer veldig på om dette er posttraumatisk stress.

Alt knyter seg, akkurat som det var da jeg prøvde å komme meg bort fra han. Jeg vet at det er veldig usannsynlig at han når meg nå, men jeg er redd i denne situasjon likevel.

Jeg får panikkangst og klarer ikke å holde fokus på det jeg driver med. Ser etter bilen hans foran huset enda jeg bor på adresse han ikke kjenner og låser alle dører.

Totalt irrasjonell tankegang.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg tenker kanskje jeg må kutte kontakten med alle. Både nære venner og folk jeg bare var på hils med. Det er vel en mulighet å ta en pause, men det føles også veldig dårlig gjort overfor alle som har hjulpet meg og trodd på meg.

Det knyter seg

Når de ringer knyter det seg. Jeg kan ikke fatte at det har blitt sånn.

Jeg setter pris på at jeg kan puste og le igjen.

At jeg fungerer i samfunnet i ny jobb og med barna og hverdagen.

Men når fortida ringer, så faller jeg sammen.

 

LES OGSÅ FRA SAMME FORFATTER:

Psykopaten truer min venninne

Livet med en kriminell psykopat

Slik kommer du deg gjennom kaoset etter bruddet

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.