Psykopaten

Jeg ble lurt trill rundt

Den kvinnelige psykopaten

Han hadde jobbet litt sammen i nesten ett år da han ble singel. Akkurat sluttet og startet for seg selv. De hadde først en liten hyggestund hjemme hos henne, forteller han, før han noe impulsivt noen måneder etter inviterte henne hjem.

LESERHISTORIE: Hun tok absolutt ballen med en gang. Lå over to dager uten å ha med skift. Da måtte hun dra da jeg jeg fikk barn hjem. Etter to dager lurte hun på om vi skulle bli kjærester. Vi dro ut på byen i hennes hjemby. Dag to ønsket hun å legge ut bilder av oss to sammen på Facebook. «Det er dårlig gjort at jeg skal vise alle at vi er sammen, men du vil ikke». Klarte heldigvis å si nei.

Det ble eneste gangen. Etter fire uker mente hun det var helt ok å la meg møte barna sine. To jenter som gikk rett på meg og ønsket sterkt kontakt. «Skal jeg kalle det stefar eller bonuspappa» spurte den eldste jenta med store øyne. Kjente jeg ble helt satt ut og svarte. «Det velger du selv hva du liker best», sa jeg.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det stormet høyt – hun sa hele tiden hvor høyt hun elsket meg.

Du er mannen i mitt liv

Hun sa hun kanskje mente rekkehuset ble for lite – at vi måtte kjøpe oss et hus for å få plass til alt vi vårt nye liv. Budskapet ble også fremført på første møte med broren. «Tror du ikke det hadde vært fint at vi kjøpte nabohuset», sa hun. Hun sa hun ønsket å gifte seg med meg og hvor hun ønsket å gjøre det.

Jeg ble helt ruset. Så på hus og sendte linker på Finn.no, mens vi kjørte ut og så på et par stykker. Jeg var hemningsløst forelsket og slapp alt. Vi hang sammen hele sommeren så mye vi kunne. En hel uke i strek. Så kom dagen da vi begge hadde barnefri.

 Jeg orker ikke

Jeg ringte glad og fornøyd. «Jeg lager middag så kan du komme hit». Ferietiden var over og alle var kommet tilbake på jobben etter skoleferien. «Nei, du det orker jeg ikke», var svaret. Hva orker du ikke komme til ferdig middag? Så fikk jeg beskjed om at hun ikke orket så mye kontakt når vi begge hadde fri. Dette var fordi datter var narkoman. Hun var helt utslitt og klarte ikke mer enn å passe på jobben. Så tirsdag kveld tok jeg kontakt og spurte om jeg skulle komme innom. Hun ble så glad for det. Så jeg gjorde det samme på onsdag. Det var ifølge henne for mye.

Hun trengte alenetid. Jeg måtte ikke presse henne. Det var så dumt at jeg skulle gå så fort frem. Jeg måtte lære meg å være mer alene. Så jeg ble trygg i meg selv. Hun hadde funnet et svakt punkt og vridde om.

Les Når familiemedlemmer er fienden av Torunn Hansen som ble misbrukt av sin egen onkel.

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Og måtte ha torsdag alene (skulle da være alene hele helgen). Datteren skulle legges inn. Hun hadde ikke tid til å kjøre henne da det var for mye på jobben til å komme seg i fra. Sa jeg synes hun burde og at jeg gjerne kunne stille opp. Så da dro jeg å møtte en kompis og da hadde hun ringt meg. Dagen etter var hun rasende fordi jeg ikke hadde ringt henne tilbake og gitt henne støtte. «Jeg trodde du ville være alene og satt med en kamerat jeg ikke hadde sett på en stund», svarte jeg spakt. «Ja ja jeg har i alle fall familien min som støtter og forstår meg», raste hun. Jeg sa hun kanskje burde sykemelde seg.

Hun snakker brått om at jeg rusher ting – og at hun trenger alenetid. Selv om det var hun som snakket om hus giftemål og om å møte barn. Jeg var fanget i nettet.

Min datter var klinisk død fortalte hun

Jeg sa det kanskje var lurt å vente med å møte datteren min sammen med ungene hennes. Neida, mente hun. Dette kommer til å bli så bra. Gleder meg sånn til å møte henne. Min ekskone var ikke akkurat fornøyd. Men jeg dro ned med datter et par timer. En tabbe som du sikkert allerede har forstått.

Søndag drar jeg ned til henne et par timer. Osende sex og hun forteller hvor høyt hun elsker meg. Mandag skal hun i møter om et nytt kurs hun skal starte sammen med noen gamle kolleger av meg. Jeg er så rar i kroppen. Pulsen går føler meg uvel. Kall det magefølelse. På kvelden sier hun at hun ikke orker å snakke i telefonen. «Vi trenger jo ikke snakke på telefonen hver kveld».

Tirsdag kjenner jeg på samme følelsen.  Hun ringer meg på kvelden. «Puh det har vært litt av en dag. Fikk beskjed om at min datter ble funnet klinisk død for en tid tilbake, men ble reddet med førstehjelp».

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Og jeg sa «dette er jo for mye å bære for en foreldre. Skjønner at du trenger fred og ro og du bør kanskje sykemelde deg. Svaret sjokkert meg: «Men det har skjedd noe positivt i dag og. Jeg har fått tilbud om å ta ekstravakter. Trenger pengene». «Så da har du altså tre jobber og skal jobbe 130 % nå ble jeg bekymret for deg», sa jeg. Hun ble rasende. «Da kan jeg ikke fortelle deg noen ting visste at du ville reagere sånn». Jeg svarte «Nå er det nok du får tenke deg om» La på.

Siden hørte jeg ikke mer. Jeg var knust. Det å ta kontakt var nytteløst. Etter 10 dager sendte jeg en melding. Fikk til svar «vi hadde litt ulike behov og ønsker».

Hun har bare brukt deg

Fikk telefon fra tidligere kollega. «Jeg var usikker på om jeg skulle si noe tidlig. Hele jobben hennes vet at hun var forelsket i en kollega siden i fjor – hun ikke fikk. Nå var han ledig igjen. Hun har bare brukt deg. Alle på jobben snakker om det».

Jeg ser det jo nå. Hun har hoppet inn og ut av forhold i 20 år. I følge henne var det på grunn av de var psykopater. «Vet du hva han gjorde. Han la et knust hjerte på mine profil». Evnen til å se forskjell på at andre var lei seg var ikke der med andre ord. Følte meg så dum som ikke så alt i forelskelse rusen. Så kom det over meg. «Du slipper å forholde deg til hennes problemer nå». Jeg går ut litt klokere. Hender jo jeg blir irritert.

Men tenk å flyttet inn med denne kvinnen. Hadde ødelagt meg.  Ble ett helt liv på to måneder. Takk gud for at de stoppet der. Går ut av dette litt mindre naiv, men ønsket om gi meg hen og elske igjen skal hun aldri ta fra meg.

LES OGSÅ:

Når mannen blir fanget av en kvinnelig psykopat

Narsissisten skjuler seg også blant kvinner

Lucifers datter – den kvinnelige psykopaten

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd til denne mannen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.