Psykopaten

Når mannen blir fanget av en kvinnelig psykopat

Mann og kvinnelig psykopat

Han vokste opp i en alkoholisert familie der begge hans foreldre var alkoholikere. Det var også en del vold i bilde mellom hans mor og stefar.

Fosterbarn

Han ble fosterbarn fra han var 11 år og har etter den tid aldri opplevd vold igjen. Han understreker at han aldri har utøvet vold mot noen og aldri blitt utøvet vold mot seg.

Han vet ikke om kvinnen han ble forført av er en psykopat, men om du leser hans historie kan du selv gjøre deg opp en mening. I denne hjerteskjærende historien kan du lese om en mann som kom på ville veier, ble utsatt for psykisk terror, vold og nesten gikk til grunne. Historien fortelles over to innlegg. Det første publiseres i dag.

LESERHISTORIE: Jeg fikk en flott kjæreste i 1996 som kom fra en plass med lite vold, vi fikk 2 flotte barn sammen, vi hadde aldri krangler, aldri vold. Jeg fikk en dom på meg i 2012 for brudd på bokføringsloven og måtte derfor sone fengsel. Jeg fikk vite at jeg skulle sone i 2013 og fikk innvilget soning med fotlenke. Jeg fikk jobbe i en bedrift ikke så langt unna der jeg bodde. I denne bedriften møter jeg en kvinne på 30 år, hun er flott å se på og er kjempe imøtekommende. Vi spiser en del lunsjer sammen og finner tonen veldig lett.

Soningen er ferdig og det blir en del meldingskorrespondanse og etter en stund bestemmer vi oss for å treffes på privaten også. Vi har fortsatt den flotte tonen og jeg føler at jeg blir hørt på en helt ny måte. Lite tenker jeg på min samboer som sitter der hjemme med mine 2 flotte barn.

Jeg blir en skikkelig egoist

Men jeg er ikke utro det hadde jeg bestemt meg for, jeg har faktisk utrolig dårlig samvittighet for hun hjemme som ikke aner noen verdens ting.

En dag når jeg er på jobb får jeg en telefon fra min samboer hun spør hvem er hun? Jeg blir helt taus, jeg merker hjertet dunke for fullt og jeg blir kjemperedd og lei meg. Hun sier så: tingene dine er utenfor! du bor ikke her lengre, jeg vil aldri mer se deg!

Jeg sitter resten av vakten og er tårefull, skammer meg og vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg tenker at dette ikke hender, når jeg kommer hjem kan vi nok snakke om det og vi kan fortsette det gode liv vi har foran oss. Men det går ikke, jeg kommer hjem og ja det ligger 4 bossekker utenfor med masse klær. Hun nekter å åpne døren og jeg må bare ta sekkene og reise vekk derfra, jeg er skamfull og lei meg.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg ringer til hun som jeg hadde hatt mye kontakt med og hun ber meg hjem til seg, hun blir ganske glad og ser et liv sammen med meg. Jeg reiser straks til henne med mine klær og vi snakker lenge, laaangt ut i nattetimene.

Jeg føler hun virkelig tar vare på meg og det er en god følelse. Vi får litt problemer underveis selvsagt og dette bærer i at min eks moren til mine barn angrer, hun trodde nok at jeg skulle krype tilbake til henne og glemme alt sammen. Men det er vanskelig. Hun kommer ofte der jeg er og sender meldinger og ringer hele tiden.

Hun har fått kjærlighetssorg, noe som jeg ikke liker. Hun kommer innom jobben min hver dag, jeg prøver å vise litt kjærlighet ved å ta imot henne og gir henne mat og trøst. Men det er tydeligvis ikke godt nok. Det skjønner jeg godt, hun vil jo bare ha faren til barna hjem igjen.

Hun vil jeg skal komme hjem

Det utarter seg til at hun stiller opp på døren der jeg nå bor og skriker og gjør alt hun kan for å vise at hun enda elsker meg og vil at jeg skal komme hjem igjen. Jeg er litt sta og sier du kastet meg ut!

Dette liker hun ikke å høre. Hun jeg bor med blir mer og mer amper hun truer med å få besøksforbud mot henne og jeg er nå begynt å bli forelsket så jeg følger henne til politiet mot min vilje, politiet spør meg trenger din eks besøksforbud? Jeg svarer NEI om dere ringer og ber henne stoppe vil hun rette seg til det. Og det gjør de og hun stopper.

Jeg tenker nå at nå er det over med problemer

Men det varer ikke lenge. Min nåværende kjæreste begynner å stille krav, hun starter med å forlange at jeg skal ta vare på hennes barn, jeg må hente på skole og barnehage, jeg må lage mat og vaske hus. Jeg bruker all min tid på hennes familie og glemmer mine egne barn, straks jeg nevner mine barn kommer det negative tilbakemeldinger fra henne.

Hun begynner også å snakke om sitt liv der iblant voldtekter, alkoholiserte foreldre, vold fra tidligere samboer. Jeg får vondt av henne og ser ikke noe mønster. Jeg trøster og viser at jeg bryr meg og ikke vil henne noe vondt.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Voldtektene er ganske alvorlige da det dreier seg om ganske mange, flere av hennes ekser skal ha voldtatt henne mens hun sover eller blitt dopet ned, men hun vil aldri anmelde dem for det smerter for mye, morens tidlige kjæreste skal også ha befølt henne, en politimann skal ha voldtatt henne når han skulle kjøre henne hjem, hennes kollega skal også ha presset henne i på toalettet på et julebord, revet av henne trusen og fullbyrdet en voldtekt.

Hennes liv med vold

Hun sitter og griner ganske mye, hun kan komme med fortellinger som er ganske vonde å høre, jeg kjenner klumpen presse på i halsen når hun forteller om sin far som har slått henne gjennom barndommen, og hans selvmordsforsøk der han har sittet i kjelleren med en ladet pistol og vært beruset.

Hun forteller også at flere av hennes ekser skal ha slått henne ganske mye, faren til barna har slått henne gjentatte ganger i løpet av flere år, han skal også ha slått henne så hardt i måned 8 av svangerskapet så hun begynte å blø fra underlivet, han skal blitt hentet av politiet og hun ble hentet i ambulanse og kjørt til sykehuset. Hun skal ha fått beskjed om at barnets far kunne drept deres barn men anmeldte hun han da?

Nei! Men politiet anmeldte han og han ble sendt til behandling for å mestre sin aggresjon. Hun forteller også at alle hennes ekskjærester har slått henne, hun er ganske frustrert over at det alltid er hun skal bli slått…

Jeg merker at dette tærer på meg, jeg bruker bla lang tid på å kunne stryke henne på skinnet uten at hun rykker til, hun sier hver gang at hun er ikke vant til det, hun er vant til å bli slått, men etter lang tid begynner hun å slappe av. Jeg kan stryke henne på skinnet uten noe problem men er veldig usikker hver gang om hvordan hun vil reagere. Jeg merker at hver gang jeg prøver å be henne anmelde disse hendelsene som hun har blitt utsatt for blir hun hissig og ber meg om å ikke snakke om det. Jeg føler at uansett hva jeg gjør så er det feil, jeg begynner å bli hennes nikkedukke uten at jeg merker det selv.

Min 11 år gamle sønn ber meg bryte

Jeg ønsker å ha kontakt med mine egne barn men hver gang jeg snakker om dem så blir det en diskusjon, jeg får til stadig høre at de er en skam og de ikke fortjener å leve, de skulle aldri vært født. Det er sårende å høre så jeg velger å snakke minst mulig om dem. Jeg begynner å møte dem i skjul og sletter samtaleloggen på telefonen når jeg har snakket med dem.

Dette er vondt merker jeg.. det skal ikke være slik men jeg vet ikke bedre. Min sønn som jeg har mest kontakt med er hos meg annenhver helg og da er det alltid hennes barn som kommer først, jeg må lyge for henne slik at jeg og min sønn kan få noen minutter for oss selv, vi sniker oss ut for å gjøre litt av det vi alltid har likt å gjøre bare rundt med hverandre, denne stunder verdsetter jeg maksimalt men jeg er hele tiden redd for at hun skal ringe og høre at vi er bla. På McDonalds eller på isflaten som vi elsker. Min sønn sier hver gang pappa kan du ikke forlate henne, jeg er redd henne og du har forandret deg! Du kan ikke snakke mer med mamma uten at hun slår deg, jeg liker ikke det. Jeg ser du har det vondt! Dette sier min sønn på da 11 år.

Jeg bare tuller det vekk og ser ikke hans frustrasjon i dette. Mine døtre prøver hele tiden å ha kontakt med meg men de blir oversett, jeg må møte dem i skjul, må avtale steder og tid som eks på vei hjem fra jobb så kan jeg få 10 minutter med dem. Oppdager min kjæreste det blir det diskusjoner igjen og de ender som vanlig med slag, spark og utskjelling.

Så jeg mister mer og mer kontakt med barna mine, om kvelden må jeg slå av lyden på mobiltelefonene min, hun bare klarer ikke å høre at den ringer eller at det tikker inn en melding fra barna mine.

Del II: SELVMORDSFORSØKET

LES OGSÅ:

Sjekk litteraturlisten og bøker du kan bestille 

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen en kommentar! Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (6)

 1. Anonym

  Du må komme deg vekk fra henne fordi hun er giftig. Selv om hun trenger noen som støtte men hun er ikke bra for deg langsiktig. Det vil påvirke din helsen. Dine barna kommer først. Hvis din første samboeren oppførte seg needy, kan det ikke være en grunn til at barna må lyde. Det kan også skje at nåværende dame sikkert har sagt et eller annet giftig til den første får å fange deg. Jeg føler at den nåværende overdriver om henne voldelig fortid for å sympati fra deg.

 2. Bare en ting å si: kom deg unna!! Du har et ansvar for dine barn og deres trygghet, så kom deg unna!

 3. Anonym

  Spiller offerrollen – men det er du som er offeret, egentlig.

 4. Stigma

  Du er manipulert inn i tåka, så til de grader.
  Og det høres ut som du har to psykopater å forholde deg til..

 5. Anonym

  Jeg har lest mld og er enig med alle sammen. Jeg vil også si at idag har jeg det beste liv som finnes. Flott samboer som barna elsker… håper at alle kan få det like bra. Jeg tenker ofte på den tiden og det at jeg mistet jobb og flere venner grunnet dette, det føles urettferdig og det værste er at rettssystemet tror blindt på psykopater og narsasister. Og flere uskyldige fengsles urettmessig. 🙁

 6. Anonym

  Spennede lesing.. Det er vanskelig for vanlige mennesker å forstå eller skjønne seg på psykopater. Vært borti flere, de kan være greie å ha fordi ofte har mye bekjente og kontakter mtp jobb osv. Viktig å ha et god mur med å aldri slippe de inn på deg å være umulig å bli lest. Det skaper dem frustrert. Alltid bruk fakta og ærlighet på en god måte, lite de klarer å bruke mot deg for å ta opp ting der du får skylden. Ha bedre selvtillit enn de som er ekte ikke bassert på løgn. Bruke gjerne løgnene dem med sarkasme til andre forann dem, fordi de er de eneste som skjønner at du blir gjort direkte nar av samtlig som alle ler. Det som er at du ble så blind at du ikke husket å ha noe på hun slik at du hadde kontrollet situasjonen med forsikring. Husker var en dame som skulle anmelde meg for oppdiktet historier fordi jeg droppet hun for annen dame(bekjente i en mnd) det hun ikke viste var jeg hadde så mye snapper lagret uten at hun viste jeg hadde screent(dame skjønner ikke andriod med custom software) og aldri fortalte det til noen skrøyt Ikke jeg kunne ha slike mods. Mye festing, alkohol dop uansvarlig til ta vare på barn.. Opplyste bare om tror barnevernet kan være interessert i disse bekymrings meldinger. Ble veldig stille.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.