Leserspørsmål

Aldri mer nettdating

Aldri mer nettdating

Julaften var en datingapp gratis så hun laget seg en profil og fikk raskt kontakt med en voksen mann fra Trondheim.

LESERHISTORIE: Jeg fikk egentlig sterk aversjon mot han fra jeg leste hans skrytende profil, med hytte på sørlandskysten og litt av hvert.

Jeg skrev likevel en høflig melding hvor jeg ønsket han god jul. 

Han skrev mange og utfyllende meldinger og det på julaften. Jeg skrev forsiktig tilbake at jeg ønsket ikke kontakt og begrunnet det med at vi var for ulike.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Dette provoserte han sterkt så han sendte flust med meldinger og kritiserte meg i harde ordelag.

Brukte min profil mot meg

Han tok setning for setning i min profiltekst og brukte det mot meg. Jeg hadde for eksempel sagt at for å bli kjent må man tørre å åpne seg. 

Jeg prøvde forklare at det trengs tid til det og at jeg ikke får meg å skrive så personlig på de første mail. Jeg minnet han at jeg hadde kun skrevet 3 meldinger.

Han fortsatte linje for linje. Jeg hadde skrevet at mitt mål er å ende med kun én og å finne kjærlighet. Fordi jeg ikke husket hans navn mente han jeg skrev med dusinvis og det ikke samsvarte med det som sto i profilen og at han syntes jeg er løgner og falsk.

Gang på gang sendte han melding og kritiserte meg. Først prøvde jeg å forklare at det er ikke sånn at om han skriver til meg, så skal jeg legge bort alle andre og bli kjæresten hans på dagen! Jeg minnet han om at vi hadde hatt kontakt kun to kvelder og at jeg hadde kun sendt tre meldinger og aldri lovet han noe som helst. 

Han nektet å ta dette innover seg og fortsatte å trakassere meg i harde ordelag.

Jeg ble rent skjelven av dette og konkluderte at jeg skal aldri mer prøve nettdating!

LES OGSÅ:

Alt handler om konkurranse for narsissisten

Forskjellen på en narsissist og en psykopat

Den farlige narsissisten

Du kan aldri redde en narsissist

Du er dømt til å tape mot psykopaten – her er hvorfor du må komme deg vekk

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Har du erfaringer med nettdating som du vil dele? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.