Brudd med en psykopat

Hvordan stopper jeg en psykopat?

Kan du stanse en psykopat eller narsissist

Opplever du å bli trakassert av en fullblods psykopat? Fagfolk sier som regel snu ryggen til og løp! Det finnes likevel situasjoner hvor en annen strategi bør vurderes; nemlig tøff, kalkulert motstand. Det kan være hjelp til selvhjelp og forhindre at du selv går til grunne.

LESERHISTORE: Min eks-mann er erklært psykopat fra mange ulike hold. En komplisert og vanskelig mann med mange uvenner og minimal kontakt med sin egen familie. Han har bygget sin tilværelse og rikdom ved å opptre som en økonomisk parasitt.

Ingen har sluppet unna

Barna har vendt ham ryggen, ekteskap har gått i oppløsning og forretningslivet er et kaos med krangler, rettssaker, trusler og økonomisk hvitt-snipp-kriminalitet. Han lever av å skru andre mennesker økonomisk, er mistenksom og slu og stoler ikke på noen.

Å skille seg fra en økonomisk parasitt kan lett ende i økonomisk ruin. Jeg bestemte meg tidlig for å ta opp kampen. Likevel har jeg vært nær ved å gi opp. Hans kveruleringer, hans neglisjering av felles utgifter, hans unndragelser av felles forpliktelser har i perioder lammet meg.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg har mistet energien og utviklet angst for regninger og konvolutter. Det økonomiske skiftet har dratt ut i langdrag og vi har møttes i retten. Mange ganger har jeg måpende og vantro vært vitne til hans slu spill. Psykopater som flår sine omgivelser økonomisk har ingen samvittighet.

De inngår aldri kompromisser. De driver deg gjerne fra gård og grunn uten å komme opp med minnelige forslag. Felles barn er heller ingen formildende omstendighet. Kanskje ser psykopaten sitt snitt til å ødelegge deg helt og til syvende og sist også ta fra deg barna?

Hvordan unngå at psykopaten ruinerer deg?

Dette kjøret har jeg gjennomlevd. Vi er ennå ikke ferdig skiftet. Vi er begge etablert på nytt, men han motsetter seg salg av felles bolig. Han gjør suksess i næringslivet, har et stort privat forbruk og flotter seg med nye biler og dyre vaner. Overfor meg og barna er det stikk motsatt. Jeg betaler hans regninger for å unngå at huset ender på tvangssalg. Jeg jobber dobbelt for å klare utgiftene og føler meg i perioder fullstendig utslitt.

I mange måneder har han unnlatt å betale. Jeg har benyttet advokat, men selv det har ikke hjulpet. Dermed måtte jeg sette inn hardere lut. Hva kan du gjøre? Finn hans svakeste punkt. Er det fasaden? Er det forbindelsen til banken? Hvordan kan du ta igjen? Hva svir mest? Psykopaten har ingen følelser for deg. Han har ingen relasjon til deg heller. Og absolutt ingen empati?

Så hva gjør du? Du må lete etter punkter som er viktige for psykopaten. Hva er det han ikke vil risikere? Miste ansikt? Hvem er han redd for? Hva er viktig for ham? Fasaden? Gå nøye gjennom hans psyke og ståsted. Det finnes anledninger hvor det er greit å møte ondskap med harde skyts.

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg lyktes med en slik strategi. Han vek tilbake. Han endte med å gjøre som jeg ville. Ikke uten kamp. Ikke uten manipulasjon. For slik er ikke psykopaten. Han gjør ikke noe som kan tjene deg og ditt liv. Han viker bare dersom han blir redd for sin egen verdi og sin egen anseelse. Slik manøvrerte jeg ham på kroken. Jeg forholdt meg strikt til fakta. Kommunikasjonen var helt uten emosjonelle kommentarer. Jeg var aktiv, pågående og tøff i kravene. Jeg snøret nettet rundt ham. Dermed unngikk jeg en økonomisk smell.

Psykopater kan ikke tas på med silkehansker

Vi er fortsatt ikke ferdig, men nå har han fått et offer som slår tilbake. Hardt tilbake. Angsten er borte. Jeg har fått energi av å få gjennomslag. Nå skal jeg være plagsomt offensivt til han gjør opp for seg og gjennomfører skiftet. Mitt økonomiske mareritt er ikke over før han er helt ute av mitt liv. Jeg har vunnet en delvis seier.

Har du en psykopat i ditt liv? Som får lov til å herje med deg som katten leker med musen? Tenk deg om! Hva er viktig for psykopaten? Hvor kan du slå til? Finner du svaret kan du muligens parkere – eller i beste fall – avslutte den ondskapsfulle relasjonen han har til deg.

 

LES OGSÅ:

Psykopatens taktikk i rettssalen

Hvorfor det er vanskelig å vinne søksmål mot en psykopat

Hvordan du kan vinne en rettssak mot en psykopat

En psykopat lyver om absolutt alt

Dokumentar på NRK: Hva er en psykopat?

Filmar og bøker teiknar eit bilete av psykopatar som karismatiske, valdelege menneske som er heilt blotta for empati. Dei er like fascinerande som dei er skrekkelege. Men er dette biletet rett?

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (19)

 1. Det er så sant så sant det du skriver. Har selv vert igjennom dette. Jeg sto for det økonomiske da vi var sammen, heldigvis eidi vi ikke noe sammen! Vi har en datter sammen, som han kontakter to ganger i året. På 17 mai og på bursdagen hennes, om han husker det før det er for sent.
  Jeg satt foten ned. Viste meg større og sterkere enn han. Jeg jar klart sagt min mening, ja han prøvde seg. Jeg ba han klappe igjen, for alt som kommer ut av kjeften er løgner og dritt. Som jeg er ferdig med å høre på.

  Det var herlig, etter det var jeg fri! Hva han går og sier til andre bryr meg en viss plass. Og jeg vet at min datter ikke har godt av å vokse opp med en slik far. Han hadde allerede rukket å svikte henne mange mange ganger før hun var fyllt 5. Ingen følelse slår den jeg hadde da jeg sto opp for meg selv, og nektet psykopaten en del av mitt liv. Ja dørene er åpne, han har all mulighet å møte sin datter når han måtte ønske, men han gjør det ikke. Drittsekk og psykopat. Gud jeg er glad han er langt vekke, og fy Søren så synd jeg synes på hans nye samboer. Jeg gråter for henne. Men jeg klarer ikke bry meg en plass om den drittsekken av en psykopat!

 2. På slutten av forholdet til min ex prøvde jeg å ikke vise han følelse være sterk gjøre ting jeg likte å ikke gi han muligheten å godte seg over att han fikk en reaksjon fra meg. Men det var en har å vanskelig kamp for det å holde inne frustrasjon og følelser over lengre tid tapper en for krefter så for meg gjorde jeg det mest riktige med å vende han ryggen å gå når jeg gjorde det

 3. Dette er dessverre veldig kjent for meg..
  Jeg har levd med en narsisitisk psykopat i 10 år.Vi var gift, å har to barn sammen. Han prøvde å ødelegge meg psykisk og fysisk.Han Koblet om elektriske anlegget på bilen, så den skulle begynne å brenne under kjøring. Jeg kom meg heldigvis ut av bilen, å fikk ikke fysiske skader…Han tok runder til forskjellige etater å prøvde å sverte ryktet mitt, så jeg skulle bli stemplet som dårlig mor og omsorgsperson.Heldigvis så oppdaget jeg hva han drev med så jeg fikk stoppet det. Men i 2011 ble jeg akutt syk, å måtte ha medisinsk behandling på sykehus. Da jeg skulle dra, så sa han stille til meg: ” Det er ikke sikkert at nøkkelen din passer til låsen når du kommer hjem , å da er barna mine, å ekteskapet vårt er over. Jeg turte ikke å dra før min voksne barn kom å var hjemme så han ikke skulle få muligheten til det han truet meg med..Mens jeg var på sykehuset sa han til mine voksne barn som jeg hadde fra et tidligere ekteskap, at han trengte hjelp fra dem til å legge meg inn på en psykiatrisk avdeling for jeg var ikke tilrettelagt lengre. Jeg greide ikke å passe barna våre lengre, å jeg var en fare for meg selv og barna.Dette hadde han observert over tid. Han sa også at når jeg ble utskrevet så skulle han ordne at jeg ble lagt inn direkte på psykistrisk avdeling , men han måtte ha hjelp fra barna mine til å gjennomføre det for de måtte skjønne at jeg trengte hjelp nå”. Heldigvis er mine voksne barn oppegående mennesker, å de skjønte med en gang hva han prøvde på, å de informerte meg med en gang hva han drev med.
  Da skjønte jeg at nå var jeg og barna mine i fare, å at han ville skade meg, i verste fall bli kvitt meg!
  Da tok jeg kontakt med politiet, å ba om hjelp for jeg var redd for at han skulle skade meg og barna. Jeg ble heldigvis trodd, å fikk støtte fra politiet, å kunne ringe og sende sms hvis jeg følte meg truet, eller når jeg var i fare..Han ble mer å mer truende, å jeg turte aldri la barna mine være alene med han. Vi måtte rømme fra hjemmet vårt i helgene for han var så aggressiv at det ikke var trygt å være hjemme. .Jeg fant ut at han hadde vært utro over lang tid, å satt mye på nett å hadde nettsex med mange forskjellige damer. Å dette fikk han ikke til hvis jeg var hjemme, men når barna var hjemme alene med han, så gjennomførte han nettsex mens barna var andre steder i huset.Dette vet jeg for jeg tok han på fersken en gang, men han kommenterte aldri hva han drev med, bare lot som om det aldri hadde skjedd..
  Til familien sin la han ut masse løyner om meg, så de ikke skulle komme på besøk til oss, og de sluttet etter hvert med å komme i familie bursdager, å kom med kommentarer til meg om at jeg måtte slutte å skulle ha sykelig kontroll over mannen min, for nå måtte jeg slutte med å innbille meg at han var utro m.m, å da skjønte jeg jo, at han drev med å sverte meg der også.
  Vi brukte over et år for å komme oss ut, å jeg måtte hele tiden være to skritt foran han, så han ikke fikk tatt meg.
  Jeg hadde gjevnlig kontakt med politiet, å fikk hjelp til å flytte.
  Jeg trodde da, at når vi kom oss bort, så var vi fri.Men hvor feil kunne jeg ta! Vi er fortsatt i klørne hans, men d er meg han vil møte, ikke barna. Han sender sms til barna der han forteller at jeg ødelegger for at han ikke skal få treffe dem, å at jeg nekter han å komme hjem til oss for å besøke barna.
  Han skriver å til barna, at de kan ikke få bursdags og julegaver for jeg ødelegger for d å. Jeg har aldri sagt nei til samvær.
  Jeg og barna er utslitte etter mange år med psykisk og fysisk terror, å vet ikke noe om hvordan framtiden vår vil bli!

 4. Liv-Anita

  Jeg har en mor som er psykopat. Jeg kom meg ut av “nettet” hennes som 26 åring. Er snart 30 nå. Eneste som funket for meg var å bryte kontakten helt. Slete mye med depresjon og angst pga henne.fordi hun satt opp mine brødre mot meg, så jeg ble trakassert av de samtidig . Angsten for at hun plutselig står på døren er der. Så får nesten litt panikk når det ringer på døren. Har det mye bedre i dag. Men smerten over å ha mistet en mor på denne måten og at livet mitt ble snudd på hodet, er der hver dag. Men jeg har lært meg gradevid å leve med det. Men de tunge dagene kommer innom av å til.

  • Monica

   Stå på! Har selv en mor som er psykopat og setter alle andre opp mot en. Har tenkt mange ganger; At sjønner de ikke at noe er alvorlig gale når en mor går frem på en slik måte? Men nei. Her benyttes; Stakkars, lille meg rollen. Var til psykolog og skulle prate om fra barndom av og opp. Det var ingenting han var mer enig i enn at jeg kom meg bort i ung alder. Ikke vær redd for å oppsøke hjelp. Mye av det sanne, ekte Selvet blir ødelagt når en har med psykopater og gjøre. En mister seg selv. Blir redd seg selv osv. Dermed så kan psykopaten ha en makt over en resten av livet. Mitt motto har blitt; Ikke kast bort energi på luft.

 5. Ja, psykopat light kan stanses. Men de psykologiske kostnadene er store. Man går jo glipp av en naturlig tilknytning til psykopaten. Og må være både mor og far for barnet. Det blir en livsprosjekt og det er fare for at man bruker samme metoder som psykopaten for å stanse han/henne. Dette forårsaker mye smerte og angst hos den som starter et slikt prosjekt.

  • bestemor

   Kjenner igjen hvert symptom fra min datter sin historie, han har brukt alle offentlige instanser, barnehager, skoler, leger, barnevernet og sykehus.manipulert og løyet, til tross for dette har han ikke klart å få henne til å fremstå som noen dårlig omsorgsperson. Retten gir han sjanse på sjanse til å forbedre seg da det ikke finnes hold i påstandene hans. De gir han litt og jeg det er for at han skal roe seg. Barna bærer selvfølgelig preg av situasjonen og alle beskyldningene, stakkars. Venter på siste og endelige runde i retten. Men vi vet vel alle at det aldri kommer til å ta slutt.

  • Anonymious1

   Mommo. Ofte forstår ikke en psykopat annet enn sitt eget “hjertespråk”..men mange av de er unormalt seine i vendinga og trege i oppfattelsen så det kan ta tid før det går inn hos dem at her tales samme språk fra motparten.. Det som måtte til før jeg i det heletatt torde å tenke ut tanken på å skilles var å se han redd og underdanig for aller første gang! Det hendte en fin høstdag på et lite kaianlegg v fjorden, da den store sterke fremmede hyggelige mannen dukket opp med noen felles kjente. Den dagen ble et viktig veiskille for meg, fra da av visste jeg at det faktisk finnes folk der ute blandt mine venner, som psykopaten frykter og skjelver i buksa for. Til denne dagen hadde jeg opplevd at han skremte alle og alle var redd han..og alt så håpløst ut mtp å komme meg levende ut av ekteskapet.

 6. anonym

  Selv har jeg aldri blitt trodd når jeg har fortalt at jeg har med en psykopat å gjøre. Dessuten; psykopater er som regel snille og greie mot alle andre enn det utpekte offeret. Å ikke bli trodd er også veldig vondt! Det er en ensom greie. Eneste trøst er at en får håpe de blir avslørt med tida.

 7. Xhabbo

  Er det noen her som har erfaring med psykopatiske ledere på arbeidsplassen?

  • Anonym

   Ja. Lever i det nå.ubeskrivelig det de driver med. Siden kan formidle til meg hvis du utveksle erfaring.

 8. Kalkulerende motstand og seier høres bra ut og flott at det fungerte i dette tilfellet. Det er samtidig viktig å huske på at åresvis i relasjon med psykopati, fører til at man har mistet seg selv underveis. Da har man ikke den samme styrken til å i det hele tatt kalkulere eller krige. For å gjennomopprette sitt eget liv bør man virkelig bare komme seg unna. Ha et nettverk rundt seg med gode relasjoner, fagkompetanse ved behov. Stå på der ute.

 9. Bestefar

  Psykopater kan beseires, men det koster. Har du muligheten, så snu ryggen til og stikk. Må du sloss, så forbered deg på at det kommer til å koste tid, penger og nattesøvn. Sannsynligvis må du også gå på akkord med deg selv ved å grave frem det som finnes av faenskap i deg.
  Jeg har måttet ta opp kampen med to forskjellige psykopater i mitt liv, og har mer eller mindre vunnet begge ganger. Den første har dog ikke sluppet taket etter 20 år, men hennes angrep er nå tannløse.
  Det finnes dumme og smarte psykopater. Jeg har opplevd en av hver.
  Den smarte krever langsiktig tenking og forsiktighet. Den dumme er lettere å beseire, men er korttenkt og uforutsigbar. Du vil derfor få angrep fra uventede hold, noe som er arbeidskrevende og man må være konstant på vakt.
  Mine råd er (dersom du ikke har mulighet til å stikke av):
  -Vær kynisk. Legg til side den menneskelige tendensen til å være snill og grei.
  -Vær forberedt på å bruke penger, mye penger.
  -Vær ekstremt kalkulert og aldri handle utfra føleleser. Det minste feilgrep vil bli brukt mot deg.
  -Gå etter pengene. De aller fleste psykopater er svært pengefikserte. Dette er i praksis å rette et ballespark mot psykopaten.
  -Lær deg å gi blaffen i hva andre sier og mener om deg. Å snu “verden” mot deg er psykopatens eldste triks.
  -Lær deg å tenke som en sjakkspiller. Kan du ikke spille sjakk, så lær det.

  • Anonym

   Helt enig! Lær deg å gi deg blaffen i hva andre mener, synes, tenker og tror om deg. Dette bruker psykopaten med å spille sitt klassiske offerrolle skuespill. Deres familier har gjerne panikk for at sannheten skal bli eksponert også. Bare fortell dem at en eksponerer alt og reaksjonene en mottar ifra omverden. Bruk gjerne en flygende ape. Noe som plager psykopaten er at jeg har mye arv i vente og at psykopaten er slettet ifra mitt liv. Vis med fasaden at en klarer seg fint. Det plager dem veldig. At en f.eks har en leilighet som har en flott fasade. Vær overlegen. Vis med en arrogant holdning at en ikke bryr seg noe om hva de enn måtte mene, synes, tenke og tro. Utvikle evner og talenter. Gjerne synlige som en kan vise frem til andre. Ta dem for det de egentlig er; Svake og feige pingler. Likedan med deres medløpere og flygende aper. Vis alle at en finner svaret og at en eksponerer det. Fortell dem om alle reaksjonene en mottar når en eksponerer dem. Mange kan være redd for det. Hvorfor? Fordi psykopaten er redd for det.

 10. Shrink

  Kan hende det har fungert i ditt tilfelle men for de aller fleste er å ta opp kampen det verste alternativ. Se “Ut av Psykopatens Grep”. Hva er viktigst, økonomi eller psykisk helse?

 11. Dette er jo mye av det samme jeg har gjennomgått nå siste 6 års. Sier jeg er gal og hadde jeg vært normal hadde vi hatt barn. Frister meg med nærhet å khærilighet men aviser meg totalt. Føler at det er et psykisk spill jeg godtar men vil ha hjelp å komme ut av. Føler at jeg skal skal gjøre ting som gagner ham og jeg er dum å gjør det… håper på nærhet og kos hver gang. Hva skal j gjøre? Kunne skrevet mye mere 😫😫

 12. Helt enig. Jeg gikk fra en i dag for andre gang. Og, denne er en såkalt dum psykopat. Jeg har tatt igjen hver gang.
  Jeg har jo rett og slett spurt ham om han er mindre intelligent når han juger om alt og ingenting.
  Jeg gikk fra ham i dag, da han hadde beskyldt meg for å ha gjort noe han selv hadde gjort ift en ex. Og, jeg burde ha blitt helt knekt, men herregud hvor dum går det an å bli..

  Jeg elsker ham. Dvs: illusjonen ham, men jeg lar meg ikke underkue, og i stedenfor å gå så har jeg bestemt meg for, noe jeg også gjorde under forholdet spille på hans svakheter, for de er det mange av. Det som er tragisk oppi det hele er at systemet svikter barn i slike hjem. Jeg har sagt til ham, at han skal være glad han ikke har barn med meg, for heg hadde tatt de fra ham. Han er jo bare interessert i å ikke tape ansikt ved at BV får gjentatte varslinger, men denne gangen skal jeg virkelig prøve. Ikke hver feig, men jeg er den eneste utenom skole, og eller barnehage som har anmeldt ham. Og, han trenger mer enn et hjemmebesøk samt et kurs som jeg ikke kan begripe at de sendte ham på. Barna fikk jo ikke hjelp sist, men ham kom hjem og kunne fortelle meg at han hadde vært ordstyrer. Så himla dum tenkte jeg, men de ser han ikke, men det gjør jeg! Og det er vår jobb som har opplevd disse ubrukelige foreldrene til å hjelpe barna. Sorry, men jeg prøvde å få han til å forstå, men det eneste de forstår er kniven på strupen, og det gjevnlig, nettopp fordi de virker så normale en stund, også tror de at nå har de lurt oss.. Ikke jeg!

 13. Anonym

  Noe jeg ser som funker er når min mor og tante egentlig beskriver seg selv når de kommer med beskyldninger. Forteller dem at dette blir kalt projeksjon. Da blir de stiller og slutter å komme med beskyldningene. F.eks at jeg er sint, at jeg hater osv. Nevner ordet projeksjon da det er ett fagspråk. Eksponering, få frem at en har gode kontakter innen det offentlige som får vite alt. Gjerne vise noen eksempler på det ved å fortelle litt til familien deres. Selv om de gjerne nekter å innse også. Men, da får psykopaten vite at en er åpen og ærlig. Sende f.eks SMS’ er med videoer ang. Psykopati. Gå til psykolog som kjenner til dette emnet. La medløpere og psykopat få vite at alt blir fortalt. Ikke minst, bygge seg opp sterke papirer selv.

 14. Anonym

  Har funnet ut noe som stikker min mor og min tante som ble plukket ut som Gullungene til sin mor. Faktisk å komme inn på deres mor. Røpe at en ikke bet på hennes skuespill. Komme med indirekte kritikk. Dette tror jeg at sårer dem. Er årsaken til det dype Selvhatet deres. Å såkalt bli hjernevasket til å forgude henne. Men for hva? En klassisk projeksjon til min mor; At alle sier at vi er så lik. Hvorfor? Fordi hun er lik sin mor. Jeg er jo syndebukken og skal motta alle hennes negative ballaster. Så finn gjerne den store hovedgrunnen bak deres eget store selvhat.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.