Psykopaten

Brev fra psykopaten

Kjære deg!

Vil du vite hvordan jeg klarer å fange ofrene  i mitt edderkoppnett og ødelegge deres selvtillit, integritet og psykiske helse?

Det er lett om du bare følger denne oppskriften:

 1. Gjør alt for at ditt offer skal tvile på sin egen virkelighet. Le av dem når de snakker! Hold fast på din egen forskrudde versjon av alt. Husk at du skal vinne enhver diskusjon. Glem ikke at du er perfekt, og at du aldri tar feil!
 2. Devaluer dem, kritiser hver eneste ting de gjør.
 3. Å være utslitt knekker psyken. Gi dem stadig nye oppgaver. Og hvis de ikke orker å utføre dem? Skrik, vær sint, slit dem ut, syns synd på deg selv som må holde ut med dem. Si; hvordan våger du? Trosse meg? Du er faen meg så lat. Gi dem dårlig samvittighet, fordi de vil slappe av eller gjøre egne ting.
 4. Søvn må de ikke få for enhver pris. Åtte timers søvn hver natt er altfor mye. Spill høy musikk utover natta, drikk alkohol, le av dem om de ber deg være stille. Sørg for at de alltid har noe å gjøre, overlat barna til dem, krev sex hver kveld, bare vær oppfinnsom.
 5. Hvis dere har felles barn: Ikke la dem glemme hvor elendige foreldre de er, og hvordan det ødelegger barna.
 6. Det er ikke lov for dem å være syk. Skjell dem ut om de har feber, og du må ta deg av barna, eller lage middag. Det er deres jobb. Dine behov er viktigst. Gi dem ekstra dårlig samvittighet om de ikke makter å gjøre daglige oppgaver. Ikke trøst om de begynner å gråte.
 7. Sex? Her kan du gjøre mye. Husk de er bare objekter, ting uten følelser. Sex har aldri hatt noe med kjærlighet å gjøre. Overtal dem til å gjøre ting de ikke vil, noe frekt og upassende. De er din eiendom, og skal følge dine behov. Krev sex hver dag, til upassende tider, utmatt dem og bruk dem. Vil de ikke, så bli ekkel med barna, ignorer dem fullstendig noen dager. Si du vil slå opp med dem om de ikke gjør som du sier. Bare prøv, du skal se det virker. Du vil få all den sexen du ønsker.
 8. Gi totalt faen i egen oppførsel. Alt er deres feil uansett!
 9. Det er viktig at de ikke får privatliv. Se gjennom alle eiendelene deres, og gå gjennom datamaskinen. Snikles sms, følg med på hvem de har snakket med på telefonloggen og om hva. Hack både telefon og datamaskin om du ikke har tilgang. Alt som kan brukes til utmattende krangler med dem er positivt.
 10. Hver samtale dere har skal dreie seg om deg og dine behov.
 11. Isoler dem fra sine venner for enhver pris. Slik at du er den eneste vennen de noensinne vil trenge.
 12. Få dem til å planlegge aktiviteter. Klag og skrik mest mulig om aktivitetene viser seg å ikke handle om deg og dine ønsker, men om ting de har lyst å gjøre.
 13. Kjøp masse dyre ting til deg selv. Gi dem noe innimellom, slik at de tror du er glad i dem. Bruk deretter tingene du har gitt som pressmiddel for å overbevise dem om at du er snill innerst inne. De blir ofte forvirret av at du innimellom er snill og god. Du vil jo ikke at de skal forlate deg? Du er perfekt, og det er du som skal forlate dem.
 14. De leser for mye, bruker PC for mye, puster for mye, bruker for mye tid med barna, de gjør ALDRI noe riktig.
 15. De kan bare glemme å gå på skole eller jobbe. De må fokusere på deg.
 16. Gi dem stygge kallenavn.
 17. Bruk alle midler for å gjøre dem oppmerksom på at de er ustabile og psykisk syke.
 18. Trusler er bra. Hver gang du ikke får det som du vil. Kan du true med å gå fra dem. Ta fra dem barna, og ødelegge deres økonomi.
 19. Fortell dem at du ikke liker familien deres. At du ikke orker besøke dem, eller ha dem på besøk. Din familie er derimot perfekt.
 20. Går du med tanker om å forlate dem? Sørg først for å gjøre dem alvorlig sint på deg, slik at de klikker. Få de til å skrike , eller gjøre fysiske handlinger mot deg, slik at de virker gal. Ha et «tilfeldig» vitne i nærheten, helst en som de ikke vet om? Derved har du støtte når du drar fra dem. Ingen ønsker leve med de som er gal.
 21. Ikke innrøm noe av det du har utsatt dem for når det er slutt. Speil dem, og gjør egne dårlige handlinger til deres. Overdriv alltid, løgn er bra. Alt som kan sykeliggjøre dem er til ditt beste. Husk FOKUS.
 22. Når du har greid å ødelegge livene deres, kan du finne en ny av dem, og starte på nytt. Det anbefales, det gir energi og glede i livet.
 23. Tross alt er det DU som er viktig her.

Med ondskapsfull hilsen Psykopaten

 

Neida, det er ikke skrevet av en psykopat. Men det kunne vært skrevet av en psykopat. Om psykopaten hadde hatt selvinnsikt og forstått hva han/hun utsetter mennesker rundt seg for. Men en psykopat har ikke den selvinnsikten.

LES OGSÅ:

 

Brev fra en psykopat – slik får jeg deg tilbake

 Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss

Brev til en narsissist – Endelig er jeg fri

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (6)

 1. Det her var som å lese side opp å ned om x mannen min. De som ikke selv har opplevd dette her klarer ikke å forestille seg eller sette seg inni hvor vanskelig å under hva slags press vi har levd under å det er ikke bare å gå fra en psykopat. For folk tror det er så enkelt. En har vært så dårlig behandlet att mange av de som har vært utsatt for det har mistet seg selv eller har vært på vei til å gjøre det. Jeg personlig har hatt ett helvete på tre år etter att jeg gikk fra x mannen, men jeg har likevel aldri angret på att jeg gjorde det ,for no har jeg sakte men sikkert begynt å finne fram til den lille piken jeg engang var.å det er når en kommer seg bort å kommer på sidelinjen av det en har opplevd å får begynne å bearbeidet en selv ser hvor viktig det er å få snakke med folk som forstår seg f.eks krisesenteret jeg må innrømme att jeg bruker de enda å jeg er glad for det tilbudet jeg har der ,å kommer til å bruke de så lenge jeg føler det er nødvendig.

 2. Anonym

  har vært gjennom dette med min ex, jeg kom meg heldigvis vekk. Jeg leste også hvordan få deg tilbake, og det er helt likt til hvordan jeg opplevde det, han elsket meg og skulle bli bedre endre seg osv. Jeg tenkte meg selvfølgelig at dette var bullshit, så jeg holdt meg unna, men får fortsatt meld om hvordan jeg kan være så frekk og ignorere, også kommer det igjen at han elsker og savner meg og sånn har det vært det siste året! Først hater han meg alt er min feil og så omvendt igjen elsker meg osv!

 3. Anonym

  som å lese mitt liv ! Selv om livet går videre etter å vært gift med en psykopat…. Sitter jeg fremdeles midt i helvette, for jeg fikk barn med en psykopat!

 4. Redaksjonen

  Anonym “Jeg leser disse brevene fra en psykopat, hvordan få deg tilbake og hvordan jeg spinner nettet rundt deg. Blir veldig usikker, jeg har en ektemann gjennom ni år, flyttet fra han for 3,5 år siden,uten tvil han har mange likhetstrekk med både psykopaten og narsissisten. Jeg kjenner igjen meg selv i psykopatens klør, noen ganger tenker jeg tilogmed at kanskje jeg er den gale her, det kan vel ikke være slik at en psykopat har alle disse trekkene, stadig sikker, stadig tvilende, ofte sint, lei meg og deprimert, trenger svar her, man trenger ikke ha alle trekkene ? Til en psykopat?”

 5. Anonym

  Her var det mye kjent og ikke fullt så kjært å lese om, gitt… Min tidligere samboer som nå heldigvis ikke lever lenger, må ha hatt denne lista på innnelomma i hele vårt samliv, ihvertfall. Kjenner jeg får vondt i magen når jeg tenker på alle dem som fremdeles befinner seg i forhold med slike mennesker. Hvis DU er en av de mange, kom deg ut, fortell noen du stoler på hva som skjer, slutt å forsvare handlingene som bryter deg ned…

 6. Aina Ostrø

  Ganske tydelig skrevet av en som har vært offer for en psykopat, og ikke psykopaten selv. Men god beskrivelse av et helvete.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.