Å leve med en psykopat

Når psykopaten svindler deg uten at du oppdager det

Psykokopater tar alle oengene dine

Psykopater er veldig opptatt av sin fasade. For å fremstå som vellykket må det brukes mye penger. Penger psykopaten ikke nødvendigvis har selv. Men det er ikke noe problem. Psykopaten tar dine!

Utallige historier har vi fra fortvilte mennesker som har kommet seg vekk men etterlatt i ølonomisk ruin. Psykopaten svindler og bedrar og bryr seg selvsagt ikke om de det går ut over. Om det er kjæreste, ektefelle eller nær familie. Psykopatens behov går foran alt.

Tilbake sitter godtroende og velmenende långivere med store problemer. I denne historien kan du lese om kvinnen som lånte ut penger til sin mann i god tro. Det gikk ikke godt.

LESERHISTORIE: Han gråt og var desperat fordi firmaet hans holdt på å gå konkurs: Hun forteller: Jeg følte meg presset til å hjelpe ham. Jeg er snill av natur og tenkte aldri at min egen mann ville skru meg økonomisk.

Betalte hans private regninger

Ettersom han hadde store økonomiske problemer i firmaet betalte jeg også hans private regninger. Etter to år var beløpet kommet opp i nesten 400.000 kroner. Forholdet mellom oss hadde begynt å skrante og da det gikk mot skilsmisse fikk jeg døren smelt rett i ansiktet.

Han vedkjente seg ikke gjelden og etter en lang og vond skilsmisse så jeg meg nødt til å sende kravet til Forliksrådet.

Her fikk jeg medhold. Han sendte saken videre til Tingretten og dommeren fikk høre et tåredryppende og ynkelig innlegg om hvor trist det var at jeg gikk etter ham økonomisk.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han løy og fortalte at han ikke kjente til at jeg hadde ført et regnskap for felles utgifter, og han tåkela hele prosessen med å legge frem en mengde forhold som han mente kunne motregnes. Sannheten var at det var han som hadde ført regnskap, og at dette regnskapet gjorde at jeg var i god tro på at han hadde til hensikt å tilbakebetale.

Han sitter og lyver – og blir trodd

Jeg satt i retten og tenkte; kan en voksen mann kan gjøre seg så ynkelig og stakkarslig? Der sitter han og lyver, spiller nedfor og nedbrutt. Det endte med en dom som gikk i hans favør. Kravene var foreldet og dommen påpeker at ektefeller har en gjensidig plikt til å underholde hverandre i ekteskapet. Dermed slapp han unna.

Jeg var urutinert. Han bare gjentok en gammel historie fra første ekteskap. I ettertid forteller han at jeg har fremmet et urettmessig og griskt krav mot ham. Jeg burde holdt meg for god til det. Vi har jo tross alt barn sammen. Slik snakker en psykopat.

Svindler alle

Dette er selvfølgelig ikke noe enestående eksempel på hvordan min eks-mann opptrer som økonomisk parasitt. Han svindler NAV ved å kreve sykepenger til tross for at han jobber i sin egen virksomhet hver eneste dag.

NAV-pengene blir som en bonuslønn (som han selv har uttalt), han svindler på forsikringene både privat og i næring, han utbetaler svart lønn til flesteparten av sine ansatte, han krangler på alle fakturaer som kommer, han låner penger av sin demente mor som selvfølgelig aldri betales tilbake.

Dermed fratar han sin yngre bror en del av hans rettmessige arv. Han ligger i arbeidskonflikter med mange av sine ansatte og har møtt i retten flere ganger. Selv her har han sluppet unna til tross for at regelverket er strengt. Andre ganger må han ut med større beløp som kompensasjon.

De gangene han har tapt ankes sakene alltid videre. Han saksøker mange av sine forretningsforbindelser og har kutter forbindelsen til lojale samarbeidspartnere som har stilt opp for han i vanskelige tider.

Økonomiske parasitter

I tidligere forhold har han også lånt større pengebeløp fra sine samboere. Jeg har lest meg til at psykopater som opptrer som økonomiske parasitter alltid har en jo-jo økonomi. Min eks-mann har alltid tatt seg vann over hodet økonomisk.

Han har tatt en risiko som få andre ville ha våget. I mange tilfeller går det galt og da er det de nærmeste må trå til som utlånere.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han spiller på alles samvittighet. Hans voksne barn har tatt opp kredittkortgjeld i sine navn. Han lover å betale tilbake. Han gjør det ikke. Dermed ryker det ene forholdet etter det andre. Selv sine voksne barn har brutt kontakten med ham. Hans egne barn sitter som gjeldsslaver og betaler på lån deres far ikke vedkjenner seg. I vårt samliv lovet han å betale sin andel av private utgifter. Han fikk overført penger fra meg.

Flere ganger overholdt han ikke denne avtalen og brukte pengene selv En gang ble strømmen frakoblet og han ble tatt i løgn. Hva gjør man da? Jo, jeg betaler selv om det var hans avtalte utgift. Barna kan ikke bo i et hus uten elektrisitet.

Ynkelig

Å være i retten med en psykopatisk parasitt er som sagt en ynkelig forestilling. Etter at min skilsmisse ble kjent ble jeg kontaktet av en tidligere samboer. Hun hadde også lånt ut et større beløp til ham. Han hadde neglisjert henne i mange år, men plutselig hadde hun fått pengene. Hun fikk de uken før han inngikk ekteskapet med meg. Sannsynligvis var han redd for at hun skulle ta kontakt med meg og fortelle at han var en økonomisk svindler og bedrager.

Beløpet var 140.000 kroner. I dag tenker jeg at hun hadde griseflaks.

 

LES OGSÅ:

Fraud Investigators – Bevare PsychopatsPsykopatens lojale fanklubbDet er alltid din feil10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

10 skritt for å komme videre 

Hvordan forlate psykopaten

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

Psykopatens taktikk i rettssalen

Hvorfor det er vanskelig å vinne søksmål mot en psykopat

Hvordan du kan vinne en rettssak mot en psykopat

En psykopat lyver om absolutt alt

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no


 

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne triste historien? Har du et råd eller en oppmuntring til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen?  Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Annonym

  Kjenner meg utrolig godt igjen på den her artikkelen x mannen min har svindlet både meg moren sin søskene sine barna sine å flere damer han har vært i lag med etter jeg dro i fra han.

 2. Anonym

  Min eks sørget ofte for at det lille jeg hadde igjen av lønnen, etter å ha betalt regninger ble brukt opp. På den måten ble jeg nødt til å be han om penger hvis det var noe jeg trengte og når jeg fikk det, så måtte jeg som oftest gjøre noe for de. Slik som husarbeid, andre ting eller spesiell sex som han likte, men ikke jeg. Det endte stort sett med at jeg gjorde det, mest for ikke å trigge frem raseriet hans. Samtidig bygde han seg opp med penger osv selv. Når det ble slutt unnet han meg ingen verdens ting. Jeg kunne tatt opp kampen og gått til rettssak og fått pengene jeg hadde krav på. Etter å ha levd i et helvete i mange år og helsen skranter, er det da verdt å ta opp kampen når man vet at et enda større helvete venter hvis man gjør det? Tror ikke det er verdt pengene.

 3. Anonym

  Jeg ble svindlet av min ektefelle. Hun har i dag innrømmet hvordan hun planla og gjennomførte dette i skriftlig form. Hun systematisk unnlot å betale huslån og tilleggslån av min relativt høye lønn. Jeg var borte på jobb i 14 dager av gangen. Vi avtalte at hun skulle ta seg av det økonomiske og bedyret at alt var i orden. Jeg så aldri et krav eller en purring før etter skilsmissen da alt ramlet ned i hodet på meg. Hun tømte kontoen min og skyldte på store utgifter til lån, telefonregninger osv. Det var aldri mat i huset når jeg kom hjem fra jobb. Huset var fullt av uvaskede klær, vår datter hadde dårlige klær og alt bar preg av neglisjering. Hver gang jeg ringte hjem tok min datter telefonen først og sa” Pappa kan du komme hjem til meg”. Moren bare forsvarte dette i en trøstende og myk tone at hun savner meg og at det er derfor hun alltid sier dette i telefonen. (4 år gammel). Jeg måtte be om et sosial lån av firmaet jeg jobbet i for å kunne kjøpe inn mat og klær for min datter. Min daværende kone klarte alltid og overbevisende å forklare høye utgifter og hun mente overbevisende at størrelsene måtte være feil. Da jeg tok alt dette opp med henne kunne hun fortelle meg at hun hadde betydningsfulle venner og at hun kunne ødelegge meg følelsesmessig og økonomisk. Vår datter ble neglisjert uten mitt vitende da. Hun reiste rundt i landet og bodde på hoteller og sågar spanderte reisene på venner. Nabojenter var barnevakter og alt ble hemmeligholdt for meg. Jeg gikk til det skrittet å be om skilsmisse ved dom og omsorg for vår datter. Barnevern og deres psykologer trykket meg i søla under saken, og mine vitner ble latterliggjort og ydmyket. Jeg mistet datteren og som ble ført ut av landet ulovlig siden saken ble anket. Jeg be av dommeren fortalt at jeg hadde så høy lønn at det økonomiske kunne jeg ordne selv. Hun selv var søkkrik på eiendommer i sitt eget EU land. Ingen advokat ønsket å ta dette som en sak. Jeg trukket i lønn og nå i pensjonen min. Gjeldsordning fikk jeg ikke. Til nå har jeg blitt trukket i lønn og pensjon i mer enn 27 år og gjelden bare øker siden dette ikke en gang dekker renter. Det er mye mer i historien bak dette. Svindel, juridisk utdannet venninne av ektefellen min, løgner og spill av psykologene og barnevern. I det hele tatt produserte historier, avtale mellom barnevern og min advokat i skilsmisse og omsorgssaken. Advokaten min kunne fortelle meg at i norsk rett betyr ikke bevisene så mye, men troverdigheten derimot. Her ble jeg totalt overkjørt.

 4. Anonym

  Hei .Mit liv blir overvåket og jeg blir systematisk tappet for midler.Etteer å måtte ta opp et dyrt kassa lån i min bank for å rede leiligheten.Det begynte med at jeg ikke fikk logget meg inn i nett banken .Måtte da bestille nytt pass ord. Det varte bare noen uker så får jeg samme. melding om at jeg hadde tastet feil passord for mange ganger.På tros av dette var første gangen jeg. taster in passordet .Så gikk det en måned og dette skjede i gjen å måtte bestille. nytt passord .Eter ) 5 måneder koner sjokket at det er ubetalte fakturaer for 5 måneder. på tros av at jeg. forsikret meg om at mine økonomiske. forpliktelser var ok. Da jeg hadde problemer med nett banken skreket jeg manuelt ved opppmøte i min bank. Alt var ok i følge kundebehandler .Noe som i etter tid ikke stemte. At passordet til nett bank ikje virket ser jeg jo i etter tid at dette var planlagt for å minske min troverdighet. oven for banken. Og bli fremstilt som ett rotehue som ikke husker. Blev og svindlet med falske fakturaer .Av telefon regninge den dagen jeg. skulle i forliksrådet krasja kopi maskinen og vi fikk ikke skrevet ut viktig dokumetasjon som skulle legges frem . og på grun av dette tapte jeg saken..Har lakt frem mange tekst meldinger med. trusler om å rasere livet mitt .Disse. tekst meldinge er fra en helse ansatt sykepleier .Jeg var til behandling med en type sellle gift og tidligere hadde oppfølging fra en sykepleier angående medisiner .Denne personen virket som om en meget habil og med stor innsikt i dette medisinske og for yrket. Før jeg viste ord av det og at det hadde plutselig. gått mange år. Blev tonen og oppførselen totalt forandret.Krevde å få sex og når jeg konfrontere. om tenar som vi hadde snaket om så var det jeg som ikke husket.Og nå var alt på hennes jemme front helt gor jævlig og at dette var min skyld. Så uten foredler begynte hun å dra meg etter håret.Og sp forteller hun at det værste hun viste var syke mennesker .Jeg tok dette som en spøk siden hun jobbet som sykepleier .Hun jentokk denne setni gen fler ganger. Og. mitt i samtaler kunne hun si at hun blir svart i hodet. Og sa at ja du har jo sort. hår.Nå i etter tid har jeg fått erfare at det var så sant og virkelig som det var mulig å komme..Henbes utsagn om å bli svart i hodet var jo det som hun blev inne i hodet.Rein ondskap .Jeg fikk noen krise timer hos epitel .Men har ikke råd til å gå der lenger på grund av det økonomiske tap jeg blev på ført.Fikk vel mistanke om at hun hadde snoket opp at jeg gikk dit i samtaler og at det blev en trussel for henne..Jeg er så sliten psykisk at jeg sover sammenhengende etg og et halvt døgn en gang per uke. Siden i høst.Har en jurist som har lovet å følge opp sakene som er anmeldt.Men jeg møter rimlig stor motgang da vedkomende person har samarbeids kolleger innen politiet.Og andre makt sentra .Vet at det er helt avgjørende for meg å flytte..Håper jeg får dette til og overskudd till å jenomføre dette.

 5. Monika

  Kjenner meg veldig igjen i historien.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.