Psykopaten

7 årsaker til at psykopaten ikke stanses

Derfor er det umulig å vinne i kampen mot psykopaten

Mange psykopater går i strupen på sine ofre. De ønsker kontroll, de utnytter og tar blodig hevn dersom du river deg løs fra grepet. Mange ofre blir stående hjelpeløse tilbake.

Psykopaten kan være så ond og infam at ofrene blir handlingslammet. Onde mennesker får energi av å ødelegge, manipulere og driver deg gjerne utfor stupet.

Når du ligger med brukket rygg finner psykopaten et nytt offer.

Denne artikkelen vil omtale psykopaten som han, men handlingsmønsteret som beskrives i denne artikkelen gjelder både for kvinnelige og mannlige psykopater.

Begge kjønn kan være psykopater

Det kan likevel bruke ulike våpen. Vi skal se på noen årsaker til at psykopaten kan utøve sin ondskap uten at du får satt en stopper for det.

1. Ofrene er gode og velmenende mennesker

Ofrene vil typisk at alle skal ha det bra. De er etterrettelige både privat og yrkesmessig. Derfor blir de også lette bytter for mennesker med psykopatiske trekk.

Psykopaten har ingen empati. Han ser ikke deg. Hans tillærte sjarme er ikke hans egentlige jeg.

Psykopaten vil ikke tenke et sekund tenke at ondskapen oppleves vanskelig for deg. Han kan fortsette dette spillet av flere årsaker. Du er for veloppdragen til å gå til krig, du bruker absolutt ikke psykopatens metoder.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Du blir fintet ut av hans manipulering og ondskap – rett og slett fordi du tenker; dette er ikke sant, dette er ikke mulig. Det er utenfor din fatteevne at noen kan være så slu, så ond og så infam.

Derfor blir du tidvis lammet.

I motsetning til psykopaten eier du både etikk og moral. Derfor bøyer du heller nakken og håper at dette vil ta slutt. Det gjør det som regel ikke.

2. En psykopat setter ut ufordelaktige rykter om deg.

Kanskje har dere vært gift, eller psykopaten er din arbeidsgiver? Du bestemmer deg for å tre ut av forholdet.

Psykopater vil aldri akseptere en avslutning på et forhold dersom dette er din avgjørelse. Forulempede narsissister og psykopater kan bli ekstremt farlig og aggressive.

De fleste fagfolk sier; snu ryggen til og løp! 

Det er ikke like enkelt dersom dere har barn sammen. Da sitter du i en livslang relasjon til et mennesker som ikke vil deg noe godt i livet.

Av hensyn til barna velger du å holde en lav profil. Dermed får psykopaten et spillerom og et mulighetsrom til å ødelegge deg.

Psykopaten er ekstremt dyktige til å projisere all ondskapen over på deg. Mens psykopaten får medfølelse ender du som regel opp som en sladrehank der du klønete og famlende forsøker å forklare hva som er den egentlige situasjonen.

Du er kjørt, du mister oversikten, du mangler selvtillit, du utvikler angst og du fremstår som en blek skygge av ditt egentlige jeg. Du trekker deg unna og psykopaten invaderer dine omgivelser med sin gift.

3. Du er redd og trekker deg unna i ren frykt

Noen følger rådet snu ryggen til og løp, andre stenger alle dører og setter punktum.

Etter en stund vil man oppleve at denne strategien virker og psykopaten mister grepet. Har dere ikke barn sammen har du kanskje sluppet unna. Det er livsviktig å bryte all kontakt. Les mer om det i artikkelen “Start null kontakt i dag”.

4. Psykopaten er foreldrefiendlig 

Psykopaten desavuerer den andre omsorgspersonen i barnas liv, de manipulerer faktiske hendelser og setter deg i et dårlig lys.

Du ønsker ikke å senke deg ned på samme nivå. Du vil opptre fornuftig overfor barna og barnas beste er faktisk at du snakker pent om den andre forelderen.

Mange psykopater opplever at de vinner barna i barndommen, men barn som vokser opp under slike forhold vil aldri slutte å reflektere over hva de utsettes for.

Kanskje vil de være godt voksne før de forstår at dette var riv ruskende galt.

Da kan mye være tapt både for barna og deg som måtte gi tapt.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det finnes mange eksempler på barn som har brutt med sin psykopatiske forelder i voksen alder. Psykopater slutter aldri å være onde. De kan vel så gjerne være onde mot sine egne barn. Barn kan også bli ofre for psykopaten på nøyaktig samme måte som en eks-partner.

5. Kampen i retten er utmattende  

Psykopaten vil aldri akseptere å tape. Taper han i første runde vil han anke saken videre. Helt til det ikke er mulig å komme lenger. Taper narsissisten eller psykopaten i barnefordelingssaker er det lite trolig at psykopaten vil akseptere barnas omsorgssituasjon.

Psykopaten vil fortsette å sabotere samvær, ta seg til rette på en kjip og lite samarbeidsvennlig måte.

Psykopaten håper at du – motparten – skal bli irrasjonell eller gjøre noe som psykopaten senere kan bruke mot deg.

Psykopaten gjør det uforutsigbart for deg. Psykopaten ønsker aller mest at barna skal vende deg ryggen og leter etter feil hos deg og din familie og vil gjerne involverer barna i dette på en ufin og manipulerende måte.

6. Med barn har du en livstidsdom

Har du barn med en psykopat soner du i praksis en livstidsdom. Det blir aldri fred.

En psykopat vil aldri la sine egne barn elske begge foreldrene like mye. Du er en torn i øyet.

Psykopater har ingen relasjon til egne barn, men psykopaten vet at dette er det viktigste du har i ditt liv. Derfor legger han inn mye energi på å ødelegge eller ta barna fra deg.

Du skal vite at dette er en viktig kamp å ta.

Det er din jobb å sikre at barna får en mest mulig normal oppvekst når de er hos deg. Gi de friheten til å være seg selv når de er hos deg. Gi de oppriktig kjærlighet og husk at barn lider dersom du utviser hat eller misnøye med deres andre forelder.

Dette er vanskelig. Du skal ikke gå til angrep på psykopaten i barnas nærvær uansett hvor mye han provoserer deg.

Din moral, din høflighet og dine hensyn til barnas beste gjør det mulig for psykopaten å spre gift og ødelegge. Din jobb blir å sørge for normalitet. Det er det viktigste barna kan ta med seg inn i voksenlivet.

7. Du viker naturlig unna psykopaten

Normale mennesker opptrer med dannelse, høflighet, etikk og moral i alt vi gjør. Innerst inne går vi rundt og håper at psykopaten vil komme til fornuft.

Noen ganger mister psykopaten interessen eller finner seg et nytt offer.

Det er mye unnfallenhet i det offentlige hjelpeapparatet. Psykopatens metoder er vanskelig å håndtere. De manipulerer både rettsvesen og det offentlige hjelpeapparatet.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hjelpeapparatet vil gjerne forholde seg til diagnoser. Psykopater blir sjelden diagnostisert , men vi vet at gjerne en eller begge av partene kan ha dysfunksjonelle personlighetstrekk når man ikke klarer å bli enig om omsorgen for barna etter en skilsmisse.

Å forhandle med en psykopat er ikke mulig. Han skal ta deg.

Han skal såre deg og han skal ødelegge deg. Dermed blir det ikke mulig å løse rettslige tvister med kompromisser eller rettsforlik.

Psykopaten er seig og utholdende. Derfor vinner de frem, mens ofrene ligger skadeskutt tilbake.

LES OGSÅ:

Er de fleste psykopater menn? | forskning.no

Blodtørstige psykopater i nyhetene og på film er typisk menn. Men er det flere mannlige enn kvinnelige psykopater?

Slik er den kvinnelige psykopaten

Kvinner med psykopatiske trekk en dramatisk personlighet, de kjenner lite empati, de manipulerer, er selvsentrerte og egoistiske.

Kvinner slipper unna psykopat-stempel

Det er sannsynligvis like mange kvinnelige som mannlige psykopater i samfunnet, mener psykiater i følge Side2

Er ADHD nåtidens psykopati? | forskning.no

Mange barn ble i slutten av 1930-tallet diagnostisert med psykopati hvis de hadde en såkalt «abnorm personlighet» som var til plage både for pasienten og …

Mange selfies på nett tyder på asosiale trekk | forskning.no

En ny studie viser at menn som postet flere bilder av seg selv enn andre på Facebook og Instagram, scoret høyere på målinger av narsissistiske og psykopatiske …

Slik morderne ser det | forskning.no

Kan en test avsløre hvem som kan komme til å drepe? Test av psykopatiske mordere viser at de ser lettere på vold enn andre psykopater. Dermed kan man …

Filmpsykopatene er blitt mer realistiske | forskning.no

Chigurh er nemlig en rendyrket psykopat uten noen form for empati eller skam. Gjennom filmen dreper han stort sett alle han møter – unntatt noen få som får …

 

LES OGSÅ: Sjekk anbefalt litteratur og bøker du kan bestille 

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (15)

 1. 7.
  Venner og familie viker unna og lar psykopaten leve videre som om ingenting har hendt. heldige er de som har noen som virkelig står opp for seg.
  Vi snakker ofte til barn/ungdom at de ikke skal se på at andre blir behandlet dårlig. Dette gjelder også dessverre altfor mange voksne. Det er mye letter å si at dette skal vi ikke blande oss opp i el.
  Dette er direkte ansvarsfraskrivelse og oppleves som nærmest uutholdelig for de som har vært i slike forhold.

 2. Dette går ikke an! Jeg er målløs! Ikke fordi at beskrivelsen er lite troverdig.
  Nei, rett og slett fordi jeg kjenner meg igjen i hver eneste setning som skrives her. This is my life! Helt presist beskrevet.
  Da er jeg likevel ikke “klin kokos”.
  Jeg har levd, som sagt, akkurat slik i 18 år. De to siste kun med helt overflatisk kontakt med ungen min. Ungen er helt på parti med mor slik som beskrevet over. Jeg hører ungen min nå snakker om familien sin. Det er mammaene kjæreste og hans barn og sikkert hele hans nære relasjoner. Hele min familie er flotte og omsorgsfulle, men vi er helt uten kontakt med ungen min. Jeg har forsøkt hjelp fra fagfolk, men opplevde at terapeuten gikk i allianse med mammaen om min voldelighet. Virkeligheten er hundre prosent motsatt. Galskapen er ikke til å begripe. Jeg kan love alle som leser dette: pappaer gråter også! I sorg for hjertebarnet som er proppet full av mammaens løgner, mangel på kjærlighet, osv. Jeg gråter I redsel for at ungen min lider under disse vonde kreftene og vil preges av dette i lang tid. Og fordi at vondskapen raner min og hele min families kjærlighet fra ungen. Foreningen 2 foreldre, advokat, barnepsykolog, Norges klokeste helsesøster og andre ber meg holde avstand, for ungens skyld. Barn skal ikke vokse opp med slike motpoler. Fortvilende at vondskapen vinner.
  Igjen takker jeg for den presise artikkelen.

 3. Anonym

  Jeg har et barn med en psykopat. Først nå i voksen alder har mitt barn skjønt hva vi er blitt utsatt for. Mitt barn går nå til psykolog i en alder av 19 år.

 4. Anonym

  Jeg leser om min søster og hennes eksmann i disse seks punktene. Hun har mistet begge barna. Hun har lite troverdighet i offentlige instanser. Han manipulerer og får alt til som han vil. Han snur barnevern og advokater mot henne. Kort sagt en håpløs kamp. Jeg beundrer henne og hennes mot, min Søs.

 5. Kaktus07

  Litt feil at det står han, kunne vært en hun også; h*n. Forøvrig godt beskrevet

 6. Jeg har selv blitt utsatt for svindelpsykopaten (kvinnelig) og jeg mistet nesten alt jeg eide. I en alder av 49 år sto jeg på nesten bar bakke igjen. Hadde mistet mitt firma, alle mine penger og mesteparten av mitt varelager som var bygd opp gjennom over 20 års forretningsdrift og selvsagt mye av mine personlige eiendeler. Har på 2 år bygd opp et nytt firma med et varelager igjen, men plages fremdeles av min x-samarbeidspartner og hennes “disipler”. De tror på hennes løgner selv etter at hun bryter avtaler og løfter.?
  Har blitt bedt av mange om å fortelle min historie som også omhandler deler av det “alternative” miljøet i Norge. (sjalusi, svik, løgn, utroskap, narko, svindel m.m)

  • Anonymos

   godt å høre at fler menn en meg har opplevd dette! Men vondt at det er flere også! Håper det ordner seg for deg

 7. Lillemor

  Dette kunne vært skrevet også om meg, kjenner meg så altfor godt igjen i teksten….Heldigvis har jeg ikke barn med ham, takker gud for det! Forholdet varte i to år, og har innimellom vært et helvete, han truet meg til taushet, så jeg turte ikke å snakke med noen om dette. Nå er det to måneder siden jeg gjorde det slutt, og det har aldri vært verre. Jeg har måttet slå av mobiltelefon, så det begrenser jo min frihet. En står så alene mot dette, i bunn og grunn selv om familie og venner støtter meg. Går til psykolog for å klare å skyve ham bort for alltid!

 8. Her snakkes det om foreldre, mann og kone …..Besteforeldre er også utsatt av “giftsprøyta.” Min sønn er samboer med en, og dem har to Barn. Hun manupulerer. Og får alle venner og familier kostet unna. Hun skriver stygge meld. Og gjør alt hun kan for at sønn ikke skal ha kontakt med sine søsken og foreldre. Sønn har også mistet alle sine venner. Er det mulig å bli så hjenvasket,at man følger hennes spor?? Hun skriver stygge brev , setter ut usanne rykterr . ( dette er bare noe av galskapen) Vi besteforeldre til barna , har aldrig svart på et eneste brev. Resultatet er at vi ikke har hatt noe kontakt på mange år. Vi er frarøvet til å være besteforeldre til to nydelige barn……. Vi har hatt profersjonelt hjelp, og fått beskje om å ikke ta kontakt og ikke snu seg til bake., og at sønn også burde ta barna og springe for livet, uten å se seg tilbake…Men hun har vunnet, og fått det som hun vill. Dessverre .

 9. Lillian

  Min ex er fullstendig klar over at han er psykopat- og synes jeg ble ” næringsrik ” etter at jeg gjennomskuet han – etter 18 års helvete – nå fortærer han barna med hjelpeapparatets velsignelse . Det fins massiv kunnskap i hjelpeapparatet om psykopati – bare så synd at 99% av de med kunnskap og makt til å hjelpe – er psykopater- og ondskap næres av å se andres smerte . Så bloggen her har hjulpet langt fler psykopat ofre enn Norges hjelpesystem . Ingen forskning på dette – men det kommer .

 10. ANONYM. De 6 punktene sendte meg mange år tilbake. Til livet med en, uten tvil, psykopat.Noen ganger prøver jeg å tenke han må da hatt noen normale følelser.
  Jeg skilte meg med adskillig voldelig drama fra x. Så var det selvfølgelig kamp om barna, som jeg hadde praktisk talt vært alene med, men nå skulle jeg jo henges ut som “gal” “dum”, ” teit etc. Jeg lo faktisk ved tanken på at han skulle prøve å ha alle 3 ett par dager… I separasjonstiden hadde han selvfølgelig sin besøksrett og plikt. Men orket sjelden ha alle 3 samtidig. Ny samboer ordnet han med før han flyttet ut. Når barna kom fra besøk hos ham var de oftest helt forstyrret. De ble matet med vanvittige løgnhistorier, som satte han i ett martyrlys og 2 av barna ble svært aggressive. Heldigvis tok jeg raskt kontakt med byens skolepsykolog. Han snakket jevnlig med barna etter at de hadde besøkt faren. Jeg var oftest ikke med. Jeg forstod faktisk ikke hvordan han hjernevasket barna og drev dem inn i en enorm lojalitetskonflikt. Han krevde at de gjentok etter han: mamma er en idiot. Mamma er en hore. Osv. 2 av barna nektet og ble prylt, de rømte hjem til meg krypende halvnakne langs en riksvei. Jeg kontaktet både lege og barnevern. Han påstod selvfølgelig at barna filmet og løy etter ordre fra meg. Men psykologen hjalp meg og ikke minst barna å gå rettens vei. Han tapte så det suste. Han fikk kun lov å se barna 2 timer pr uke med barnevernet tilstede. Da reiste han seg fnysende opp i rettssalen og freste: ” da kan det til helvete være med de satans ungene…” Der sprakk trollet så psykologen. Jeg var så utmattet og fortvilet over det hele at jeg ikke så hele bildet dengang. Barna var faktisk bare brikker i hans prestisjekamp. Jeg forteller dette fordi jeg faktisk ikke ante hvor heldig jeg var som hadde en psykolog som forstod så mye mer enn meg. Barn er bunnløst lojale og ærlige. Det er ikke farlig å be fagfolk om hjelp. Det er i alle fall min erfaring. Noe senere fikk jeg lese rapportene fra samtalene med barna. Jeg fikk mitt pass påskrevet jeg og ; var veldig streng med lekser og godteri og gikk i umoderne klær etc. Iflg barna. Jo . Det var sant det også…. Kanskje flere burde be om hjelp tidlig nok hvis barna virker ” demonterte” mentalt når de besøker faren. Det reddet i alle fall meg/ mine.

  D

 11. Anonym

  De verste stopper ikke om du ligger der med brukket rygg. Et ødelagt menneske barn som kun tåler ondskap kan også brukes til noe. Barnet kan brukes til å ta vekk arverett, få til nye forbindelser, kanskje gjennom psykiatri etc. Min erfaring er at en psykopat kan øke sin økonomi med å dyrke de som kan brukes til ondskap og utnytte de som har empati. Diktaturet kan bli ganske stort. Folk flest ser bare det vellykkede ytre.

 12. Jeg har barn med en psykopat. Endelig, etter mange år kan jeg si det høyt. Har kommet til et punkt hvor jeg driter i om jeg blir trodd eller ikke. Da han ville ta henne fra meg, fikk jeg sjokk! Rettssaken var masse løgner mot meg og psykopatens spill om å være offeret, han var den det skulle være synd på! Det var galskap. Åra etterpå var jeg syk, med spisevegring, depresjoner og selvmordstanker. Det hendte bitterheten min skinte igjennom, at jeg sa ting til datteren min om faren hennes som hun ikke likte, ja, hun forsvarte faren sin med nebb og klør! Blei rasende på meg hvis jeg sa noe stygt om han. Det måtte jeg jo respektere, og prøvde å skjerpe meg, holde kjeft. Etterhvert begynte hun å fortelle hva hun selv blei utsatt for. At han behandla henne stygt, uten respekt, at hun sleit med masse problemer pga han. En dag tenkte jeg det var på tide å fortelle henne at faren er en psykopat. Det angrer jeg ikke på. Nå skjønner hun at det hun opplever sammen med faren sin ikke er normalt. Det er ikke sånn det skal være. Det er HAN det er noe galt med, ikke HENNE! Når jeg sier at faren hennes er psykopat, blir hun stille, for hun vet at det er sant. Han kjøper henne, manipulerer, har henne i et grep, men jeg håper hun blir sterk nok en dag til å komme seg vekk!

  • Herlighet! Dette kjenner jeg igjen. Gikk fra han da jenta var kun få mnd, jeg leste alt om psykopati og skjønte fort hva jeg var blitt utsatt for. Jeg har klart meg godt. Fått ny familie og lever på mange måter drømmen min, det HATER han. Innimellom har jeg kjent han på kroppen i ettertiden, alt etter om han hadde et annet offer i mellomtiden. Tragisk å “glede” seg over at han plager andre, men da får vi fred. Nå etter 10 (!) år har alt blusset opp, han manipulerer henne til de grader. Prøver å få henne til å tvile på meg, sier at jeg kontrollerer alt hun skal tenke og mene. Yeah right! SPEIL! Heldigvis er hun trygg på meg, så hun forteller alt som skjer. Jeg sier at jeg forstår for jeg har oppplevd han slik selv, men pøter litt på med å berolige henne med at pappa av og til lar det gå ut over andre når han ikke har det bra, og at det ikke er henne det er noe galt med osv. Prøver i det lengste å ikke snakke stygt på han. Vi snakker mye om at “sannheten finnes i hjertet” og at dersom noe kjennes galt, så er det galt. Hun MÅ ikke begynne å tvile på seg selv nå rett før puberteten slår inn. Kan jeg spør hvor gammel datteren din var da du fortalte hele sannheten til barnet ditt? Og hvordan går alt sammen nå? Jeg aner ikke hvordan jeg skal passe ordentlig på jenta mi. Har snakket med flere fagpersoner, alle sier det samme: Du kan ikke gjøre noe med han, men du må gjøre alt du kan for å lage et trygt og stabilt hjem for henne.. Det har vi lykkes med, men det er vondt å se hvor nervøs hun blir når pappa har ringt og hun ikke har fått det med seg. Hun er redd for at han blir sur og ekkel å snakke med. Jeg har lagt merke til at når hun ringer opp igjen er hun blir som en sol, veldig påtatt utfra sammenhengen som bare jeg ser, og prøver alt for at pappa skal bli glad. Det er grusomt å være vitne til. “Men alt for at han ikke skal bli sånn du vet, mamma” sier hun når jeg spør. Det skjærer i hjertet, og hatet som jeg har lovet meg selv å ikke kjenne på, banker iherdig på døra..
   Det verste er at han også “flytter”inn i hodet mitt igjen, gamle minner og vonde følelser blusser opp igjen. Det tar fryktelig mange krefter! Krefter jeg trenger for å følge opp og passe på barna mine, og meg selv. Veldig glad for å lese om andres erfaringer her, tar imot alle råd!

 13. Historien min som er beskrevet her. Jeg kom meg ut av ekteskapet, men tapte mitt barn. På mange måter angrer jeg på at jeg dro, i og med at jeg tapte kontakten med mitt barn. Nå har jeg sloss mot er system som overhodet ikke er intresert i å i vareta vårt handicappede barn. Nå er hun over 18, men er på veg til å bli gjeldsoffer pga far å hans nye samboer.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.