Brudd med en psykopatSkilsmisse

Brevet jeg aldri sendte

Psykopaten tar alle pengene du sitter med gjelden

Burde hun sendt brevet, spør hun. Eller hadde ting bare blitt verre? Hun var utsatt for et psykisk og økonomisk press i mange år som holdt på å ødelegge henne fullstendig. Heldigvis hadde hun god kontakt med sin bank som så galskapen i det hele og støttet henne økonomisk da hun trengte det som mest. Hun byttet advokat og hun reddet stumpene. Uten hennes hjelp hadde jeg nok sittet igjen med mange millioner i gjeld og ingen verdier. Les denne sterke leserhistorien om hvordan en psykopat kan kjøre deg i senk økonomisk. Du står igjen alene, blakk og fortvilet og ingen tror deg. Selv ikke barnets besteforeldre.

LESERHISTORIE: Har du en dårlig advokat og en “dyktig” manipulerende mann å jobbe mot så kan det gå riktig galt. Jeg er temmelig sikker på at jeg ble nøye utvalgt som offer av min eks. Jeg hadde gjenomgått en stor personlig krise, mistet et barn og vært gjennom en vanskelig skilsmisse. Han fant fort ut at jeg hadde verdier, verdier som han senere mente var hans. Det fikk han jo til også. Jeg sitter igjen med milliongjeld som egentlig hører hjemme hos hans bedrift som han bygget opp gjennom de åra vi var gift. Han brukte huset mitt som pant og satte etter hvert alt lån på bedriften med sikkerhet i huset. Han fikk verdiene, jeg fikk gjelda.

Året etter skilsmissen hadde han mange millioner i formue. Jeg hadde det samme i gjeld.

Dette brevet sendte jeg aldri min svigerfar. Burde jeg sendt det? Eller ville det bare gjort saken veree?

Kjære svigerfar.

Ja,  jeg skriver kjære og mener det fortsatt.

Det er absolutt ikke din feil at situasjonen er som den er og at du tror på det du blir fortalt. Vi er vel alle laga slik at vi tror på våre egne. Jeg har sagt at jeg ikke har fortalt så mye om det som skjedde i ekteskapet og etter, fordi jeg vil dere ikke så vondt. Men ting er så alvorlige at jeg kan ikke tie lenger. Jeg sender deg en del informasjon, rett og slett i håp om at du skal kunne se at jeg ikke lyver, men den viktigste grunnen er din sønn.

Du har rett i en ting, ditt barnebarn blir manipulert og løyet for, men ikke av meg.

Småløgner hele tiden som gjør at han blir frustrert og sint på meg. Men han forstår nok litt selv og kjenner på ubehag når han blir fortalt småløgner. Om dette er en av grunnene til at han nektet å reise til faren sin en periode vet jeg ikke, men jeg tror det og at det er mye att og fram som han sier.

Han sier at mamma ikke vil være med

Han var sint på meg for jeg ikke ville være med ham og far og spise pizza. Din sønn  tok ditt barnebarn med seg og sendte en melding til meg og spurte om jeg ville bli med. I den tida var det høyst uaktuelt at vi kunne møtes, mye vondt var gjort og jeg takka fint nei og begrunnet med andre avtaler. Men sønnen vår fikk jo høre at mamma ikke ville være med og mer må ha blitt sagt for gutten min var veldig sint på meg da jeg hentet ham den dagen. Han sa at der hadde han og far spist men mamma ville ikke bli med og det syns han var dumt.

Da vi var hos barnevernet så fortalte jeg at du hadde ringt meg og sagt at du mente at jeg løy og manipulerte. Da nektet din sønn for dette, slik var du ikke. Men så går han til deg og sier at jeg har sagt at du skjelte meg ut. Er det rart mye surrer som vi ikke forstår? Dagen etter skulle vår sønn til far, han ville ikke. Jeg spurte barnevernet om hva jeg skulle gjøre. De sa at jeg måtte vise for gutten min at jeg jobba for han. Det gjorde jeg. Han ville ikke reise til faren den dagen, han ville heller ikke snakke med barnevernet. Jeg fortalte ham at vi  måtte snakke med de for å få til en ordning som var bra for ham og han ble med. Dette har blitt snudd av din sønn til at jeg har sagt at om han snakker med Barnevernet så slipper han å reise til faren. Ting blir snudd fullstendig på hodet.

Løgn på løgn

Jeg fortalte deg at på sommerferie så ringte din sønn for over tjue tusen til sin nye kjæreste. Morgenen etter at vi kom hjem fikk jeg melding om at alle jobbtelefonene var stengt. Jeg ringte Telenor og fikk dem til å åpne opp igjen. Men jeg fikk også skriftlig telefonlogg. Den ligger vedlagt så du ser at jeg snakker sant. Det viser også at sin sønn og hans kjæreste hadde kontakt mens vi fortsatt var gift.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Du mener jeg er urimelig og krever for mye. Du sier jeg har fått et så godt tilbud og du forstår ikke hvorfor jeg ikke godtar det? Det du ikke vet er at det var jeg som hadde penger da vi kjøpte vårt felles hus. Din sønn hadde ingenting, men dere tror at han var god for mye.  Jeg hadde hus og bil, lite gjeld da vi giftet oss. det “tilbudet” jeg fikk var at jeg skulle overta din sønns gjeld. Jeg som var gjeldfri da vi giftet oss og hadde mye egenkapital!

Hvilket tilbud du mener er presentert for meg som er bedre enn dette vet ikke jeg, for det har jeg ikke.

Alle de “tilbudene” din sønn har kommet med har handlet om at jeg skal sitte igjen med gjelden og han sitter igjen med alle verdiene.

Etter masse press fra advokater og dommer skrev jeg under på et forliksmøte. Skrev jeg ikke under så ville det bare bli verre med ny sak. Jeg skrev under og dermed hadde jeg mange millioner i gjeld og fortsatt ingen bil.

I tillegg har jeg lån for jeg har betalt på hele fellesgjelda alene over ett år. Din sønn sluttet å betale for å presse meg økonomisk. Det sier seg selv at jeg ikke klarer håndtere denne gjelden.

Deretter er det en historie med falske påstander og uriktige opplysninger til ligningsmyndigheter, godt hjulpet av din sønns regnskapsfører. Jeg har også hatt skyhøye advokatutgifter på grunn av dette. Hvorfor din sønn gir falske opplysninger til ligningsmyndighetene kan jeg heller ikke forstå. For meg har det blitt restskatt som har gjort vondt enda verre.

Jeg mister all støtte

Jeg mistet også økonomisk hjelp til barnepass når jeg skulle jobbe om kveldene.

Jeg mistet økonomisk hjelp til SFO.

Barnebidraget er også regnet ut fra dette og det stemmer heller ikke.

Dommeren sa at det skulle være to revisorer som skulle ta ny takst på firma. Men dette skjedde ikke det ble nytt møte. Da var jeg syk og satt på gangen. Jeg satt der til etter pausen, da vår takstmann  fikk komme inn. Din sønn og advokaten ville nekte ham å forklare seg. Men selv har han med seg sin regnskapsfører. Etter pausen gikk jeg som avtalt med advokaten min.

Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Pris kr. 249,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Forliksavtalen er plutselig ikke verd noen ting, men din sønn forholder seg likevel til den nye taksten selv om han har anka og betaler mindre av rentene. Jeg får ikke eget lån i banken før han har betalt sin del. Jeg kommer ingen vei. Vi skulle gjøre opp for oss i banken etter at taksten forelå, har vi skrevet under på, dette gjelder kanskje ikke når han har krevd ny takst, men han bruker den nye taksten og jeg må betale enda mer.

Som sagt, jeg sender deg dette i håp om at du skal kunne tro på det jeg sier.

Jeg regner ikke med å få deres støtte men jeg håper inderlig dere ser at det skjer mye som ikke skulle skjedd som går utover ditt barnebarn.

Jeg gjør alt for å skjerme han, men om ikke ting kan komme i orden må jeg gå til sivilt søksmål, eller kjøre en rettssak gjennom barnevernet for å få belyst all psykisk og økonomisk press, ting som har skjedd og hva som skjer.

Dette ønsker jeg ikke men jeg har et inderlig håp om at dere er så glade i barnebarnet deres at dere klarer å se saken med nye øyne.

Beklager igjen at jeg gjør deg vondt med å sende dette, men som sagt jeg kjemper for min sønns framtid sammen med en mamma som kan få fungere igjen.

At du nå blir sint på meg får jeg tåle, jeg gjør dette for jeg føler jeg må.

Vennlig hilsen en bekymret mamma.

LES OGSÅ:

Psykopatens taktikk i rettssalen

Hvorfor det er vanskelig å vinne søksmål mot en psykopat

Hvordan du kan vinne en rettssak mot en psykopat

En psykopat lyver om absolutt alt

Dokumentar på NRK: Hva er en psykopat?

Filmar og bøker teiknar eit bilete av psykopatar som karismatiske, valdelege menneske som er heilt blotta for empati. Dei er like fascinerande som dei er skrekkelege. Men er dette biletet rett?

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne hsitorien? Kjenner du deg igjen?  Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Amelie

    Klokt valg å ikke sende brevet. Blod er tykkere enn vann. Man kommer ingen vei med psykopatens nærmeste. Men du verden så fristende å prøve nå frem, få forståelse, renvaske seg for løgnene. Godt jobba å få det økonomiske på rett kjøl. Flink du som klarte det. “Den beste hevn er å leve i beste velgående”
    Lykke til videre!

  2. Jeg sier meg enig med Amelie.

    Jeg har selv forsøkt å være åpen og ærlig til familiemedlemmer om hvorfor jeg måtte kutte kontakten med min far. Det resulterte i store svik fra flere av hans næreste, etter at de viste “forståelse” og snakket om alt som var forferdelig galt med ham. På denne slue måten fikk de ut mye informasjon av meg, som de senere brukte i mot meg – og vridde om på det meste jeg hadde sagt… Vær veldig forsiktig med hvem du stoler på. Vi kan kjenne et enormt behov for å renvaske oss og forklare oss, men det er dessverre ofte nytteløst. Når man bryter ut av destruktive relasjoner med forstyrrende mennesker, vil man nok alltid måtte leve med at noen dømmer oss på feil grunnlag. Det er viktigere å klare å like seg selv, enn å hele tiden gjøre andre fornøyde. Vanskelig, men viktig! Lykke til!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.