Intervju

Kjenner du en kvinnelig psykopat?

Psykopater og narsisster

På psykopaten.info leser vi mest om psykopaten som mann. Mange protesterer og sier at det finnes like mange kvinnelige psykopater der ute. Gjør det? Hvorfor er det slik at 85 % av de som kommenterer og deler sine historier er kvinner? Er det fordi det er enda vanskeligere å fremstå som offer for en psykopat når man er mann? Eller er det slik at psykopater fremstår på ulik måte om de er kvinne eller mann?

Journalist Katarina Arnstad Elmblad i den svenske avisen Aftonbladet har tidligere intervjuet lesere av psykopaten.info. Nå søker hun en mann som har levd sammen med en kvinnelig psykopat. Vi kan anbefale journalisten og hun vil intervjue deg anonymt. Send en e-post til redaksjonen@psykopaten.info og vi formidler kontakt.

Mange har vel truffet på en kvinne som kun tenker på seg selv og som opptrer hensynsløst. Ja, det er gjenkjennelige trekk både hos venninner, kollegaer og sågar sin samboer/ektefelle. Vi hører også fra lesere som beskriver søsken og sin egen mor med slike trekk. Men er de psykopater?

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Den danske psykiater Henrik Day  har skrevet boken  ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. Der hevder han at det finnes kanskje tre ganger så mange menn som kvinner som er det vi kaller “fullblods” psykopater. Nettopp fordi hun er mer sjelden får hun kanskje mer spillerom enn den mannlige utgaven.  Siden mange tenker på en mann når de hører ordet “psykopat” går ofte den kvinnelige psykopaten under radaren. Men ja, hun finnes, skriver Henrik Day. Det er lett å overse den kvinnelige psykopaten og det utnytter hun til sin egen fordel.

Det mer du vet om psykopaten, dess bedre kan du beskytte deg

Hun er veldig selvopptatt og skyr ingen midler for å nå sine mål. Møter du en kvinnelig psykopat kan du i beste fall være sikker på ar hun kan irritere og forvirre sine omgivelser og i verste fall drive deg ut i desperasjon, angst og depresjon.Han beskriver den kvinnelige psykopaten i forskjellige roller. Her er en kortversjon og noen tegn du kanskje kjenner igjen?

Som kone eller kjæreste: Hun er i forholdet svært dominerende og typisk gift med en selvutslettende og ofte usikker mann som gjør alt for å oppfylle hennes urimlige krav og ønsker. Han gir henne gjerne scenen når de er ute sammen så hun får være den andre beundrer.

Som veninne:  Når hun har et problem så forventer hun at venninnen lytter til henne i telefonen i timesvis, men om du forsøker å snakke om dine problemer blir du avfeid med at hun har liten tid eller at ditt problem bare er en bagatell.

Som mor: Den psykopatiske moren er svært dominerende. Hun er gjerne misunnelig på sine barn og kan være sjalu på deres venner. Mor vil gjerne ikke at barna skal ha en bedre utdannelse enn seg selv. Hun irettesetter barna og kommenterer hele tiden deres feil. Utad skryter hun gjerne av barna og soler seg i glansen av hvor “flinke barna hennes er.” En psykopatisk mor kjører et dobbeltspill, Tyrann hjemme og perfekt mor ute blant andre.

Som kollega: En kvinnelig psykopat vil forsøke å komme gjennom arbeidsdagen på lettest mulig måte. Er hun selv sjef sørger hun for at sine underordnede får de kjedeligste oppgavene og tar seg selv av det som gir prestisje. Hun klarer ikke å samarbeide med noen og lager gjerne en scene om ting ikke går etter hennes eget hode. Hun vender alt til sin fordel og omtaler sine kollegaer på en nedsettende måte og kritiserer på måter som gjør folk rundt henne usikre.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Dyrker vi psykopaten?

Mange lar seg fascinere av personer som hele tiden bryter normene for god oppførsel og som ikke evner å se at de gjør det. ”Psykopater er et stort problem for sine omgivelser, men de er også interessante. Vi hater dem, men vi elsker at få indblikk i deres adfærd. De søker spenning og risiko, og går ikke bare til streken, de krysser den”, sier skriver  Henrik Day. Er vår interesse for psykopater den samme som vi har for kriminalhistorier?

Det er absolutt ikke alle kvinnelige psykopater som har et godt utseende. Men ser hun bra ut og samtidig skjuler at hun er en psykopat vil hun garantert bruke det til å dekke over sitt egentlige mål: Fremstille seg selv i et godt lys og ikke legge noen som helst bånd på seg selv. Opptre hensynsløst uten den minste empati for de ofrene hun møter på sin vei. En kvinnelig psykopat kan på mange arenaer gjøre vel så stor – og til og med større skade enn sin mannlige motpart.

LES OGSÅ:

Er det bare menn som er psykopater?

Har du levd sammen med en kvinnelig psykopat?

Henrik Day har skrevet to bøker på dansk om psykopatene. En som beskriver de og én bok hvor han lar ofrene fortelle. Du finner de her.

———–

Besøk også våre Facebooksider.

Har du møtt en kvinnelig psykopat? Del dine opplevelser og vær den første til å kommentere! Send oss en epost om du vil bli intervjuet anonymt i Aftonbladet.

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (31)

 1. Jeg tenker at en av årsakene til at vi hører lite om dem i kommtarfelt o.l. er fordi det generelt er få menn som kommenterer.
  I omtrent alle saker, utenom sport, er det et massiv flertall av kvinner som kommenterer. Og når så få menn gjør det samme og temaet psykopati er vanskelig, så kommenterer ikke menn.

  • Anonym

   Det er bare tøys. Det er et overveldende flertall av menn som kommenterer i absolutt alle saker. Se på kommentarene til en hvilken som helst artikkel.

 2. Anonym

  Jeg husker at jeg møtte en kvinnelig psykopat for første gang, og jeg hadde ingen erfaring om dette tidligere når jeg var så ung.. Vi jobbet sammen og hun sa heletiden at jeg var dum og ikke kunne noe og at jeg gjor bare feil heletiden.. Men når andre gjorde samme feil som meg, så sa hun ingenting og bare lo med de.. Jeg var en av de som var raskest og mest effektiv av alle og gjor lite feil.. Men jeg ble nervøs og var redd for å gjøre feil for hun hadde ett ørneblikk på meg heletiden.. Hun psyket meg så gale ned at jeg kastet nesten opp før jeg skulle dra på jobb.. Var helt ødelagt og gråt hele veien hjem fra jobb.. Jeg snakket med sjefen våres og sa hvordan jeg opplevde dette. Han ble helt forsakt og skulle ta tak i dette med engang med henne. Etter samtalen han hadde med henne, så var det plutselig jeg som var den store stygge ulven og hadde snudd historien helt.. Sjefen trodde på henne og jeg var helt sønderknust.. De andre på jobb prøvde å si til sjefen at han måtte våkne opp å se at det er henne som er problemet.. Men nei.. Jeg fikk da sparken til slutt og sluttet. Hun har sagt mye til sjefen som ikke er sant og sa at jeg gjorde feil heletiden osv.. Hun plukket en og en offer. Etter jeg fikk sparken, så var det noen andre hun ville som skulle få smake, de fikk sparken de og.. Jeg var arbeidsledig i en god stund etter dette. Jeg bestemte meg for å jobbe igjen med noe nytt. Sjefen der var akkurat det samme, og jeg fikk helt hetta og ville slutte første uken omtrent.. Jeg ble sykmeldt til slutt og klarte ikke å jobbe der mer. Jeg har nå fått meg ny jobb, men har store angst tanker ennå og sliter endel.. Har vært med psykolog for å mestre angsten, men det hjelper bare det og da, så det hjalp ikke..

 3. Bjarne

  Hvordan er det mulig å få lov til å sette på trykk at det skal være flere mannlige enn kvinnelige psykopater??

  • Isak Wøien

   Kanskje det er sant?

  • Enig mes deg! Dette er fordi det har vært og fortsatt er diskriminering når det gjelder menn i det meste i
   Samfunnet, desverre! Dessuten er de fleste menn
   Litt redd for og kommentere disse sakene og mange andre, nettop fordi kvinnene er i flertall!

   Jeg er skult fra en psykopat og har desverre en sønn
   På 15 med henne! Hun har klart og ødelagt
   Et fantastisk forhold mellom far og sønn!
   Med god hjelp fra det offentlige, som skulle vært til støtte og hjelp!☹️

 4. Anonym

  Grunnen til at det er flest kvinner som havner i forhold med mannlige psykopater er at kvinner dessverre tiltrekkes av menn med psykopatiske trekk. Menn tiltrekkes ikke av psykopatiske trekk hos kvinner.

  • Anonym

   Svar til denne kommentaren over – jeg mener den er både feil og skummel : “Grunnen til at det er flest kvinner som havner i forhold med mannlige psykopater er at kvinner dessverre tiltrekkes av menn med psykopatiske trekk. Menn tiltrekkes ikke av psykopatiske trekk hos kvinner.” ?!?

   Akkurat den innstillingen der vil kunne forandres -nå når informasjon og opplysning begynner å komme fram! Jeg er i allefall uenig i utsagnet!

   1. Som kvinne – tiltrekkes jeg IKKE av psykopatiske trekk!!!

   2. Kvinnelige psykopater – samme spill – men utført av en kvinne. Ja litt forskjellig tror jeg kjønnene kan agere, men ikke nødvendig vis. Like manipulativt, totalt egoistisk og jævlig er det å bli glad i eller omgåes en kvinnelig psykopat.

   Jeg har møtt tre kvinnelige psykopater i løået av livet.
   Den aggressive driftige og faktisk bevisste psykopatiske kvinnen. ( Interessant -hun visste om det og skrøt av det men ingen rundt trodde selvsagt på det -før noe kom i veien for henne, da var helvete løs mildt sagt.)
   Den alltid syke, kroppsfikserte og godt skjult sarkastiske.
   Og den liksom milde, vellykkede, vakre alle synes det var så leit at hun – selvet “kuppet av en kvinne og mor” hadde det så vanskelig i ekteskapet.

   ALLE TRE – var enormt manipulerende, veldig godt likt av folk rundt – KUN de som var i forhold på en eller annen måte med dem var lei seg, totalt egoistiske og selvsentrerte, grandiose på forskjellige måter, og manglet normal empati og reell tanke for noe annet enn seg selv.

   En psykopat, er en mester manipulator – tro ikke at dere slipper unna eller klarer å se det før det er for sent, både menn og kvinner.

   Først etter en sånn sjelens mørke natt opplevelse av et forhold, vil både menn og kvinner kunne klare å gjennkjenne dette og takke nei og skynte seg vekk om neste person viser samme tendenser.
   Det må være et stigma uten like for menn – dersom den almene oppfattelsen er at ” Menn ikke faller for psykopater.” 🙁 God help you all.
   En personlighetsforstyrrelse som dette, hos både kvinner og menn er jo avhengig av å sjarme folk på en eller annen måte – få deg glad i , få deg til å være støttende osv….ellers ville ingen hatt noe med dem å gjøre.
   Det er nemlig, så illevarslende bak den illusjonen av finhet – triks og løgn er konstante , og en normal og velmenende person kan ikke fullstendig i sin villeste fantasi noengang fullstendig forstå det.

   Jeg faller ikke for menns psykopatiske trekk, jeg falt for løgnen, og når jeg nå endelig håper jeg har sett nok – jobber jeg hardt for å ikke la meg manipulere igjen.
   Det er jo topp å finne en kjæreste som er godt likt, klarer seg bra, har mål han vil nå osv men – det er umulig å vite hvem som er psykopat i starten. Man trenger å se mønstre over tid og for å innse at det blir aldri noe bedre. En psykopat spiller gjerne spillet godt og konsekvent, det kan ta lang tid å innse at selv de fine tingene er manipulasjon. En psykopat hverken liker eller elsker en annen, du vil etterhvert forstå at hen/hun ikke aner på ordentlig engang hvem du er, fordi de bryr seg ikke og kan ikke heller sette seg inn i en annen.
   Psykopater er giftige, men du vet ikke om at du drikker giften engang -før du nøye og over tid har gjort det og blir veldig utslitt, forvirret, liten og full av sår på alle plan.
   Da er du sterk om du kommer deg unna, finner en terapaut og sakte bygger deg opp igjen.
   Og tilslutt, endelig har du fått en hjærteskjærende innsikt i noe du ikke hadde bedt om, men OK nå kan du endre deg! Nå kan du slutte å tro det er noe godt eller lyst innerst inne i alle, slutte å tro at inni enhver er det et snilt barn, du har nå sjansen til å endre hele verdensbildet ditt og det er ikke noe lett eller gøy, det er hjerteskjærende å innse at denne personlighetsforstyrrelsen kan kalles ondskap.
   Noen synes synd på psykopaten fordi han/hun aldri får med seg det folk med empati nyter i livet. Men psykopaten seg, går ikke rundt og føler de mangler noe. Livet som utnytter funker for dem. Det er du som får en exsistensiell krise, kvinne eller mann.
   Man må tilslutt bare gi opp å lure på eller prøve å virkelig forstå det totalt. Og ta lærdom av opplevelsen, innse at du ikke kunne sett dette, innse at alle kan falle for en psykopat, begge kjønn, folk både med og uten traumehistorie faller for psykopater. Du må tilgi deg selv og få tilbake ryggraden som er gele etter denne opplevelsen. Du må slutte å synes synd på psykopaten. Du skal vite og ta til deg, at du nå har lært hvor heldig du er som ikke er psykopat. Du har empati og alle sjanser til å kunne dele livet ditt med en annen empatisk person og bygge noe fint og sant.
   Psykopaten kommer aldri helt til å skjønne hva hun/han går glipp av, og savner det ikke – så bare lev livet ditt uten å ofre psykopaten mer tanker.
   De er stuck i personlighetsforstyrrelsen, og det eneste du kan gjøre er å holde avstand.

   • Elisabet

    Dette var et spesielt godt og klokt innlegg. Du har tatt psykopaten på kornet! Jeg sliter med å komme meg unna en slik en nå, det haster for kreftene er i ferd med å ta slutt, kjennes det ut som. Har forsøkt før, blant annet med parterapi. Det endte med at jeg ble framstilt som et svært ondt menneske som hadde mishandlet datteren hans på 37 år. Mishandlingen fra min side besto i et høflig spørsmål til datteren om det var greit at hennes far og jeg gikk ut alene en lørdagskveld.Jeg ble overfust av psykologen i andre behandlingstime. Jeg fikk sjokk og stoler ikke på psykologer heller etter dette. Vet ikke hvor jeg skal henvende meg for å få hjelp og er økonomisk avhengig av mannen. Han har fått med seg hele sin familie i mishandlingen av meg, jeg er heks, hore, en skam, ja det vil ingen ende ta. Mannen er som en levende vulkan, han syder. En gang satt jeg i sengen til min døende tante som fortalte meg hvor glad hun var i meg. Det tålte han ikke, ansiktet hans ble askegrått av hat. Jeg er fange og blir mer og mer sliten. Vet aldri hva jeg har å forholde meg til, reglene skifter hele tiden liksom avtaler. Jeg vet at han kommer til å medhold, det er han som er fra byen vi bor i, jeg er en fremmed. Han er i en høyt ansett stilling, jeg er ufør.Har begynt å tenke på selvmord, da er det farlig. Jeg skal klare dette, jeg skal bort fra den djevelen.

    • Anonym

     Jeg håper du har kommet deg unna nå!! Hvis ikke så håper jeg du ikke har gitt opp!! Stå på! du er en god person, du har empati, og er et godt menneske! du fortjener å ha det godt!! Bare vær obs på at han for lengst har funnet ut hva du frykter mest og hva som sårer mest, så han vil prøve seg med stikk, store og små, men bare ignorer dem, gjennomsku dem for hva de er, -forsøk på å manipulere og såre deg, for å få beholde kontrollen. Når du gjennomskuer ham, så kan du le av forsøkene hans, og bare dra! Men vær forsiktig, i tilfelle han er voldelig, så det beste er bare å holde kjeft og reise mens han er på jobb! Du klarer deg uten ham! Du har uføretrygd! Dra til et krisesenter først, elelr en slektning/venninde, og så kan du lete etter et sted å leie. Gjerne langt vekk fra der han bor… Jeg vet at uføretrygden ikke er mye å leve av, men du overlever! La aldri en mann kontrollere deg ved hjelp av penger, noengang igjen! Tilgi deg selv for å ha holdt ut med ham, og kjenn på styrken du har i deg som vil ditt beste!! Du er fri!!! Og du fortjener det! Det er ditt liv, og bare du kan leve det! Ingen andre kan bestemme over ditt liv! Klem <3

   • Isak Wøien

    Veldig bra, og det sammenfaller med min egen erfaring.

 5. Anonym

  Min klassiske setning har alltid vært; Man Hører om mannlige psykopater, men det fins en kvinnelig versjon også.
  Dessverre, så blir en etter min erfaring sett på som den onde når en sprer budskapet. Spesielt blant kvinner, har jeg lagt merke til. Uansett, en skal jo ikke prate stygt om sin egen mor. Stakkars! Målet hennes blir da nådd – offer rollen.
  Ikke enkelt. Det er jo de egentlige offerene som har problemer. Alvorlige helseskader, rusproblemer osv. SNUFS! Stakkar liten. Livet er forferdelig.
  Ser at Gullungen endelig begynner å våkne. Han har fått testet ut sin mor gjennom helseskader. På samme måte som meg. Da klarer de ikke å dy seg. Livsgnisten oser. Endelig øverst igjen. En ypperlig anledning til å forme offerene. Designe dem til bukke, nikke, neie dukker. Rane dem for siste smule med selvtillitt. Nå kan offerene ikke Gjøre så mye motstand. Det er en kamp og holde seg I live.

 6. Shrink

  Ja, jeg har vært involvert med flere. Å kalle mannen selvutslettende og usikker er kjønnsdiskriminerende. Det kan være noe sant i det men poenget er at det er som resultat av et voldelig forhold. Siden offeret ikke er perverst og finner ringen glede i konstant konflikt er den eneste mulighetne å gi seg. Det er også diskriminerende å hevde at det er flest menn som er voldsutøvere og psykopater. Psykopati er mest sannsynlig noenlunde jevnt fordelt. Mange studier viser dessuten at kvinner er mer psykisk voldelige enn menn, den verste form for vold.Det er ren vold, uten spor. De som har kunnskapen skjønner at offeret blir bedøvet og er forhindret fra å reagere(Hirigoyen). De er ofte uvitende om at de blir utsatt for trakassering eller vold. Og må fjernes fra situasjonen for å skjønne det. Du må legge deg selv igjen ved dørstokken for å få forholdet til å fungere. Kombinert med en oppvekst med trakasserende mor eller far. Som kjent hadde nesten alle klienter ved Det Gule Huset en trakasserende mor. Se. feks https://shrink4men.com/2010/10/27/can-men-be-abused-by-women/

 7. Frustert Kvinne

  jeg fikk en skikkelig ekkel kommentar engang jeg var hos en lege av sekretæren , at jeg var ett skikkelig ludder og løgner , klagde på henne gjennom advokat og kontoret der hun arbeidet , gikk til rettsak etter flere lignende saker som med meg , og fikk henne sparket , så fant hun ut at hun skulle søke som vikar samme sted jeg arbeidet , og hun fikk jobb , like dominerende og ekkel der , jeg søkdte meg vekk fra arbeidet mitt og advarte ledelsen , de så på meg som en idiot , men i ettertid har de fått store problemer med henne , nå har hun heldigvis blitt syk kan man si , stygt sagt kanskje men da har hun iallefall ikke mulighet til å lage helvete for medarbeidere og andre i arbeidet , og virkefeltet hennes er lagt ned på en måte , ja jeg ønsker at hun aldri kommer tilbake i jobb , men det jeg ikke fatter er at arbeidsgivere ikke undersøker folk litt mer før de ansetter de , om hva og hvordan de var i tidligere jobber.

 8. Anonyme

  Dessverre så må jeg slite med en kvinnelig psykopat. Bor ikke sammen med personen, men hun har dessverre klart å ødelegge for to familier og barn med sine handlinger. Utrolig sårt å ikke få gjort noe som helst, spesielt når det er barn i bildet som lever i “skuddlinjen” og har blitt hennes offer 🙁

 9. Anonym

  Har vært utsatt for en nær slektning som er kvinne og med adferden til en psykopat/narsissist. Det vil si; hele familien, svigerfamiliene hennes, exdamene til exene hennes, hennes eget barn og mitt barn har fått kjenne på psykisk mishandling fra henne over de siste 20-25 årene. Hun lurte oss som var henne nærmeste i mange år ved at hun bodde lang unna og ikke lot annen info en den hun selv gav oss om livet sitt komme fram. Sørget for at vi ikke hadde kontakt med svigerfamilien hennes, slik at hun kunne servere oss jevnlige historier om hvor slem de og samboeren hennes var. I ettertid har sannheten kommet fram om hvem som dominerte og var notorisk utro i forholdet. I tillegg har det kommet fram at hun snakket stygt om familien sin og at hun hadde fortalt at hennes nærmeste hadde mishandlet henne og misbrukt henne. Hun løy også om tidligere samboerskap der hun hadde blitt voldtatt og mishandlet, selv om hun aldri hadde bodd hjemmefra før. Anklagelser om misbruk og voldtekter er blitt et mønster når hun blir avslørt, får kritiske spørsmål eller noen konfronterer henne om løgner som blir avslørt. De som gjør dette kvinner som menn, blir anklaget for seksuelle tilnærmelser, trakassering eller vold. Arbeidsledere, kolleger, leger, psykiatere, slekt, venner og venninner har blitt anklaget over mange år. Hun viser aldri anger, hun blir snarere verre om hun blir avslørt – og mange som har tatt steget og konfrontert henne blir lagt for hat, noen blir utsatt for hevnaksjoner med bl.a. uthenging på sosiale medier, 100-talls sms\er og ryktespredning i det skjulte. Tilslutt fikk hun hjelp fra psykiatrien etter utallige bekymringsmeldinger fra venner og familie. Noe som ikke hjalp, hun fortsatte sitt spill der og klarte i over ett år å føre leger og psykiatri bak lyset. Men tilslutt sprakk maska, hun ble avslørt der også, og hun stakk av og kuttet all kontakt med psykiatri og familie i ett halvt år. Hun har nektet psykiatri og leger kontakt med familien hennes, og på den måten kan hun fortsette sitt spill og forsette å lyve på familie, venner, exer og tidligere arbeidsgivere. Hun har i flere perioder bodd hos familie av økonomiske årsaker, og latt seg forsørge av de hun bodde hos da hun nektet å søke dagpenger selv eller melde seg arbeidsledig. Og i alle disse årene har hun klart å overbevise familie og venner at det hele tiden er HUN som er offeret, og man har hjulpet henne ut av vanskelige situasjoner utallige ganger. Men i utgangspunktet er det hennes manipuleringer og hennes løgner som har fått henne opp i disse situasjonene, og det er bare noen få år siden vi oppdaget hvor mye vi hadde vært “slavene” hennes i så mange år. Og da avsløringen begynte å dukke opp, innså vi plutselig at mye av det vi hadde vært lurt oppi var basert på løgner og at vi nesten hadde brudt loven flere ganger for å “beskytte” henne mot alle de som var sinte på henne. Krokodilletårer og bedyringer om at HUN er uskyldig i at folk er forbanna, og gjerne med en ny løgnhistorie om hvorfor nettopp den personen er sint. Hun hadde saker på seg hos politiet som hun aldri hadde nevnt, og psykiatrien hadde vært innkoblet der hun hadde bodd tidligere. Jeg har kuttet all kontakt for flere år siden, men slipper ikke unna meldinger, trusler og stadige angrep. Har prøvd å anmelde men det hjelper ikke. Har lest noen av innleggene her og kjenner så inderlig igjen følelsen av maktesløshet og fortvilelse fra alle de som forteller sine historier. Takker for et flott forum som hjelper oss å se at vi ikke er alene om å vært utsatt.

 10. Har bodd sammen med en kvinnelig psykopat i snart 18 år, vi har en datter på 15 år. Det går ikke en dag uten terrorisering, misunnelser, beskyldninger og trusler. Vi har mistet nesten all kontakt med familien på min side på grunn av henne. Vi har også havnet i økonomiske problemer som hun mener er bare min feil. Jeg har heldigvis en jobb som tar mye tid og som jeg trives med, har alltid likt å jobbe. Hun vet at jeg trives på jobben og at jeg har det bra der. Hun framstiller meg som ett monster og truer med å enten ringe til sjefen min eller reise på jobben min å fortelle hvordan jeg er. Når hun ringer meg i arbeidstiden så vet jeg aldri hvordan humøret hennes er og hva hun vil, hvis jeg er alene så tar jeg den hvis kollegaer er i nærheten tar jeg ikke telefonen. Det hender vi har firmaturer hvor vi er pliktet til å være med og da blir det alltid bråk før og etter. Hun snakker nedsettende om meg forran datteren vår og får henne stadig mot meg. Gruer meg til fridager da disse dagene er verst. Hun truer stadig med å flytte men da påstår hun at dem havner på hospits og at jeg sender dem på gata. Har aldri bedt henne om å dra selv om jeg skulle ønske hun gjorde det. Får stadig høre hvor stygg, dum, tilbakestående, drittsekk, stygg satan jeg er. Det har gått så langt at jeg har begynt å tro at det er meg det er noe galt med. Vet innerst inne at jeg er snill og hjelpsom. Er stort sett mentalt sliten. Mine kollegaer vet ingenting om dette. Det er så mye at jeg orker ikke skrive om alt her.

  • Anonym kvinde

   Du skal gå fra hende. Bagefter ser du hvor slemt det var. Bagefter heler du.Det eneste råd er, at du skal væk fra hende. Din datter er 15 å,fortæl hende at du gerne vil have hende med, hvis hun vil. Men vær sikker på, at på lang sigt,er det bedst for din datter at hun går. For så kan du være den gode far du er, vise hende en helt anden måde at leve på. Det har hun brug for. GÅ og hold dig væk, så bliver alting langsomt bedre. Tal med en erfaren psykolog. Tal med venner.Snak med ALLE som er gode indeni. Mange kender til psykopater, du er ikke alene. Du skal VÆK fra hende. Planlæg det så du ikke mister alt økonomisk. Lykke til og glæden findes herude på den anden side. Jeg ved det fra mig selv..

 11. Anonym

  Har levd med en slik kvinne i 4,5 år nå. Har vel aldri tenkt på henne slik før flere venner av meg sa at hun har jo psykopatiske trekk. Så begynte jeg å kikke forsiktig på dette. Vi har to barn sammen og hun reiste nettopp avgårde med dem mens jeg var på jobb.

  Til å begynne med så var alt helt topp. Etterhvert så skulle vi få barn, altfor for fort men sånt skjer. Da begynte det, hun fikk en svangerskapsdepresjon. Helt greit. Så begynte hun å hate barnet mitt fra tidligere, jeg kunne ikke spise mat med ham alene uten at hun lagte masse bråk.

  Etterhvert kunne jeg ikke gå ut, for hun likte ikke det. Jeg var redd for barnet våres og gjorde som hun. Hun kritiserte meg når ejg snakket med venner på telefonen. Jeg snakket så lenge, var jeg så opptatt liksom. Mens hun kunne snakke med hvem hun ville. Hvor lenge hun ville. Hun hadde selv ingen særlige venner og tok aldri kontakt med folk. Hun venter bare på at folk skal komme til henne.

  Penger fløy ut av vinduet, hun var aldri fornøyd med noen ting. Og i stedet for å bidra når hun begynte å tjene penger, så gikk hun og kjøpte gull og merkevarer. Etter hvert begynte hun å tvinge meg til å slå meg selv. Hun har trakassert familien min. Nektet å ha med dem å gjøre, ryddet vekk bilder av dem i huset vårt Legger alle som ikke er som det passer henne for hat.

  Til slutt fikk jeg nok og gjorde det slutt. Men sto i fare for å miste barna, grunnet jeg måtte flytte for å få jobb, og kom krypende tilbake. Men da måtte jeg trekke meg bort fra mitt tidligere barn. Jeg gjorde masse desperate ting oppe i dette. Selv endret jeg meg fra å være snill, altfor dumsnill igrunn. Til selv å bli sjalu, kontrollerende, og helt tullete.

  Tilslutt nå så fikk jeg nok og det ble slutt. Da reiste hun avgårde med barna mens jeg ikke var hjemme. Så nå er det rettssak. Jeg sitter igjen med bøttevis av gjeld, kan miste barna. Bonusen er at jeg slipper henne igjen 🙂

  Når jeg leste disse kjennetegnene ble jeg skremt https://illvit.no/mennesket/hjernen/psykopat/slik-kjenner-du-igjen-en-kvinnelig-psykopat

  For de beskriver henne bedre enn jeg kunne gjort selv, eller fyller ut de ordene jeg ikke har selv.

  • Aesgaard

   Akkurat det samme opplevde jeg med min ex. Forsøkte å isolere meg, kontrollere alle aspekter ved livet mitt m.m.

 12. Aesgaard

  Visst faen er kvinnfolk psykopater. Jeg har bodd meg en i nesten et år og den personligheten hun fremviste var absolutt ikke mye å skryte av. Og hvorfor snakker ikke vi menn om det? Fordi det er dritflaut å måtte innrømme at man er blitt rundlurt og utnyttet av et kvinnfolk.

 13. Inger Johanne Øydegard

  Ja,har møtt en håndfull UFORDRAGELIGE eksemplarer av disse ONDE kvinnene.
  De er like ONDE og FARLGE som de mannlige,de jeg har møtt er i alle aldre.
  Den VERSTE evilmindende ødelegger av det jeg betegner som ei BITCH,møtte tilfeldig høsten 2014.
  ENERGITYV i tillegg,hun der er pervoSADIST i tillegg.
  Og hun der har gjort så MYE vondt og ødelagt så mye,bla splitta og ØDELA det FINE som var i mellom meg og en som jeg er veldig GLAD i.
  Like før så brøt jeg med en mannlig OND psykopat,i sept.2014 etter flere år i HELVETE..
  Disse H….psykopatene har ødelagt MYE for meg.
  Vet at det er MANGE ofre for disse MONSTRENE.
  Vend ryggen til de og se deg IKKE tilbake.

 14. -Hun tok raskt kontroll over hans liv og ga han dårlig samvittighet for ikke å prioritere henne til en hver tid
  -Hun kritiserte ham for manglende modenhet
  -Hun ansvarliggjorde ham i alle uoverenstemmelser de imellom
  -Hun kritiserte familien hans
  -Hun skapte store scener hver gang han skulle treffe sin familie eller venner
  -Hun ringte til mennesker som tok kontakt med ham og ba de holde seg unna
  -Hun brukte deres felles barn imot ham,gjemte henne unna når de var i konflikt
  -Hun angrep familien hans og kom med stygge beskyldninger mot de
  -Hun nektet ham å ta med seg deres felles datter til hans familie
  -Hun nekter ham å ta selvstendige avgjørelser i forhold til sin datter
  -Hun nektet ham etter hvert også å ha kontakt med familie
  -Hun truet ham med å gjøre slutt på forholdet og ta datteren deres bort hvis han hadde kontakt med familien sin
  -Hun har et barn fra før som har lidd samme skjebne
  -I dag lever min sønn sammen med dette monsteret som har ødelagt alle hans relasjoner, han har en høy utdannelse, jeg kan ikke forstå hvordan man kan finne seg i slik kontroll. Det vil jeg aldri begripe. Og selv er han med på å påføre sitt barn en sorg som er enorm.For hva?
  -Så dere menn som leser disse sidene, kom dere unna disse psykopatene, har dere barn, så gjør det også stor skade på de.De blir kanskje også en gang i fremtiden offer for slike maktmennesker.

 15. Anonym

  Det er minst like mange kvinnelige psykopater og narsissister som mannlige!! Det er bare det at mange tror at narsissistiske/psykopatiske trekk og oppførsel ofte blir regnet som “normal” kvinnelig oppførsel… Eksempler er: Dramaqueens, manipulering, frekkhet og manglende empati/skyldfølelse for konsekvensene = sassy, sexy, spennede, interessant, vill, morsom, og målbevisst kvinne… Dessuten regnes det å sladdre og å si det motsatte av det man mener, for så å forvente at den andre skal vite/klare å gjette seg til hva man egentlig vil, for så å gjøre dette ( totalt urimelig og urealistisk altså… ) Eller at hun er sur og forventer at den hun er syur på skal vite hvorfor… Selv om de tydelig ikke aner hvorfor… Dette regnes desverre som typisk kvinnelig oppførsle av mange, og mange tror til og med at det må være sånn… Men, det må det jo ikke, og mange kvinner er ikke sånn i det hele tatt! Denne oppførselen kan være bevisst, eller ubevisst ( ikke alle vet at de er psykopater ) Men, den er like skadelig uansett! Dette er ikke kvinnelig oppførsel, det er psykopatisk oppførsel! Jeg har møtt menn som er på nøyaktig samme måte! Og det er bare enda mer forvirrende å forholde seg til dem, som kvinne… For uansett hva du gjør, eller ikke gjør i forhold til dette, så klager de på at du fratar dem muligheten til å vise at de er mann… Du skal ikke ta innitiativet, og du skal ikke bare sitte og vente… Helt umulig altså…

  Jeg har møtt to, kanskje tre menn som jeg vet er psykopater, men jeg har møtt mange jenter/damer som er det!

  De første jeg er sikker på er det møtte jeg som barn. De var venniner, like gamle og terroriserte alle i barnehagen, også de ansatte! Jeg gikk forbi barnehagen, gikk ikke i barnehagen, men likte å titte inn fordi de hadde så fine lekeapparater der… En dag ble jeg møtt av en gjeng med barn som sto inntill gjerdet med diss eto i spissen ( det var første gang jeg møtte dem ) de forlangte å få vite hvem jeg var, og hva jeg gjorde der. Jeg gav dem noen opplysninger, og da brukte de disse og vred på dem, slik at alt var galt og jeg var et forferdelig menneske! de ropte høyt og fortsatte å rope når jeg gikk vekk. Familien min var ond, og jeg burde dra, og hadde ikke rett til å vær ei bygda osv… Vi bodde og jobbet bare periodevis der…
  Senere møtte jeg dem i 3 og 4 klasse, og nå terroriserte de hele skolen, inkludert ungdommskolen og lærerene… De fikk en lærer til å bli psykisk syk og slutte. De plantet ting i sekken min for så å tilfeldigvis gå forbi senere og “oppdage” tingene som jeg liksom hadde stjålet, også var det et evig mas om hvorfor jeg hadde stjålet, i ukesvis etterpå… Helt til de fant på noe nytt å “ta” meg på… Klassen jeg gikk i fikk altid skylden for alt som skjedde på skolen, og fikk ikke bli med på skolekino, som straff for ting som vi liksom hadde skylden for… Jeg fikk venner som var yngr eog eldre, for de to jentene som var greie i klassen turte ikke å være venn med meg. Da ble de også utstøtt. De mobbet en gutt som også var inflytter, og påsto at han hadde sex med moren sin. de la tegnestifter på stolen hans, og når han hevnet seg og gjorde det samme så hylte de så høyt at læreren som senere måtte slutte, tok grep, og løftet hun som hylte ut av klasserommet etter armen. hun hylte og holdt seg fast i stoler mm. Også gikk hun og hentet moren sin som kjeftet og saksøkte skolen… Etter at hun hadde blitt kastet ut på gangen ble det helt stille i klassen, og mange gråt på vegne av henne. Jeg var den eneste av jentene som ikke gråt, så jeg sammen med guttene satt bare og så på og syns det var pinlig… Jeg gråt ikke fordi jeg visste at hun hadde fått som fortjent, men det ble brukt mot meg senere … Jeg var ond som ikke gråt for henne…
  Men jeg hadde som sagt venner som var båd eyngre og eldre som jeg møtte på fritiden. Inkludert lillesøsteren til en av venninene mine som var 5 år. Hun tok meg en dag med til sin vennine som var tre år, og det viste seg at treåringen var datteren til klasseforstanderen vår… De skulle akkurat til å dra da vi kom, så vi måtte bare gå igjen, men jeg så at lærerinnen reagerte. Jeg fikk en barnesykdom like etter og ble borte fra skolen i et par uker. Og imens hadde klasseforstanderen snakket med klassen om mobbingen av meg. Hun hadde fått sjokk og trodde jeg ikke hadde andre lekekamerater enn 3 åringer… Klassen hadde fått streng beskjed om å slutte å mobbe, og at det skulle raporteres om noen så tendenser igjen! Jeg skulle reise derifra rett etter, så det var stille og rolig da jeg kom tilbake, men den dagen jeg reiste så kom de springende etetr meg og spurte om de noen gang hadde vert slem med meg? … Nei, sa jeg da, og de ble sjokkerte… Har jeg noen gang plaget deg? -Nei… Jeg visste at de visste hva de hadde gjort, og de visste at jeg visste, så dette var bare indirekte nedpsyking, så jeg gav dem ikke det de ville… jeg gav dem ikke tilfredstillelsen av å få høre en siste gang at de hadde klart å underkue meg, så jeg gikk derifra som et sterkere menneske, men traumene satt desverre i og har nok plaget meg mer enn jeg våget å kjenne etter…En ting er å erkjenne hva du har blitt utsatt for, noe annet er å takle angsten for å havne i samme situasjon igjen, med noen andre, eller vite hva du bør gjøre for å sette ned foten på en fin måte, og for å komme deg vekk…

  Senere har jeg møtt domminerende og kontrollerende jenter i skole og fritidssammenhenger. Der alt jeg gjorde var feil, og aldri bra nok, uansett hva jeg gjorde eller ikke…Jeg husker da jeg begynt eå gå ut på byen, og likte å pynte meg litt, feks noen høye heler, og en topp, pluss litt maskara, og håret opp, feks… Jeg likte å kjenne forskjell på hverdag og fest, men det ble ikke godt mottatt av enklete… Der var jenter som spillte håndball som krevde at alle måtte gå i joggedress på byen, eller til nød kunne vi ha på en uformelig jeans, med hvit herreskjorte og et skjerf i halsen… Men, jeg er sikker på at de hadde funnet en unnskyldning til å hate og til at jeg ikke var godkjent uansett… Man skulle ikke danse, og jeg gikk nærmest bare på byen for å danse… Jeg hørte kommentarene de kom med ang andre som danset; “Se som hun deier seg! Uff så ekkelt! Så vulgært!” ol… Jeg tenkte at de sa sikkert det samme om meg, og forsvarte helelr hun som danset og sa at hun var flink, for det var hun jo! Det fallt selvfølgelig ikke i god jord, men det brydde jeg meg ikke om… De hadde typer, det hadde ikke jeg, men jeg var ikke en trussel mot dem uansett! Hadde typene deres likt sånne som meg så hadde de vert sammen med meg, eller dvs. hvis jeg hadde likt dem da… Jeg var uinteressert i typene deres, så de hadde ikke grunn til å fryte meg! Dette var ikke usikkerhet! De gikk kun på byen for å rakke ned på andre…
  Hver gang jeg gikk på toalettet og sto i kø så ble jeg målt opp og ned med blikket og fikk spydige kommentarer av typen”here comes the catwalk”… Selv om jeg bare hadde på meg en helt enkel hverdagskjole, ikke dyr engang…Og så ut som en nerd… Men, jeg kjente dem ikke, og hadde adre venner, så jeg ignorerte dem, og hadde det gøy.

  I arbeidslivet har jeg møtt mange kvinnelige psykopater, og de tråkker på hvem de vil for å karre seg til topps, mens de selv skal gjøre minst mulig, og ta kreditt for andres oppgaver… De gir typisk bort arbeidet sitt til snille og samvittighetsfulle folk, også stjeler de det tilbake i tide for å skryte til sjefen, og late som om de har jobbet… egentlig har de tilbragt dagen ved vannkjøleren/kopimaskinen, med å sladdre, og sabotere jobben for andre, slik at de får trøbbel med sjefen… de møter gjerne opp ca 10 min før tiden, men bruker ca 30-40 minutter til å lese avisen og drikke kaffe. Resten av dagen soser de rundt og sjarmerer sjefer… Også MÅ de alltid gå minst 15 min før tiden, og overlater til alle andre å stenge/rydde opp. Eller de har ryddet skrivebordet sitt 20 minutter før de liksom må gå for å rekke bussen… Og sitter bare og skravler, eller sjekekr nettet. De blir typisk frofremmet, fordi noen tenker at de vet å delegere til riktige personer… Men, man trenger ikke å være raketforsker for å forstå hvem som er samvittighetsfulle… De er ikke kvalifiserte, men lyver og skryter på seg kompetanse… Og de er et helvete å jobbe med om du ikke støtter dem og føyer dem i alt…
  Mange stjeler tingene dine også, og det er du som er den stygge ulven som “beskylder dem for å være tyver”!!

  Jeg har møtt flere i skolesammenhenger som saboterer gruppeprosjekter og eksamener for andre… De sørger feks for at du ikke får lagt ved den filen som du må ha for å få fullført prosjektet, de vet at uten den så stryker du, uansett hvor god resten av oppgaven er. De sørger for at alle andre i gruppen får den, mens du må vente, også stikker de før du rekker å få kopi, og når du ringer dem 2 timer før leveringsfristen så er de “selvfølgelig” på den andre kanten av byen, med den eneste harddisken som filen er på, og kan ikke snu for å gi den til deg…

  Jeg møtte en filmregissør (kvinnelig ) som bad meg om å være produsent for filmen hennes. Jeg syns manuset var naivt og ikke det beste jeg hadde lest, men håpet at vi kunne få til noe likevel… Hun hadde en urimelig kort frist, for hun skulle rekke diverse frister til festivaler, så vi rakk å søke om økonomisk støtte, men visste ikke om vi fikk den. Alle var inneforstått med at vi kanskje måtte jobbe gratis, men vi fikk lånt utstyr gjennom skolen jeg gikk på, og lagde filmen. Det var et mareritt på grunn av at det var vanvittig mye å gjøre på alt for kost tid, og hun begynte stadig å gjøre mine oppgaver for meg, fordi jeg hadde så mye hevdet hun… Det var bare at alt hun gjorde av min jobb var helt på trynet, og jeg kunne ikke stå inne for det. Skulle jeg jobeb gratis så var det jo for å kunne vise til å ha lagd noe, og hvordan jeg jobber… Slik at jeg kunne bruke den som referanse, men det sørget hun for at jeg ikek skulle kunne ha… Skulle jeg gitt henne iljen sin så ville jeg fremstått som den verste og mest fjasete produsneten noen gang… Så jeg informerte crewet og skuespillerne om at jeg trakk meg fra sammarbeidet, fordi jeg ikke kunne stå inne for den jobben hun gjorde i mitt navn, og fordi det var helt umulig å sammarbeide med henne. Hun latet som om vi var enige, og så gjorde hun det mostatte, og beskyldte meg mer og mer for alt mulig usaklig og urimelig… Men det siste sa jeg ikke noe om, bare at hun var umulig å sammarbeide med, og da var det ikke noe mer jeg kunne gjøre for filmen. Jeg beklaget at jeg måtte forlate dem, men ville legge inn gode referanser for dem når de måtte ønske… Hun oprettet hemmelige grupper og egene gruppechatttråder på Facebook der hun la ut kopier av kranglene våre på nett, der jeg hadd eprøvd å sette ned foten og snakke henne til fornuft. Fullstendig tatt ut av sammenhengen, der hun gikk inn for å svartmale meg og fikk de fleste av skuespillerne og crewet til å tro henne… For hun var bare sååååå fornøyd, hele tiden, mens hun saboterte… Og skrøt av at hun var såå fornøøøøyd!! Så jeg ble da den sure dama… Flere av skuespillerne kontaktet meg for å fiske ut årsaker og latet som om dette gikk hardt utover dem, og den syke besteoren som kom for å se filmen. Hun hevdet nemlig at jeg ødela for at filmen skulle få bli vist på en festival. Alt jeg sa til festivale var at mitt navn skulle fjernes fra filmen… Og filmen ble vist, så det var bare hun som brukte dem som flying monkeys… De smisket med meg for så å snu seg rundt og bli spydige og beskylde meg for usakligheter… Senere var både hun og jeg statister i en TV-serie og jeg nektet å sitte og vente der hun var, jeg orket ikke at hun tappet meg for energi… Så jeg satt et annet sted sammen med noen av crewet, mens hun må ha sagt noe om meg. Jeg sa ikke et pip. Men plutselig skulle de ikke bruke meg i de svenene likevel… og jeg trengte ikke å komme neste dag som tidligere avtalt… Jeg kunne sagt at hun fikk meg til å jobbe gratis og produsere en film for henne, som hun saboterte og fikk meg fjernet fra etterpå for det skulle bare være hennes film… men jeg visste at det ville ikke høres bra ut, så jeg holdt kjeft og mistet en dags oppdrag og lønn på grunn av henne…

  Ellers har jeg møtt damer som har stjålet menn jeg har hatt noe på gang med… som har langt meg for hat, samtidig som de later osm om de ikke gjør det ovenfor mannen… De sprer løgner om meg og blir “venner” med alle vennene hans som plutselig gikk fra å smile og være hyggelig mot meg til å vende ryggen og bli pinlig berørt hver gnag de så meg… Jeg overhørte hun ene som ble spurt om hun likte seg på et event, og da svarte hun at ja, det var kjenmpefint der, men “Jeg” var der…. Også ble det en åja, stakkars deg tone… jeg gikk, og gadd ikke å høre mer… Jeg visste at hun måtte ha sagt mye om meg. Jeg hadde ikke lagt to pinner i kort for å ødelegge mellom dem, men ble behandlet som den stygge ulven uansett, fordi alle så at det fremdeles var følelser mellom meg og ham. Det samme skjedd med andre damer som gjorde det samme i forhold til andre menn jeg datet… Jeg var ny i byen og ville normalt ha blitt venner med feler av vennene hans, for de var veldig ivrige til å invitere meg på alt mulig, men jeg måtte si nei hver gang disse damene også kom, for jeg nektet å få skylden for å ha splittet dem… pluss at jeg kunne ikke lenger stole på dem når de hadde kontakt med disse damene… Jeg fikk aldri oppklaring fra mennene på hva som var hva, hvor vi sto, og hva de egentlig følte for meg, for damene sørget for å holde mennene unna meg. Og mannfolkene ville ikke la meg ta det opp av frykt for å miste meg… Jeg vet at dette ikke var vanlig sjalusi og kvinnerivalisering! Dessuten vet jeg at det er ekte følelser mellom meg og mannen, for rivalisering/konkurranse har ingenting med kjærlighet å gjøre, det er kun konkurranseinstinkt! Disse damene har en iskald energi, og hun ene sendte piler i min rettning med mothaker på og tråder som sugde ut all energien min, så jeg følte meg som en iskald sviske etterpå og var kvalm og uvel pluss drenert i over en uke etter hvert møte… Men en ting er hvordan jeg følte meg… Mannfolkene gikk rundt som redde zombier, skygger av seg selv, grå i trynet, og gråt ukontrollert i offentlig sammeneng mens de vandret rundt som zombier. de så ut som de var 20 år eldre enn de var, og sluttet å gløde og engasjere seg… Han ene hadde en sønn, og dama tok ham først bort fra alel jobbprosjektene han sto midt oppe i, og kuttet kontakten med alle venner og familie, han forsvant bare i ca 1,5 måned, og saboterte alle prosjekter som jeg var involvert i… Som jeg hadde langt ned tid og penger i, og fått lånt utstyr for dem… Så fjernet hun ham fra byen, og ungen hans og kjøpte hus til seg og han, pluss båt til ham… i hennes hjemmby der alle kjente alle og hun hadde full kontroll på hva han gjor de og ikke… Han og ungen hadde et nært og sterkt bånd, men hun sørget for at de ikke fikk ha kontakt med hverandre i en tid der ungen var veldig sårbar…

  Kvinne nommer to saboterte også et jobbprosjekt med mann nummer to, som jeg var involvert i… Han visste at vi to hadde følelser for hverandre, og sa det til meg, men følte han skyldte henne noe, og måtte prøve det, selv om han visste at det ikke kom til å vare mellom dem. De hadde kranglet de 14 dagene de hadde kjent hverandre, og han gav det maks to uker til… Men, slik ble det ikke… Dvs. det ble slutt, men de ble samme igjen, selv om han var innom meg. Ingen andre enn han og jeg visste at han og jeg hadde kontakt, men hun spredde løgne rom meg uansett, og lagde sur stemning hver gang jeg var der… Hun så på meg med hat for så så snu seg mot ham med dådyrøyne og han mistet fattningen… Hun påsto at hun var ok ed at han og jeg jobbet sammen, men i innspurtsuken krevde hun at han måtte komme hjem til henne sent på kvelden, også kranglet de hele natten, slik at han ikke husket at vi hadde avtale om å møtes dagen etter… Og vi rakk ikke fristen…

  Jeg var venner med en mann som var poppulær blant damene, og som ble involvert i en dame da jeg avviste ham, fordi jeg prøvde å finne ut av en annen. Senere tok jeg kontakt med mannen, for jeg visste ikke om dennen damen. Og det var slutt mellom dem da. men, hun kom tilbake, og de ar sammboere. De ville ha meg på besøk ofte, og brukte meg og bilen min for det vi var verdt. Hun skrøt av at hun stjal, og kom unna med det. Hun skulle ha sex med ham forran meg, ofte, og det var hun som tok innitiativ… Hun maste om at vi skulle dra på swingersklubb, for det var så gøy sist når hun og han var der… Hun maste om at han måtte bli med på ferie til flere land, og de dro sammen. På siste tur insisterte hun på at je måtte bli med, og jeg gikk med på det til tross for at jeg egentlig ikke hadde penger, men jeg ville ha det gøy, og han var en livlig fyr med mye som skjedde rundt ham hele tiden… Hun påsto at det ikke gikk ann å komme inn på nosrske nettssider i dette landet, og at hun derfor måtte få en hun kjente til å sende inn meldekort for oss, og måtte ha passordet mitt… Hun insisterte på at jeg måtet ta ut svære summer fra minibanken, og etter en dag var bunken min alltid halvert, minst så jeg ble blakk… Og hun som liksom hadde samme inntekt som meg, betalte for både ham og henne, men de svømmte i penger, og måtte låne meg penger… Hun hevdet at noen hadde stjålet hårskummet hennes, s¨det må ha vert innbrudd, eller vaskedamene måtte ha tatt den… For å få meg til å tro at noen andre hadd etatt pengene mine… Men jeg misstenkte at det var hun som sto bak… Hun ble mer og mer ufordragelig, det var bare ett bad, og mitt rm hadde ikke speil, det hadde deres. de to skulle alltid først på badet, og når de var ferdig forventet hun at jeg også skulle være det.. Når jeg var på vei til badet så sa hun at jeg måtte gå på badet, og klagde over at hun altid måtte fortelle meg alt… Når jeg prøvde å si at jeg var jo på vei dit, det var ikke noen annet i den rettningen så avbrøt hun meg og sa, slutt å forvar deg! Gjør som jeg sier! Det samme sa hun hver gang hun kom med usaklig info om meg, som jeg prøvd eå rette opp i, da var det “slutt å forsvare deg!!” Jeg fikk ikke komme til orde engang.
  Jeg bestemte meg for å kutte all kontakt etter turen, og da brøt helvete løs… Hun truet meg med å sende torpedoer til meg for de 1000 kr jeg måtte låne… De to tilsammen hadde brukt 3000 kr mindre enn meg… Jeg hadde nesten ikke shoppet, spisste alltid billigere middager, og drakk nesten ikke, de var på aktiviteter som kostet shoppet masse, drakk og spiste masse, og tok mer taxi enn meg. I tillegg skaffet de seg svære tattoveringer der… Jeg regnet på dette og fant at det ikke stemte, så jeg sa at de pengene jeg liksom hadde lånt måtte være mine egne som de hade stjålet og “lånt meg tilbake”… Han forsvarte henne og sa hun var bare ung og naiv… Men, jeg kuttet kontakten uansett… Etter ca to måneder insisterte hun på at jeg måtte besøke henne. Da hadde hun flyttet for seg selv, og vi måtte se på disse pengene… Jeg dro dit, og hun vill ebare ha meg til å fortelle ting hun ikke visste… Også sa hun at hun ville hevne seg på ham. Han skulle ikke kunne få seg jobb, og aldri vise trynet sitt i landet når hun var ferdig med ham. Hun skulle finne og kontakte flest mulig damer som han hadde vert med og få alle til å annmelde ham for voldtekt… Meg også… Men, jeg sa som sant var at han ikke hadde voldtatt meg. Da mente hun at jeg var dum, vi kunne få minst 150 000 kr hver, og hun hadde allerede planer om å reise og shoppe for pengene… men hun ville vente i ca 4-5 år, til han hade bygget seg karriere, så kanskje hun fikk mer penger, og fallet ble høyere for ham… Jeg sa det kom aldri til å gå, og trodd eikke hun kom til å gjøre det. Jeg trodde at det bare var noe hun sa fordi hun var sint for å ikke ha fått viljen sin… Hun ville jo gifte seg og få barn med ham… Da de var sammen så skrøt hun av at hun slurvet ed p-pillene. Han sa alvorlig at hun måtte ta dem, for han skulle ikke ha barn… Hun insisterte på å drikke veldig mye på en hyttetur vi var på en måned senere, og hadde det sååå gøy!! To dager etter hytteturen fikk jeg vite at hun hadde vert gravid, og vurderte å beholde ungen mens hun festet på hytta… Men, valgte å ta abort da de kom hjem… Han hadde bedt henne velge ungen eller ham, og hun valgte ham… etterpå skrøt hun av at hun hadde tatt innitiativet til hardhent sex få timer etter aborten, for hun skrøt alltid av at hun fantaserte om å bli tatt hardt, så nært voldtekt som mulig, men at han ikke klarte å levere… Han klagde over at han fikk vndt i hofte av å prøve, og hun lo og kalte ham gammel, så lo de begg to… Sånn var det med denne sexen også… “Legen hadde gitt forbud på 14 dager, men det måtte hun jo bare bryte, hehehe”…
  ca 4 år senere hadde hun gjort som hun sa, skaffet seg en PTSD diagnose ( hun sa alltid at hun ikke ville jobbe, men skulle skaffe seg uføretrygd ) og kontaktet flere damer som hadde vert i kontakt med ham… Alle hade hun liksom møtt tilfeldig, og sagt “åja, har du også dårlig erfaring med menn fra det landet han er fra?”… Litt merkelig genneralisering å gjøre, syns jeg, men ingen i retten reagerte på dette… Jeg vitnet på vegne av ham. Hun hevdet å ha blitt voldtatt over 200 ganger i løpet av ca 7 måneder… Jeg var der de siste månedene, bodde sammen med dem… Alt var frivillig, og ofte hennes innitiativ… Hun hadde ingen blåmerker, men hevdet å ha blitt grovt misshandlet… Ofte var det hun som startet å knuffe, eller daske ham, og han forsvarte seg bare pasivt, men hun gav seg ikke, kunne hold epå i to timer, hardere og hardere til han til slutt måtte holde armene hennes og si at NÅ var det nokk! Da gav hun seg… Hun konstruerte krangler og konflikter… Men i retten brukte hun de store blå øynene sine som var tårevåte, og hun matte ta mange pauser… Ingen reagerte på at alle disse damene som ikke kjente hverandre hadde oppsøkt samme bistandsadvikat… Og bistandsadvokaten som også er en kvinne var like ufyselig og sur som hun som satte i gang dette… Mannen ble dømt, og hun fikk 250 000 kr i erstattning!!
  Rett ett er at det var slutt med ham og henne, så ble hun sammen med kompisen hans, og de dro å skiferie og festet masse. Jeg så bildne på Facebook. Det var høy partyfaktor, lek og morro… Hun var ikke et traumatisert offer…

  Så mannfolk; lær dere å se en Femme Fatale!! Ville damer som driter i konsekvenser virker kanskje lekne og spennende, men tror meg, de er alt annet, og alt de gjør som er positivt er fake!! De er ikke i stand til å elske!! De er ikke drømmedama!! Det nytter ikke hvor pene de er, unge de er, eller hva de lokker med!! såkalte Sazzy damer er det bare å styre unna først som sist!! Om du ikke vil ende opp i fengsel på livstid ( forvaring )… Eller få ødelagt kontakten med ungen din…

  Disse damene har ikke bare ødelagt for de mennene de har involvert seg i, og familieforholdene til mennene, de har sabotert karrieren min, og traumatisert meg også, pluss spolert for alle andre som var involvert i prosjektene med disse mennene. De svindler, stjeler, og lyver i retten for at hvis ikke de får mannen så skal ingen andr eheller få ha ham… Han som ble fengslet hadde også ett barn… Hun sørget for å legge ut fullt navn via rassistiske nettsider, og får dem til å skrive masse dritt om ham… Fyren er adoptert fra et annet land… Og ungen var bare ca 7 år gammlel da farens bilder og saken ble blåst opp i media… Hun skydde ingen middler, og har null empati for ungen…

  Alt handler om dem… Ingen andre. Ander er bare bruk og kast, eller om de har kjendisfaktor feks så kan de bli ektepar, men på damenes premisser, og helst uten barna deres…

 16. Anonym

  Har ihvertfall to kvinnelige psykopater innen min slekt. Min mor og hennes søster. Covert og Overt. De har 5 brødre. Noen melder seg mer eller mindre ut, ellers så er de flygende apekatter. Muligens en bror som også er psykopat. Det klassiske innen denne slekten her er at f.eks mange av ektefellene blir utstøtt. All skyld legger familien på dem og deres reaksjoner. Mange har meldt seg ut av slekten og vil ikke ha noe som helst med den å gjøre. De har en stor panikk for at sannheten kommer frem og beskytter hverandre. Men innad så er det aldri noe annet enn spetakkel og bråk. Mye krig og konkurranse.
  Cover narsissisten, min tante, er veldig opptatt av å være øverst og demonstrere det. Uttad, så spiller hun vanvittig snill og hjelpsom. Innad, så mishandler hun på det groveste og skal utnytte og bruke andre for å hevde seg selv enda høyere.
  Min mor er en Overt narsissist. Mer nøytral i søskenflokken. Sier ikke stort og er opptatt av å spille det store offeret. Stakkars henne som har vært gift med en alkoholiker og rusmisbruker og har to syke barn. Felles for dem begge er den evige krigen og konkurransen om mest oppmerksomhet. Noe deres far streiket på og kuttet dem begge til slutt ut.
  Men, selv og de to søstrene konkurrerer veldig så støtter de hverandre og er på det samme teamet. Likedan med deres brødre. De er veldig opptatt med å holde andre på avstand. Er veldig innesluttet. Våger ikke å si hva de mener. Skal benekte sannhet, fakta og realitet.
  Uansett, så er jeg den store Syndebukken fordi jeg legger kortene på bordet innen det offentlige. Jeg er en åpen og ærlig person som Ser og sier det jeg mener. Stiller spørsmål og avslører dem. Dette kan de ikke fordra og er veldig opptatt av; Du synes så synd på deg selv.
  Jeg synes at mennene er veldig svake og feige. De lister seg bare rundt og prøver å være usynlige. Isteden for å samle seg og ta ett oppgjør. De våger ikke å innse. De løfter ikke en finger når en forteller om grov mishandling som kan føre til at disse to søstrene dreper en. Disse to søstrene er opptatt av å slå til når en er totalt forsvarsløs. De kan mishandle en f.eks over telefon når en er på sykehus. Mens, de utad f.eks kjøper store blomsterbuketter.
  I bunn og igrunn så er disse mennene livredde for at det samme vil skje med dem, og holder seg derfor lavt i terrenget. Likedan med min bror. Som foretrekker å være Gullungen. Håner og trakasserer meg med; Jammen, hun oppfører seg ikke sånn med meg. Å holder seg på team med min mor. Vel, nå har han fått sin diagnose og må begynne å innse. Nå kan han ikke lenger HEVDE seg over meg.
  Å kunne hevde seg selv er en besettelse innen denne slekten og familien. Derfor så nekter de å innse alvoret i hva jeg har gått igjennom og skal vri det om til; At du bare overdriver og synes bare synd på deg selv. Fordi de innerst inne er så ufattelig langt nede selv. Psykopatene hater seg selv. Dette må fortrenges ved å bære en maske. De beskriver seg selv når de anklager andre. Det er veldig interessant å lese og studere om psykopati. Nå klarer jeg faktisk å le av det. Nå leser jeg deres baktanker og klarer å se helheten. Å de gjør ikke noe annet enn å drite seg ut.

 17. Anonym

  Jeg ha bodd mange plasser på denne kloden men har aldri før møt så mange, mest kvinnelige mennesker, med sterk psykopatiske trekk. Har vært gift med en og vi har en sønn. Etter 12 år flyktet han fra ho. Hennes kommentar, det er bra at han bli realitetsorientert hvordan far er. At han vil ikke se hun i et halvt år er selfølgelig min manipulasjon. At han ikke ville ha samvær med hun når ikke flere mennesker var tilstede var og min skyld. I jobb sammenheng møtet jeg 2 stykker er sykemeldt nu men må tilbake dit. Dette sjarmerende spill er så vanskelig å påvise og å erkjenne for utenfor stående,som leder med en annet kontur sted. Det er fortvilende. Å beholde self tillit og ikke reagere er skikkelig vanskelig om en må forsvare seg hele tiden mot falske beskyldninger. Den en fra denne to er till og med uhyre sosial smart med å manipulere kolleger so at ho bli den gråe leder som trekker i tråden.
  Huffameg hvorhen har jeg kommet og hvorfor. Siden jeg har flyttet til dette vakre land er en ting blitt helt klart. En trenger ikke å dø for å komme til helvete.

  • Anonym

   Prøv å få jobb et annet sted. Disse psykopatene er bare ca. 10% av befolkningen, så det finnes steder i Norge der det ikke er noen slike. Og forklar din sønn at du elsker ham og er stolt av ham så ofte du kan. Det får han ikke høre av sin mor, så det trenger han å høre fra deg. Lykke til!

 18. Shrink

  Det er like mange kvinnelige psykopater som menn. Se bare hvor mange kvinnelige stortingsrepresentanter som har stemt for angrepskrig. Så blir de belønnet med ministerpost eller plass i nobelkomiteen. Eller medlem av kongehuset oppretter en new age sekt uten å bli stilt til ansvat. Men dette er tabu å nevne for oss menn.

 19. Shrink

  Jeg mente selvsagt like mange kvinnelige som mannlige. Siterer bare John Lennon; Det er i praksis ingen forskjell mellom politikere og psykopater. That’s my story and I’m sticking to it. Thanks.

 20. Ingvild Gulbrandsen

  Jeg kan bare si at som kvinne selv og som har både gjort og opplevd ting som kun kvinner kan gjøre… Helt klart mer kvinnelige psykopater enn man hører om…

 21. Anonym

  Dette er et skoleeksempel på en kvinnelig psykopat. Hun fortsetter som før, og har fått flere personer ilagt uriktige besøksforbud, mens hun fortsatt oppsøker og omtaler dem i full offentlighet, og hun har fått bøtelagt folk som tidvis har tatt til motmæle mot ondskapen hennes.

  https://www.nettavisen.no/nyheter/mor-domt-for-aerekrenkelser-i-barnevernsak/3423802312.html

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.