Artikler i pressen

Har du levd sammen med en kvinnelig psykopat?

Den svenske avisen Aftonbladet søker kontakt med menn som har levd eller lever sammen med en kvinnelig psykopat.  Journalist Katarina Arnstad skriver på oppdrag for Aftonbladet og har skrevet en rekke artikler som omhandler psykopaten. Hun har lagt merke til  psykopaten.info og søker nå menn som vil stå frem med sin historie. Du kan være anonym.

Lesere som har fulgt oss en stund husker at VG i desember søkte etter en “psykopat som ville stå frem”. Vi skrev den gang at spørsmålet i seg selv var selvmotsigende, da en “ekte” psykopat for det første ikke ville erkjenne at han/hun var en psykopat og for det andre sannsynligvis aldri vil stå frem som en psykopat. VG publiserte nylig en lang artikkel om en psykopat som sto frem. Vi er tvilende til om dette faktisk var en fullblods psykopat, men i artikkelen sto mannen frem og svarte “riktig” på alle spørsmålene som karakteriserer en psykopat.

Vi etterlyste VGs interesse for ofrene for psykopaten og utfordret VG til å intervjue disse. Mange tok kontakt med oss og ville stå frem, mange anonyme, men også noen under fullt navn. Vi mener at ofrene for psykopater bør få mer oppmerksomhet og at dette også er et sammfunnsproblem som fortjener oppmerksomhet. Vi hilser derfor forespørselen fra Aftonbladet velkommen og kan også fortelle at VG igjen har tatt kontakt. I helgen setter vi VG i kontakt med fem av de mange som er villig til å stå frem.Jorunalist Katarina Arnstad / Aftonbladet

 

Vil du bli intervjuet av journalisten som skriver for Aftonbladet? Send en henvendelse til oss per e-mail til redaksjonen@psykopaten.info om du ønsker å gjøre det helt anonymt. Skriv kort din historie og vi videresender den anonymt til journalisten som vurderer om hun ønsker kontakt. Da kan du selv avgjøre hva du gjør videre. Om du ønsker direkte kontakt med Katarina Arnstad kan du sende henne en mail til  arnstad.elmblad@gmail.com

Før du lar deg intervjue anbefaler vi deg å lese denne artikkelen: https://psykopaten.info/skal-du-intervjues/

———————————————————————————————————————————————

Vær den første til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.