Brudd med en psykopat

Han kom med drapstrusler

Snu ryggen til psykopaten

Hvem skulle tro at et lidenskapelig kjærlighetsforhold skulle ende som en thriller hvor drapstrusler ble en daglig del av livet, spør hun i denne historien. Hvem skulle tro at han som ga meg selvtilliten min tilbake og som fortalte meg hvor fantastisk flott jeg var egentlig var en syk mann?

LESERHISTORIE: Jeg husker fortsatt godt den dagen vi møttes på en bar. Han hadde en fin jobb og bolig i nærheten. Han stod og holdt armene ut når han så meg og jeg fikk en kjempegod klem. Han fortalte at jeg var akkurat den han søkte etter. Etter noen drinker gikk vi hjem til han. Vi hadde en fantastisk kveld og natt. Søndagen ble også bra, med kino og middag. Vi bestemte oss for å møtes flere ganger. Vi skulle ikke kalles kjærester, men venner som møttes av og til.

Alt var galt med eksen

Han sa mye negativt om eksene sine den kvelden, og han ga de forskjellige diagnoser. De var bare ute etter å melke han for penger. Han påstod at han var redningen for guttene sine, mødrene var ikke gode nok mødre. Han påstod også at han hadde reddet den eldste sønnen sin fra «gata». Han fortalte en tåredryppende historie om hvordan eks kona bare hadde lagt en konvolutt på bordet og tatt med seg sønnen og reist fra han. Han skjønte ikke hvorfor, han hadde jo bare jobbet og stått på for dem. Hun måtte jo skjønne at han måtte jobbe mye. I tillegg hadde hun stjålet penger fra han.

Det var ikke måte på hvor slem hun hadde vært. I ettertid har jeg fått vite at det var med hans arbeidsgivers hjelp at hun kom seg vekk fra denne mannen. Han glemte å ta i betraktning at jeg faktisk er oppvokst på det stedet hvor han jobbet, og jeg fikk sannheten.

Han hadde det fryktelig på jobb

Han fortalte også andre historier om hvor fælt han hadde det på jobben, han ble mobbet påstod han. Han drakk veldig mye og kunne nok møte på jobb ikke helt i form. Sjefen hans fikk også diverse diagnoser. Foreldrene var det også noe galt med, de banket han og broren regelmessig. Og jeg fikk vite at han hatet sine egne foreldre. Tror nok også han hadde planen klar.

Tidlig i forholdet skjønte jeg at det var noe som ikke stemte. Jeg fikk ikke ringe han på mobilen som tilhørte jobben. Grunnen jeg fikk oppgitt var at moren til den yngste kunne finne ut av at han hadde fått seg en elskerinne. For hun hadde jo mobbet han og vært utro mot han hele forholdet.

Dette stemte selvfølgelig ikke. Det var han som var utro i stor grad, og han forklarte det med at han måtte jo få hevne på henne som hadde vært så utro mot han.

Han hadde nok andre damer i den perioden vi bare var elskere. Fra den dagen jeg skjønte at det var han jeg elsket så hadde jeg INGEN andre. Det trodde han ikke på. Og måten han fikk vite det kom på det verst tenkelige tidspunktet. Min yngste datter var ute for en ulykke og lå i kunstig koma på sykehuset. Han skulle passe hunden vår og satt og gikk igjennom min mailkonto. Der fant han frem mail som var fra begynnelsen av forholdet. I hans hode var dette i nåtiden.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Når jeg ringte han jeg var så glad i og som jeg trodde brydde seg om min datter så fikk jeg så ørene flagret. Han ga blanke faen i at datteren min var syk og at jeg var i sjokk og ikke minst livredd for hva som ville skje videre. Han brukte sin tjenestetelefon for å ringe meg døgnet rundt, for å kjefte på meg og for å fortelle meg hvor mye sviker jeg var.

At han hadde vært utro og fortalte det 3 timer før vi skulle til utlandet. Jeg tilga han og vi ble forlovet. Jeg fikk så mye pepper de dagene vi var på sykehuset at sykepleiere reagerte på hvor mye han ringte. Dere kan tenke dere at det er noe som ikke stemmer når han spør : hvorfor tar du ikke telefonen når jeg ringer, klokka var 4, hvorfor er du på rommet til datteren din nå ? Til sammen ringte han nærmere 200 ganger i løpet av den tiden på sykehuset.

Din sviker!

Vi ble sammen igjen og skulle være sammen en helg. Det ble en helvetes helg! Jeg fikk så øra flagret igjen og han vekket meg med å brøle meg i øret : Din sviker. Da pakket jeg og dro hjem. Da var jeg ferdig med den mannen. Trodde jeg, og så feil jeg kunne ta. Han ringte og ringte og fortalte meg de verste tingene jeg kunne høre. Må også nevne at han hadde vært på date med en annen dame i den tiden jeg var på sykehuset med datteren min. Den samme damen som han hadde sagt rett ut at han hadde lyst på seksuelt foran meg. Han ble sammen med henne dagen før det offisielt var slutt. Og når jeg spurte hvordan han kunne elske henne så høyt så fort så fikk jeg vite, at jo hun var jo snill og det var ikke jeg.

shutterstock_161909096Videre følger det timer, dager, og uker med telefontrakasering og ikke minst drapstrusler både mot meg og mine barn. Dyrene våre skulle heller ikke få leve videre. Den mannen er skikkelig farlig. Og han har fortsatt samme dame som han ble sammen med før det ble slutt. De to fortjener hverandre så inderlig vel. For hvilken kjæreste er det som godtar at den hun er sammen med sender grove drapstrusler. Jeg hadde ikke akseptert dette.

Her følger noe av det han har skrevet til meg:

”Vet du hvorfor du ikke har jobbet et ærlig dagsverk hele ditt liv? Fordi du kan jo ikke brukes til noe. Avføring er mer til nytte enn deg. Man kan gjødsle med avføring, mens deg kan man bare kaste skattepenger på – selv om lukten er omtrent den samme. Det eneste du har klart å utrette her i livet er å drite ut to samfunnssnyltere til! Du gir begrepet ubrukelig en ny og utvidet betydning, ligger alle oss andre til last, og fremkaller intet annet enn tilløp til brekninger ved ditt ekle feite og uappetittlige åsyn. Kan du vennligst spare oss andre for din triste eksistens? God tur! Og hils din “vakre” mor! Æsj!”

Og dette er en mann som hadde en høy stilling i det norske samfunnet. Hadde jeg vært hans arbeidsgiver så hadde jeg ikke stolt et øyeblikk på den mannen. For han lyver til både arbeidsgiver, offentlige instanser og politiet. Dessuten så har han til tider vært bevæpnet med en stor kniv når han har vært ute. Han har allerede siktet på moren til sin yngste sønn.

 

LES OGSÅ:

Hvordan du kommer deg vekk fra psykopaten

Husk – det er ditt eget liv!

Hvorfor tar ikke terapeuten parti?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for “Anonym”. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.