Barnefordeling

Etter tjue år med beskyldninger kom jeg meg vekk

Etter nesten tjue år klarte hun for ett år siden å reise fra sin samboer. Hun tok med deres felles sønn. Om hun har bodd sammen med en psykopat vet hun ikke, men hun kjenner igjen så mye av de samme tingene som andre har skrevet om på psykopaten.info og deler sine tanker i denne korte leserhistorien.

LESERHISTORIE: Jeg har i alle år blitt beskyldt for å være utro. Posten min har blitt åpnet og lest, telefonene min sjekket. Han har lest alle tekstmeldiger og e-mailen min. Han har også hatt tilgang til en av mine kontoer og han har hele tiden fulgt med på all bevegelse på den. Han har fått meg dømt for trygdesvindel to ganger så jeg sitter igjen med mye gjeld. Da jeg ble gravid nektet han å stå på papirene som far for vår sønn. Så jeg stod oppført som eneforsørger til vår sønn var nesten fyllt ti år.

Ville plutselig DNA teste barnet

Da ville han plutselig ta en DNA test og jeg måtte  komme med verden dummeste forklaring for NAV. Jeg har i alle disse årene blitt beskyldt for å være en økonomisk belastning for ham, jeg har blitt kastet ut av huset så mange ganger at jeg ikke kan telle de. Han har stått foran meg å bedt meg komme meg til helvete ut men vår sønn skulle jeg aldri få med meg. Så jeg turde ikke mukke, jeg var livredd for vår sønn.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg ble som en veldressert hund. Hvis jeg var ute å handlet kunne han plutselig bare dukke opp. Hjemme gikk vi på tå hev for at han ikke skulle bli sint, alt dreide seg om å legge ting til rette slik at han vant å fikk det som han ville. Var jeg for lenge borte hjemmefra var han alltid sur å sint når jeg kom hjem. Jeg reddet livet hans for tre år siden. Etter det ble alt bare verre.

Klarte endelig å komme meg vekk

Så i fjor klarte jeg å bryte ut. Vår sønn vil ikke ha noen kontakt med sin far. Han har også eldre søsken som han heller ikke vil ha noe kontakt med. Det var alltid veldig forskjellsbehandling på barna.

Min sønn fikk aldri noe av sin far mens han søsken fikk masse hele tiden. Da jeg reiste hadde jeg lovet min sønn at vi skulle flytte i flere år. Han satt alene inne på rommet sitt og han fikk aldri besøk av venner, fordi far hans alltid var så sint. Jeg har nå vært nødt til å få en åpen logg hos politiet fordi han først fikk sin svigersønn til ringe min sjef for å få meg sagt opp på jobben min.

Ringer politiet

Hans nye venninne har også vært på min arbeidsplass og snakket om meg til mine kollegaer. Så jeg har en avtale med politiet om at jeg skal ringe så for de oppsøker meg på jobb. Han gjør alt han kan for å knuse meg, det er ikke grenser for hva de setter ut av rykter om meg. Vi hadde en katt som både min sønn og jeg var veldig glad i.

Da vi reiste måtte den bli igjen, men jeg hentet den etter to måneder. Da hadde han nektet den å være inne , den hadde nesten ikke fått mat bar veldig preg av vanskjøtsel. Det var helt forferdelig å se! Vi tok den med hjem til oss og hadde den noen dager. Jeg tok den med til en veterinær og hun tok en avgjørelse på at det var best å avlive den.

Jeg gråter ennå over det. Om jeg noen gang får det bra vet jeg ikke, men jeg kom iallfall vekk.

Dette var et lite hjertesukk fra meg. Jeg har aldri helt forstått hvem jeg har vært sammen med, men forstår mer etter å ha lest alle historiene her. Takk for at dere deler!

 

LES OGSÅ:

Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss

Brev til en narsissist – Endelig er jeg fri

Narcissistic victim-syndrome a new diagnosis

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne kvinnen? Klarer hun å komme seg vekk for godt? Har du råd til henne? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Monica

    Du har kommet deg langt. Ikke gi han mer næring. Konsentrer deg 100% om deg selv og din sønn det samme. Bearbeid.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.