Psykopaten

Han politianmeldte meg for mishandling

Psykopater anmelder

Han bruker alle knep i boka etter bruddet: Politianmelder henne for mishandling, anmelder henne til barnevernet, fremstår som bekymret far, men ignorerer deres felles sønn. Hun regner seg som en åpen snill og omsorgsfull person, men forstår at hun kanskje derfor har vært et lett offer for psykopater og andre som stjeler energien hennes. Hun trodde først hun var  født uheldig og bare annerledes enn andre. Les hennes historie her:

LESERHISTORIE: Etter bruddet fikk min psykisk utviklingshemmede sønn skylden for bruddet. Eller så var det andre rundt oss, som felles venner som ikke var bra for forholdet vårt. Han var det ikke noe galt med.  For å gjøre en lang historie kort; da jeg omsider fant ut at jeg måtte ut av forholdet hadde jeg en gutte venn som støttet og  hva som skjedde. Han hjalp meg til å forstå hva jeg sto midt oppe i, men jeg brukte lang tid på å komme meg inn i logisk tankegang og selv se hva jeg var utsatt for. Det tok over ti år! Og som så mange historier på psykopaten.info var det ikke bare å snu ryggen til å rømme. For vi fikk også et barn sammen.

Politianmeldte meg for mishandling

Heldigvis møtte jeg en ny mann som er sosial, humoristisk, trygg og støttende. Nå kan jeg være meg selv og er min beste venn. Men min  eks startet for fult med sine stygge metoder når vi ble sammen. Først meldte han oss til barnevernet der han kom med grove anklager. Saken ble henlagt da det var ingen grunn til bekymring. Etter det nekter han oss å gå forbi huset og jeg måtte levere vår sønn hundre meter fra huset hans. Selv min lille sønn ble redd om vi gikk for nær. En gang spurte han, da bare tre år gammel om jeg kunne komme innenfor tomten og hilse på katten hans. Noe jeg valgte gjøre fordi han spurte. Da kom han ut og kjeftet, truet med politi om jeg ikke fjernet meg. Jeg prøvde og forklare at det var fordi gutten ville dette, men han kom mot meg truende og rasende. I refleks klappet jeg han med håndflaten, øyeblikkelig forstod jeg at dette var feil. Se hva du gjorde mens barnet ser på skrek han! Han tok barnet og lukket døren. Der sto jeg igjen. Noen uker senere måtte jeg til avhør hos politiet da han hadde anmeldt meg for mishandling. Jeg gav en ærlig forklaring og de viste meg bilde av ansiktet hans som var blodig og fullt av kloremerker. Noe han hadde påført seg selv!

Møtte til megling

Jeg måtte så møte til mekling, noe jeg syntes var helt greit. Jeg håpet på forståelse eller at andre så sannheten. Jeg var der to ganger, da reiste han seg opp, peker på meg og sa: det er henne jeg vil ta og jeg gir meg ikke! Så satt jeg der alene med meglerne som bare tittet trist på meg. Alt ble glemt og henlagt. Jeg fant ut at han prøvde betale en for å ødelegge for min nye familie, mannen som fikk oppdraget innrømte det for meg, fordi han klarte ikke være så stygg.

Så ble det ro…Trodde jeg. Jeg var ansatt i kommunen og har lang erfaring med å jobbe med mennesker. Brått, uten saklig grunn mistet jeg jobben min. Prøvde med møte og de lovet de skulle revurdere oppsigelsen, men ingenting skjedde. Jeg møtte opp hos kommunen for å titte i mappen min men fikk beskjed om at det ikke var noen mappe. Prøvde advokat men kom ikke langt. Mannen min ble syk og kom i NAV og omsider måtte vi selge huset. Var så utbrent og sliten så vi flytter til en ny plass hvor jeg på ny skulle jobbe med mennesker. Ventet og ventet, men jeg fikk aldri vakter så jeg valgte å begynne på skole i stedet. Gleden var stor over å starte på nytt på et vakkert rolig sted med flott natur mennesker jeg var glad I rundt meg. Nå skulle ingen få ødelegge. Jeg har delt ansvar noe jeg ble tvungen til. Men gleden varte i ett år. Jeg måtte være mye borte fra skolen fordi vår felles sønn ble mer sliten ettersom tiden gikk. Jeg fikk ikke vekket han for skolen, han var ofte slapp. Hos lege fikk han diagnosen kysse syken. Det var det siste året på ungdomsskolen. Han trengte diverse medisiner for å fungere. Eksen fulgte ikke opp medisiner og han slurvet. Min sønn begynte å skrive logg på eksen sine kjærester. Han bytter partner stadig og involverer min sønn med det samme. Jeg prøver å prate fornuft med han underveis hele tiden i alle årene og han føler seg trygg hos meg.

Eksen sine kjærester begynner å kontakte meg

Jeg blir kontakten av min eks sine kjærester – de ringer for å fortelle at de er bekymret for min sønn. Den ene sier han også drikker hver kveld. Så kommer han I konflikt med vår sønn, der han ber han flytte til meg. De krangler, han får angstanfall og han prøver dra han ut og det fører til et basketak der kjæresten hans ikke griper inn. Han  pakker bag og flykter til en venn der han blir tatt godt i mot. Får beskjed dagen etter. Blir hentet til oss. Mens han bor her går eks igjen til politiet og melder bekymring, blir innkalt til barnevernet og nå er det på nytt i gang. Min eks sprer sin gift og eventyrfortellinger til alle som vil høre på. Åpenbart også politiet selv om alle forsøk til nå har feilet.

Blir arrestert – tror politiet virkelig på han?

Jeg flyttet inn i nytt hus nylig og satt med min mann og huseier en kveld uten barn og tok noe vin i moderat måte. Hørte litt musikk I bakgrunnen. Så kom politiet og ba oss dempe oss. Noen min senere kom de tilbake ikke mindre enn 5 mann rett inn i huset og dyttet meg inn i et skap. Vi var brått i håndjern alle tre og ble satt i arresten i nesten et døgn naken på et kaldt gulv. Armen min var skadet etter den røffe behandlingen. Jeg ropte at jeg er snill og ikke har gjort noe galt! Dette stemmer ikke med virkeligheten. Men hjalp lite. Siden har det gått slag i slag. Jeg sover knapt og venter på hva han kommer av nye ting. Jeg lurer på om jeg er så dum  at jeg ikke takler livet egentlig? Er det noe galt med meg? Føler meg liten og redd hele systemet knekker meg snart. Trenger sårt søvn og ro men forsøker å være sterk for min sønn. Trenger svar og få ro. Vil redde min sønn som blir manipulert og hjernevasket som jeg var i sin tid. Hva skal jeg gjøre? Noen som har råd?

 

LES OGSÅ:

Har du en personlighet som gjør deg til lett bytte for psykopaten?

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.