Psykopaten

En psykopat lyver om absolutt alt

Psykopatene lyver

Hennes eks-mann løy om alt. I tillegg til løgnene projiserte han mye av sine egne tanker og løgner over på henne. Tilslutt virket det som om hun var den store psykopaten av de to.

Til slutt forsto hun hvordan det hang sammen: Psykopaten lyver om absolutt alt, selv de små tingene som er lette å avsløre.

Først forsto jeg selvfølgelig ingenting. Jeg fikk opplevelsen av å treffe en flott mann som åpent og ærlig fortalte at han hadde vært gjennom mange tøffe tak i sitt liv.

Hans mor hadde ikke omsorgsevne

Det startet med en mor som ikke hadde hatt omsorgsevne, og at han hadde vært nødt til å ta omsorgen for henne og sine søsken allerede i tenårene. Han fortalte en sørgelig historie om sin eks-kone og sine tidligere samboere. Forholdene hadde røket enten fordi de hadde vært utro, én hadde vært nymfoman og stått i med omtrent alle menn hun møtte, én annen hadde vært anorektiker, én var bulimiker og én hadde sågar vært alkoholiker med en psykisk diagnose i tillegg.

Etter vår skilsmisse lurer jeg på hvilken diagnose han har gitt meg. Jeg tør ikke tippe. I dag er jeg helt sikkert én i den lange rekken.

Jeg burde forstått at noe var galt. Jeg burde ha skjønt at en mann med så mange forhold bak seg og som snakket så stygt og nedsettende om sine eks-partnere – ikke var noe for meg.

Jeg som hadde hatt ett langt forhold bak og  hadde skiltes som venner. Min eks-mann hadde muligens en tanke selv om at han hadde for mange korte og ødelagte forhold bak seg. Derfor tok han det opp selv tidlig i forholdet. Jeg fikk høre hvor forferdelig vanskelig det hadde vært å leve sammen med en alkoholisert kvinne eller hvor umulig det var å stole på en nymfoman kjæreste, så jeg tenkte ikke da at dette var hans skyld. Stakkars han. Han spilte på min samvittighet.

Ingenting galt med hans mor

Det tok år før jeg skjønte at moren til hans voksne barn ikke var omsorgsløs og dysfunksjonell, men at hun hadde kjempet en hard kamp for sine barn. Han hadde ikke med seg noen papirer fra denne årelange prosessen inn i vårt samliv. De lå arkivert et helt annet sted.

Det var helt sikkert ikke en flatterende lesning.

Etterhvert kom det drypp som til sammen ble et slags puslespill, men jeg har aldri fått høre den egentlige sannheten. Det tok meg år å forstå at historiene om de andre kjærestene hadde et snev av sannhet i seg.

Den lille fliken av sannhet forvirret og overskygget ofte at resten var en løgnaktig røverhistorie.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Etter vårt brudd klandrer jeg meg selv for at jeg ikke gjennomskuet ham tidligere. At jeg ikke sjekket fakta bedre eller stilte flere kritiske spørsmål.

Løy om bagateller

Jeg er etterrettelig av natur. For meg er det utenkelig å gå rundt å lyve. Det tok tid å akseptere at min mann løy. Når jeg skjønte dette og sjekket opp selv små påstander, oppdaget jeg til min forbauselse at han løy om veldig mye og at mye av det han løy om var bagateller.

Etter bruddet ble han irrasjonell og løgnene tok helt av.

Var dette virkelig mannen jeg hadde vært gift med?

Hvor ondsinnet gikk det an å bli? Han løy for å sverte meg som kvinne, som ektefelle og som mor. Da ble jeg virkelig skremt. Det var små episoder som var helt unødvendig å pakke inn i en løgn. Hva da med litt større og viktige saker?

Han løy og benektet utroskap.

Selv om han ble tatt med buksene. Han hadde tjent så mye på å legge kortene på bordet og tilstå. Men det gjorde han ikke. Ingen tegn til anger. Ingen unnskyldning.

Den andre kvinnen hadde lagt seg etter ham. Senere fikk jeg slengt til meg at det var min skyld. I dag lurer jeg på hvor mange andre historier det har vært. Du kan anta at det er mange, sier min terapeut. Hans utroskap er flyttet over på meg og min nye mann. Det var jeg som var utro, ikke han.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

I dag lyver han om meg. Til alle som vil høre på. Kretsen av tilhengere blir mindre og mindre. Hans voksne barn har brutt med ham. Nå er det mine egne mindreårige barn som får høre at mamma ødela ekteskapet, var slem og ville skilles. Hadde det vært opp til ham hadde vi fortsatt vært en stor og lykkelig familie.

Les mer om projisering

Lyver om absolutt alt

Et av de fremste trekkene ved en psykopat er løgnen. Psykopaten lyver om absolutt alt, store og små ting. Selv om psykopaten forstår at løgnen er åpenbar og vil bli avslørt kan psykopaten fortsette å lyve.

Løgnene kan likevel være vanskelige å avsløre, fordi det ofte er et snev av sannhet i løgnen. Merk likevel at det finnes folk som lever sitt liv som lystløgnere uten å være psykopater.

Har du møtt på en psykopat er våre og de flestes andres råd entydige: Kom deg vekk. Snu ryggen til og bryt all kontakt.

Så kommer spørsmålene: Hva er så en psykopat? Finnes det en diagnose? Kan psykopaten behandles? Er det ikke noe håp? Og dette er vanskelig for det fleste.

For å ta det første spørsmålet først: Det er i dag ingen medisinsk diagnose for å fastslå at en person faktisk er en psykopat. Andre betegnelser brukes.

Forskjellige typer psykopater

Finnes det forskjellige type psykopater? Ja. Det finnes mange forskjellig type psykopater. På psykopaten.info har vi skåret gjennom og omtaler konsekvent psykopaten for en psykopat.

Dette fordi når du har med en psykopat å gjøre er det sjeldent tvil. Dette vitner de mange historiene på bloggen entydig om. Vi fokuserer på oppførselen til psykopaten og hva den gjør med den som blir utsatt for den – psykopatens offer. Psykopaten finnes ganske likt fordelt mellom kvinner og menn, selv om den kvinnelige formen ofte tar en annen form. En variant av psykopaten er narsissisten.

Husk at det finnes drittsekker som ikke er psykopater

Vi minner alltid om at det  er viktig å skille en psykopat fra en “alminnelig” drittsekk.

Folk kan oppføre seg grusomt mot hverandre i en konflikt, i en skilsmisse og gjerne ekstra vanskelig er det om skilsmissen er med barn og man ikke blir enig. En psykopat er en manipulativ drittsekk. Men til forskjell fra en annen drittsekk, er psykopaten en drittsekk hele tiden. Psykopaten har oppført seg konsekvent over lang tid. Psykopaten er spik spenna gal

Psykopaten manipulere deg og får deg til å tro at du er en annen enn du er

Siden det ikke finnes en sikker diagnose er det etterhvert blitt vanlig å skille mellom en fullblods psykopat og en person med varierende grad av psykopatiske trekk. De vi kaller hverdagspykopatene. De du finner rundt deg over alt i samfunnet.  En autoritet på dette er Robert D. Hare som utviklet en mye brukt symptomsjekkliste for måling og diagnostisering av psykopati. ”Hare Psychopathy Checklist – Revised” (PCL-R) er et kartleggingsinstrument for å finne ut om en person er psykopat. Testen består av en 20-punkts sjekkliste hvor en beregner poeng på bakgrunn av intervju, observasjon, og gjennomgang av historikk om personen. Maksimum score er 40 og minimum 0. Scorer man 30 regnes man som psykopat i USA mens man i Europa anser en score på 25 for å tilsi at man er “fullblods” psykopat.

Den alminnelige oppfatningen er derfor at ordet “psykopat” ikke er en diagnose. Antisosial Personlighetsforstyrrelse eller Dyssosial Personlighetsforstyrrelse derimot er det flere som får, og det er disse diagnosene som beskriver psykopati og sosiopati i størst grad. Det finnes også andre diagnoser som ligger nært opptil.”

I nyere faglitteratur er imidlertid begrepet “psykopat” på vei tilbake, kanskje mest i USA. Her ser i motsetning til i Norge at oftere at dommere karakteriserer den domfelte som psykopat eller psykopat av verste sort. På psykopaten.info refererer vi til at tall indikerer at 1 % av befolkningen scorer som “fullblods psykopat”, mens 2-3 % av de øvrige er personer med ulike personlighetsforstyrrelser – som alle har ulik grad av psykopatiske trekk. De fleste av oss vil “score noen poeng” på denne testen, uten hverken være psykopat eller forstyrret. Og vi vil forandre oss over tid. Det gjelder også de som scorer høyt på listen, men under 25 poeng. De har fremtredende psykopatiske trekk og gjerne andre diagnoser.

Den ene prosenten som får full score er fullblods psykopat, og vil aldri forandre seg. Med stor sannsynlighet har vedkommende en medfødt fysiologisk defekt som det ikke kan gjøres noe med. Psykopaten er bokstavelig talt livsfarlig. Har du truffet på en slik, er det kun ett råd som gjelder. Bryt all kontakt, kom deg vekk eller gå til grunne som menneske. Har du barn med en psykopat er du bundet for livet. Da gjelder det å lære seg mestringsteknikker. Les mer om det på andre artikler på bloggen.

Hares Psychopathy Checklist – Revised” (PCL-R)

Her kartlegges en person for å finne ut om vedkommende er psykopat. Det er utelukkende fagfolk som kan gjøre testen, og de må benytte Hares manual når de utfører den. (Det gjøres blant annet en grundig bakgrunnsjekk om adferd helt tilbake i barndommen) Her er karaktertrekkene som undersøkes:

 1. Glatthet/overflatisk sjarm
 2. Storhetsideer om egne evner og betydning
 3. Behov for stimulering/lett for å kjede seg
 4. Patologisk lyving
 5. Bedragersk/manipulerende
 6. Mangler anger eller skyldfølelse
 7. Grunne affekter
 8. Ufølsom/manglende empati
 9. Parasittisk livsstil
 10. Dårlig atferdskontroll
 11. Promiskuøs seksuell atferd
 12. Tidlige atferdsproblemer
 13. Mangel på realistiske fremtidsplaner
 14. Impulsivitet
 15. Uansvarlig atferd
 16. Tar ikke ansvar for egne handlinger
 17. Mange kortvarige forhold
 18. Ungdomskriminalitet
 19. Vilkårsbrudd
 20. Kriminell karriere med flere typer lovbrudd

Still spørsmål – grav ned i detaljene og avslør løgnene!

En måte å avkle psykopaten er å stille mange spørsmål – grave i historiene tidlig. Hvilken skole ble du utdannet ved? Ble du uteksaminert? Hvilken stilling hadde du? Hvor lenge jobbet du der? Hva jobbet du med? Hva synest du om..? Psykopaten lyver og vrir seg unna, men desto mer detaljerte spørsmål du stiller – desto større sjanse har du for å avsløre vedkommende. Setter du psykopaten fast kan det tilsynelatende sjarmerende ytre forvandels brått til den sinte, forulempede, uforskammede – farlige – person du egentlig har foran deg.

Blir de utfordret på sine følelser; motiver, håp eller fremtidig blir psykopaten ofte provosert (for han har ingen «ekte slike følelser».) Svaret kan ofte bli pompøst, overdrevent og ikke sjeldent vil historien som kommer bli omskrevet til en tredjeperson. For blir psykopaten presset på dette, må det diktes en historie. Sannheten er ofte at psykopaten er mislykket i sin jobb og ikke på noen måte kan skilte med egne suksesshistorier selv om han fremstiller andres som «sine».

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det som er fryktelig for kjærester, ektefeller, barn og andre som står psykopaten «nær» er at de etterhvert ser alle disse sidene. For andre som ikke umiddelbart avslører psykopaten, naboer, kollegaer (så lenge han har jobb) og mer flyktige bekjente – oppleves psykopaten som rasjonell, fornuftig, kunnskapsrik og sjarmerende. De lykkes med bedrageriet og lurer alle – hele verden, mens ofrene, de som står psykopaten nær blir ødelagt.

Psykopater er like forskjellige som folk flest. De som scorer på alle trekkene er beint frem farlige, ofte voldelige og mange av de havner da også i fengsel. Alle de andre med psykopatiske trekk, eller “hverdagspsykopatene” som vi kaller dem, er de som holder kjærester, ektefeller og kollegaer i jerngrep og er helseskadelige.

Her er sjekklisten:

 • En psykopat vil gerne dominere og kontrollere sine omgivelser. Psykopaten “tar scenen”.
 • Han/hun virker meget sjarmerende og er ofte (i første omgang) god til å få kjæreste(r) og blir ofte likt
 • En psykopat baksnakker gjerne andre
 • En psykopat har overdrevne forestillinger om seg selv og fremtiden, som regel uten realisme
 • Ingen empati med andre, særlig synest det i omgang med de psykopaten mener er “underordnede” og uten nytte
 • En psykopat skaper splid mellom folk og er gjerne lystløgner. Typisk er at de blir tatt i løgn om ting som er åpenbart at de vil bli avslørt på.
 • En psykopat har ofte uryddig økonomi fordi han/hun bruker mye penger på å flotte seg (gjerne dine)
 • Han/hun har et stort behov for å oppfylle sien egne behov uten å bry seg om konsekvene.
 • En psykopat har vanskelig for å tåle ting som gjør han/henne frustrert og kan ha lav agresjonsterskel. Noen kan også være voldelige.
 • En psykopat mangler ansvarsfølelse og respekt for sosiale normer eller forpliktelser.
 • En psykopat klarer ikke å være selvkritisk eller ta ansvar eller skyld for noe som går galt
 • Regler gjelder for alle andre, det er ikke så farlig for psykopaten
 • En psykopat mangler evner til at holde fast ved relasjoner over tid. Venner er flyktige.
 • En psykopat er ute av stand til å føle skyld eller til å lære av sine erfaringer. De som havner i fengsel kan ikke “rehabiliteres”, men fortsetter i samme spor.

Se du tegnene? Om mye eller store deler av dette stemmer har du svært sannsynlig å gjøre med en psykopat.

Psykopaten er slik hele tiden

Da er “alle” jeg har truffet, psykopater, innvender du kanskje. Nei – vi kan alle ha noen av disse trekkene, av-og-til, og i ulike faser i livet.

Psykopaten er slik hele tiden. Røm! Kom deg unna før du er fanget i psykopatens nett. Du blir garantert skadet for livet. Har du eksempler du vil fylle ut advarselslisten med? Egne erfaringer? Del med leserne av bloggen! Er du sammen med en psykopat? Har du barn med vedkommende? Har du brutt ut, for så å oppdage at det var da helvete virkelig startet?

 

LES OGSÅ:

Hare Psycopath Checklist

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Er det noe som burde være med som er utelatt? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (12)

 1. Christiane

  Ja de mister taket på folk rundt etterhvert som de avslører seg selv, og de dør som regel forlatt.

  “At jeg ikke sjekket fakta bedre eller stilte flere kritiske spørsmål”
  – neste gang gjør vi det, og avslutter når kritiske spørsmål ikke tolereres eller kan snakkes skikkelig om.
  Om vi kjenner oss forvirret, redde eller helt utmattet og begynner å google de egentlig mest soleklare tegn på uvennlighet og egoisme med mer.

  Trekkene til en P eller NPD er på en skala, for mye av de trekkene gjør det umulig å forholde seg følelsesmessig til dem over tid.

 2. Trulte

  Min x’mann oppfyller samtlige kriterier på sjekklisten. Har ikke en eneste attest eller papir som referanse. Ingen venner av eldre dato (mer enn et år bakover i tid) Absolutt alt som går galt I hans liv er andre skyld I. Sjarmerende først, men ingen forhold varer. Kontrollerende, sjalu og dominant. Gjeld langt over hodet og eier absolutt ingenting. Har mange episoder med politiet pga trusler mot ulike x’damer og flere besøk/kontaktforbud mot tidligere kjærester. Selvmordstrusler, fysisk voldelig på inventar/ting, fyllekjøring, skattesvindel, NAV – svindel osv, osv.
  Uten noen test tipper jeg han I kategorien fullblods psykopat.
  Dessverre har jeg barn med han – så man må forholde seg til denne syke og destruktive mannen I mange år fremover 🙁

 3. Stemor

  Min manns eks er helt klart i denne kategorien… Uten jobb, gjeld oppetter ørene, kontrollerende, manipulerende, utagerende/truende, lyver om alt og ingenting (men gjerne med et lite støvkorn av sannhet i seg). Etter flere års kamp for datteren sin, hvor hun lenge hadde systemet på sin side, har han endelig fått hovedomsorgen for deres felles barn. Jeg elsker å være stemor, men kjenner at det er utrolig energikrevende og tøft å måtte forholde seg til psykopatmoren til det herlige barnet. Hvordan kan man sørge for at moren får riktig diagnose? Slik at barnet kan få støtten og beskyttelsen det trenger? Selv morens familie støtter oss…!

 4. anonym

  Hva gjør man når ens egen søster er narsissist og skårer mer enn 22 på psykopat-testen? Kontakten er brutt nå, etter gjentatte avsløringer på løgner. Triangulering har vært hennes “våpen” i årevis, og benektelse eller bortforklaringer når løgnene ble avslørt.
  Hun har gjennom mange år tigget og sippet til seg mye penger fra familie-medlemmer, meget store summer, men påstår etter deres død at hun har “fått” pengene. Selv overfor rettsvesenet har hun manipulert både folk og sannhet for å få sin vilje igjennom. For å gråle til seg penger og eiendeler, uten ønske eller vilje om å dele med sine søsken – som har like stor rett på sin del av arv som henne. Uten anger, uten tanke for andre mennesker, ikke engang for egne søsken.
  Hvordan takler man slikt? Hvordan bearbeider man slike opplevelser fra et søsken??

 5. jeg har etter 12 år nå endelig forstått hvem jeg har barn med. om det er en narsissist eller psykopat er ikke godt for meg og si. jeg har mange ganger underveis trodd det var meg det var noe galt med, i perioder har jeg også vært nødt til å gå på antideprissiva legemidler.
  far til mine 2 barn har egentlig ikke brydd seg noe særlig om andre enn seg selv. før det eldste barnet ikke lenger ville til far på det vanlige samværet som var hver annen helg. Da ville far ha mer omsorg og tok seg friheten med å utvide samværet – dette avtalte han med barna. Han informerer ikke om henting, hvor barna er eller noen ting. vår kommunikasjon er lik 0. det siste halvåret har far brukt til å informere vårt barn om masse voksen ting, som at bruddet var min skyld- jeg hadde kastet ut han osv. I dag hater vårt barn meg, vil ikke vite av meg og mener at H*n nå aldri kommer hjem men vil bo 100% hos far. Mye av tiden er ikke far hjemme, jeg får da ikke vite hvor barnet vårt er uten at jeg da selv må fiske etter opplysninger. vet ikke hva jeg skal gjøre for å få kontakten tilbake med barnet – hittil har jeg bare tekstet h*n som vanlig om at jeg er glad i H*n osv. og jeg vet jo at mange i denne alderen trosser veldig, og gjerne den man er mest trygg på. er bare så vondt og er så redd for barnet vårt sin psykiske helse. Er det noen som har erfaringer rundt dette å dele?

  • Jeg har i mange år drømt om at ting skal endre seg. Til slutt ble det for tøft. De gjentatte løgner og bedrag var en psykisk belastning som jeg ikke unner noen. Når det så nærmer seg brudd opplever jeg plutselig å sitte i politavhør og annmeldelse til barnevernet. Barna er manipulert mot meg og alt ser helt håpløst ut. Men jeg får høre at det aldri er for sent å redde barna og at de må se at du er modig nok å stå imot galskapen. For det oppleves surrealistisk det som skjer. Du kan aldri vøre forberedt på hva som kan komme fra denne personen
   Hun har utnyttet alle muligheter til å lire till seg penger og svindel er heller ikke noe problem.
   Men tilslutt tror jeg at rettferdighet vil komme.

 6. Disse kjennetegnne som her nevnes er ofte samsvarende med andre psykiske lidelser, og ikke bare for psykopater. Mange av disse punktene gjelder også blant annet narsesister, taurettes og sågar ADHD. Derfor er denne artikkelen litt farlig, for den poengterer ikke godt nok at det er flere muligheter. På den nederste sjekklisten vil til eksempel mange med taurettes syndrom få nesten fult hus.

  • Stigma

   Hert må jeg korrigere deg litt;
   Samtlige psykopater/sosiopater er følgelig narsissister i tillegg! Dermed ikke sagt at rene narsissister er psykopater.
   Det er uendelige mørketall på hvor mange psykopater som har fått en feilaktig “adhd” (og borderline) diagnose, spesielt kvinnelige. Forøvrig har *oppfinneren* av adhd sagt på dødsleiet at det var noe han dikta opp for å selge amfetamin (ritalin)..
   Min psykopat eks hadde “adhd” diagnose, som hun hadde fått iløpet av 10 minutter. da hennes sønn ble utredet. Smak litt på den..
   Mao, en del av disse tankene kan du trygt forkaste.

 7. Anonym

  Jeg har et spørsmål, men jeg tror ikke noen har noe godt svar. Kan en mor med ekstreme psykopatiske trekk planlegge for flere generasjoner framover? Det høres utrolig ut, men hvis hun har full kontroll på hvem av barna hun styrer til enten å tyrranisere eller å bli ødelagt. Hvis hun etter hvert, ved sin fulle kontroll, får inn svigerbarn som skal brukes videre til å utvide diktaturet og hvis hun rekker før hun dør, å få inn personer som igjen fortsetter å utvide teritoriet, ja, hva så? Jeg vet at det er mulig. Jeg har sett det.

 8. Annonym

  Eg er heilt enige at psykopaten lyver om absolutt alt,og til alle ho/han for kontakt med,dei gjer seg aldrei.

  • Stigma

   Det er like naturlig for en psykopat å lyve som å fortelle sannheten.. det er derfor det (i utgangspunktet) er så vanskelig å ferske dem i løgn

   • Jeg er helt sjokkert over hvordan en psykopat klarer å lyve rundt samarbeidet om barna. Han lyver om ting han mener å ha kjøpt til barna for å slippe å være med på å dele på utgiftene. At han ikke skjønner at barna er så store at de ser hvordan han holder på. Og allikevel får han beholde delt bosted slik at han kan påvirke, trenere og vanskeliggjøre alt rundt barna i hverdagen. Jeg er helt fortvilet og vet ikke om noen som kan hjelpe meg og barna.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.