Psykopaten

Hva er ondskap? Les VG i dag

VG er kanskje den av avisen i Norge som er aller dyktigst til å sette fokus på psykopati. I dag har de en stor reportasje om psykiatren James Fallon som i et forsøk scannet sin egen hjerne og til sin overraskelse fant ut at han selv var en psykopat. 

Vi har tidligere skrevet om James Fallon i denne artikkelen: Hvorfor psykopaten aldri kan forandres – koblingene finnes ikke som hos normale mennesker

I dagens VG setter de søkelyset på hva ondskap er og kan være. Hvem kan bli onde? Er alle mennesker i utgangspunktet onde? Hvorfor ble ikke psykiateren James Fallon en drapsmaskin selv om han har en hjerne som psykopatiske drapsmenn?

Er du VG+ abonnenent kan du lese dagens VGs artikkel her: Fant ut at han har drapshjerne

Foto: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Vær den første til å kommentere! 

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men blir ikke vist noe sted. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer den og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt og vil gjøre det under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut.

Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er for mange en stor hjelp å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Jeg er glad for all forskning som kommer frem I forbindelse med psykopati. Det er imidlertid mange forskjellige meninger om hvordan psykopati oppstaar. Jeg onsker meg en redgjorelse fra en fagperson som kan fortelle litt om disse forskjellige staastedene. her er det nok ikke enkle losninger aa finne. Haaper paa en god, stor artikkel om dette.
    (Beklager engelsk keyboard)

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.