Psykopaten

Brev fra en psykopat

 

Kjære deg!

Vil du vite hvordan jeg klarer å fange ofrene  i mitt edderkoppnett og ødelegge deres selvtillit, integritet og psykiske helse?

Det er lett om du bare følger denne oppskriften:

 1. Gjør alt for at ditt offer skal tvile på sin egen virkelighet. Le av dem når de snakker! Hold fast på din egen forskrudde versjon av alt. Husk at du skal vinne enhver diskusjon. Glem ikke at du er perfekt, og at du aldri tar feil!
 2. Devaluer dem, kritiser hver eneste ting de gjør.
 3. Å være utslitt knekker psyken. Gi dem stadig nye oppgaver. Og hvis de ikke orker å utføre dem? Skrik, vær sint, slit dem ut, syns synd på deg selv som må holde ut med dem. Si; hvordan våger du? Trosse meg? Du er faen meg så lat. Gi dem dårlig samvittighet, fordi de vil slappe av eller gjøre egne ting.
 4. Søvn må de ikke få for enhver pris. Åtte timers søvn hver natt er altfor mye. Spill høy musikk utover natta, drikk alkohol, le av dem om de ber deg være stille. Sørg for at de alltid har noe å gjøre, overlat barna til dem, krev sex hver kveld, bare vær oppfinnsom.
 5. Hvis dere har felles barn: Ikke la dem glemme hvor elendige foreldre de er, og hvordan det ødelegger barna.
 6. Det er ikke lov for dem å være syk. Skjell dem ut om de har feber, og du må ta deg av barna, eller lage middag. Det er deres jobb. Dine behov er viktigst. Gi dem ekstra dårlig samvittighet om de ikke makter å gjøre daglige oppgaver. Ikke trøst om de begynner å gråte.
 7. Sex? Her kan du gjøre mye. Husk de er bare objekter, ting uten følelser. Sex har aldri hatt noe med kjærlighet å gjøre. Overtal dem til å gjøre ting de ikke vil, noe frekt og upassende. De er din eiendom, og skal følge dine behov. Krev sex hver dag, til upassende tider, utmatt dem og bruk dem. Vil de ikke, så bli ekkel med barna, ignorer dem fullstendig noen dager. Si du vil slå opp med dem om de ikke gjør som du sier. Bare prøv, du skal se det virker. Du vil få all den sexen du ønsker.
 8. Gi totalt faen i egen oppførsel. Alt er deres feil uansett!
 9. Det er viktig at de ikke får privatliv. Se gjennom alle eiendelene deres, og gå gjennom datamaskinen. Snikles sms, følg med på hvem de har snakket med på telefonloggen og om hva. Hack både telefon og datamaskin om du ikke har tilgang. Alt som kan brukes til utmattende krangler med dem er positivt.
 10. Hver samtale dere har skal dreie seg om deg og dine behov.
 11. Isoler dem fra sine venner for enhver pris. Slik at du er den eneste vennen de noensinne vil trenge.
 12. Få dem til å planlegge aktiviteter. Klag og skrik mest mulig om aktivitetene viser seg å ikke handle om deg og dine ønsker, men om ting de har lyst å gjøre.
 13. Kjøp masse dyre ting til deg selv. Gi dem noe innimellom, slik at de tror du er glad i dem. Bruk deretter tingene du har gitt som pressmiddel for å overbevise dem om at du er snill innerst inne. De blir ofte forvirret av at du innimellom er snill og god. Du vil jo ikke at de skal forlate deg? Du er perfekt, og det er du som skal forlate dem.
 14. De leser for mye, bruker PC for mye, puster for mye, bruker for mye tid med barna, de gjør ALDRI noe riktig.
 15. De kan bare glemme å gå på skole eller jobbe. De må fokusere på deg.
 16. Gi dem stygge kallenavn.
 17. Bruk alle midler for å gjøre dem oppmerksom på at de er ustabile og psykisk syke.
 18. Trusler er bra. Hver gang du ikke får det som du vil. Kan du true med å gå fra dem. Ta fra dem barna, og ødelegge deres økonomi.
 19. Fortell dem at du ikke liker familien deres. At du ikke orker besøke dem, eller ha dem på besøk. Din familie er derimot perfekt.
 20. Går du med tanker om å forlate dem? Sørg først for å gjøre dem alvorlig sint på deg, slik at de klikker. Få de til å skrike , eller gjøre fysiske handlinger mot deg, slik at de virker gal. Ha et «tilfeldig» vitne i nærheten, helst en som de ikke vet om? Derved har du støtte når du drar fra dem. Ingen ønsker leve med de som er gal.
 21. Ikke innrøm noe av det du har utsatt dem for når det er slutt. Speil dem, og gjør egne dårlige handlinger til deres. Overdriv alltid, løgn er bra. Alt som kan sykeliggjøre dem er til ditt beste. Husk FOKUS.
 22. Når du har greid å ødelegge livene deres, kan du finne en ny av dem, og starte på nytt. Det anbefales, det gir energi og glede i livet.
 23. Tross alt er det DU som er viktig her.

Med ondskapsfull hilsen Psykopaten

Les også denne artikkelen:

Brev fra en psykopat – slik får jeg deg tilbake“.

Alle vi som har vært utsatt for vold i et forhold har vært utsatt for mange av ingrediensene i denne oppskriften. Mange av oss kommer oss unna psykopaten. En normal bruddprosess blir det likevel ALDRI. En psykopat tåler ikke nederlag. Enten så står psykopaten for initiativet til bruddet, eller så blir det ikke brudd. Når det likevel blir slutt på offeret sitt intiativ, blir psykopatene besatt av hevn. Psykopater hater å miste ansikt, aller minst kontroll over sin partner. Det er en tøff prosess å komme seg unna en psykopat. Metodene psykopatene bruker for å ha makt og kontroll over ekspartneren etter at forholdet er over, er mange. Jeg kommer tilbake med en ny oppskrift på det litt senere.

Om du mot formodning ikke allerede har forstått det. Dette brevet er ikke skrevet av en psykopat. En psykopat regner seg for det første sjeldent som en psykopat, såpass selvinnsikt er ytterst sjeldent blant psykopater. For det andre ville en psykopat aldri tatt seg bryet med å skrive noe som ville gitt innsikt i hva psykopaten tenker. Det er psykopaten ikke i stand til.

Innlegget er tidligere publisert av Norsk Antistalking forening. Du finner linken til deres Facebook-sider her

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Er det noe som burde være med som er utelatt? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (25)

 1. Ja, det er akkurat sånn det er!!! Takk og lov for at jeg kom meg vekk!

 2. Fra en leser: “Ble tipset om din side av en venninde. Den er kjempefin og helt på sin plass, men lurer allikevel på dette brevet fra en psykopat, slik jeg forstår det er det du som prøver å fortelle historien slik du ser den fra psykopatens ståsted?

  Uansett jeg synes det som skrives minner om en manipulator. Har selv vært utsatt for en meget dyktig en. En manipulator er en person som ikke har makt og som kompenserer for fraværet av makt med manipulasjon, for å oppnå det han/hun vil. Psykopaten har makt, og bruker den for å få det han/hun vil ha.

  Manipulatoren har en strategi, og må derfor ha litt mer selvinnsikt enn en psykopat. Men en manipulator kan gli over til psykopat, men kan aldri veksle mellom det å manipulere/bruke makt for å få det som han vil. Det er bare en overgang fra den ene personligheten til den andre.

  Det er dette jeg sitter med igjen som hovedinntrykk etter å ha lest en bok som er skrevet av advokat og psykolog Grethe Nordhelle : Manipulasjon – forståelse og håndtering. Etter det jeg kan se har du ikke listet denne på siden din?

  Har også forstått det slik at en manipulator har vanskligheter med å forholde seg til konkrete ting, f.eks. vil de aldri klare å sette opp et forslag til hvordan og når barna skal overbringes til den andre parten i foreldreskapet. De klarer bare å oppnå ting via manipulasjon (fravær av makt).
  Psykopaten kan du spørre et enkelt spørsmål til, Hva vil du? De har aldri svar, de oppnår ting ved makt, ikke ved å fortelle om ønskene sine. Deres verden er alltid korrekt (maktbruk).

  Håper i alle fall du vil nevne boken til Grethe Nordhelle, jeg fikk ikke psykopat definisjonen til å stemme med min eks, men da jeg leste boken om manipulasjon datt alt på plass.

  Stå på videre og lykke til med arbeidet ditt på bloggen, det er store behov for slike sider dessverre

  Varm høstklem”

 3. Rimtuss

  Eh.. For det første: En psykopat ville aldri ha skrevet dette brevet.
  For det andre: Å diagnostisere svært sjeldne personlighetsforstyrrelser er ikke en oppgave for amatører. Eller mener dere folk flest skal gå på psykopatjakt?
  Kan ellers varmt anbefale boka til Grethe Norhelle som nevnes over her.
  Hilsen en sykepleier spes adm med 30 års fokus på psykiatri.

  • Til deg som jobber inen psykiatrien. Selvfølgelig ville ikke noen med denne personlighetsforstyrrelsen skrevet dette brevet! Det er heller ikke poenget. Poenget er nok å beskrive denne atferden ut i fra egne erfaringer. Formet som et brev blir det ironisk, og denne ironien blir et godt virkemiddel for å beskrive hva det gjør med partneren. Personer med denne atferdsforstyrrelsen/psykopater, mangler jo nettopp denne selvinnsikten og ser ikke seg selv på denne måten, dette vet jo den som la dette ut.

   Er enig i at vi ikke trenger å diagnostisere, det er omfattende og må gjøres av lege. Ordet psykopat er vel egentlig lite brukt innen psykiatrien i dag, etter det jeg har skjønt? Ulike personlighetsforstyrrelser blir vel mer brukt nå, da det finnes mange ulike “varianter” av psykopaten (Jeg jobber i helsevesenet, men ikke med psykiatri). Men det er jo åpenbart at en slik atferd faller inn under en eller annen diagnose.

 4. Fra en leser som er anonym: “Kommentar: Jeg får gåsehud, det er jo akkurat slik de følger oppskriften!! Skremmende, men godt å forstå når jeg leser dette de ER virkelig noen uvesner som jeg ALDRI mer vil la slippe inn i livet mitt igjen ALDRI! !”

 5. Anonym kommentar ” Her var det mye kjent ja. Jeg bodde i lag og ble gift med en kollega. Som helt skiftet personlighet gradvis etter som årene gikk. Jeg fikk det ikke til å stemme for jeg ble jo sammen med en veldig god kollega gjennom 10 år, som vi også hadde endel tid med privat. Hvordan kan en person klare å forandre seg slik. Og det som er ekstra rart er at forhandringen kan skje på sekunder, som gjør at du går i konstant redsel for neste utbrudd. Med hjelp så kom jeg meg ut av forholdet for flere år siden, og er nå lykkelig forlovet med verdens beste kjæreste. Men nå opplever jeg en light versjon av den tiden jeg hadde, da min daglige leder har de samme tendensene. Fryktelig mange vonde episoder som både jeg og mange andre har opplevd her på jobben, og dette gjør at gamle minner dukker opp igjen. Verst privat selvfølgelig for det gir helt andre konsekvenser. Men vondt med dårlig miljø på jobb og gamle vonde minner”

 6. Anonym kommentar: “Dette er som å lese om min eks..
  Det verste av alt var at jeg ikke skjønte det selv, at jeg trodde det var meg det var noe galt med. Jeg gjorde alt i min makt for å få ting til å bli bedre, at han skulle ha det bedre og at jeg skulle bli bedre for han. Alt var min skyld, ifølge han, og jeg trodde det.
  Først når en terapeut forklarte meg at han var en psykopat, skjønte jeg det. Leste alt jeg kom over om psykopater på nettet, og det gikk kaldt nedover ryggen min. Alikevel var det vanskelig å skjønne, at jeg ikke kunne hjelpe han..Jeg tror det som gjør det vanskelig å gjennomskue en psykopat er at det er vanskelig å forstå at noen mennesker mangler et normalt følelsesregister totalt. De spiller godt, og kanskje overspiller slik at man aldri har følt seg så elsket selv om man nesten blir drept annenhver dag.
  Jeg slet med ptsd-symptomer lenge etterpå.. Det kan bli sånn når man har levd i en krigssone lenge…”

 7. Anonym kommentar: “Ja,psykopater er utspekulerte og veldig beregnende.Veldig bra beskrevet av psykopatens usmakelige væremåte.”

 8. Anonym: “Dere har glemt straff og tilbakebetaling.
  Om ditt “offer” har lyst til å gjøre noe for seg selv. Sørg for å lage et helvete i etterkant av fotballkampen eller hva det nå er så han/hun virkelig får “betale” for sine “utskeielser” slik at han ikke orker tanken på å spørre eller tenke på slike ting som “bare handler om en selv”.. For det er tross alt du og ditt som burde være det viktigste..”

 9. Kommentar: Skulle tro det var min forhenværende mann som har forfattet dette brevet.-Til punkt og prikke.

 10. Kommentar: God,my husband is just like this!!!
  Im afraid!!!!!

 11. Kommentar: Skremmende kjent lesning ! Som å lese om mitt tidligere liv…i detalj. ..tar gjerne i mot tips på hvordan man skal klare å forholde seg til en nøyaktig lik beskrevet eksmann, når man har to barn sammen !!!! For jeg har hatt en pågående konflikt med en slik psykopat siden jeg reiste fra han i 2009! !!

 12. Kommentar: Jeg lever med en psykopat. Jeg synes synd på han. Fordi bare et svakt menneske kan oppføre seg slik. Jeg elsker han. Men jeg er helt utslitt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde ut?
  Å forklare han fornuft er helt umulig. Han blir irasjonell, barnslig og truer med dårlig adferd. Jeg kjenner meg for voksen, og for ordentlig til å synke ned på hans nivå. Jeg skammer meg over hans oppførsel ovenfor andre. Føler meg mindre inteligent i perioder for at jeg velger å være sammen med en mann som behandler meg sånn. Han sier jeg bør gå til psykolog siden jeg bare gråter. Går ikke ann å være sammen med noen som oppfører seg sånn som meg. Jeg ser at han er problemet. Han er jo grunnen til at jeg gråter. Jeg at jeg ikke burde være sammen med en som han. Men alikevell går jeg å drømmer om at han skal forandre seg og at vi skal gifte oss. Tragisk!

 13. Kommentar: Jeg har bodd med en sånn i 15 år og unner ikke min værste fiende slik, heldigvis blir sånne mer og mer oppdaget

 14. Jeg ønsker å være anonym. Dette innlegget tar jeg til meg og vil bruke det som et verktøy for å komme videre i livet. Alle punkter i dette innlegget har jeg opplevd. Heldigvis har vi ingen barn sammen. Han hadde 3 fra før og jeg har ett barn. Alle er voksne nå. Jeg har slitt mye fysisk av volden men den psykiske volden synes jeg ofte har vært det verste. Jeg holder på å bygge meg opp igjen psykisk og er kommet et stykke på vei selv om jeg har en lang vei igjen å gå. Fysisk har jeg en operasjon igjen som må utføres grunnet all vold men det er forhåpentligvis siste. Jeg har startet mitt eget firma innen velvære da det var et jeg trengte mest etter mange år med « du er så stygg og feit», « du kan ingenting», « du eier ikke næringsvett» , «du får ingenting til uten meg» , « du er avhengig av meg», « du klarer deg ikke uten meg», osv osv. « det er din feil at jeg blir så sint at du tvinger meg til å bruke vold for at du skal forstå hva jeg mener om deg», osv osv. Takk til dere som har denne siden. Jeg er ikke der enda hvor jeg prater og utleverer meg fordi jeg synes det er ydmykende og skamfullt. Men når legen min brukte ordet Psykopat om min eks så synes jeg det var en utrolig lettelse og det føles godt og betegne han som det. Min eks gjør alt han kan for å ødelegge mitt nye liv og firma nå men jeg har gode samarbeidspartnere ( som ikke vet noen ting om meg privat) og det hjelper meg. Enda er jeg sykemeldt men jobber når jeg kan. Heldigvis har jeg utrolig flinke ansatte som ikke kjenner til min eks i det hele tatt. Jeg har tatt utskrift av dette innlegget som en påminnelse om hvordan en psykopat er. En dag er det min tur til å fortelle min historie og forhåpentligvis hjelpe andre.

  • Takk for kommentar. Håper det går seg til for deg og hyggelig at du setter pris på sidene. Du er velkommen til å dele din historie anonymt den dagen du føler for det. Mange finner hjelp og trøst i å lese om andre i samme situasjon!

 15. ANONYM KOMMENTAR: ”
  hei 🙂 som mann, som kanskje skal være av den “tøffe” typen, så gjenkjenner jeg en del punkter fra min tid som gift. Og spørsmålet som reiser seg er: Hva er verst: psykisk eller fysisk vold? Er det bare blåmerker? Eller er det en nedbrutt psyke? For egen del, det var ikke mye som var okey ved min person, selv om jeg gjorde ganske så mye både i huset, i hage, med barna og snekkerarbeid. Selvsagt med 100 % jobb. Foreldrene mine var asosiale tullinger som bare tenkte på seg selv, bror min var en tulling, søstrene mine var heller kjedelige og “utafor”. Jeg selv hadde ikke noe behov for kontakt med andre enn hennes bekjente, og familie. For de var jo feilfrie, utenom den fordømte idiotiske svigerinnen, som trodde hun hadde noe hun skulle ha sagt overfor broren til min ex, eller deres foreldre. Om jeg satte foten ned, så tok det ikke lange tiden før enten exsvigers svingte inn i gården, eller at ex’en kjørte opp til exsvigers. Neste “hyggelige” sammenkomst bar selvsagt preg av dette….. Om mine foreldre skulle passe barna i en “knipe” så ble det galt, samme om min søster skulle. Etter rettsaken, som hun tapte, ble det ikke akkurat lett å være meg. Med tanke på rykter og “snakk” i en bygd. Og slik kan man fortsette, gjennom ex antall år. Kan sikkert si mer, men siden jeg bodde i en heller liten bygd, så velger jeg å stoppe her :). De fleste hadde vel stusset litt over hvor min ex jobber, og de ville nok spurt seg: hvordan kan et slikt menneske jobbe med mennesker? Men – slike mennesker er utrolig fantastiske til å skjule sitt eget jeg overfor andre mennesker de ønsker å få sympati fra. Det vet jeg, for jeg har jobbet med mennesker selv :). Til og med nå, ex antall år etter, hører man syke rykter. Ganske så grunnløse, men sikkert interessant for et bygdeøre. 🙂
  Så – siden det oftest fokuseres på mannlige psykopater, dessverre er det vel, kanskje, flere av dem, så bør det vel også rettes et blikk mot den kvinnelige delen av disse individene. Noen av dem jobber faktisk i Nav systemet. (Men det gjør ikke min ex 🙂 ). For jeg har sett at nav-ansatte har gått fra bmw i en viss serie, til en “skarve” eldre Mondeo, etter at bidrag og andre stønader er utgått :). ganske pussig?
  Blir kanskje litt utenom temaet: men Jeg sjekket litt selv, om kjønn og sivilstand til saksbehandlere innen Nav, og 6 ut av 8 var separerte eller skilte. Det verste var at ex mennene til disse, ble “tappet”. I mitt tilfelle, så ble til og med bankkontoen min tipset om, fra et familiemedlem til saksbehandler, som jobbet i lokal bank. Noe som ble slengt i trynet mitt på lokal pub. Aldri besøkt stedet etter den hendelsen. Så – igjen – selv om menn er overrepresentert, så er det nok en del kvinner også der ute. Men dessverre, så er menn så lite menn at de ofte tyr til det fysiske, grunnet mangel på verbal gjengjeldelse…. Og da er de lette å stemple som psykisk belastet. heldigvis er ikke det tilfellet med meg :)”

 16. Kommentar: Veldig bra skrevet…skremmende at slike mennesker eksisterer. Til deg som har skrevet dette. Stolt av deg, stå på dette klarer du. Du har en sterk vilje og et brennende engasjement. Jeg skjønner nå hvordan du må ha hatt det. Kjempe bra forklart hvordan en Psykopat “jobber” “er” kom dere fortest mulig unna slike “gale mennesker jo fortere , jo bedre…dere som dessverre har havnet i klønene på disse maktsyke menneskene.

 17. hei . Jeg bare lurer på noe. Jeg har vært utsatt for en psykopat,kom meg så hel det går an å komme seg ut av det etter mange år. Det jeg lurer på er hvorfor får dem så mange barn med så mange forskjellige ? Han tar seg jo ikke av noen av dem og bryr seg katta om dem,men flere og flere skal han ha. Hvorfor har det seg sånn ? Det har jeg lurt på nå i noen år. Det blir bare fler og fler for tiden som går. Min fikk han fradømt både samvær og foreldre ansvar i retten. Takk Gud for det. Han skal ikke få ødelegge mitt barn.

 18. Kommentar: Hei jeg vil gjerne være anonym . Jeg var gift med en psykopat i 11år . Før vi giftet oss var han snill og god, men etter at vi giftet oss ble han som forvandlet . Var sykelig opptatt av sex, og jeg ble utsatt for mye vondt i den forbindelse . Jeg mistet fullstendig troen på meg selv, da jeg ble kritisert i andres påhør , hvor dum jeg var , og sa noe som : Dette har du ikke greie på allikevel , så det er like greit at du holder kjeft. Eller hvis jeg prøvde å begynne på kurs/skole , fikk jeg beskjed om at dette var bortkastet penger , jeg var jo så dum . Han elsket å skremme meg , et eks var å stå bak hoveddøra når jeg kom hjem sent på kveld og det var mørkt . Da hoppet han fram , og lo seg nesten i hjel når jeg omtrent gikk i bakken av skrekk . Men jeg kom ut av det , takket være en advokat som jeg åpnet meg for , han var bare helt enestående . Hjalp meg slik at jeg torde å skaffe meg og hybel . Så traff jeg min nåværende mann etter 2 år som fraskilt , han har sakte men sikkert bygget opp igjen min selvsikkerhet , men det tok meg 12 år , og være der jeg er i dag . Jeg har tatt noen utdannelser, og har i dag en jobb innen psykiatrien som jeg stortrives . I dag er det min eksmann, som må vike blikket hvis vi møtes , jeg er sterkere . De er egentlig noen feige skapninger innerst inne .
  Hilsen en som sier at det er håp i den andre enden

 19. Anonym Kommentar: Dette er så spot on som det kan bli.. Har selv erfart 5-6 stykker av disse menneskene i min omgangskrets og har hjulpet ett par av deres ofre det beste jeg kan, men det er en tøff prosess å få dem ut av ofrenes liv..

  Det er bare trist at mennesker kan oppføre seg slik mot hverandre…

 20. Kommentar: (Dette ønskes som et anonymt innlegg! )Kjente meg igjen i mye her ja.. Etter at jeg kom meg unna så var det flere år med: Telefonterror, ryktespredning på hjemstedet, digre skruer som var skrudd inn i dekkene på bilen min (flere ganger), ødelagte dørlåser på bilen, punktert radiator (2 ganger), hans slektninger på døra med falske pengekrav (6 forskjellige på en kveld..), lusket rundt jobben min i Oslo. Det har gitt seg til slutt. Jeg lever med permanent nakke og ryggskade som følge av volden. Mitt råd til andre: kom dere unna, det blir aldri bedre – bare verre! Og anmeld drittsekken. Fordi de forandrer seg aldri og neste gang de gjør noe lignende mot noen andre så ligger det allerede en sak på dem.

 21. Kommentar: Koffer e d sånn at man faller for dem gang på gang? Vært i rettsak me begge. Vunnet,men føler fortsatt at d e min feil. Føler at d e æ som e den syke med problemer. Har prøvd å ta selvmord 2 ganger. Har heldigvis fått hjelp. Følte en enorm omsorg og “stakkars” følelse for han. Hadde konstant dårlig samvittighet for til æ gjor som han ble sint eller mente va galt. Sliter enda 3 år etter . Når min nåværende kjærest (som er snill) vil diskutere noe,føler æ at han angriper og prøver å styre meg. Får ofte,hvergang angstlignende følelse. Blir dårli i magen/kvalm og skjelven.Kjenner at kroppen e i alarmmodus. Kan ikke la vær,kroppen liksom leter etter likheter. Takler rett og slett ikke konflikter og diskusjoner lenger. Trur aldri æ kan leve i et normalt forhold lengre. Mene at æ kan flytte sammen eller slippe noen tett inn på live mitt mer. Kjenner at æ treng å være selvstendig,ta alle avgjørelsa for mitt eget liv.

 22. Anonym Kommentar

  Anonym Kommentar: Godt skrevet. Psykopaten skaper frykt rundt seg, jeg har selv vært utsatt på det groveste i mange år. Denne mannen er i tillegg informant i politiet og er dermed beskyttet. I tillegg til å kjempe mot hva denne mannen har stellt i stand med må jeg nå kjempe mot et korrupt rettsystem. Han har klart å pantsette min leil, med falsk ID bruk. Leil blir tvangssolgt og jeg står på gata, han har tatt fra meg alt, politiet gjør ikke annet en å fortelle meg at jeg ikke kommer noe vei med anmeldelse, korrupt. Orker jeg går denne saken oppover i systemet for etterforskning, men dette koster penger. Psykopaten er vinner og jeg offer, med politiets viten. Den væste psykopaten gir seg ikke før du har tapt alt, tilogmed livet helst.

 23. En oppskrift som er perfekt og som viser virkeligheten, dette var hva jeg selv har opplevet bortsett fra pc og mobil som ikke vi hadde for 22 år siden heldigvis. Utrolig glad for å ha kommet meg bort fra dette, men en ting vil jeg si man blir aldri ferdig med det. Vi har barn og barne-barn og han rammer meg via dem, dessuten er mitt adferdmønster preget av alle disse åra med han, så uansett om han ikke er der så kommer han frem i forskjellige situasjoner som jeg ikke klarer å takle. Dessuten blir mine barn skadelidende selv nå når alle er voksene. Min verden vil alltid være styrt av de åra jeg opplevde ikke bare av han men også fra jeg var liten. Jeg mistet alt i dette ,meg selv, selvtilliten, barna mine alt vi hadde sammen både hus og innbo og ikke 5 øre å starte på nytt med, selv advokaten klarte han og manipulere slik at hun ikke hjalp meg noe. Jeg har vært inn og ut på psykiatriske de første åra og til å med ringte han ditt for å spørre om hva jeg sa og bedyre at ingen ting av dette var hans feil. Vel det sier vel mer en alt. Så alle dere som er der ute , kjenner dere igjen noe av dette brevet fra en psykopat så spring og ikke se dere tilbake .

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.