Brudd med en psykopat

Min kamp for å overleve

Hun står i sin tredje rettssak med psykopaten

Hun har overlevd trakassering, harselering, trusler, hersketeknikk, gaslighting, psykisk terror, karaktérdrap og mye mer, skriver hun i denne oppfølgingen til innlegget «Min Kamp»

LESERHISTORIE: Jeg har overlevd 2 rettssaker. Rettssaker hvor han vil ta fra meg barnet mitt. Jeg er nå i gang med min tredje rettssak.

I psykopatens regi

Jeg er i en rettssak der han blir trodd, sympatisert med hvor jeg er djevelen selv, ifølge han. Jeg er udugelig som mor, omsorgsperson og menneske. Ifølge han. Jeg bidrar ikke med noe godt i denne verden. Ifølge han.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg er verdiløs, ødelagt og skadet til de grader at jeg klarer ikke fungere. Ifølge han. Alt er ifølge han.

Vet ingenting

Han uttaler seg om meg og mitt liv som om han skulle levd det selv. Han vet alt. Ifølge han selv. Men han vet ingenting. For han snakker ikke med meg. Han spør ikke. Interesserer seg ikke. Bidrar ikke. Det går kun på at han tror, han mener, han synes. Uten å vite noe som helst. Dette bruker han i retten. Til å manipulere, herske og vinne fram for å få det som han ser på som sin eiendel. Fordi han ikke evner å elske. Vår datter. Vår vakre, fantastiske, herlige, kjærlige, empatiske, morsomme, kreative og smarte datter.

Hun er knapt ti år gammel. Men hun har også stått i denne kampen i 10 år. Der han har utsatt henne for denne kampen som han er fokusert på for å ta fra henne ikke bare hennes mor, men også bonuspappa og to søsken.

Han vil ødelegge en hel familie

Han går over lik for å få det til. Kun for ikke å miste masken så hele verden skal få se hva som gjemmer seg bak. Bak den masken er et spøkelse. Et tomt, hjerteløst, følelsesløst og sadistisk monster som lever og ånder av andres ulykkelighet og tristhet.

Et monster som ikke har samvittighet, som ikke eier noen form for følelser som kjærlighet og empati. Men som kun næres på å ødelegge, såre, splitte og herske og skape misnøye.

Et monster så mørkt, at lyset aldri har turt å nærme seg og aldri kunnet gi lys fordi mørket er for dypt. Han ødelegger liv, økonomi, helse, selvfølelse og sjel. Han spiser deg opp til det bare er et tomt skall igjen av deg. I sin kamp bruker han det aller kjæreste du har i ditt liv som et middel for å knuse deg.

En psykopat bryr seg ikke om å samarbeide om barna

En psykopat er kun ut etter å ødelegge og såre deg, og bryr seg ikke om hvor mye de ødelegger og sårer barna i den prosessen. De turer fram akkurat som de vil, hevet over alle lover og etikk og kjører over deg som en tanks i krig som ikke bryr seg om hvem som står i veien. Barn, voksne, autoritetspersoner. Det spiller ingen rolle. De skal vinne. De skal ha rett. Koste hva det koste vil.

De går over lik. Bokstavelig talt.

Mange har gitt opp livet i relasjon med disse. Må de endelig ha fått fred. Og være i englenes trygge favn.

Min oppfordring

Med dette innlegget vil jeg komme med et budskap og oppfordring. Aldri, ALDRI gi opp! Vern om dine barn, dine nærmeste og ikke minst deg selv som om det er det siste du gjør. Gi dem aldri den muligheten til å føle at de har kontrollen eller har vunnet.

Vær saklig, taktisk, men også så kald som du kan. Gjerne se de rett i øynene. Det tør de ikke.

Øynene er veien til sjelen sies det, og der eksisterer ikke masken de setter på seg utad. Så de tørr aldri se deg i øynene. For der inne sitter det egentlig en feig, dum og liten redd skapning som gjemmer seg bak en enorm maske, livredd for å bli avslørt. Si hva du mener innpakket i en pakke med saklighet med en sløyfe av ‘I take no shit’ , så pent innpakket at psykopaten blir forvirret.

Psykopaten forstår ikke saklighet, medmenneskelighet og rettferdighet. Det forvirrer dem. Og setter dem ut.

Det er et territorie ukjent for dem. Stå på ditt så skal du se at masken til slutt smelter bort og avslører en feig, dum og redd liten jævel som skulle ønske han aldri møtte deg – offeret som slapp unna og kjemper for ditt kjæreste med nebb og klør.

Gi aldri opp.

Slutt aldri å kjempe. Vit at selv om du ikke vinner i kampen denne gang, for det kan hende, så skal du aldri gi opp håpet.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Mesteren i manipulering kan vinne fram og du står skadeskutt tilbake.

Vit at han ikke har vunnet. Kanskje i den kampen. Men ikke i livet.

Og kanskje det bringer med seg enormt vonde konsekvenser for deg. Som mor/far, menneske, ditt liv og din familie. Og en enorm sorg og følelse av nederlag, fortvilelse og motløshet. Tro meg. Jeg vet. Jeg har vært der, og står enda i det. Jeg forstår deg. Men alt kommer for en dag. Barna blir større, de forstår mer og mer, du finner styrke i sorgen og reiser deg som en lotusblomst fra gjørma.

Lotusblomsten

Skal jeg fortelle deg en vakker ting om lotusblomsten? Det er den eneste blomsten i verden som vokser ut av gjørme. Og selv om den gjør nettopp det – vokser ut fra gjørme, og hadde så fryktelige forhold å vokse til i, så vokser den seg så utrolig vakker. Ut fra den seige gjørma, kulden og mørket som omringer den. Ut til lufta og livet. Der står den til slutt. Kjempet seg stolt den beintøffe veien ut. Der står den, utrolig vakker, puster, lever og er fri.

La mørket få ta seg av mørket

Det kommer en dag da mørket kjenner igjen sine egne og kommer for å hente de hjem. Men du kan være sterk, motstandsdyktig og vakker. Akkurat som du er ment å være. Uansett forhold. Du kan reise deg til tross for det dypeste, seigeste mørket. Like vakker, sterk, seig og tøff som du alltid har vært.

Vær en lotusblomst!  

 

LES OGSÅ:

Forfatterens første innlegg, “Min Kamp”

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

Et studie av psykopatens hjerne og oppførsel

Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Forskjellen på en alminnelig drittsekk og en psykopat

Er psykopati arvelig?

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Hva synest du om denne historien? Du er velkommen til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (NB! Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.