Brudd med en psykopat

Min kamp

Jeg hater ham og ønsker han død

I over ti år har hun hatt en hjerteskjærende, urettferdig, selvdestruktriv kamp. Mot faren til hennes barn. Hun hater han, skriver hun i denne historien.

LESERHISTORIE: Han er en psykopat. Hardcore psykopat. Han har brukt sin makt til de grader at han drev meg til selvmordsforsøk. Han har stjålet min person og den jeg er og voldtatt sjela mi. Han har gjort alt for å bruke vårt barn som et middel i en kynisk, sadistisk, brutal og hjerteløs kamp som han er villig til å gå over lik for å vinne.

Når skal det ta slutt?

Når kan jeg som mor til min datter endelig få puste og leve igjen.? Når skal min kjæreste datter innse at også hun er under psykopatens klør, som isolerer, umyndiggjør hennes mor, stripper mamma’n for alle rettigheter til eget barn, nedverdiger, truer, manipulerer og trakasserer?

Jeg orker snart ikke mer.

Må min datter leve lenge nok til å innse og fortelle. Jeg har ikke krefter igjen. Likevel holder jeg ut, bare en dag til. En dag til. For hennes skyld. Jeg kan aldri vinne, men jeg kan elske.

 

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

 

Jeg er emosjonelt tømt. Se for deg en bøtte som har hull i bunnen der vannet renner ut. Jeg skulle mange ganger ønsket jeg var vannet i den bøtta. Som kunne bare renne ut og klemme gresset. Men jeg på innsiden av bøtta. Full i klaustrofobi der psykopaten er veggene. Han omslutter meg så mye at jeg snart har mistet meg selv. Like før jeg blir et tomt skall med kun et navn på fødselsattesten. Han har herjet i over ti år nå. Psykopaten. Han har også fått lov. Av samtlige offentlige instanser som skulle være til “hjelp”. Tilbake står en mor som knapt klarer stå oppreist, og en psykopat som vinner fram og blir trodd på alle måter. Han er en mester. Det skal han ha.

En mester i manipulasjon

Han får alle til å tro på seg. Spiller uskyldig, ydmyk og “ærlig”. Men han vet at med det kommer en kniv. En kniv som borer seg så hardt i meg at jeg mister pusten. Samtidig som jeg kjemper for å overleve, må jeg i tillegg forsvare meg selv, for den svertekampanjen han har drevet, er umenneskelig. Og han nyter det. Han næres på min sorg. Han kommer nok ikke til å gi seg før jeg ligger i graven. Men den gleden skal han ikke få.denne livsfarlige, onde skapningen.

Jeg er sterkere og smartere.

Jeg skal og må overleve. Jeg trenger bare å puste. Jeg må puste.. Og våkne til en ny dag der han ikke får lov å herje med mitt sinn. En dag der jeg bare kan nyte livet. Jeg ønsker han død Jeg unner ikke han et eneste pust mer. Han har påført så mye skade at det eneste jeg ønsker for han er en lang og smertefull død. Jeg har til nå aldri ønsket noen vondt. Men ondskapen må fordrives. Både med mørke som det kjenner til og lys det aldri får se.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Må englene hjelpe meg gjennom dette, og hjelpe meg å fylle skallet av et menneske jeg en gang var før jeg lot han gå berserk i mitt liv. Og må satan selv hente han og for godt holde han der han hører hjemme. Til barnefar til mitt barn; jeg unner deg en evig smerte, så hard at du føler du mister forstanden. Hvert minutt, hver eneste time av hver dag.

Og vit at din datter er det stikk motsatte av deg. Det må vel såre mest.

Les forfatterens andre innlegg “Min kamp for å overleve” her.

LES OGSÅ:

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

Et studie av psykopatens hjerne og oppførsel

Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Forskjellen på en alminnelig drittsekk og en psykopat

Er psykopati arvelig?

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Hva synest du? Hva synest du om denne historien? Du er velkommen til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (NB! Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

  1. Akkurat slik du beskriver hvor mye du ønsker han død, en pinefull død ønsker jeg også ……Min datter har møtt en psykopat som manipulerer alle. Han gjør overgrep på mitt lille barnebarn. Han klarer å manipulere alle instanser og min datter til ikke å tro det vi har sett og opplevd er løgn. Han projiserer, jeg er gal og ikke helt god. Han nekter meg å møte min datter og mitt barnebarn. Han er grusom. Han har klart å splitte vår familie slik at min datter kun har få å forholde seg til i vår familie. For å skremme oss så stalker han meg og min mann. Stalkingen startet i det han fikk et forhold til min datter. Dette vet vi med sikkerhet, vi har bevis. Dette er planlagt. Politiet har etterforsket, men sitter med for lite kunnskap til å ta han. Han har Ung og har en kriminell fortid som vi ikke kjenner makan til. Vi vil aldri gi opp kampen for å få fram sannheten.

  2. Anonym

    Her kjenner jeg meg godt igjen, skulle tro dette var min historie. Far til mine gutter har og gjør ennå alt han kan for å ødelegge for meg. Han har nå klart å få omsorg for yngste sønn, og nærer han med løgner om meg. Min eldste sønn er 16 år og bor hos meg han har og krangler med sin far. Han kommer til å sende bekymringsmelding til barnevern helt til han blir 18 år. Ene etter andre blir henlagt. Jeg gleder meg til dagen vår yngste sønn åpner øynene og ser og forstår hva faren har gjort mot han og han vil da forhåpentligvis ikke ville ha kontakt med far når han skjønner at det kun er store løgner fra far om meg.

  3. Alt for mange slike historier! Det er så katastrofalt trist for barna og tragisk at systemet som skal hjelpe ikke gjennomskuer, men snarere bærer disse farlige eksene/medforeldre frem. For meg har det vært en slags trøst at familievernkontor, barnevern, skole, barnehage, sakkyndig og dessverre også domstol ikke er klokere enn jeg var da jeg falt for det jeg så på overflaten av sjarme og tilsynelatende omsorgsevne og fornuft. Det gjør ikke sorgen Og frykten for fremtiden mindre, men det minsker mengden selvanklagelser/selvbebreidelser som bare virker mot sin hensikt ved å tappe meg for krefter, gjøre meg sårbar for nedstemthet og ta fra barna den flotte, empatiske og varme mammaen de har. Den seieren skal han i alle fall ikke få! Tenker også at barna vil se og forstå mer jo eldre de blir. Ikke gi opp! Det er det største tapet for barna!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.