Barn med en psykopatBrudd med en psykopat

Når eksen ødelegger vårt barn og ekteskap

Eksen lager et helvete for familien

Hun er gift og har barn med verdens snilleste mann. Han har en ti år gammel gutt fra tidligere, sammen med en kvinne som hun mistenker er psykopat. Eksen truer med drap og politiet og ødelegger snart barnet og kanskje også ekteskapet?

LESERHISTORIE: De flyttet fra hverandre lenge før jeg kom inn i bildet. Gutten bodde fast hos han, og samarbeidet har alltid vært vanskelig. I de årene vi har vært sammen har det vært helvete. Vi har virkelig prøvd å få til et godt samarbeid. Vi har vært på familievernkontoret og prøvd å skape en trygg base for gutten. Det har vært mye frem og tilbake, men gutten har hele tiden bodd hos oss, bortsett fra to perioder med delt samvær og et halvt år med fast bosted hos mor.

Mor får barnet til å vende seg mot oss

Mor får han til å si at han ønsker å bo sammen med henne, om igjen og om igjen. Det ender alltid på samme måte: hun blir lei, behandler han dårlig, han sier at han føler seg lurt, og han flytter hjem til oss igjen.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Truer med å drepe meg

Hun har flere ganger truet med vold, dukket opp hjemme hos oss uten forvarsel og ropt og skreket. Hun har sagt hun skal sørge for at vi mister barna våre, og truet med å drepe meg. Det har vært sak hos barnevernet og vi har vært flere runder i retten. Hun har tidligere fått barnet til å fortelle usannheter om meg og min mann. Tidligere truet hun med å lage helvete, kreve hovedomsorgen og gå til retten. Nå er vi ferdig i retten og har skriftlig avtale om at han bor fast hos oss, så nå truer hun med politi og barnevern.

Truer med politiet

Hver gang min mann ikke gjør som hun vil, for eksempel stiller opp når hun plutselig skal på fest, eller levere gutten hos henne når hun krever det, så truer hun med barnevern og politi. Hun insinuerer at vi har vært stygg med gutten. Barnet har fortalt oss at hun tar bilde av blåflekker han har etter fotball og vanlig guttelek og spør om det er pappa som har laget merker på han.

Fordi hun tidligere har fått barnet til å snakke usant om oss, er vi faktisk redde nå.

Det har gått så langt at vi ikke lenger kan sette grenser for gutten eller veilede han i normal oppførsel og folkeskikk uten at han “rømmer” til mor, og mor sender oss trusler om politi og barnevern. Vi har alltid hatt guttens beste i fokus. Vi forstår at dette ikke er lett for han, at han blir manipulert og har det veldig vanskelig. Vi har bestandig stilt opp for han, men nå klarer jeg ikke mer.

Jeg frykter for min psykiske helse og barna mine

Å ha denne kvinnen og alle hennes trusler hengende over oss tærer på ekteskapet vårt, selvfølelsen, og min evne til å være en god mor. Mannen min har det også tungt og sier han føler seg helt nedbrutt.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han er redd for at det ikke er håp om at gutten noen gang vil få det bra, uansett hva vi gjør. Det er nå blitt en ny barnevernsak, og jeg er bare redd. Kjenner ingen plass at jeg har energi, overskudd eller kapasitet til å gå inn i dette. Jeg er redd dette vil bringe med seg mer og tettere samarbeid med guttens mor, som igjen betyr mer konflikt.

Jeg er redd for alle beskyldningene som vil komme, redd for hvordan dette vil prege min og min manns psykiske helse. Redd for konsekvensene dette får for mine barn. Redd for at ekteskapet ikke vil takle flere påkjenninger.

Noen som har vært i lignende situasjon? Jeg trenger sårt råd!

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd å til denne kvinnen og hennes familie? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Renata

  Hei

  Det jeg leste i din epost er at du frykter henne så mye at man kan lese i den teksten ordet ” jeg er redd”.
  Du må jobbe med å overvinne det. Du må ta ditt liv tilbake og det kan du gjøre ved å ikke være redd for henne. Hvis dere skal få en slutt på det, må dere ikke reagere. En person med personalighetsforstyrrelse elsker å skape situasjoner for å få reaksjoner og de lever av det. Så dere bør lære å ikke reagere på hennes crazyness. Les alt om sosiopata, psykopata og hvordan dere skal jobbe for å få en slutt på dette. Det er tusenvis a videoer på internett. Det hun driver med er det en slags foreldrefjendlighet med gutten og hun er ikke interessert i gutten, men hun er interessert i å plage dere. For å hjelpe deres familie bør dere lære alt om narcissisme og sosiopati. Dere må observere hennes oppførsel og hvordan spillet er og da kan dere en dag få fred.
  Jeg kunne fortelle mye mer, men det er viktig at dere våkner opp slik at dere får livet deres tilbake. Dette kan dere gjør med å forstå spillet. Dette er et spill og nå bør dere lære reglene og ikke vær redd for henne.

  Lykke til.

 2. Renata

  Listen to her. She is good. I almost lost everything because someone and this person was take my dearst from me. WHat i understood with time it was that i need to work in myself first. I stoppet reaction to his crazyness and he doesnt get any reaction from me or i use at lawyer or i say almost nothing. Everything you say it will be used against you. THe sistem doesnt understand anything about this trouble, so you cant get any help there. You need to learn and so you can change everything.
  I used some years of my life to learn everything i know today. Today i stoppet all and my child is leaving with me. My child learned that the person was not normal and she is getting stronger now. It takes time, but before anything work with no reaction no matter what.

  https://www.youtube.com/watch?v=DTST_fq318Q

 3. Jeg satt å lese dette innlegget her, dette her er en historie som går begge veier.

  Jeg selv er opp i en sånn situasjon, der mitt barn bor sammen med far og hans nye familie, der jeg har en evig kamp med far om samvær. Jeg og far har en evig kamp i Rettensystem, der den enn påstander om alt og ingenting, kommer fra far og hans ny samboer som jeg overhodet ikke har møtt, litt av den samme historie, der det er ny samboer som har det helt grusomt og Hannes barn.

  Det som hører til min historie, er at min barn tar opp hvordan dette barnet blir behandlet på, jeg som mor tar dette her opp, får beskjed at dette her stemmer ikke, når offentlige instanser blir involvert, da sitter ny samboer å utlever meg på det groveste, og så klart kommer det fram at har personlighetsforstyrrelse, og er totalt gal. De er den perfekte familie uten problemer.

  Etter en tid, kommer det frem, at det mitt barn sier, er sant. Att all er ikke så perfekt som de framstår, mitt barn har også fått beskjed om at, det som skjer hjemme hos fars nye familie, skal være hemmelig.

  Ja mitt barn har også sagt opp flere ganger, jeg vil være mer sammen med mamma, uten at jeg skal ha manipulert det til dette barnet her. Ta og lov for jeg har dokumenter på det.

  Da tenker jeg, du som kommer inn i et forhold der det er så høy foreldre konflikt, mellom mor og far, du har kunn far sin historie, så klart du tror på.

  Det er du og dine barn som har det grusom.

  Har du noen gang tanke på hvordan dette barnet til dar har det, hvilken tanker og følelser dette barnet sitt med.

  Eller du kan sette deg i en situasjon, der du blir utestengt fra ditt barn, hvordan vil du ha håndtere det?

  Vi foreldre som er i denne situasjonen her, vi skal ikke si noe, vi skal heller ikke reagerer, vi skal håndtere sorg, et savnet.

  Om du hadde vært i samme situasjon, da hadde du også gjort alt det du kan, og til og med gått til rettssystemet.

  Jeg har mor må sitte å godta hvordan mitt barn blir behandlet på, av et menneske som jeg overhodet ikke kjenner, ut i fra de dokumentene som jeg har sittet med, fra det offentlige systemet, hva et barn sier. Og det eneste du som ny samboer sier, er at x samboer øydelegg min familie. For å være helt ærlig, så klarer dere fint å gjøre det selv, men de utfordringene som dere har fått fra dag en.

  Ja det finnes også veldig gode stedfortreder, men de holder ikke på denne måten her, de setter barna første.

 4. Jeg har ikke så mange råd, men jeg er i en ganske lik situasjon selv. Jeg tror det bunner ut i at hun får en brist i illusjonen om å kunne bedrive puppetshow nå som hun ser at mannen har gått videre med deg og en redsel for at barnet skal danne ett godt forhold til deg også. Der er, både i min og i din situavsjon , noen u diagnoserte diagnoser. Og desverre for oss vil familievern og rettsysteme sette mor i første rekke. Sakkyndig psykologer bør lese seg opp på kvinnelige psykopater , for de blir vikklet rundt lillefingerene så det ljomer i veggene. Lykketil og håper dere får fred! Husk å tenk på deg og dine først, og ikke gi hun makten til å ødelegge ekteskapet, det er det hun livnærer seg på! Jeg å min mann har klart å holde henne langt vekk fra mitt og hans samliv, for vi forstår at hun er syk.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.