Samfunn

La oss stå sammen mot ondskapen!

La oss stå sammen i kampen mot psykopater og sosiopater

Hun har et barn med en narsissist, og har en rekke utfordringer med dette, forteller hun. Nå vil starte foreningen som skal samle oss i kampen mot ondskapen.

OPPDATERING:

Vi starter opp en forening som skal jobbe både politisk, informativt og sosialt. Foreningen ønsker å forhindre at psykopater vinner frem i samfunnet i den grad de gjør i dag.
Dessuten ønsker vi å styrke psykopatofre mentalt, for å gjøre de bedre rustet til å stå både i sine egne kamper og i foreningens kamper.

Vi trenger et navn

Har du ett forslag til hva foreningen kan hete?
Send forslaget til sammen-mp@hotmail.com.
Styret i foreningen blir opprettet nå i løpet av kort tid.
Styret fungerer som det øverste ledelsesorganet i foreningen.
De som blir tatt inn i styret nå, blir med på å forme denne foreningen.
Send meg noen ord om deg selv og hva du ønsker å bidra med til sammen-mp@hotmail.com.

Hva kan du bidra med?

Vi ønsker også å kartlegge hvilke medlemmer/ styremedlemmer som ønsker å bidra med ulike oppgaver.
 • Er det for eksempel noen som ønsker å fronte saker i media?
 • Eller noen som ønsker å fronte oss på stortinget?
 • Vi trenger personer med bakgrunn innen psykisk helse, pedagoger
 • En statsautorisert regnskapsfører/ revisor
 • Noen som er flinke til å formulere seg skriftlig
 • Noen som vil jobbe på en teletorg telefon for psykopatofre
 • Noen som vil drifte nettsiden vår
Fint om du melder deg på ved å sende mail til sammen-mp@hotmail.com.
Håper det er mange som er parat til å ta opp denne kampen, meld dere på!
Hilsen leder av foreningen uten navn

FØRSTE INNLEGG: Jeg forlot far, og det er som dere sikkert kjenner til, ikke helt populært hos en slik personlighet. Det er mange år siden, men fortsatt gjør han alt for å lage livet mitt til ett helvete med sønnen min som våpen.

Lever i et helvete

Sønnen min lever i ett helvete han også, det er det som er så hjerteskjærende. Jeg har hørt om så mange skjebner, som får livene sine ødelagt av disse ondskapsfulle menneskene.

Nok er nok, det fins jo alltid løsninger, gjør det ikke det da?

Nå må vi som opplever eller har opplevd dette gå sammen. Vi må opplyse folk, vi må sørge for at rettsapparatet lærer seg mer om dette temaet og begynner å hensynta dette i barnesaker.

Stille som vitner?

Når noen i foreningen vår er i rettsapparatet med slike saker, så foreslår jeg at vi stiller mannsterke som vitner. Da får rettsapparatet flere ansikter å forholde seg til, flere som har opplevd det samme og kan vitne til at barna ikke har det bra med å vokse opp hos en psykopat. Vi kan fortelle hva følgene blir!

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

La oss sette dette på dagsorden! La oss gå ut i avisene med anonyme innlegg! De tøffeste av oss som har mulighet uten å bli skadet kan fronte dette personlig i media, på stortinget og andres steder.

Jeg synes det er så feil at psykopater skal overta samfunnet vårt slik de gjør. La oss ta tilbake livene våre og kjempe!

Hva har vi å tape egentlig? Psykopatene rundt oss ødelegger jo alt vi bryr oss om, eller har uansett allerede gjort det.

Jeg er kampklar, er du?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Kan du gjøre noe?  Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” som navn eller bruk et annet navn om du ikke vil oppgi ditt eget navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (14)

 1. Anonym

  Jeg har ofte tenkt de samme tankene som står i innlegget, “la oss stå sammen mot ondskapen”. Hvorfor får disse mennene holde på, ødelegge oss kvinner og sine egne barn? Hvorfor er det ingen stemmer ute i samfunnet som sier i fra? Hvordan kan vi spre budskapet? Jeg har et stort ønske om å være med å spre budskapet!!

  • Renata

   Enig !

  • Anonym

   Så flott! Send en mail til sammen-mp@hotmail.com og si litt om hva du har lyst til å bidra med. Vi trenger noen på støttetelefonen, og vi trenger folk innen it, PR, autorisert regnskapsfører, og mye annet.

   Vi er avhengig av å få med flere bidragsytere for å få dette opp og gå folkens. Meld dere på!

  • Anonym

   Dette handler ikke om voldelige menn!

   Det er like mange ondskapsfulle kvinner som ødelegger både menn og barn!

   Dette handler om at både menn og kvinner i alle samfunnslag med en personlighetsforstyrrelse som ødelegger barn og ektefelle, som lager et sant helvete og som verken rettssystem, sakkyndige, barnevern eller familievernet er kompetente til å håndtere. Ekstremt dyrt er det også for både den ektefellen som kjemper denne kampen i retten og for samfunnet.

   Så vi må ikke bidra til at dette blir polarisert. Det er for dumt! Ofre for denne ondskapen, menn som kvinner, må stå sammen i denne kampen!

 2. Anonym

  Så fint å lese dette innlegget. Jeg har tenkt dette lenge, og jeg er klar for å kjempe. Akkurat kommet meg ut av grepet, tøffeste kampen jeg noensinne har vært i.

  • Anonym

   Så flott! Send en mail til sammen-mp@hotmail.com du også. Se kommentar ovenfor.

  • Anonym

   Se kommentar ovenfor. Bli med!

  • Anonym

   Ja, det er godt å se at man ikke er alene. Selv ble jeg (mann) stevnet for tredje gang på vel et år nå i vår, og barnefordelingssak nr. to er i full gang. Galskapen tar ingen ende, og hun bruker det hun kan for å få det som hun vil; tvang, makt og trusler… Helt ekstremt utmattende for meg og barna (som nå har valgt bort sin mor). Og vanvittig dyrt!

 3. Anonym

  Jeg er også kampklar men spørs om rettssystemet i Norge takler dette?! Tenke på alle de sakkyndige som applauderer galskapen disse narsistene/pskykopatene representere.

  • Anonym

   Ja det er nok ikke stedet å begynne, men vi har mye vi kan gjøre for å gjøre det bedre for de som er ofte for psykopati. Det er på tide at folk begynner å skjønne at dette ikke bare er ett skjellsord, men mennesker som faktisk er tvers igjennom ondskapsfulle.

   Håper du melder deg på i kampen, se kommentar ovenfor.

   • Hunden

    Jeg er kampklar. Jeg ønsker å stå fram uten å være anonym, for å bekjempe narsissisten’s umenneskelig syke makt. Har tideligere skrevet på flere sider under fult navn, for det jeg mener man skal slippe å måtte gjemme seg for narsissisten/psykopaten. Men nå har psykopaten gått til full angrep igjen (etter 1 år),kanskje de har lest hva jeg har skrevet, da uten at jeg har utlevert dem, men alikevel valgt å gå til angrep for det de har sett mitt navn. Det gjør de når de føler seg avslørt og truet ved at noen skal skjønne hvem de er, da går de enda hardere til værks. Og H*n ene har nå gått til politiet i følge med noen av defarligste maktpersoner i denne lille kommunen, og ovenfor politiet har h*n levert inn falske anmeldelser og spilt offerrollen fult ut. Det er for galt at jeg da må begynne å skrive anonymt pga politiet. Men etter nå mange uker, så har politiet enda ikke greid å opplyse meg om hva narsissisten har faktisk har anmeldt meg for, bare at jeg er annmelt.
    Politibetjenten i saken er tydelig manipulert og med på spillet. Det er bare en ny ventelek og forsøk på utmatting.
    Men nesten som en psykopat selv, jeg kommer aldri til å slutte å bekjempe narsissisten(e). Jeg har både sett og snakket med flere av dems tideligere offere, og flere offere vil det bli. Jeg kan godta at de/h*n nesten greide å ødelegge meg, og nå prøver igjen. Men etter at jeg har sett hvor ødelagt tideligere offere har vært,og en jeg ikke fikk snakket med for det h*n lever i skjul på andre siden av landet, etter bruddet kjørte sykkelen ut i trafikken og havnet et halvt år i koma med påfølgende varig alvorlig jærneskade, og andre igjen som psykisk og kognitivt er totalt ødelagt for livet. Det kan ikke fortsette. De jeg var offere for må stoppes, og jeg ser ikke på det som direkte hevn. For der mine to (faktisk 2) nars/psyk opererer og samarbeider, det er et sted for mennesker som sliter psykisk. Mennesker som allerede sliter og er lette offere. Og de to sammen tar for seg en etter en i tur og orden, får sitt siste offer vekk før de angriper et nytt systematisk med først grooming og flørting før de går sammen og knuser personen fulstendig. Og alle trur på løgnene dems. Det må stoppes.
    Slike narsissister som bare går å venter eller leter etter nye offere, og atpåtill sitter i maktposisjoner, de må stoppes.

    • Anonym

     Dette er helt paralellt med hva jeg står i. I min situasjon er offrene ungdom som kjemper mot psykiske problemer, utenforskap og andre utfordringer. Ingen tør å ta grep. Det er tydelig brudd på straffeloven §295 – overmaktsforhold. Jeg er desperat etter å få en slutt på dette, personen kan virkelig ikke få fortsette og ødelegge ungdoms liv på denne måten. Er det ingen som kan hjelpe? Jeg har prøvd internt, gjennom organisasjoner, politi m.m. i snart 3 år men ingen vil ta i dette. Har vi ikke et ansvar for samfunnet? Jeg sitter på bøttevis med dokumentasjon og informasjon som strekker seg mer enn 20 år tilbake i tid. Det må bare tas tak i av en person i en posisjon med ressurser til å få en ende på dette.

     Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger, men nye offre dukker til stadighet opp. Det eneste jeg vet er at dette må settes en stopper for, det er allerede alt for sent…

 4. Harald

  Håper dere også trenger mange støttemedlemmer.
  Men
  Men. Vær klar over at enkelte overgripere også melder seg på eller følger med.
  Hvordan takle det?

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.