Å leve med en psykopat

Skulle jeg skutt han mens jeg hadde sjansen?

Skulle jeg skutt psykopaten mens jeg hadde sjansen?

Hun leser mange sterke historier på psykopaten.info og ble inspirert til å dele sin. Hun ønsker å være anonym fordi hennes sak fortsatt pågår.

LESERHISTORIE: For snart 13 år siden møtte jeg han som ble far til min eldste gutt. Jeg var knapt fylt tyve og alt virket perfekt. Han ryddet og laget mat og jeg fikk omtrent ikke gjøre noe husarbeid. Fantastisk mann tenkte jeg!

Snar ble jeg gravid og den nydeligste gutten kom til verden. Fødselen dro ut i tid. Mens jeg lå der med store smerter så jeg et menneske jeg aldri hadde sett tidligere, Han var sint. Jeg brukte for lang tid på å føde, mente han! Han kjeftet på sykepleierne så jeg ble helt tom for ord.

Fikk ikke lov til å amme barnet

Når barnet endelig kom, fikk jeg ikke lov å amme, han hadde nemlig kjøpt melkeerstatning. Jeg måtte holde avstand til barnet hans, mente han og jeg fikk nærmest ikke røre den lille gutten.

Jeg var så stolt og ville jo gjerne vise han frem til familie og venner. Men ingen fikk komme på besøk.

Vi bodde da i kjelleretasjen under hans brors familie. De fikk se det lille barnet i 5 minutter, så ble de kastet ut.

Begynnelsen på et helvete

Dette ble begynnelsen på et helvete uten like. Jeg fikk ikke ha min egen mobiltelefon. Jeg kunne ikke gå ut når jeg ville, eller ha kosetid med barnet. Han var tidligere rusmisbruker og havnet utpå igjen. Det verste var at når han var ruset så var han okay. Så snart pengene tok slutt, var helvete i gang igjen.

Avsagd hagle i munnen

Jeg fikk tallerkener knust i hodet, jeg ble forsøkt kvalt med dusjslangen og jeg ble banket med et balltre. En gang fant jeg meg sittende med en avsagd hagle i munnen, senere pekte han på skrittet. Og det skjedde uten at jeg visste hva jeg skulle ha gjort galt. Jeg forsto det bare ikke. Jeg forsto det aldri.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han truet med å drepe min familie og mine venner om noe ble fortalt. Jeg kunne ikke lenger gå i butikken, selv om jeg fikk lov – for jeg så ikke ut. Jeg ble livredd for at noen skulle finne ut hva som hadde skjedd, ingen visste noe. Det hadde gått så langt at jeg til og med ba han være stille mens jeg fikk bank, så ingen skulle høre noe..

Jeg var også livredd for at barnet skulle høre noe.

Politiet sto på døren

Etter en 3 dagers kamp med mye bråk hvor jeg jeg følte det sto om livet, banket politiet plutselig på døren. Noen hadde likevel hørt bråket og varslet det.

Politiet ba meg pakke det nødvendige til meg og småen. Jeg ble tatt med ut i politibilen. Der nektet jeg for at han hadde rørt meg. Jeg forstår ikke den dag i dag hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.

Politiet kjørte meg og barnet til min far hvor jeg bodde noen dager, før han igjen tok kontakt. Han ville hente oss, sa han på telefonen, og og alt skulle bli bra. Jeg tror kanskje mammahjertet mitt den dagen svarte la barnet bli oss morfar. Så sa jeg ja til at han kunne komme så skulle vi snakke.

Jeg var sikker på at han skulle drepe meg

Jeg satte meg i bilen og med det samme ble dørene låst, og han sa bare vent til du kommer hjem! Jeg ble så redd fordi tankene raste gjennom hodet mitt. Nå skulle jeg ikke bare bankes men drepes!

Jeg ville ikke tilbake! Jeg prøvde ta over rattet mens bilen raste avsted i over hundre på motorveien. Jeg ville han skulle kjøre av veien, men fikk et par slag i hodet så jeg besvimte.

Jeg våknet i det han stopper og blir dratt ut av bilen. Jeg blir sparket ned trappen der hodet mitt ble slått i flisene så jeg svimer av igjen. Da jeg våknet ser jeg merker etter flisene i hodet.

Omtåket husker jeg ikke lenger hva jeg heter, Jeg satt meg på badet og prøvde vaske vekk blod fra kutt i hode og leppe. Han kom så inn på badet, dyttet meg inn i dusjen der dusjslangen igjen blir surret rundt halsen. Jeg var ikke verdt noe, sa han og strammet til.

Vi kunne høre naboens bil komme og han han roet seg ned.

Skulle jeg skutt han mens jeg hadde sjansen?

Etter flere timer får jeg beskjed om å sette meg i et hjørne på gangen. Han satt seg foran med haglen i sin egen munn, og sa hvis jeg ikke trekker av får jeg mer bank. Jeg turte ikke, selv om jeg kanskje burde ha gjort det?

Han eller meg!

Etter enda flere timer med fysisk og verbal utskjelling og slag var det som om jeg ikke lenger var i stand til å føle noe som helst. Det var på en måte ikke plass til hverken smerter eller tanker.  Jeg gikk på autopilot, akkurat som om overlevelsesinstinktet tok over.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Uten at jeg helt forstår hva som skjedde, tok jeg tok balltreet hans og sa høyt det er deg eller meg og slo med all kraft mot hodet hans. Han beskyttet seg, og det endte med at han fikk 3 knuste fingre.

Han satte seg i sofaen å prøvde ikke en gang stoppe meg på vei ut. Jeg kom meg vekk!

Etter 12 år fikk jeg PTSD diagnose

I 12 år fortalte jeg ikke dette noe til noen. Det har forfulgt meg natt og dag og til slutt ble jeg diagnostisert med PTSD. (Post-traumatisk syndrom.)

Det som et verst, er å ikke forstå og ikke ikke tørre fortelle det til noen.

Jeg har levd med skam og anger for å ikke å ha handlet annerledes. Jeg skulle ha anmeldt han, så så han fikk som fortjent.

Jeg skulle stått opp for andre der ute som ikke har de bra. Jeg turte til sist, men alt for mange vonde år senere. Jeg har aldri hatt det bedre enn nå, etter jeg åpnet meg. Jeg har tilgitt meg selv, søkt hjelp og fått hjelp!

Endelig kan jeg begynne å leve igjen!

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne fryktelige historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” eller et annet navn om du ikke vil oppgi ditt virkelige navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.