Barnefordeling

Beskyldning om overgrep i barnefordeling

Beskyldning om overgrep som kamp i barnefordeling

Han lengter etter sin kjære datter.  Nå er det isfront mellom han og barnets mor. Hun har beskyldt han for overgrep og han er satt i en fryktelig situasjon.

LESERHISTORIE: Hun kom til verden en kald vinterdag. Etterhvert begynte hun å gå, snakke og finne på morsomme ting. Jeg ønsket at mitt første barn skulle være en pike. Med Guds velsignelse fikk jeg dette.

I alle år har jeg tatt vare på jenta mi. Hun hadde så mange leker at vi til slutt måtte ta vekk halvparten til boden. Hennes soverom ble pusset opp til en fin pikerom og et nytt seng og skap ble kjøpt til henne da hun ble litt eldre.

Min bestevenn

Gjennom oppveksten hennes minnet jeg stadig hvor godt jeg likte henne. Jeg kalte henne for min engel, min datter, min bestevenn og min store kjærlighet.

Hun fikk alt det hun ønsket seg og manglet ingenting. Jeg tok med henne til badeland, lekeland, barnekino og flere andre steder der barn liker seg.

Jeg som pappa er kjempestolt av henne.

Skilsmisse

Det er ikke alltid at et ekteskap går som normalt. Noen ganger fører det til skilsmisse.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Dessverre mistenkte hennes mor meg for flere ting. Hun mente jeg var hemmelighetsfull og prøvde å finne ut hvem jeg er, som hun sa. Hun lurte på hvorfor jeg har passord på telefonen min og lagde problemer ut av det. Ofte gjentok hun det samme om og om igjen til jeg eksploderte.

Denne kvinnen som jeg trodde skulle være et langvarig medlem av familie og som jeg har jobbet hardt til å få til, har hatt flere mistanker om meg.

Det skal ikke mye til før hun tror jeg er utro, driver med flerkoneri, er homofil eller narkoman eller andre ting. Faktisk er jeg ingen av delene.

Når jeg drar på jobb og kommer tilbake lurte hun veldig sterkt på om jeg har vært med en annen kvinne. Dette fordi hun mente hun så spor av det.

Hvorfor er det hårstrå på genseren min? Hvorfor er det glans på ansiktet? Spør hun. Jeg vet ikke, svarte jeg. Hun fortsatte og drev med det jeg oppfattet som ren psykisk terror.

Jeg treffer mange mennesker

Nå er det slik at jeg har en jobb som gjør at jeg hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker. Det betyr ikke at jeg har gjort noe som har med utroskap.

Det var også en periode der jeg ble forbannet på henne da hun virkelig trodde jeg var en pedofil. Dette fordi jeg dusjet med min datter som i den tiden var 4 år gammel.

Senere i livet skulle det vise seg at hun ville ut av ekteskapet. Vi har tidligere latt våre problemer vokse uten at det måtte politi og barnevern inn for å undersøke situasjonen.

Fortsette å være gift

Da vi endelig var ferdig med alt, forslo hun at vi kunne fortsette å være gift, men bo hver for oss selv. Ny runde med problemer.

Dette førte til en politianmeldelse mot meg og barnevernet ble koblet inn.

Hun fikk et sted å bo, og jeg fortsatte å ha samvær med min datter etter muntlig avtale.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Under samværet hadde datteren min det veldig bra. Hun ville ha en «kino» hjemme. Jeg setter på Netflix, finner en god barnefilm, senke lyset, skrur opp volumet og finner fram noe godt å spise. De dagene eller kveldene hun var hos meg handlet om henne. Hun var førsteprioritet.

Det ble ofte McDonalds eller Burger King når hun var hos meg. Når det var tid til å sove, kunne hun velge mellom å sove på soverommet sitt eller sammen med meg.

Det er ingen tvil om at jeg elsker min datter. Hun er den beste personen i mitt liv. Jeg tenkte ofte på familier der barn blir revet vekk fra barnevernet.

Lite tenkte jeg på at mødre kan finne på sånt. I hvertfall ikke min ekskone. Dessverre gjorde hun også det.

Indirekte beskyldning om pedofili

Plutselig ble situasjonen fra vondt til verre. Hun bestemte seg for å sabotere samværet mellom min datter og meg. Det var synsing fra henne tidligere om hvorfor jeg hadde datteren min ofte på besøk hos meg under samvær. Da nevnte hun noe om at jeg liker tydeligvis jenter i den alderen.

Indirekte betyr det at hun mener jeg er en mulig pedofil.

Politi og barnevern kunne ikke gjøre noe når jeg ville se datteren min. Dette når vi også står midt opp i en barnefordelingssak som skal til rettsmøte.

Det går en måned uten at jeg vet hvordan det går med henne. Jeg vet hvor de bor men oppsøkte dem ikke. Plutselig kommer politiet hjem til meg for å pågripe meg.

 

Politiet står på døren

Med seg tar de datautstyr i beslag. Og jeg blir satt i glattcelle en stund før selve avhøret. Jeg ble anmeldt for paragraf 299 som er voldtekt på barn under 14 år.

Anmeldelsen gikk ut på seksuelt trakassering av min egen datter. Pågripelsen ble vedtatt etter at barnet mitt ble avhørt på barnehuset.

Selv har jeg sett video av dette etter løslatelsen og dette er ikke noe annet en manipulasjon av mitt eget barn slik at moren hennes vinner en barnefordelingssak mot meg. Jeg fikk også besøksforbud mot min egen datter.

En person som jeg er glad i, kan jeg verken ha kontakt eller snakke med? I de neste månedene må jeg kjempe videre mot politi og barnevern slik at jeg blir trodd at jeg ikke er en overgriper.

Selv om politianmeldelsen kan bli henlagt, og dette etter fler måneder med etterforskning, vil det gi dype sår i en barnefordelingssak.

Samvær under tilsyn

Det kommer til å være slik at jeg kun kan treffe barnet mitt med tilsyn. Dette dreper meg fordi det var ikke slik jeg så livet skulle blir med min datter. Jeg vil bare ha det gamle livet mitt der jeg kunne se min datter hver dag.

Nå kan jeg ikke treffe henne og det virker som jeg ikke blir hørt lenger på grunn av de grove beskyldninger jeg har fått imot meg.

Kampen om å bli trodd og kampen om å se datteren min har vært ren helvete og saken er enda ikke løst.

Mor nyter sikkert det hele fordi hun vil jo gjerne ha folkeregistrert adresse på barnet flyttet til seg selv. Også at jeg får mindre samvær slik at hun får mer i penger til barnetrygd.

Min datter og jeg er taperne

Til slutt er det min datter og jeg som taper. Vi sitter igjen der vi enten har ingen eller bare litt kontakt med hverandre. Under tilsyn som skal passe på at jeg ikke gjør noe galt med min egen datter.

Jeg har ikke kommet ditt enda, men til rettsmøtet er jeg fryktelig nervøs.

Nå er det opp til et rettferdig rettssystem. Jeg ber på mine knær at de kan se gjennom alle andre motiver slik vi kan fortsette å utvikle vårt forhold som far og datter.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” eller et annet navn om du ikke vil oppgi ditt virkelige navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Etter jeg selv har vært igjennom en sånn helvete, kan jeg bare råde deg fin en god spesial psykolog og få hun/han med i rettssaken. Gjerne noen med kunnskap i narcissistic behavior. Det er noe norske barneverne og rettsystemet er helt blank på og er lett rundlurt av svake og lidende Damer. Etter min egen sak ble jeg kjent med at narcissisme er et skjult samfunnsproblem i Norgesland.

  • Ja så sant som du sier men ei ikke enkelt, for vårt rettsystem velger oftes kun en side og det er de som som lurer og bruker falske knep og løgner ;O( som får sin vilje og ødelegger barna! Ingen som ser hva dette gjør med et barn.Barn trenger begge sine foreldre og MÅ ha gode samvær og med en tilsynfører/fengselsbetjent det er ingen god situasjon….På tide at rettsvesenet våkner opp å får kunnskap om dette tema!

  • Safari

   Hei. Jeg er barnets far. Jeg har to barn. Den ene er datteren min som jeg ikke kan møte. Den andre er et år gammel sønn som jeg idag har samvær med 2 ganger i uke, 3 timer pr gang under tilsyn av familiemedlem. Dette ble vedtatt under rettsmøte en måned tilbake og frem til ny møte i september. Sakkyndig jeg har fått har jeg vært heldig med. Brsøksforbudet for min datter er eer fortsatt og det var grunnlaget for at jeg ikke kunne ha samvær med henne. Advokaten min skal klage inn besøksforbudet og resultatet får vi vite sannsynligvis etter juli.

 2. Hmm kjenner din smerte og håper virkelig ikke det går så langt som at du ikke får treffe din datter/samværssabotasje eller at hun blir foreldre-fremmedgjort at hun ikke vil se deg eller tror på alt som blir sagt om deg! Ønsker deg lykke til og håper på at rettferdigheten seirer og at sannheten kommer frem ;O)

  • Safari

   Takk for svar. Vi har gjennomgått rettsmøte og jeg kan treffe min sønn på 1 år under tilsyn to ganger uke. Når det kommer til min kjære datter så har mor sagt at datteren vår er redd meg og ønsker ikke å møte meg. Dette er selvsagt noe jeg ikke tror på. Besøksforbudet er der fortsatt som gjør det komplisert med samvær. Fra september har vi ny runde med rettsmøte, inntil da håper jeg at besøksforbudet blir opphevet slik at jeg kan få samvær med datteren også. Har ikke sett hun siden mars, bortsett fra igår da jeg så mor sammen med barna våre tilfeldig. De så ikke meg og jeg kunne ikke gå å hilse på de eller barna ettersom det vil føre til konsekvenser mot meg dessverre. Nå smører jeg med tålmodighet frem til jeg hører noe nytt.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.