Dikt

Når mor inviterer psykopaten inn

Når mor inviterer psykopaten inn - et dikt

Familiens glede og tilhørighet

en lett og enkel kjærlighet harmoni,

frihet og forståelse latter og smil

fyller dens tilværelse 

 

Men tryggheten blir et minne

når djevelen er inne i en

manipulativ symfoni

er familien forbi

En etter en svinner de hen   

 

Når edderkoppen glemmer sitt kall

blir den snart et livløst skall

Hele familiens nett rakner med ett

 

Spurvungene kastes ut av redet

for at hauken skal få stedet

Uten vinger å flakse med er det kun en vei -ned  

 

Demper vinden deres fall

lurer andre farer i utenkelige tall   

 

Når mor inviterer psykopaten inn

vil han ikke gi seg uten et vinn  

Barnas stemmer blir glemt

fra utsiden er alt gjemt 

 

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om diktet? Har du et dikt du vil dele med andre? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Anonym.

    Eg har vorte utsett for ein psykopat i mange år ho berre fortsette, det har berre blitt verre med åra,ho har beskyldt meg for å ha tatt penga frå mor våres nå ho levde,så har ho sprett rykte rundt på bygdene,og beskyldt meg for å ha gjort noe med dei eldste ungane henner og ho har øyelagt så ikkje eg skal få ha kontakt med dei eg er tante til og søsknene/brødrene mine og slekta våres.Og ho har gått å skreve stykke ting om meg på Facebook eg kunne ikkje sjå det men vennene mine kunne sjå.Eg har ikkje gjort noe av det så kjeme fram av ryktene ho har gått å sprett i bygdene.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.