Å leve med en psykopatPraktiske råd

30 kontrollspørsmål som avslører psykopaten

Psykopaten er forutsigbar

Lever du med en psykopat? Er du forvirret? Usikker? Disse 3o kontrollspørsmålene er rettet mot parforhold der en mulig psykopat er involvert.

Listen er også ment å gi deg selvbevissthet og selvinnsikt, for skal du klare å gjennomskue slike personligheter, er ikke deres adferd alene grunnlag nok.

I tillegg må du lytte til din intuisjon og de røde flaggene som dukker opp når du har med disse menneskene å gjøre.

Før eller siden vil du nemlig sitte og lure på hva i all verden som faktisk foregår. Du vil kjenne en nagende følelse av uro og usikkerhet som forteller deg at noe slett ikke stemmer, men du klarer ikke helt å sette fingeren på det.

Alle kan bli fanget

Når du har lært signalene å kjenne og stoler på din intuisjon, er du klar for det meste. Du vil gjennomskue disse personlighetene ganske raskt og kan gå videre uten mer trøbbel eller bidra til å opplyse andre om hva de har blitt fanget i nettet til.  Det er nemlig lett å bli fanget og det kan skje de fleste.

Husk at disse individene har et amputert følelsesliv og mangler, samvittighet og empati. De føler ikke som vanlige mennesker føler og lever derfor etter sine egne regler.

Prøv også å se hvor drama og kaos har sitt utspring. Hvem sitter i midten av stormen (gjerne i et vannglass) som blir pisket opp? Sannsynligvis en psykopat som verken smiler eller ler, som har seriøse folder i tryne der h*n gjemmer sitt sanne jeg bak en av sine utallige masker, men fryder seg innvendig og infamt over å styre og kontrollere så mange mennesker som mulig. Psykopaten har da vunnet, enn så lenge.

«Så her introduserer jeg «Detektiv-regelen». Ideen er enkel, hvis du oppdager at du leker detektiv med noen, fjerner du dem fra livet ditt umiddelbart. Husker du dine ekte venner? Spiller du detektiv med dem? Cyberstalker du deres Facebook-side, og gransker deres hver eneste intensjon? Nei, selvsagt ikke.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Så du vet at fellesnevneren er ekstern. Selv om denne følelsen av mistillit føles obskur og urimelig, stol på magefølelsen. Hvis du er konstant bekymret eller tviler på dine tanker, er det på tide å slutte å skylde på deg selv og begynne å handle.»

Her er noen typiske tegn på at du har med en psykopat å gjøre:

 1. Når du føler ubehag rundt denne personen og likevel vil at de skal like deg. Du avskriver det meste av deres tvilsomme adferd med at det er uheldig, tilfeldig eller ufølsomt fordi du stadig er i konkurranse med andre om deres oppmerksomhet og ros. De bryr seg tilsynelatende ikke om du forlater deres side, da de bare går videre til neste energikilde.
 2. Bruker sex som et verktøy for kontroll. Etter å ha først hektet deg på seksuell ros og smiger, trekker de seg plutselig tilbake og virker uinteresserte. Det får deg til å føle desperasjon og frustrasjon, for å sikre dem at det alltid er du som initierer fysisk intimitet. De kan bruke ord som «hore» og «tøs» for å understreke deres poeng eller åpent snakke om deres minskende sexlyst.
 3. Spammer Facebook-siden din med komplimenter, smiger, sanger, bilder og dikt. De sender deg dusinvis eller hundrevis av sms hver dag. Til slutt blir du avhengig av denne over-kommunikasjonen som en kilde til selvtillit og falsk trygghet
 4. Erklærer raskt at du er deres sjelefrende/soulmate og sier de elsker deg. Og av en eller annen grunn syns du ikke det er merkelig eller skummelt. Så forteller de deg hvor mye dere har til felles og på de første datene  eller chattene, er det de som snakker mest, og de kan knapt tro hvor perfekt du er for dem.
 5. Sammenligner deg med alle andre i deres liv. Eks-kjærester, venner, familie og din eventuelle erstatning. Når de idealiserer deg, får de deg til å føle deg spesiell ved å fortelle deg hvor mye bedre du er enn disse menneskene. Når de så degraderer deg, bruker de sammenligningen for å såre deg.
 6. Løgner og unnskyldninger. Det er alltid en unnskyldning for alt, selv for ting som ikke krever en bortforklaring. De dikter opp nye løgner raskere enn du kan stille spørsmål ved dem. De vil alltid skylde på andre, det er aldri deres feil. De bruker mer tid på å rasjonalisere egen adferd enn å forbedre den. Husk at om en psykopat noensinne ber om unnskyldning eller «viser anger», er det kun for å redde ansikt eller sørge for å holde deg på plass.

  VENDEPUNKT 

  INGUNN NORHEIM

  Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


  Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 7. De skvetter ikke for noe. Total mangel på angst og frykt og bekymring der det normalt sett burde være reaksjoner. Med mindre du avslører deres spill og bidrar til at flere avslører dem, for da kan de vise noe som ligner bekymring. Bekymring for å tape noe – tape ansikt, fordeler, beundring, energikilde med mer. I tillegg kjeder de seg lett ved alt som er familiært, som får dem til å virke rolige og avbalanserte. Mens du føler deg underlegen og over-sensitiv fordi du har normale, menneskelige følelser.
 8. Fornærmer deg med en nedlatende og fleipende holdning. De flirer når du prøver å uttrykke deg. Erting blir det primære modus for kommunikasjon i forholdet. Subtilt bagatelliserer de din intelligens og dine prestasjoner. Påpeker du dette kaller de deg overfølsom og gal.
 9. Bruker sosiale nettverk for å provosere frem sjalusi og rivalisering (triangulering) samtidig som de opprettholder sin «uskyld». I begynnelsen fokuserte de all sin oppmerksomhet på deg, men nå gjør de deg usikker på din plass i deres hjerte, ved å legge ut tvetydige videoer og status. De lurer inn tidligere ekser de baksnakket og rakket ned på, med gamle sanger og interne vitser. De deltar på ny aktivitet og ignorerer deg.
 10. Du oppdager at du leker detektiv. Det har aldri skjedd i noen annen sammenheng i andre forhold og vennskap, men plutselig har du begynt å scrolle tilbake mange år på deres Facebookside, sosiale medier og fotoalbum og Googler dem. Du gjør det samme med psykopatens eks(er). Du leter etter svar på en følelse du ikke helt kan forklare.
 11. Omgir seg med tidligere kjærester og potensielle partnere. Skryter av at deres ekser fortsatt vil ligge med dem, eller være deres venn, men forsikrer deg om at det er ingen fare. Disse menneskene gjørs på å få deg sjalu og gir inntrykk av at de er svært etterspurte.
 12. De overdriver emosjoner uten å vise noen av dem. De gir lidenskapelige uttalelser som at, «Jeg har aldri følt meg så lykkelig i hele mitt liv» med en fullstendig robotaktig stemme og uten bevegelse i ansiktet. Det høres ut som en alien som forsøker å forklare hvordan de forestiller seg mennesker kanskje føler.
 13. Du er den eneste som ser deres sanne ansikt. Andre vil syns de er den fineste personen i verden, selv om de blir brukt for penger, ressurser og oppmerksomhet. De bryr seg ikke fordi h*n distraherer dem med overfladisk ros og smiger (ofte gjennom sosiale nettverk) . Psykopater er i stand til å opprettholde overfladiske vennskap langt lenger enn deres intime forhold. I deres intime forhold må de til slutt kaste av seg masken, og vise sitt sanne jeg.
 14. Anklager deg for følelser de bevisst provoserer frem. De vil kalle deg sjalu etter å ha åpenlyst flørtet med en eks eller venninne, din søster eller bror av deg, slik at hele verden kan se. De vil så kalle deg klengete etter å ha bevisst ignorert deg i flere dager/uker.
 15. De kan ikke sette seg inn i hvordan du eller noen andre har det. Du prøver desperat å forklare dem hvordan de kanskje ville følt seg om du behandlet dem på samme måte, og de stirrer bare blankt tilbake på deg. De har ikke de samme følelsene som deg og eier ikke empati.
 16. Du er konstant involvert i samtaler om deres eks(er). Du kan deres navn, du vet alt om deres forhold – i hvert fall din partners versjon av historien. Eksen(e) blir et at de mest hyppige tema for diskusjon i deres forhold.
 17. Du oppdager at du må forklare de mest grunnleggende elementer av menneskelig respekt til en fullvoksen mann/kvinne. Normale mennesker forstår det grunnleggende konseptet av ærlighet og vennlighet. Ingen voksenperson burde måtte bli fortalt hvordan de får andre til å føle seg.
 18. Fokuserer på dine feil og ignorerer sine egne. Om h*n er 2 timer forsinket, ikke glem at du var 5 minutter forsinket til deres første treff. Om du peker på deres feil, vil de alltid raskt skifte fokuset tilbake til deg og dine feil og mangler.
 19. Plutselig og fullstendig lei av deg. Bruker taushet mot deg og blir veldig irritert over at du syns å være interessert i å fortsette det lidenskapelige, falske forholdet de skapte. Du er nå blitt en slitsom jobb for dem.
 20. Den ultimate hykler. De har ekstremt høye forventninger og krav til troskap, respekt og beundring. Etter idealiseringsfasen, vil de ikke gi noe av dette tilbake til deg. De vil bedra deg, være utro, lyve, fornærme og degradere deg. Samtidig som de forventer at du forblir perfekt.
 21. Noen ganger virker det som de har glemt hvorfor de skal være rundt deg. De adopterer ulike personligheter for ulike mennesker. Masker de setter på seg i løpet av et øyeblikk, som transformerer hele deres egen personlighet for å treffe ulike publikum. Det er alltid guffent når de glemmer seg ved et uhell eller roter med personlighetene sine og bruker feil maske på deg. Du vil begynne å føle at noe ved deres personlighet bare ikke stemmer. De forandrer ansiktsuttrykk som ellers er helt dødt når de er uten maske, språk, ordvalg og toneleie. Heter du for eksempel Foss, snakker de «fossisk» sammen med deg. Heter du Fredriksen, snakker de «fredriksensk» med deg. De har skapt en maske eller personlighet bare for deg og din krets.
 22. Et uvanlig antall «sinnsyke» mennesker i deres fortid. Enhver eks-partner eller venn som ikke kommer krabbende tilbake til dem vil mest sannsynlig bli stemplet som sjalu, bipolar, en alkoholiker eller annen infam sverting. Når det blir slutt mellom dere, vil h*n snakke om deg på akkurat samme måte, til deres neste offer – det nye byttet.
 23. Smigrer dine dypeste usikkerhet og sårbarhet. Om du er selvbevisst rundt utseende ditt, kaller de deg den mest sexy på planeten. Om du liker å underholde andre, vil de si du er den morsomste personen de noensinne har møtt. De vil også speile dine største fantasier, og spille en hvilken som helst rolle nødvendig for å vinne ditt hjerte og lure deg i nettet.
  Alle skruer løs Kjersti Marken

  BESTILL BOKEN I DAG

  Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

  Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 24. Stadige kommentarer om hvordan du kler deg og ser ut. De prøver å forandre deg. Du blir besatt av utseende og legger merker til feil som mest sannsynlig ikke eksisterer. Under og etter forholdet, vil du bruke merkbart mer tid foran speilet.
 25. Du frykter at hver krangel kan bli den siste. Normale par krangler og diskuterer for å løse konflikter, mens psykopater gjør det klart at negativ kommunikasjon og dialoger vil sette forholdet på spill, spesielt krangler som angår deres adferd. Du ber om unnskyldning og tilgir raskt, ellers vet du de vil miste interessen for deg.
 26. Besatt av å ydmyke suksessrike, vennlige og blide mennesker. De fryder seg over tanken på at de kan ødelegge vennskap og forhold. Om du jobber hardt for å opprettholde mellom-menneskelig fred i din krets, vil de gjøre det til en misjon å røske alt opp med roten. Ingenting er hellig for psykopater, annet enn dem selv. Empatiske mennesker forakter de og bruker hemningsløst som batteri for å opprettholde egen eksistens.
 27. Gaslighting/psykisk terror. Konsekvent benekter de sin egen manipulerende adferd og ignorerer bevis når de blir konfrontert med det. De vil bli sinte om du prøver å motbevise deres vrangforestillinger med fakta.
 28. De forventer at du er tankeleser. Om de slutter å kommunisere med deg i flere dager, er det din feil at du ikke visste om «planene» de aldri fortalte deg om. Det vil alltid være selvbebreidelse som gjør at du godtar dette. Du tror det er din skyld.
 29. Egoisme og lammende behov for oppmerksomhet. De suger deg tom for energi og konsumerer hele livet ditt. Deres behov for beundring er bunnløst. Du trodde du var den eneste som kunne gjøre h*n lykkelig, men nå føler du at enhver med en puls kunne klart det samme. Sannheten er at INGEN kan fylle tomrommet i en psykopats sjel og en psykopat vil aldri bli frisk. Du kan ikke redde en psykopat.
 30. Dine følelser. Etter en historie med en psykopat, vil du føle deg gal, utmattet, sjokkert, suicidal og tom. Du vil endevende livet ditt, rive i stykker vennskap og bruke masse penger, på jakt etter svar og en eller annen grunn til at dette har hendt deg.

Psykopaten par som krangler

NB!: Disse røde flaggene er tuftet på svar på en undersøkelse fra mer enn 1000 ofre for psykopati.  Du vil oppdage at normale, kjærlighetsfulle mennesker ikke trigger disse røde flaggene hos deg.

Etter et møte med en psykopat, vil de fleste ofre streve med tillitsproblemer og være hyper-skeptiske til hvem de faktisk kan stole på.  Problemet vil svinge frem og tilbake en tid som en pendel. Du vil lure på om du har blitt absolutt gal – for du ønsker å tro en gammel venn eller ny kjæreste, men føler deg uvel ved å faktisk være sammen med dem. Med tiden vil dette gå over.

Husk også at dette er generelle røde flagg. Du kan oppleve flere eller færre, det kommer helt an på psykopaten og hvor lenge du har vært under deres terrorregime.

Å utvikle din intuisjon er en personlig prosess, men dette er verdt å ta med seg; verden er for det meste full av gode mennesker, og du ønsker ikke å gå glipp av dette fordi du har blitt såret og skadet.

Det er også å la psykopaten seire.

Bruk tid på å gå i deg selv og finne en balanse mellom tillit og bevissthet. Kanskje du oppdager en del forhold og mønstre i ditt liv det er verdt å ta en nærmere titt på. For hvert giftig forhold og mønster du kvitter deg med, jo flere sunne forhold og mennesker vil dukke opp.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Å gå i en psykopats felle kan skje den beste og de fleste. Deres unike evne er å se dine svakheter, utnytte dem, manipulere deg med dem, forvirre deg og slite deg ut. Slik vil de sakte eller raskt få kontroll på deg. De tror de spiller med frie hender, mens de alltid tar for gitt at du spiller med gjengse normer og regler. Psykopater er altså geniale skuespillere og bedragere, som snuser opp dine innerste svakheter, men de kjenner ikke dine styrker som til syvende og sist vil felle psykopaten.

Bryt all kontakt

Ingen kontakt noensinne igjen – er en grunnregel det er viktig å ta innover seg. Har du først brutt ut av nettet og fangenskapet til en psykopat, sørg for å aldri se deg tilbake og kutt absolutt all kontakt. Du vil aldri kunne være venn med en slik person etter det du har opplevd. Og hvorfor vil du ha en slik «venn» overhodet?  Innerst inne er alle psykopater feige fjols som er onde for sin egen forlystelse skyld.

Husk også at vi alle – tidvis – kan ha trekk som du kjenner igjen på denne listen, uten å være en psykopat. Husk også at en rusmisbruker kan ha en oppførsel som kan gjenkjennes her, uten at vedkommende er en psykopat. Forskjellen er at en rusmisbruker kan bli edru og kan behandles. En med andre diagnoser som depresjon eller psykoser kan også behandles. Det kan ikke en psykopat!

 

LES OGSÅ:

Å bryte kontakten er livsviktig

10 kjøreregler for et endelig brudd med psykopaten

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Kjenner du deg igjen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (10)

 1. Anonym

  Kjenner igjen mye her altså!

  Men “Innerst inne er alle psykopater feige fjols som er onde for sin egen forlystelse skyld”, synes jeg var en litt voldsom uttalelse. Dette er mennesker som har blitt syke av én eller flere grunner, og nei, å respektere dem tilsynelatende er ikke lett, men man må i hvertfall ha i bakhodet at disse egentlige redde, sårbare menneskene ikke har fått den hjelpen de trengte da de har blitt traumatisert. Jeg snakker bla om moren min som jeg vil kalle en “hverdagspsykopat”. Jeg hater henne, noe jeg har gjort i mange år, men jeg har fortsatt en forståelse for hennes reaksjon på utsettelser i oppveksten. De har vært friske en gang de óg.

  • Anonym

   Har vokt opp men en psykopatisk søster og sliter i dag med psykisk. Denne setnigen er er desverre ganke betegnende: “Innerst inne er alle psykopater feige fjols som er onde for sin egen forlystelse skyld”. Og hvor særbarheten kommer inn vet ikke jeg, for de har ikke slike følelser. De er best i alt!

  • Stigma

   Feil. Psykopater er faktisk FØDT med hjernefeil, i motsetning til sosiopater som har blitt slik. Dette er en grunnleggende og fundamental forskjell på de to.
   Og forøvrig; hvorfor skal man ta hensyn til sosiopaten som har blitt sånn?? De hadde faktisk et valg og de valgte selv å skru av empatien..
   Det er tonnevis av folk som har hatt en dårlig barndom/oppvekst uten at de har valgt å bli kyniske av den grunn!

   Til opplysning

 2. Lillian

  Fantastisk å endelig kunne se og lese på norsk om psykopaten. Jeg gjenkjenner alle de røde flaggene lister her. Jeg var uheldig å ha møtt to psykopater.

 3. Anonym

  Jeg kjenner meg veldig igjen, men føler meg styrket og ik lenger alene etter å ha lest denne. Jeg har brutt ut av forholdet.Jeg bor nå for meg selv, men opplever stadig at han kontakter meg og bruker mine barn aktivt for å oppnå kontakt. Det er vanskelig å komme helt fri.

 4. Anonym

  Så informativt og “godt” å lese denne artikkelen. 8 md. siden jeg brøt ut av et sånt forhold. Har grått i et halvår – minst!
  Jeg kommer tilbake senere. Takk for at dere finnes!

 5. Alle røde flaggene kjenner jeg igjen. Det var godt å lese og få bekreftet det jeg har tenkt om min tidligrere besteveninne. Vi var venner i 9 år, hvor jeg hele tisen har vært trukket ned av henne, på det viset som artikkelen beskriver. Men først nå i nyere tid har jeg automatisk reist fra henne med min optimisme. Det tok ikke lang tid etter at mitt liv kom til topps, og hun etterhvert skjønte at klørne hennes ikke lengre holdt meg. Hun skrev bare en melding om at vi ikkekunne være venner fordi hun hadde møtt en ny fyr – og alt var min feil! Jeg bare lo, for den dagen skjønte jeg at hun var en psykopat. Blokket henne på facebook, og siden har bare livet mitt blitt bedre og bedre. Håper alle kommer seg bort fra psykopater, og for all del ikke tro i deres villeste fantasi at dere kan hjelpe en psykopat.

 6. Anonym

  Det å ikke kunne slippe unna all kontakt med psykopaten, men måtte stå i barnefordelingssak, straffesak og gjerne et skifteoppgjør på toppen av det hele.. Det holder på å knuse meg. Jeg vet at det eneste han ønsker seg i hele verden er at jeg skal knekke. Økonomisk, sosialt, psykisk og gjerne fysisk. Han er på god vei. Jeg som trente masse og spiste sunt, har sluttet å trene og begynt å trøstespise. Jeg har hatt gode karakterer på studiet mitt, nå klarer jeg ikke engang å lese to setninger og huske hva jeg leste. Han har manipulert mitt særkullsbarns far, foreldre i barnehagen og felles venner. Han står tilsynelatende støtt, har fått seg ny kjæreste (stakkars jente) og alt i livet hans fungerer perfekt.
  Jeg er så sliten at jeg vurderer å gi opp. Det eneste som holder meg oppe, er at mine barn trenger meg. Dersom han klarer å knekke meg, er det ingen til å beskytte vårt felles barn.
  Tusen takk for denne siden. På tross av at det gjør vondt å kjenne seg igjen i stort sett alle artiklene, gjør det også godt å lese at mine følelser er normale.
  Ønsker alle andre som sitter i samme situasjon masse lykke til og håper at verden snart blir et bedre sted!

  • Enda en til

   Det er som du sier her, noen ganger kan man ikke kutte kontakten, pga barn feks. Det er helt forferdelig som de kan manipulere andre mennesker, eksen min har kun flyttet 9 km bort til en annen bygd med ungene I ny skolekrets, og den tiden det tar før alle lærer henne å kjenne er jo forferdelig. Jeg har kontaktet foreldre av venner av barna og noen av dem svarer ikke meg engang. På julaften som var i går ble vi plaget med telefoner og meldinger fra henne på datterens telefon hele tiden. Når foreldrene hennes ringte for å snakke med barnebarna for å snakke med dem på julaften så ville ikke barna prate med dem. Barna er helt totalt hjernevasket også. Og barnevernet kan ikke gjøre noe så lenge barna ikke blir misligholdt. Så eneste løsning for meg også er å kjøre en barnefordelingssak. Heldigvis så har jeg hele hennes familie på min side. For alle som sier henne imot blir ungene brukt som et aktivt våpen mot dem. Det er godt å høre at man ikke er alene i en slik situasjon men alikevel så er det helt forferdelig å leve slik. Så håper jeg også at verden blir et bedre sted.

 7. Anonym

  Jeg var samboer med en kvinne som helt klart matcher veldig godt med de 30 trekkene som er oppgitt. Hun hadde i tillegg rusproblemer, både med narkotika og alkohol. Etterhvert ble hun sykmeldt og medisinert for angst og depresjon. Hadde før min tid prøvd å ta selvmord. Også en gang mens vi var sammen og en i mellomtiden mens vi ikke var sammen. Men da ble jeg sammen med henne igjen etterpå. Hun kom i søkelyset til barnevernet den tiden vi ikke var sammen. I tillegg til de 30 kjennetegnene på psykopat vil jeg også si hun var veldig uansvarlig med det lille barnet. Ruset seg ofte mens barnet lå og sov. Og sovnet enten med ørepropper eller med sovemedisin eller Valium i tillegg til meget ruset. Ble en gang satt i fyllearresten med 3,9 i promille den mellomperioden vi ikke var sammen etter å ha kommer i bråk med vektere og politi på ett utested. Hun drakk seg fra sans og samling ved flere anledninger også mens vi var sammen som jeg vet om. Men jeg kunne ikke stoppe henne å ruse seg. Da ble hun rasende. Alle gangene hun var med venner og venninner var det sikkert det samme. Hun tok kokain, piller og røykte mariuhana. I rus har jeg sikkert måtte tåle minst 50 slag mot ansiktet tilsammen i flere anledninger. Ansvarsløshet i forhold til økonomi. Pådratt seg store kostnader jeg delvis har hjulpet henne med. Aldri betalt noe for seg i noen sammenheng. Sagt mye stygt om far til barnet og om sin eksmann og forsåvidt også om sin mor og andre i sin familie. Snakker nå stygt om meg. Jeg gjorde hva jeg kunne for denne kvinnen, men det var absolutt nytteløst. Som nevnt så stemmer i tillegg disse 30 trekkene som er nevnt her også på henne. Jeg tror ikke hun er født psykopat men har fått slike trekk av rusmisbruk. Hun har gått, og går til psykolog hos rusklinikk. Hun tar blodprøver for sitt rusmisbruk hver 14’nde dag. Har svært høy PET verdier. Langt Over 0,3 flere ganger. Som tilsvarer det alkoholikere har. Til tross for at hun er under behandling. Barnevernet har allikevel lagt saken død. Psykopatiske, pene kvinner kan være svært overbevisende og manipulerende.
  Kunne fortalt mye mer. Det har vært så mange episoder. Og alt i en periode på 2 år.
  Vi er ikke sammen lenger nå.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.