Å leve med en psykopat

Drømmemannen var et mareritt

Drømmemannen viste seg å være et mareritt

Hun traff drømmemannen tidlig en vårkveld. De pratet og lo og alt var perfekt. Alt skjedde veldig fort, forteller hun i denne historien.

LESERHISTORIE: Jeg følte jeg kunne si absolutt alt til han. Nå har jeg også alltid vært en åpen bok og alltid en veldig utadvendt og positiv jente.

Han var den stille, sjenerte typen

Jeg trodde jeg hadde skutt gullfuglen. Han var så romantisk. Vi pratet hver eneste dag.

Når jeg så navnet hans på telefonen fikk jeg sommerfugler i magen.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det endret seg drastisk. De røde flaggene kom ganske tidlig, men jeg slo de fra meg og tenkte at han var kun sjalu og usikker på grunn av eksens sin. 

Stol på meg!

Jeg ville med alt jeg kunne, vise han at han kunne stole på meg!

Han begynte tidlig å prate ned om alle vennene mine og kjeftet på meg om jeg noen gang var ute med mine venner. 

I håp om litt fred og ro så sluttet jeg og gå sammen med mine venner. Det hjalp ikke.

Jeg ble isolert, og psykisk mishandlet av en person jeg trodde jeg elsket.

Vi hadde vært sammen i kanskje 6 mnd når dette begynte for fullt.

Slettet alle sosiale medier

Jeg slettet alt av min sosiale media i håp om fred og ro der også. Det hjalp heller ikke. Det gjorde ting verre, han mente jeg slettet bevis. 

Han gikk inn på min telefon og leste alle meldingene mine på alt av sosiale medier hver eneste natt når jeg sov. Han tok bilder av diverse meldinger jeg hadde sendt med venner så han kunne bruke det imot meg en dag han trengte det. Dette var meldinger som var alt ifra 2-10 år gamle.

Han spurte meg ut om tidligere kjærester 

. Jeg holdt det for meg selv i frykt for hvordan han skulle reagere, da alt som handlet om andre menn gjorde han illsint.

Likevel fant han alltid ut av ting om mine tidligere kjærester via meldingene mine som han leste. 

Han fikk meg til og med til å laste ned en app som skulle få tilbake alle slettede meldinger og bilder. Denne appen slettet alle bildene mine på iCloud. Han ble da sur og mente jeg gjorde dette med vilje. Han mente da at jeg var den største løgneren som fantes. 

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hver eneste dag var det noe nytt han hadde hørt om meg, eller funnet ut om meg. Hver eneste dag fikk jeg en melding om hvilken stor løgner jeg var, hvilken stor hore jeg var og hvor verdiløs jeg var.

Kroppen min tålte ikke mer

Det kom til det punktet at kroppen min ikke klarte all denne kjeftingen mer. Hver gang han kjeftet på meg, eller hver gang jeg så en melding fra ham, så ble jeg fysisk dårlig. Jeg kastet opp og gikk ned 15 kilo det første halvåret med han. 

Jeg havnet ofte på legevakten eller akutten med sterke magesmerter som ingen fant ut av hva var. 

Jeg fant ut i ettertid at dette har vært den psykiske smerten som har artet seg til fysisk smerte! 

Hver eneste gang jeg prøvde å fortelle han hvor trist jeg var, eller hvor vondt dette var så klarte han alltid og snu det over på meg. Til slutt endte det med at jeg beklaget meg til han! 

Antidepressiva gjorde meg helt tom

Konstant hørte jeg fra han hvor lite verdt jeg var. Til sist så trodde jeg på dette. Det gikk så langt at jeg planla da å ta mitt liv pga han! Jeg ble så skremt av mine egne tanker, for jeg visste at dette kom jeg til å gjøre. Jeg ble så redd at jeg ringte min mor, så hun kunne prate meg ut av det! 

Jeg ble ekstremt deprimert og begynte på antidepressiva. Etter en liten stund så kjente jeg effekten av de: Jeg ble helt tom og likegyldig.

Jeg klarte ikke å reise fra han

Jeg kom meg over den verste knekken og sluttet da på tablettene. Vi hadde da vært sammen i nesten tre år. 

Jeg skulle bare reist! 

Når jeg har blitt isolert av en person, blitt fortalt hvor stygg jeg er, hvilken stor løgner jeg er, hvor verdiløs jeg er, av en person som skal egentlig være din nærmeste, da endte jeg opp med å tro på det.

Så kom dagen hvor jeg satt alene i bilen min i tre timer og gråt

Jeg sendte han en melding om hvordan jeg følte forholdet vårt har ødelagt mitt liv.

GUNN BERIT LANDA SOLDAL Luftslottet

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Pris kr. 249,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg fortalte hvordan jeg har gått fra å være den utadvendte, glade, sprudlende jenta, til å bli den jenta som hver kveld måtte ta en kjøretur så hun kunne sitte alene i bilen og gråte. Jeg fortalte om den jenta som måtte reise en time tidligere på jobb så hun kunne sitte i bilen i garasjen og gråte før jobb. Om den jenta som ikke har noen å ringe lenger da jeg droppet alle vennene mine for han.

Da ringte han meg og lo av meg og sa hvordan kan jeg ha ødelagt livet ditt, du tok jo ikke selvmord den dagen, så du har jo fortsatt et liv! 


En bryter slo seg på!

Den dagen var det som en bryter som slo seg på! Jeg må bort! Denne mannen er ute for å drepe meg. Han kommer til å se på det som en seier, at jeg tok mitt eget liv på grunn av ham! Det må jo være den ultimate oppmerksomheten for en narsissist som han! 

Jeg snudde ryggen til han og har aldri sett meg tilbake.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

  1. Husk hvem du har før du møtte han,og se for deg henne hver dag. Litt etter litt får du deg selv tilbake. Da vil du kanskje se tilbake med bitterhet, men hvis du klarer: vær stolt av deg selv som var den som ga tillit, den som ville tro godt, den som ga godt av seg selv. At misbrukte din godhet og din tillit kan du ikke gjøre noe med, det er hans ansvar, og han som må leve med. Han bryr seg ikke om det, men du veit det.

  2. Anonym

    Dette er så vondt å lese. Det er så sjokkerende likt min egen historie… skulle nesten tro de hadde gått på samme skole og lest samme pensumbok alle sammen. De handler så skremmende likt! De burde ikke fått vært ute sammen med vanlige mennesker. Dette er absolutt ikke bra 😢

  3. Dette er så vondt å lese. Det er så sjokkerende likt min egen historie… skulle nesten tro de hadde gått på samme skole og lest samme pensumbok alle sammen. De handler så skremmende likt! De burde ikke fått vært ute sammen med vanlige mennesker. Dette er absolutt ikke bra 😢

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.