Psykopaten

Psykopatens hevn

Den kvinnelige psykopatens hevn

Det sies at kvinnelige psykopater er de verste. Ikke fordi de er mer grusomme enn menn, men fordi ingen kan tro at en søt hyggelig dame kan være så full av ondskap.

LESERHISTORIE: Jeg er en utenforstående person som har observert hvordan psykopaten har manipulert personer og rettssystem på det groveste.

Jeg traff denne kvinnen tilfeldig

Hun var svært hyggelig og sjarmerende. Men det var noe som ikke stemte helt, og jeg ble nysgjerrig på henne og holdt kontakten.

For å finne ut mer om henne, spilte jeg litt dum og godtroende, og på den måten åpnet hun seg mer og mer og fortalte ting som hun aldri ville sagt til andre. Det er alltid et dårlig tegn når noen rakker ned på andre mennesker.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Denne historien er sterkt forkortet, men jeg kan fylle inn mange interessante detaljer senere.

Den begynner med at hun treffer en 10 yngre mann som har sonet en lengre fengselstraff. Et perfekt offer for en som vil utnytte en annen person på det groveste.

Det går så langt, at når han ikke orker å ha henne på besøk, river hun i stykker klærne og ringer til politiet og sier at hun har blitt utsatt for et voldtektsforsøk.

En gang sminket hun på seg blåmerker og tok bilder av seg selv og påsto at han hadde banket henne opp. Politiet henla sakene flere ganger når de forsto at hendelsene var oppdiktet.

Hun ønsket å drepe henne

Han kom seg omsider ut av klørne hennes og fant seg en ny dame som var normal, klikket det for psykopaten. Hun ønsket å drepe henne skrev hun på meldinger.

Det eneste som sto i hodet på henne nå, var å finnet på en passende hevn.

Og det klarte hun til slutt.

Hun visste at politiet ikke ville tro på henne hvis hun påsto at hun var blitt voldtatt. Så hun måtte finne på noe annet.

I forbindelse med en mindre privat fest med mye alkohol, der hun var til stede, så hun sjansen til å hevne seg. Etter at alle hadde sovnet kom hun seg hjem til seg selv.

Vel hjemme, satt hun seg ned og diktet hun opp historien om at han hadde forgrepet seg på en annen dame som var i bevisstløs tilstand.

Han ble arrestert og stilt for tingretten. Der var han allerede forhåndsdømt på grunn av sin tidligere bakgrunn.

Oppdiktet historie

Saken ble anket til lagmannsretten og der klarer psykopaten med sin troverdige fremstilling av saken, å lure dommer, meddommere og de fleste av jurymedlemmene. I tillegg til det, klarte hun til og med å lure både forsvareren og den tiltalte.

Jeg som har sett det hele fra utsiden, kan med sikkerhet si at det hele er oppdiktet.

Det er alt for mange momenter som ikke stemmer  slik saken ble fremstilt. Tiltalte fikk mange års forvaring som straff.

Denne damen har imponerende evner til å manipulere sannheten og klare å lure så mange mennesker trill rundt.

Et stort spørsmål er: Hvilke mennesker er lett å lure, og hvilke mennesker er vanskelig å lure?

Ærlige fornuftige mennesker lett å lure, for de kan ikke forestille seg at noen kan være så frekk og manipulerende at de med åpne øyne lyver dem rett opp i ansiktet.

Litt tilbakestående mennesker er ikke så lett å lure. De er skeptisk til det meste, fordi de har dårlig erfaring med å bli lurt.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Uærlige mennesker og kjeltringer tror at andre er like slu og manipulerende som dem selv. Så dem er det ikke lett å lure.

I denne saken har det vært involvert psykolog, psykiater, politi, jurister og jurymedlemmer og alle lar seg lure unntatt noen få jurymedlemmer.

Les også “Hennes mål er å ta livet av meg

Men vil disse personene som har blitt lurt, innrømme at de har blitt lurt?

Det som er mitt problem, er at om jeg forteller mer detaljert om sannheten, kan jeg bli gjenkjent, og da venter det meg en grusom hevn fra hennes side.

Så hva gjør jeg? Jeg har kontakt med han som sitter inne, og han har det etter forholdene bra, men han husker ikke noe fra episoden som han er straffet for, ganske enkelt fordi han sov. 

I Tabu forteller Tor Halstved om overgrep fra begge sin foreldre.

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Kjenner du deg igjen?  Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (3)

 1. Den eneste måten du kan hjelpe vennen din er vel om det finnes bevis for at han er blitt lurt. Men det burde jo kommet fram i etterforskningen kanskje. Uansett kommer du ingen vei uten bevis for at historien er oppspinn. Men “offeret” her. Har hun blitt undersøkt for bevis?

 2. Monica Hetle

  Husker min første setning; At det er så typisk å kun høre om mannlige paykopater. Men i mine øyner så fins det en k innelig versjon også.
  De beste ofrene psykopatene finner seg er veldig naive og likegyldige. Setter ikke grenser og psykopaten får ett fult frikort for seg selv.
  Ser dette med stefar som hun skilte seg ifra og hans familie. Sønnen der ble gullungen. Hun klarer å holde dem ned i kjelleren. Dårlig selvtillitt.
  Møtte min biologiske far og hans familie. Farmor, en veldig sterk og selvstendig dame som hele tiden laget seg mål. Aktiv og klarte seg veldig bra.
  Husket at min morfar brukte å si; At jeg så det og sa det jeg mente. Er nok fordi min biologiske far gjorde det og satt veldig sterke grenser. Så jeg ble syndebukken.
  Hun har gjerne en englemimikk og sier lite foran andre. Sier ikke det hun mener og er veldig hemlighetsfull.
  Samtidig sin veldig harde og sinte mimikk. Hvor hun sender onde og hatefulle blikk.
  Hun ser veldig overlegen ut når en ser henne på gaten. Kikker ikke på andre folk. Går veldig marsjerende. Alt skal være korrekt.
  Målet til psykopatene er å se sine nærmeste leve I isolat og lide. Å dermed springe rundt som det store offeret og motta all oppmerksomhet. Kunne hevde seg selv som den perfekte.
  Legger merke til at hun raskt legger all skyld på andre ofre og deres skader som årsaken til andres skader igjen.
  Hun blir godtatt og akseptert som det store offeret når f.eks hennes eksmann ble alkoholiker. Å da får han skylden for at deres sønn har mentale problemer. Syndebukken tenker kun på seg selv. Hvorfor? Brøt kontakten pga grov mishandling. Å den psykopatiske moren står bak Splitt & Hersk blant barna. Å klart syndebukken er det store problemet. Men den verste straffen en gir den er å utvikle ens personlighet. Evner, talenter og verdier. Holde seg til folk som bryr seg. Da røper de med sin projisering at det er dem som er Gal.
  Men mødre slipper billig unna med å spille det store offeret. Det er også strenge grenser for å “snakke stygt” om sin egen mor. Da blir det ihvertfall; Stakkars mor!
  Merker at kvinner gjerne automatisk tar andre kvinner igjen i forsvar. F.eks Kvinnemishandling er ett godtatt og akseptert emne. Mødre beskytter gjerne hverandre også. Forestiller seg vel om deres barn skulle ha pratet sånn om dem.

 3. Anonymious1

  Prøv m samme slue utspekulerte taktikk mot psykopaten som psykopaten bruker mot deg og andre.. Om du opplever situasjoner der du må motsi deg selv, så gjør det. Husk, de har null problem med å snu på flisa og kalle hele greia for en misforståelse når de selv blir konfrontert med selvmotsigende uttalelser.. Du vil oppdage noe du aldri skulle trodd var mulig!
  Men, vær overmåte forsiktig..

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.