Dikt

Makten han har over meg – min historie

Psykopatens makt over meg et dikt

Makten

Han har så makt.

Jeg blir så liten.

Han valser over meg,

med den siste biten.

Resten av sjela mi

Blåser vekk

I skrekk

Han legger repet

Rundt halsen min

Og påstår at jeg kler det

Og er fin

Så strammer han til

Og ler meg i ansiktet

Og sier jeg ikke får svikte

Jeg har ingen sjanse

Makten hans vil ikke stanse

Han styrer meg på alle måter

Hele kroppen min gråter

Undertrykkelsen er et faktum

Han har satt et punktum

Jeg er stum!

Fluktveiene er stengt

Da strammer han bare grepet

Det er like før jeg blir hengt

Jeg vet det….

Likevel ser jeg et lys

Et håp i et lite nys

Der virkeligheten, står i frys

Fordi jeg nekter å være offeret hans

Jeg vil ikke være hans trofé

Jeg nekter å gi han en premie

For denne ondskapsfulle dans

Han tror han vinner likevel

Denne lunefulle, stygge djevel

Javel?

Nei

Det går nok ikke

Fordi jeg kan kunsten å spikke

Tynne påler i blod og av tre

Som kanskje kan få meg ut av dette?

Hvis jeg lærer meg å bruke det

Dette lure verktøyet

Med fiskekrok av gyllent gull

Og i en strikka genser i ull

Nei, dette blir bare tull

Men tenk på det

Humor, er verktøyet

Bare le og le

For det skjønner han ikke

Så får han kanskje hikke

Og dør av det?

Eller han dør av å klikke?

Bare repet ikke..

Rekker å stramme seg mer

Slik at man ikke lenger ser

Sjansene, smutthulla og kakene

Gulrota

Og alle de andre verktøya

Som vi ofre baler med

For å bli frie

Bli kvitt «trådene»

Den overdøvende makten

Som vi håper ramler i sjakten

Å dør

For det er den eneste måten

Vi blir kvitt rollene

Og spiser fra bollene

Hvis vi tør…

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.