Barn med en psykopat

Gravid med en psykopat

Hun ble gravid med en psykopat
Hennes historie begynte for nesten 10 år siden. Hun møtte en mann som var morsom og sjarmerende. Slik som alle psykopater først viser seg som. Hun var veldig ung og uvitende og falt for sjarmen.

LESERHISTORIE: Han var en fantastisk kjæreste, oppmerksom og snill. Helt til jeg fant ut at jeg var gravid. Da raknet alt og han klarte ikke å holde masken som han hadde satt opp. Han gav meg skylden å sa jeg hadde gjort dette med vilje.

Han forsøkte å tvinge meg til abort og han mente at jeg også hadde vært utro. 
Jeg valgte å gå fra han. Det var så og si stille gjennom deler graviditeten, minus noen trusler innimellom om at han skulle ta fra meg barnet med en gang det ble født.
Jeg var mye stresset i graviditeten fordi han sørget for at jeg skulle vite at når barnet kom, da skulle han ta det.

Da barnet ble født så begynte helvete

Jeg ble trakassert og forfulgt. Jeg ble truet. Politiet var innblandet. Det hele endte med besøksforbud ved dom.
Så ble det en barnefordelingssak like etter, hvor han fikk minimalt med samvær. Sakkyndig som hadde saken sa det var vanskelig å holde seg nøytral. Heldigvis ble eksen min fort gjennomskuet.
Eksen min er det man kan kalle en dum psykopat som har et eksplosivt sinne og som slenger ut løgner uten å tenke på om man kan ha bevis for det motsatte eller ikke.
Han har veldig lav IQ har jeg skjønt ved årenes løp. Så jeg har hatt flaks i uflaks. 
Årene har gått og psyken hans har vært mye opp og ned. I perioder samarbeider han ok, ting går greit så lenge han får det som han vil. Med en gang vi er uenig så begynner helvete å han forlanger og truer.

Evig runddans

Vi har vært frem og tilbake på familiekontoret, familiesenteret, det har vært mye innblandinger fra advokatene våre. Det har vært mye psykisk stress for meg alle disse årene. Ikke minst for vårt felles barn som ikke ønsker å være hos han så mye heller.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Vi klarte å bli enige om en opptrapping til annenhver helg ettersom barnet vokste til å han virket mere stabil og det var anbefalt.
Barnet synes også at det var en grei mengde samvær på daværende tidspunkt. Helt ærlig så turte jeg vel ikke noe annet enn å si ja til det heller. Jeg var veldig redd for han, han kom virkelig under huden min.

Besatt av at det skal være “likt”

Til tross for økning i samvær, så endte vi opp i retten igjen, fordi han hele veien har vært besatt av at han ikke skal ha noe mindre enn 50/50.
Det hele endte med at sakkyndig ikke visste hvor mye samvær som var forsvarlig. Det var åpenbart at jeg hadde forsøk i mange år og få til et godt samarbeid, mens far var vanskelig. Sakkyndig mente at far hadde noen alvorlige psykiske diagnoser som ikke egnet seg når man skal oppdra barn.
I retten ble det lagt frem mange diagnoser som han har. Det var skremmende diagnoser, blant annet antisosiale trekk.
Jeg går ikke mere inn på det enn dette, men psykologen hans forklarte at han er en person som aldri gir seg og som pleier å skylde på andre. Det er første gang jeg har følt at ikke alt er min feil, slik som han har gjenspeilet situasjonen for meg i alle år.

Møtes på skolen

Far fikk annenhver helg fremdeles, men uten ukesamværet som han hadde tidligere. Overleveringsplassen ble skolen, for da slapp vi å se hverandre.
Samværsordningen har fungert nå med noen opp. og ned turer hvor far blir misfornøyd. Så truer han med å ta meg til retten enda en gang.

Barnet blir utrygg

Han har allerede sagt til vårt felles barn at han skal begynne å ha mye mere samvær, noe som har gjort barnet vårt utrygt og stresset. Det har vært akkurat passe til nå.
Han er veldig frem og tilbake om jeg er en god mor eller ikke. Noen ganger er jeg det, mens andre ganger så er det krise fordi jeg er så fæl.
Det er helt banale årsaker til at jeg er en dårlig mor også. 
Da jeg snakket med advokaten min vedrørende ny rettsprosess så sa advokaten at denne gangen kan han risikere å miste foreldreretten helt.

Skremmende historier

I mens jeg går å venter på å bli stevnet, noe som har drøyd voldsomt nå. Så forteller vårt felles barn meg at han forteller om skumle ting. Han skremmer med å fortelle om feks folk som har sovnet å aldri våknet igjen.
Barnet har vært redd for å lukke øynene på kvelden i frykt for å aldri våkne igjen. Han viser også videoer om skumle ting noe som barnet blir redd for. Han klager på at barnet er redd når det er hos han, men at dette skyldes meg, men så får jeg høre slike ting som dette.
Barnet deler også disse tingene med helsesøster på skolen og har også bedt helsesøster om å si ifra til far, som verken hører på meg eller barnet.
Helsesøster sier at barnet skal prøve igjen å si det til sin far, noe som er vanskelig. Barnet forteller også både til meg og helsesøster at familien til far hører, men at far aldri hører på barnet. Han sier at han bestemmer når barnet forsøker å si sin mening.
Jeg kjenner meg igjen, for jeg har heller ingen stemme rundt han, og jeg er bekymret for barnet mitt og hvordan ting vil bli fremover hvis dette får fortsette. 

Håper på stevning så galskapen kan slutte

Jeg håper helt ærlig at han stevner meg slik at vi kan få en stopp på galskapen, men jeg lurer på hva jeg kan gjøre hvis ikke han gjør det?
Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Pris kr. 249,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
Jeg har vurdert barnevernet, men jeg er usikker på hva de kan gjøre. Jeg er ikke så kjent med dem. Jeg kjenner hvert fall at jeg har fått nok, og barnet mitt må få fred fra han. Barnet er så sint på sin far for de tingene han sier og gjør og snakker mye om dette. Spesielt til sine besteforeldre. Altså mine foreldre.
Jeg kjenner meg rett og slett litt rådvill og lurer på hvordan jeg på best mulig måte kan ta fatt i denne situasjonen, fordi det kan ikke drøye så mye lengre.
Vi begge har fått mere enn nok. Jeg føler at jeg har mistet så mange år på grunn av den grisen, og barnet mitt har måtte gå igjennom så mye unødvendig styr. I og med at det ikke er så lenge siden sist rettsprosess så har jeg blitt anbefalt å ikke være den som tar det videre der igjen. Så da blir ting igjen veldig begrenset.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Kjenner du deg igjen? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Kjære deg som jeg føler med deg! Har vært og er i lignende situasjon. Det er svært tøft og utmattende å stå i. Det mest skremmende er jo at det ikke finnes noe hjelp for ofre for psykopater i Norge, fordi man blir jo kneblet av lover og regler som kun gagner disse gjerningsmenn. Det hjelper ikke med barnevernet med mindre du har ekstremt gode beviser. De hverken vet eller kan det med psykopater i det hele tatt. I ditt tilfelle kan det kanskje være håp siden det ikke høres ut som barnet er hjernevasket. Kanskje du var heldig med at instanser kom før den tid, men det kan fortsatt snu slik at barnet kan bli totalt hjernevasket allikevel, så vær på vakt og prøv å gjøre alt du kan for at psykopaten ikke får ha noe som helst med barnet å gjøre! Det burde rettssystemet ha gjort! Tro meg jeg snakker av erfaring. Barn som har levd med psykopater som hjernevasker burde fått samme hjelp på lik linje med barn som må deprogrammeres etter å ha levd i sekter og lign. Det burde mine fått. I Norge kan psykopaten fortsette manipuleringene sine fra fengselet til og med. Det får ingen konsekvenser for de, bortsett fra ofrene. Det er kvalmende hvor lite menneskeliv er verdt i dette landet. Jeg regner med at din eks var seksuelt ekkel siden du kaller han en gris. De har det med å være det. Bare noe jeg la merke til. Gjør alt du kan for å holde barnet ditt unna! Håper du får all mulig hjelp og ønsker deg og barnet ditt masse lykke til! Klem fra et annet offer

  2. Dette var nesten helt likt med det jeg har opplevd . Det var etter fødsel han virkelig viste sitt sanne jeg fikk helt sjokk …. Nå er kroppen totalt utslitt psykisk og fysisk . Går i traumebehandling nå . En psykopat er virkelig ikke slik vi ser dem på film ( de fleste ) De er veldig skremmenes hvordan dem opptrer med sin usynelige psykiske vold .

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.