Brudd med en psykopatLeserspørsmål

Metoo kampanje for psykopater?

Metoo kampanje for psykopater

Etter et 3-årig særboerskap med en meget snill mann forstår hun i dag at han kjøpte henne. Ikke med overdådige presanger, men allikevel med presanger og ellers.

LESERHISTORIE: Han likte godt en cognac om kvelden, men ikke mer som jeg så.  Vi hadde vårt arbeid i to forskjellige kommuner, dvs vi var ikke sammen hele tiden.  Etter hvert var han veldig ivrig etter at vi burte flytte sammen.  Familiene våre kom greit overens med hverandre, vi reiste en del og likte å farte ut i naturen, og spesielt på fjellet, eller var det jeg som sto på i så henseende.  Alt lå til rette for et greit og godt samboerskap.

Jeg solgte min leilighet etter avgang som pensjonist, kjøpte meg inn i hans bolig for sikkerheten og alt så ut til å ligge til rette for oss for å få et fint liv sammen.

Etter innflytting forandret han seg.

Tross sikkerheten vi hadde skaffet gjennom advokat hjelper ikke det hvis en person forandrer personlighet totalt.  Livet endret seg så totalt at jeg måtte oppsøkte psykolog.  Alkoholforbruket økte, som lå latent hos ham, og til jeg ikke taklet han alene lenger.  Allikevel var min oppfatning ganske human på det området, men i kombinasjon av mangel på empati og pengegriskhet fra ham  fikk jeg hjelp til å forstå at jeg måtte ut av forholdet.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg flyttet til ei hytte, men før det tvang han meg til å underskrive et viktig dokument fordi han ville ikke selge før det var gjort.  Det resulterte i at han fikk for stor andel av salget.  Allikevel klarte jeg å skaffe meg ny leilighet og med god hjelp fra min bank fordi jeg har en grei pensjon og da et lån jeg kunne takle.

Advokaten ble problemet

Så blir jeg anbefalt å gå til advokat.  Og her begynner egentlig problemene.  Etter å ha søkt etter hvilke advokater som kunne påta seg en sak som min  får jeg en link til et firma, og en advokat i firmaet.  Det var ikke mange å velge i.  Samtidig får jeg utallige slibrige meldinger fra min samboer og også med seksuell trakassering i tillegg til nattlige telefoner.  Et helt nytt og ekstremt stygt menneske viser da hvem han egentlig er.

Jeg måtte til sist legge en sperre på min telefon, fordi han ble til sist truende.  Dette begynte å tære veldig på min helse i tillegg alle kostnader jeg fikk både mht flyttingen og spesielt advokaten fordi saken drøyde i ett år uten at noe ble gjort som hjalp  meg.  Advokaten var meget forsiktig og vag bortsett fra med faktureringen til meg.

I og med at han ikke ville ta tak i saken, men drøyde tiden til det var gått ett år måtte jeg til sist gi opp.  Alt dette tok veldig på min helse. Søvnløse netter og negativ tankegang tvang meg til å søke medisinsk hjelp.  Av min psykolog og fastlege fikk jeg god hjelp.

Utslitt

Jeg var rett og slett utslitt.  Prøvde i tillegg og hjelpe meg selv ved å søke selvhjelpskurs for å klare å legge alt bak meg, men fikk ingen.  Ikke før jeg ble hentet i ambulanse da jeg tok for mange innsovningspillere i desperasjon etter søvn.  Nå sitter jeg her og får muligens hjelp av kommunens tilbud, fordi det er tilbud/hjelp å få.  Det er kurs i teknikk i å takle depresjon og negative tanker.  Men når og hvor ligger den hjelpen?

Så begynner vi å lese om kampanjen Me-Too som stort sett går ut på seksuell trakassering.  Her leser vi enormt triste historier og om hvilke hjelpeapparat som bistår. Hvem «ofrene» skal melde ifra til.  Vi leser og får navn på hvilke menn det gjelder.  Vi får faktisk reaksjoner på at disse menn har familie det kan gå utover og at vi må vise hensyn, men også ekstremt triste historier fra damer dette gjelder og som selvfølgelig må få den hjelpen de trenger.  Også de blir nok mistenkeliggjort mht om de selv kunne være skyld i trakasseringen.

Veronica Kristoffersen

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen personlige bok som oppfølging til suksessboken "Jeg er fremdeles her". Boken står støtt på egne ben og tar deg gjennom en reise fra hun våknet opp etter sitt selvmordsforsøk. Hun kommenterer sin reise og deler sine opplevelser med små dikt. Hun er den første som sto frem i en bok under fullt navn og fortalte ALT om livet med en psykopat. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg kan ikke annet enn å stille meg spørsmålet hvem er en psykopat? Han er et maktmenneske lik mange vi nå leser om i Me-Too.  Men han er kanskje verre, fordi han opererer og lever sitt liv på jakt etter et offer og uten overhodet å ha forståelse på hva han holder på med, og helt uten empati fordi det er helt i tråd med hans personlighet.

Jeg er ganske sikker på at flere kvinner som har levd med en psykopat har spurt seg selv, var jeg et lett offer?  I mitt tilfelle nekter jeg, men til hvilken pris og hvem måtte betale prisen.  Jeg kom meg ut av det og sitter nå i min leilighet neddynget i gjeld, og må bare i dag svelge beskjed jeg får; Det er ingenting å gjøre med det du har opplevd, du må legge det bak deg.

Og jeg spør hvorfor har ikke vi en arena som Me-Too.  Hvorfor er det ikke en gruppe advokater som «reklamerer» med å være eksperter på det området lik det de skriver om seg selv og hva de er eksperter i.  Et av svarene er at vedkommende har familie vi må ta hensyn til, og det som verre er; kanskje vi selv er skyld i at han ble slik.  Det er et svar psykopaten ikke forholder seg til, verken om det er hans egne barn eller barn/familie til offeret han er «så heldig» å få.

Dagbladet og VG har hatt innlegg om psykopater.  Tenk om vi hadde aviser som kunne skrive mer og oftere om de!

 

LES OGSÅ:

Sjekk anbefalt litteratur og bøker du kan bestille 

Noen av våre artikler vi anbefaler spesielt

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (5)

 1. Solveig rønnungen

  Så bra skrevet. Opplevd det samme. Politiet gjør ingen ting. Det er et alvorllig damfundsproblem som det må bli en lovendring for å stoppa. Vi som sitter igjen ribba til skinnet og ødelagt mentalt blir ikke trodd. Hva skal vi gjøre.

 2. Anonym

  Det er en ting som er vanskelig med å bli ett offer.Som regel er det den som er den slemme…som skal behandles.Det er faktisk forferdelig vanskelig å være offeret.Jeg går til psykolog,men sårene og samvittigheten er så tung å bære.Den vil ikke bli borte så lenge overgriperen slipper å unnskylde og forklare.

 3. Maylill

  Jeg har også tenkt at det må komme en “Me too”-kampanje mot psykopater og narsissister. Og at det er så utrolig viktig at vi er mange som står sammen. Jeg har prøvd over flere år å snakke om hva jeg har opplevd fra vår psykopatiske, kvinnelige nabo her uten at jeg har tatt hevn. Hun elsker hevn, og er tvers igjennom ond. Men jeg blir ikke tatt alvorlig av politiet, og heller ikke av flere andre jeg har snakket med. De blir rasende på meg, og tror jeg bare baktaler, og at jeg er sjalu på henne. Men hvordan kan jeg være sjalu på en kvinne som er kjent for å være tilbakestående, og ikke normal? Det er mange ting som beviser dette.
  Folk forstår ikke dette uten å ha opplevd det selv, ELLER at vi står veldig mange sammen. Kanskje de da tror oss.

 4. Stigma

  Psykopater og deres ofre er faktisk jevn fordelt 50/50 % menn og kvinner. Vær så vennlig å slutt å konstant male mannen som psykopat og kvinnen som offer! Bortsett fra det er jeg enig

 5. Oi oi oi, det var som å lese om meg selv. Opplevde noe liknende, bortsett fra at min samboer prøvde å stjele halve huset mitt. Vi var enige om at begge skulle selge våre boliger så vi var på visninger for å finne et felles hus. Han solgte først sin leilighet (fordi han mente det var lurt å selge en bolig av gangen, noe jeg syntes var logisk) og flyttet inn til meg. Vi fortsatte å gå på visninger men han fant alltid noe feil med boligene. I mellomtiden drakk han mer og mer og ble truende og voldelig i fylla. Jeg skjønte hvor det bar og nevnte ikke visninger lengre, heller ikke han. Jeg ville ut av forholdet, han truet med at jeg ikke bare kunne kaste ham ut fordi han hadde det skriftlig. Jeg skjønte ingenting og spurte han dagen etter hva han mente med det, men da var det masse grining og uttalelser om hvor glad ham var i meg og at det bare var noe han sa fordi han var sint. Jeg fikk hjelp til å undersøke dette, og det viste seg at han hadde tinglyst halve huset mitt over på seg. Han forfalsket min underskrift på tre steder pluss to «vitner» som var mine venninner. Deres underskrifter fant han på noen av mine papirer. Dette gjorde han allerede 6 uker etter at han flyttet inn til meg, så da skjønte jeg at alt var planlagt og intensjonen om felles bolig bare var falsk fra hans side. Samme dag jeg fant det ut gikk jeg rett til politiet og anmeldte. Men politiet henla saken. Det endte med tre år i sivile rettsaker hvor jeg vant men endte likevel opp med å tape 250 000. Jeg var alene med tre barn. Så ja, en metoo kampanje er på høy tid. Politiet blir snakket trill rundt av psykopater og min eks var ekspert på å spille offer. Masse tårer og! Politi, advokater, dommere har alt for liten kunnskap om denne typen overgripere, for det er det de er, OVERGRIPERE!! Jeg er med!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.